Kayınvalidenin söylemesi daha çok batıyor insana :) Ben daha 60 kiloyken bile kilo aldığımı söylüyordu. Şu anda görse ne der acaba iyice kilo aldım.
Bu arada akşam dışarıda hayatımda ilk defa eşim karşımda en sevdiğim hamburgeri yerken salata yedim. Bunu buradan aldığım güçle yaptığıma inanıyorum. Hepinize teşekkürler. İyi ki varsınız!
Ben de arada 3 kayısı yedim ama şu an deli gibi açım. cokacimcoook
Dışarı yemeğe çıkıyoruz bana şans dileyin! :)
Ben de arada 3 kayısı yedim ama şu an deli gibi açım. cokacimcoook
[ı]günaydınnnn
nazlıcım sorunsuz atlattığınıza sevindim canım. Hayırlı olur inşallah. Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
klementine hoşgeldin aramıza vereliniortak
veeee ben hala regl olmadım mafoldumben bu akşam test yapıcam[/ı]
günaydın ....
Nazlı neettin kıs ...hadi gözün aydın ....allah tamamına erdirsin ...... ayrıca montiyi bozmadıgından dolayıda çokaman tebriklerrrrrrrr...
ref le hayal vede ceylin bütün sınava girenlerin sınavı güzel geçmiştir umarım .....bi haber varmiki ...
özkekuşum ne eeti kapsama alanına döndümü .....
yumukun ginede fena olmamış hafta sonun ...kaydirigubbakcemile5selamlar..hepinize mutlu pazarlar..opuyorumnanaktan yeni smiller yüklenmiş süperzemuszemusneyse benim yine hafta sonum yoğun geçti biraz boşluk buldum daldım kk dan içeri:lepi:dün sabah 9 akşam 6 çalıştım eve geldim yemek yedik apar topar nişana gittik gece geç geldik yemeklere gelince idare ederkaydirigubbakcemile3dengeyi sağlamaya çalışıyorum hala 77 yim :lepi:temmuzun 5inde yeğenin düğünü var en azından 75 olsam süper olcak:1closedeyes:geçen sene çok şık bi takım almıştım bi düğün için kınada onu giyeyim dedim üstümden döküldükaydirigubbakcemile3hihoyyyt48 bedendi hadi pantolon daraltılırda ceketi napıcm bilmiyorum pek ucuz bişeyde değildi getti boşa
dün yediklerim;
sabah 1 simit şekersiz çay
öğlen;
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
akşam
bir tabak türlü
2 kaşık pilav
bol çoban salatayerimseniben
bugün sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
az tereyağ
az çilek reçeli
salatalık
domates
birazda şu kahvaltılık soslardan cevizli falan oluyoya hanidelikafadulden
evden herkesi kovaladım temizlik yapıyorum şimdide gene uğrarım öptüm hepinizia.s.opuyorumnanaktanay bunu çok sevdim benopuyorumnanaktan
bol şanslar . ama gerek kalmamış salatayla kurtarmışın ....Şenizafiyet olsun ....Ben de arada 3 kayısı yedim ama şu an deli gibi açım. cokacimcoook
refim rabbim yüzüne baksın hem iş hem ders hemde bebe . alkisalkisalkisumarım notlarında güzel gelir ..opuyorumnanaktanAabenim canım güzel duaların için teşekkürler çok ama çok heyecanlıyım bazı dersler iyi geçti çok şükür ama şu matematikten emin değilim malesef sonuçlar sorular sanırım çarşamba yayınlanıcak inşallah matemetiğide vermişimdir yoksa çok üzülürüm. ;Tüm iyi dilekler sunan arkadaşlara teşekkürler:içelim:turkbayragi
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis nazlım akşam bişide yememişin heyacandan ...günaydınlar kızlar. beni alkışlayabilirsiniz. evde o kadar börek çörek dururken hiç birinin tadına bile bakmadım monti amcayı bozmadımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. pazar günü heyecendan bişey yiyemedim ama olsun. perşembe günü sözüm takılacak .
ben hafta sonu yediklerimi yazayım
cumartesi
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates + salatalık
çok az peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ara
2 adet kayısı
öğlen
4 yemek kaşığı menemen
biraz peynri
2 bardak şekersiz çay
akşam
2 adet salatalık
1 kase yoğurt
pazar
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
yarım salatalık
yarım domates
biraz peynir.
ara
3 adet ceviz
başkada bişey yok heyecandan bişey yiyemedim sonra
sanada günaydınlar klementin canım .. gördügüm kadarıyla bomba gibisin ....kaydirigubbakcemile3nazli, asi hoşbulduk teşekkür ederim.
Ben de şimdi klasik diyet kahvaltımı yapıyorum. Domates, peynir, çavdar ekmeği :)
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisne güzel bu heyacanlar yahu . biz unutalı çok oldu ...kaydirigubbakcemile3GÜNAYDIN AEBENCİĞİM . AİLELERİN TANIŞMASI GÜZEL GEÇTİ BEKLEDİĞİMDEN BİLE DAHA İYİYDİ AMA BEN ÇOK HEYECANLIYDIM . EVET MONTİYİ BOZMADIM. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?