Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ah kuzum ya ne de güzel gitmişsin aslında biraz kendini zihnini ikna etmen gerek sanırım bir de evdekilerin çok etkisi oluyor mesela eğer ben yapmasam bizim evde o tarz şeyler yapılmıyor bende yapmıyorum çok nadir benim oğlan bişey istiycekte anca ozaman ama geçen hafta doğum günü diye yaptık bir sürü şey ve gördümki olunca ha tadına bakıyım ha azıcık canım derken yiyorum yani olmasa görmesen canın çekmicek belkide o güzel menüyle kapatıcaktın günü

selam fıstıklar bugün burda nihayet hava çok güzel sanki yaz günü ve sanki dün kar yağan memleket burası değildi :) hazır hava iyi olunca sürdüm kremlerimi aldım köpücüğümü attım kendimi sokağa 11.30 da çıkmıştım daha 10 dk evvel girdim eve ama tabi bunun sadece 30 dk sı tempolu yürüyüş geri kalanı sallana sallana market gezme vs :)

dün ki leptin yazısını okuduktan sonra daha dikkatli olmaya karar verdim bu saat hesabını oturtmam lazım
sabah yürüyüşümü yaptım saat 9 gibi ceviz 3 adet yiyerek karatay kahvaltısı yaptım ve kendimi denemeye karar verdim bakalım ne zaman acıkıcam diye inanılmaz su içmeyi bırakmadan devam ettim ve saat şu anda 15:00 ve yeni yeni sinyal veriyo midem güzelmiş bu iş
bu leptin oturmasın bunu çalıştıralım benim gibi koca göbek olacak sonra

balım işte şimdi acıkmaya başladığını hissetiğin an ayran iç bastır o hissi yoksa leptincik geri duruyormuş bende aynı şekilde 9:30 da etmiştim kahvaltımı şimdi acıktım ayran içtim bakalım 5 e kadar geçiştirebilirsem güzel faydalanmış olcam leptinden

Bİr iki saat sonrada eşimin kuzeni gelecek bize Bursada Üniversiteye gittiği için uzun zamadır görüşemiyorduk özledim sıpayı ( sıpa dediğime aldanmayın 1.85 boy var leylekte )
Bu gece kesin bizde kalır tabi onlar oyun konsoluna eşimle dalınca daha rahat damlarım buraya

Birde bu akşam kızım istedi diye çakma pizza yapacağım

Hazır lavaş üzerine alıp bütün malzemeleri döşeyip fırına atıyoruz Kaptanımız Moninin oğlu yapmıştıda oda öğrenmiştim bende
Hem pizza yemiş oluyorum hemde kalorisi pizzaya kıyasla çok çok daha düşük

Aslında akşam yemeğinde yine 1 kase çorba vardı Gülşenin 4 günlük programına göre ama hem erken yiyeceğiz hemde zararı olacağını sanmıyorum Gece zaten yemek yeme huyumuz yok ve kuzende geldiğinde abur cubur tarzı almıyoruz artık ( bir kaç sene evvel ben daha diyet modunda değilken kuruyemişten tuttun kurabiyelere kadar bir sürü şey alırdık kuzenler bize geldiklerinde ama sağ olsunlar onlarda artık gerek yok yengeciğim diyorlar benim zayıflamaya çalıştığımı gördükçe )

Bakalım kilomla ilgili ne tepki verecek kuzen beni görünce en son görüştüğümüzde sanırım 114 - 115 kg falandım sanırım Çok dikkatlidir erkek olduğu halde

Dogruuuu ablacim yaaa cok haklisinnn ya ben kendimi hala cok suclu hisediyorum off neden bn boyle yapiyorumki.. Ama birakmak yok ne olursa olsun, Yarinda regl olacam cok su toplamisim sanki parmaklarimdan belli oluyor. Artik canim bisi cektiginde gidp dislerini fircalayacam. Cunku ben asla dis fircaladiktan sonra bisi yiyemem. Kesinlikle artik aklimi kullanarak hareket edicem. Bugun cok guzel gectii ama suyumu hala icmedim yatana kadar ugrasacam yine. kendime 45 kilo icin 8 ay verdim yani 12inci aya kadar 55 olmam lazim :) in sha Allah, eger cok istiyorsam ozaman azimli olmam lazim bu bnim elimde olan birsey artik boyle mutsuz yasamak istemiyorum ..

Selamün Aleyküm kızlarr

Akşam yemeğimizide yedik elhamdüllillah bugünde doyduk
Hazırlarken kendi kendime ay bugünlük serbest ilan edip iki tane yerim diyordum ama çok şükür gözümün açlığı mideme yansımadı ve sadece bir tane yedim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah kahvaltım aynen şuydu

ara; 1 bardak Ayran

ara;

Akşam; ( 18:00da )

Allah biliyor ya baştan bir amannn incecik lavaş doyurmazda bari 2 tane yiyeyim diye düşündüm ama midem hakikaten ufalmış bu 1 taneyi bile zor bitirdim eşim bile valla helal sana dedi

Kuzen gelirken tatlı getirmiş ama kesinlikle kararlıyız Ana kız yemeyeceğiz
Kızıma istersen bir parça ye canın çekerse dedim ama oda kesinlikle sen yemiyorsan bende yemem diyor
Hele şükür onuda kıvama getirdim

Bugunki menu ;

Sabah ; 2 yumurta yarim salatalik 2
Kucuk domates 2 yesilbiber 15 20 zeytin, 2 dilim ekmek 1 yesilcay

Ara: 1,5 bardak ayran

Aksam: haslanmis tavuk ustune sambal ( aci biber sosu bolca cok severim aciyi) 1 dilim ekmek ve kucuk tabak annnemin yaptigi yemekten. 1,5 bardak ayran

Coksukur bugunluk bukadar kacamak yapmadim ama suyumuda icmedim gidio bari 1,5 litre bitiriyim bugunluk. Acikmaya basladim gidip ayran yapayim kendime ! Yarin regl olacam buyuk ihtimal cok su topladim ve tartida + gosterdim ona biraz morelim bozuldu reglden oldugunu bilsemde. Ama mutluyum cunku kacamak benim icin enbuyuk sorundu simdi sinavdan gectim :) yarinda suyuma dikkat edicem cok su icmem lazimmmmm:))' artik tartilmicam reglden sonra tartilcam

BANU ABLACIMM BAK MENULERIMI HERGUN YAZIYORUM DAHA :)) muah

ohh çok şükür bu hafta kurtardık sanırım notadan veren arkadaslarımızı çooook tebrik ediyorum özelliklede battaniyecim seni başarılarımız daim olsun inşşşşş
Saol bitanem,inş istikrarlı Devamını getirecem,getirecegiz

Wayy üçüncü kez aldığım altınım tescillendi :))) inş hepimiz icin devamı gelir

Benimkinin mimarı sen sayılırsın cnm:) her ne kadar sitede görsemde bu diyeti,bizden biri yapınca, iyi sonuclar Alınca, Kendini anlatırken cesaret verici Cümleler kurunca,ee birazda ödem bol olunca şükür gitti

Son düzenleme:
dün ki menüm

25 NİSAN 2015 CUMARTESİ
SABAH
1 kase sütlü tarçınlı yulaf ezmesi

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ARA
1 tarçınlı yoğurt
1 greyfurt

AKŞAM
tavuklu mantarlı sote

dün misafirim geldi
yemekten sonra biraz patlamış mısır yedim
ilerleyen saatte de karadutlu şarap

sıvı 1 lt

inş azimle ulaşıcan hedeflerine canım yeterki kararlı ol. şişliğin için sabah aç karnına kiraz sapı demleyip içebilirsin canım birde kaptanımın bir tavsiyesi vardı maydanoz ve limonla tam hatırlayamadım ölcüsünü bir kere yaptım ben zorla içtim ama maydanoz ödem için bire bir

afiyet olsun canım bu lavaşa pizzayı öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…