Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

işte diyet böyle bişey.. karşındaki insan yerken senin gözlerini kapatman... avatarındaki gibi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar. beni alkışlayabilirsiniz. evde o kadar börek çörek dururken hiç birinin tadına bile bakmadım monti amcayı bozmadımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. pazar günü heyecendan bişey yiyemedim ama olsun. perşembe günü sözüm takılacak .

ben hafta sonu yediklerimi yazayım

cumartesi

sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
domates + salatalık
çok az peynir
1 adet haşlanmış yumurta

ara
2 adet kayısı

öğlen
4 yemek kaşığı menemen
biraz peynri
2 bardak şekersiz çay

akşam

2 adet salatalık
1 kase yoğurt

pazar

sabah

1,5 dilim tam buğday ekmeği
yarım salatalık
yarım domates
biraz peynir.

ara
3 adet ceviz

başkada bişey yok heyecandan bişey yiyemedim sonra

günaydınnnn
nazlıcım sorunsuz atlattığınıza sevindim canım. hayırlı olur inşallah. allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

klementine hoşgeldin aramıza vereliniortak

veeee ben hala regl olmadım mafoldumben bu akşam test yapıcam

günaydın asiciğim , günaydın elifçiğim . çok teşekkür ediyorum kızlar sağolun . Bende bu sefer çok geçe regli oldum belki hava değişimnden falandır benim 10 gün gecikmeli geldi.

günaydın ....

Nazlı neettin kıs ...hadi gözün aydın ....allah tamamına erdirsin ...... ayrıca montiyi bozmadıgından dolayıda çokaman tebriklerrrrrrrr...

ref le hayal vede ceylin bütün sınava girenlerin sınavı güzel geçmiştir umarım .....bi haber varmiki ...

özkekuşum ne eeti kapsama alanına döndümü .....

GÜNAYDIN AEBENCİĞİM . AİLELERİN TANIŞMASI GÜZEL GEÇTİ BEKLEDİĞİMDEN BİLE DAHA İYİYDİ AMA BEN ÇOK HEYECANLIYDIM . EVET MONTİYİ BOZMADIM. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yumukun ginede fena olmamış hafta sonun ...kaydirigubbakcemile5

canım takımın çeketini aldıgın magza küçültür oda olmassa terziye götür oda yapar ben küçülttürdüm takımlarımı kıyamamadım valla ...hihoyyyt
Ben de arada 3 kayısı yedim ama şu an deli gibi açım. cokacimcoook
Dışarı yemeğe çıkıyoruz bana şans dileyin! :)
bol şanslar . ama gerek kalmamış salatayla kurtarmışın ....Şenizafiyet olsun ....
refim rabbim yüzüne baksın hem iş hem ders hemde bebe . alkisalkisalkisumarım notlarında güzel gelir ..opuyorumnanaktan

bugün başla hadi bak bitti dersler . yaz geşdi yazzzzzsengözlerimebaksanabhihoyyyt

nazli, asi hoşbulduk teşekkür ederim.
Ben de şimdi klasik diyet kahvaltımı yapıyorum. Domates, peynir, çavdar ekmeği :)
Hepinize güzel bir gün diliyorum.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis nazlım akşam bişide yememişin heyacandan ...opuyorumnanaktan

nazli, asi hoşbulduk teşekkür ederim.
Ben de şimdi klasik diyet kahvaltımı yapıyorum. Domates, peynir, çavdar ekmeği :)
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
sanada günaydınlar klementin canım .. gördügüm kadarıyla bomba gibisin ....kaydirigubbakcemile3
süper diyet günleri seni bekliyor ....zemuszemus:lepi::lepi:

günaydın kızlar
çok sinirlerim bozuk
biri var başıma dert oldu yaa paraylamı verdiler bunu bana akrabanın akrebi diyolar bölesine
canım hiçbişe yapmak istemiyo Allaha havale ettim en doğrusunu o bilir

haftasonunu kaçamaksız idare ettim çok şükür
sabah kahvaltı
sade yumurta
peynir domates salatalık yeşil zeytin fazla yiyemedim tıkandım çok fena

nazlıcım geldimi nasıl geçti dünü acaba

dün çok güzel bi okadarda ilginç bir piknik geçirdim .....

kızımın dersaneden gelmesini bakladik . o gelince çıkalım diye . bide hava aniden bozmazmı halbuki ne güzeldibenneyaptımki
neyse biz çıktık . yagmur başladı ...kötükedihüsogöl başına dogru önce incege dogru yol aldık allahım ne yagmur ....:sm_confused:biraz bekledik dindi ama heryar ıslak ... bide tekrar göl başına dogru gidelim dedik piknik yerleri azda olsa kapalı üstü .....otarafa gitti ki .yagmur sadece atıştırmış:1shok: yaz yagmuru bu olsa gerek bi taraf çatırdıyo bi tarafda eser yok ..kaydirigubbakcemile3 mangaldan sonra bi güzel yürüdük belki 1 saat . eritmişimdir .... ama benimki eve gelince tatlı diye tutturdu .....markete gidincede . ekmek kadayıfına gözüm takıldı . gerisini tahmin edersiniz ..:mymeka::mymeka:

GÜNAYDIN AEBENCİĞİM . AİLELERİN TANIŞMASI GÜZEL GEÇTİ BEKLEDİĞİMDEN BİLE DAHA İYİYDİ AMA BEN ÇOK HEYECANLIYDIM . EVET MONTİYİ BOZMADIM. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisne güzel bu heyacanlar yahu . biz unutalı çok oldu ...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…