Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende el işi yapmadan duramam, boş bulduğum an ya elimde bir şey vardır yada kitap okurum. Onlarla dinleniyorum çünkü. Ama bazen öyle bir zaman geliyor ki hepsinden bir bıkkınlık geliyor, nazarmıdır yoksa başka bir şey midir, bir üşengeçlik hiçbirşey yapasım gelmiyor. Sende de var demekki. Bu kızlar hep böyle benimki de boş dursam anne neden elin boş diye sorar. Çocukları da alıştırdık, biraz da bana çekse bu konuda. Ben onun yaşındayken dantel örerdim. hatta mekik bile öğrenmiştim annemden. Şimdikiler pek merak değil

Merhaba listen çok güzel diyetisyen önerisi mi ben de gitmeyi düşünüyorum da gerekli mi sizce kendim mi ayarlamaliyim

Aynen canım benimki de 15 yaşına girdi ama el işiyle pek alakası yok
Biz o yaşlarda dantelde yapardık kendi söküğümüzüde dikerdik ( gerçi kızkardeşim sökük dikemez hala bile )
Örgüyüde o yaşlarda bilirdim hatta bir ara geçen sene kızıma da öğreteyim dedim ay deli etti beni en sonundan dellendim bırak len o işi ve şişleri elinden adamı hasta ediyorsun dedim
Bir tek haroşo örmeyi öğrenebilmişti ama tabi okul yoğun olunca bir daha hiç eline alamadı

Aslında çocuklar istesede öğrenmeye fırsatları olmuyor İnan benim kıza öğretmenleri çok ders veriyorlar eee birde teoga hazırlandığından okuldan gelince bir kapanıyor odasına bir tek yemeğe geliyor sonra yatana kadar tekrar devam artık şu yarınki sınavıda atlatsın ( bugünkide inşallah güzel geçmiştir yoksa bütün gün ağlar yine )
Artık yaz tatilinde birşeyler öğretmeye çalışırım sonuçta büyüklermizin hep dediği gibi yaptığın banaysa öğrendiğin kendine

Allahtan temizli ve mutfak olaylarında maşallahı var Geçen akşam biz eşimle Pierre Lotiye gidince içinden gelmiş bütün evi silip süpürmüş, dağınık oyuncakları toplayıp birde mutfağa aceleyle bıraktığım bulaşıkları halletmiş
Arkadaşlarıyla ben yokken evde toplandıklarında ya kek yaparlar yada krep artık o an ne akıllarına gelirse
Hatta en son ben dışardayken geldiğimde yemek derdim olmasın diye oturup bulgur pilavı yapmış birde çorba
Evde hamur işi yapmıyorum pek artık ama en son yaptığımda KPnin senesi için kurabiye yapmaya başladığımda ay bu az oldu kız al malzemeleride bir postada sen yoğur yap demiştim baştan çok tuhaf geldi ama becerdi yinede

gunaydin kizlar
iki bardak su
bi kupa cay
bir tane domates
kaynamis yumurta yedim
birzdn yuruyuse ckcgm 45dk
hergun kilonuza bakiyor musunuz
ben dun bsladim prgrama cok spr yptm dun ama sbh pek bi fark yoktu 59.5 iken 59.3 olmustum normal mi sizce ((

selam güzeller
ayyy heycanlandım şimdik ne alsamki kendime

Merhaba arkadaşlar ben 155 boyum 75,7 kg yim hedefim inşallah 60
Kızlar merhaba 6.takima kabul edildim.simdi napmam gerekiyor onerileriniz nedir?
kızlar hoşgeldiniz kısaca kendimi tanıtayım ben yaralı bülbül damla 24 yaşındayım 95 kilo ile başladığım mücadeleme 85 ile devam etmekteyim
bende yeni yeni öğreniyorum o işleri ben evin küçüğü olduğum ve okuduğum için hiç iş yaptırmadılar bana yemek yapmayı falan bilmezdim bu sene öğrendim

tatlım keşke yayarak yemeseydin çünkü çok bişey yokmuş yediğinde ama yayarak yiyince hormon dengesini etkiliyor

ayyy o yoğurtu bende yapcaktım ama unutuyorum hep
her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum bunun dışında öneriniz var mi
yürüyüş candır tatlım play storeda sworkit diye bir uygulama var onu tavsiye ederim güzel egzersizler var istersen kardiyo istersen güç, yoga yada plates
gunaydin kizlar
iki bardak su
bi kupa cay
bir tane domates
kaynamis yumurta yedim
ben dun bsladim prgrama cok spr yptm dun ama sbh pek bi fark yoktu 59.5 iken 59.3 olmustum normal mi sizce ((
kiloya cumadan cumaya bakmaya özen gösteriyoruz canım çünü hafta içinde bi şişkinlik vs den kaynaklı tartıda artı görmek psikolojiyi etkiliyor ama ben genelde pazartesi veya salı da tartılıyorum haftasonu çok kaçırmamak için

dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: form çayı
öğle: ablam kavuncuk almış, kavuncuk diyorum çünkü elma kadardı meraktan yedim onu blendırdan geçirdim süte kattım birazda tarçın attım
ara: ayran
akşam: keşkek, kabak spagetti (kesinlikle kabağın en güzel hali)
gece: çay
su: 2,6 lt
spor: 45 dk yürüyüş

Merhaba listen çok güzel diyetisyen önerisi mi ben de gitmeyi düşünüyorum da gerekli mi sizce kendim mi ayarlamaliyim
Evet canım diyetisyen menüsü, kk ya gelmeden diyetisyene başlamıştım bu listeyle 30 kg verdim. Takımda çoğu karatay yapıyor, diyetisyene gitme amacım hem bu işi ciddiye alayım hem de yağ mı kaybediyorum su mu kas mı bakayım diye idi. Çok şükür ki gidenlerin hepsi yağdı. Ama karatay sağlıklı beslenmeyi yaparsan da benim diyetimden farkı yok. Fark olarak ekmek tüketmiyorlar bir de ben çok ara öğün yapıyorum onlar yapmıyorlar. Ama acıkmıyorlar da. Kaptanım bu konuda sana daha ayrıntılı bilgi verir.

gunaydin kizlar
iki bardak su
bi kupa cay
bir tane domates
kaynamis yumurta yedim
Bir günde 200 gr maşallah çok iyi. Haftada 1,4 kg eder ki bu zaten çok çok iyi. Demekki diyetin de sporun da işe yarıyor. Bir de menülerini bu şekilde değil de günlük yazarsan daha iyi takip edebiliriz. Ya akşam yemek işin bittikten sonra ya da ertesi günü menü paylaşabilirsin. Her gün kilona bakmanı da tavsiye etmem. İstisna bir durum olmadıkça cumadan cumaya tartılıyoruz.

tammdri cooook teskkrler icim rahatladi mesajinizi gorunce o zmn devam bol sans hepimize

tammdr evet moral bozklugu olyr birde hergun baknca onerinizi dikkte alcgm cook tskrler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Kör olmayasıca Ustaları bekliyorum hala
Eşimin halası malzemeleri getirdi yarın için ve onları bile yaptım
Yarın bir tek dereotunu, maydanozunu ve taze soğanını doğrayacağım

Bu arada kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimi hala Soda içiyorum şimdi belki biraz rahatlatır diye

kızlar bi kaç gündür işyeri yoğun pek uğrayamıyorum ama bu haberi vermeden yapamazdım.

işyerinin karşısında eczane var bugün diyetisyen gelmiş bütün kızlar gitti bende dedim bi gideyim ölçüm yaptırayım sonuçlar iyimi değil,
83,9 çıktım ama üzerimde kıyafetim artı kap falan vardı rahat 1,5 vardır yani.
yağ oranı yüksek 39
sıvı oranı düşük 43
kas iyi dedi

neyse gelelimmm beslenmeye protein düşük mineralleri düşük dedi bir iki takviye falan önerdi.
veeee dedim ki ben bi süredir karatay beslenmesini uygulamaya çalışıyorum tam anlamıyla yapamasamda dikkat ediyorum. veeee adam bana dedi ki harika hocamın tavsiyeleri tamamen sağlıklı beslenme benim sana önerilerim aynısı iç birini eksiltme ben akşamları tek çeşit yiyorum dedim ona sadece hayır dedi zeytinyağı ve tereyağıyla hazırlanan her yemekten yanında protein olmak şartıyla bol tüket akşam en geç 20,30 iş saatimden dolayı birde İngiliz karbonatı ve 1 sade maden suyu 1 ay sonra yine burdayım gel mutlaka yine ölçüm yapıcaz dedi. d vit alıyomusun peki dedi onu ihmal etme mutlaka kullannn dedii

veeee tüm kızlar bugünden itibaren simidi poğçayı kesip bana uyma kararı aldı bakalım hayırlısı

KOLAY GELSİN CECOM

Merhabalar...menumu yazabılmek için kayınvaldeme geldim..bilgisayara.telefonum hala bozuk..
dunku menum:
sabah.2 yumurta..avuç içi kadar peynir..11 zeytin
aksam. yine pazı kavurması..1 kase yogurt

bugun:29 nısan
sabah: 2 yumurtadan omlet..peynir..zeytin salatalık..
aksama..1 kase corba içerim..3 kaşık bulgur..

bu hafta regl haftası.. 2 çikolat yedimşişkinik var.. bu haftadan hiç umuıtlu değilim..önümüzdeki hafta daha azimli olcam..

deryam harika bi doktora denk gelmişsin hayret yakasını bırakma ozaman kuzum
heberlerinide eksik etme bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…