Ma sha Allah abla ya kac ayda vermistinEvet canım diyetisyen menüsü, kk ya gelmeden diyetisyene başlamıştım bu listeyle 30 kg verdim. Takımda çoğu karatay yapıyor, diyetisyene gitme amacım hem bu işi ciddiye alayım hem de yağ mı kaybediyorum su mu kas mı bakayım diye idi. Çok şükür ki gidenlerin hepsi yağdı. Ama karatay sağlıklı beslenmeyi yaparsan da benim diyetimden farkı yok. Fark olarak ekmek tüketmiyorlar bir de ben çok ara öğün yapıyorum onlar yapmıyorlar. Ama acıkmıyorlar da. Kaptanım bu konuda sana daha ayrıntılı bilgi verir.
deryam harika bi doktora denk gelmişsin hayret yakasını bırakma ozaman kuzum
heberlerinide eksik etme bakalım
ve bu arada sadece 3 öğün beslenin demiş kızlarada sabah 8 de öğlen 14 de akşam 20 de en geç demişderyam harika bi doktora denk gelmişsin hayret yakasını bırakma ozaman kuzum
heberlerinide eksik etme bakalım
benmde ayni sorunm var squata basladm insllh faydali olur..siz ypypiyr msunzKızlar selam benim basen problmim var vücudum ince ama basenlerim belirgin. Squat tan baska tavsiyeniz var mı öneri? Su icmk yesl çay fln etkili olur mu.bolgesel olduğu için daha sıkıntılı biraz gibi
Ben günde 45 squat ,100 ziplama yapıyorum ama etki edecegini pek düşünmüyorum. Başka neler yapabiliriz acaba drekk basen için.benmde ayni sorunm var squata basladm insllh faydali olur..siz ypypiyr msunz
Ayrca Yeşil çay ve günde en az 2 litre su içiyorum. Etkisi olur insallah die düşünüyorumbenmde ayni sorunm var squata basladm insllh faydali olur..siz ypypiyr msunz
ne güzel doğru yolda olduğun doktor tarafından da tescillenmişkızlar bi kaç gündür işyeri yoğun pek uğrayamıyorum ama bu haberi vermeden yapamazdım.
işyerinin karşısında eczane var bugün diyetisyen gelmiş bütün kızlar gitti bende dedim bi gideyim ölçüm yaptırayım sonuçlar iyimi değil,
83,9 çıktım ama üzerimde kıyafetim artı kap falan vardı rahat 1,5 vardır yani.
yağ oranı yüksek 39
sıvı oranı düşük 43
kas iyi dedi
neyse gelelimmm beslenmeye protein düşük mineralleri düşük dedi bir iki takviye falan önerdi.
veeee dedim ki ben bi süredir karatay beslenmesini uygulamaya çalışıyorum tam anlamıyla yapamasamda dikkat ediyorum. veeee adam bana dedi ki harika hocamın tavsiyeleri tamamen sağlıklı beslenme benim sana önerilerim aynısı iç birini eksiltme ben akşamları tek çeşit yiyorum dedim ona sadece hayır dedi zeytinyağı ve tereyağıyla hazırlanan her yemekten yanında protein olmak şartıyla bol tüket akşam en geç 20,30 iş saatimden dolayı birde İngiliz karbonatı ve 1 sade maden suyu 1 ay sonra yine burdayım gel mutlaka yine ölçüm yapıcaz dedi. d vit alıyomusun peki dedi onu ihmal etme mutlaka kullannn dedii
veeee tüm kızlar bugünden itibaren simidi poğçayı kesip bana uyma kararı aldı bakalım hayırlısı
şöyle ablacım şimdi biz yemek yiyoruz ya yemeği kesmemizden itibaren 4 saat içerisinde önce insülin tarafından kanda dolaşan serbest şeker (yağa dönüşmek üzere yol alan) kullanılıyor sonra da glukagon tarafından karaciğerdeki yağlar yakılıyor bunlar bittikten sonra leptin çalışıyor ve depodakini yakıyor ama biz eğer bu süreç tamamlanmadan sık sık yersek glukagona sıra gelmeden insülin sürekli çalışır dolayısıyla yediğin bir birim besin için glukagon daha az çalışmış oluyor buda karaciğerde yağlanmaya ve akabinde daha az kilo kaybına neden oluyor. karatay teyzemin kitabından anladığım ve aklımda kalanlar bunlar tatlım uzun lafın kısası ne kadar uzun aralıklarla yer hormonları çalışması için rahat bırakırsak o kadar iyiNasil yani abla tam anlamadim
öksürük için doluca bir tatlı kaşığı bala birer silme çay kaşığı zencefil ve keçi boynuzu özü çok iyi geliyorKizlar ben 2 gundur hastayim grip oldum oksurme burun akintisi hapsurma nasil gecirecem bunu cabucak, tarif varmi? Ne onerirsiniz cok rahatsizim bu durumdan
eğer sadece aminoasitse bir zararı olmaz gibi sanki ama ben merak ettim bunun eksikliği için bir test yokmu yani vitaminlerin falan fazlalığında sıkıntı oluyor ya acaba bununda fazlalılığının bir sıkıntısı yokmuYağ asitlerinin mitokondrilere taşınması L-Carnitine sayesinde olur. Hücre içinde yağların yakılması, yağ asitlerinin hücrenin mitokondri ismi verilen kısımlarına taşınması ile gerçekleşir. L-Carnitine eksikliğine yağların mitokondrilere taşınması bozulur ve hücre içi yağ miktarı artmaya devam eder. Selülit oluşumunda da bu mekanizma da bozulmalar olabilir. Bu nedenle selülit sorunu olan kişilerin beslenmelerinde L-Carnitine takviyesi almasında yarar vardır. L-Carnitine, 2 farklı amino asitin birleşmesinden oluşan bir moleküldür. Methionin ve Lizin, L-Carnitine'in yapı taşlarıdır. Beslenmesi ile yeterli miktarda Methionin, Lizin, B1 vitamini ,B6 vitamini ve demir alan kişilerin karaciğerinde yeterli miktarda L-Carnitine yapılır. L-Carnitine yapımı için gereken maddeler genellikle hayvansal ürünlerde bol bulunurlar. Kırmızı et, balık, süt ürünleri, besinlerimiz arasında en bol L-Carnitine içerenlerdir. L-Carnitine eksikliğinde kas güçsüzlükleri, yorgunluk ve mental karışıklık görülür. Vit C seviyesi düşer. Yağ metabolizması etkilenir yağ birikimi artar. Selülit oluşumunun engellenmesinde en önemli noktalardan birisi yağların az alınması ve hücrelerdeki yağların yakılmasıdır. Bu nedenle L-Carnitine alımı çok önemlidir.
Sweetdimple , RengarenkNesli ve diğer arkadaşlarım bilgi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim eczacıylada konuştum bir zararı olmaz aksine fayda görürsün diyo tanıdık eczacı ama ne bilim kafam karıştı
ay o problem bendede var gerçi vücudumda hiç ince değil ama basenlerin maşallahı var hani ben giderim o gider arkamdan tın tın ederKızlar selam benim basen problmim var vücudum ince ama basenlerim belirgin. Squat tan baska tavsiyeniz var mı öneri? Su icmk yesl çay fln etkili olur mu.bolgesel olduğu için daha sıkıntılı biraz gibi
insllh cnm jep birlkte insllh kurtlrz kilolrmzdanhoş geldin canım umarım çok güzel kilolar verirsin veririz
sadece squat ile mi 5cm incldnzne güzel doğru yolda olduğun doktor tarafından da tescillenmiş
şöyle ablacım şimdi biz yemek yiyoruz ya yemeği kesmemizden itibaren 4 saat içerisinde önce insülin tarafından kanda dolaşan serbest şeker (yağa dönüşmek üzere yol alan) kullanılıyor sonra da glukagon tarafından karaciğerdeki yağlar yakılıyor bunlar bittikten sonra leptin çalışıyor ve depodakini yakıyor ama biz eğer bu süreç tamamlanmadan sık sık yersek glukagona sıra gelmeden insülin sürekli çalışır dolayısıyla yediğin bir birim besin için glukagon daha az çalışmış oluyor buda karaciğerde yağlanmaya ve akabinde daha az kilo kaybına neden oluyor. karatay teyzemin kitabından anladığım ve aklımda kalanlar bunlar tatlım uzun lafın kısası ne kadar uzun aralıklarla yer hormonları çalışması için rahat bırakırsak o kadar iyi
öksürük için doluca bir tatlı kaşığı bala birer silme çay kaşığı zencefil ve keçi boynuzu özü çok iyi geliyor
eğer sadece aminoasitse bir zararı olmaz gibi sanki ama ben merak ettim bunun eksikliği için bir test yokmu yani vitaminlerin falan fazlalığında sıkıntı oluyor ya acaba bununda fazlalılığının bir sıkıntısı yokmu
ay o problem bendede var gerçi vücudumda hiç ince değil ama basenlerin maşallahı var hani ben giderim o gider arkamdan tın tın ederben geçenlerde 30 günlük squat programını uygulamıştım ama belimin rahatsızlığı nedeniyle 25.gün gibi bıraktım buna rağmen faydasını gördüm 5 cm kadar inceldi. bunun dışında bir video var linkini atayım basen ve kalça eritmek için bu hareketleri yapabilirsin
yok onun dışında bir ayrobik vidyosu var 3 güne bir onu yapıyordum bide hergün yada en azından gün aşırı sworkitten yapıyordumsadece squat ile mi 5cm incldnz
Pne güzel doğru yolda olduğun doktor tarafından da tescillenmiş
şöyle ablacım şimdi biz yemek yiyoruz ya yemeği kesmemizden itibaren 4 saat içerisinde önce insülin tarafından kanda dolaşan serbest şeker (yağa dönüşmek üzere yol alan) kullanılıyor sonra da glukagon tarafından karaciğerdeki yağlar yakılıyor bunlar bittikten sonra leptin çalışıyor ve depodakini yakıyor ama biz eğer bu süreç tamamlanmadan sık sık yersek glukagona sıra gelmeden insülin sürekli çalışır dolayısıyla yediğin bir birim besin için glukagon daha az çalışmış oluyor buda karaciğerde yağlanmaya ve akabinde daha az kilo kaybına neden oluyor. karatay teyzemin kitabından anladığım ve aklımda kalanlar bunlar tatlım uzun lafın kısası ne kadar uzun aralıklarla yer hormonları çalışması için rahat bırakırsak o kadar iyi
öksürük için doluca bir tatlı kaşığı bala birer silme çay kaşığı zencefil ve keçi boynuzu özü çok iyi geliyor
eğer sadece aminoasitse bir zararı olmaz gibi sanki ama ben merak ettim bunun eksikliği için bir test yokmu yani vitaminlerin falan fazlalığında sıkıntı oluyor ya acaba bununda fazlalılığının bir sıkıntısı yokmu
ay o problem bendede var gerçi vücudumda hiç ince değil ama basenlerin maşallahı var hani ben giderim o gider arkamdan tın tın ederben geçenlerde 30 günlük squat programını uygulamıştım ama belimin rahatsızlığı nedeniyle 25.gün gibi bıraktım buna rağmen faydasını gördüm 5 cm kadar inceldi. bunun dışında bir video var linkini atayım basen ve kalça eritmek için bu hareketleri yapabilirsin
Baktım cnm linke squt hpimize etkili olur insallh pki günde kaç squat yapiordun?ne güzel doğru yolda olduğun doktor tarafından da tescillenmiş
Spor olarak squattan başka zipliyorum.o da etkili diyorlar.ben daha çok spor acisindan yardim almak istiyorm.gunn içinde yediklerimi de paylasacagim tabi:) :)
bugün ki menüm
28 NİSAN 2015 SALI
SABAH
capya ve köy biberinden omlet
manda peyniri
çeçil peynir
2 siyah 3 yeşil zeytin
kırmızı közlenmiş biber turşusu
domates
salatalık
nane
roka
turp
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahvesi
2 dilim tiramisu
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 345 MEKİK + 1 SAAT PİLATES + (CEZAM 60 SQUAT)
AKŞAM
taze fasulye
bulgur pilavı
cacık
sıvı: 1,2 lt yatana kadar artar
Valla şu reglm bitiyor ( bu ay nedense baya bir sancılı geçti ) Dün yürüyüş yaptım akşamda olsa ama leslie yapamadımYarın son kez ustalar kapıları düzeltmeye gelecekler ama onlar gelmeden kesinlikle yapacağım ( kararım kesindir )
Aramıza hoşgeldin inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın
ben geldiim
bugün o kadar sıcaktı ki burası
arkadaşlarla dışardaydık kaçamaksız atlattım çok şükür
Menüm
Sabah:2 yumurta,2 minik domates
Akşam:yoğurtlu ızgara köfte ve salata,ayran
(onlar fast food yediler kızdım onlara ama dinleyen kim)
eve gelince 1 elma yedim yemeği 4 te yemiştim
spor:1 saat yürüyüş +1 saat kadar mağaza gezme
bugün baya su içtim 4 lt olmuştur çok sıcak
Ya abla asil sana ask olsun, 9 ay boyunca kk takiliyormusum gibi konustun yani koskoca 9 ay yoktum unutmus olmam dogal benceGecen bana leptip hakkinda bunu sormus olamazsin gecen yil gonderdiklerimi okumadin dedin halbuki raportajlara bile baktigim halde. Kirildim wallahi .. Yani bide bosubosuna birakmadimki ben kkyi okul yuzunden son aylar cabaladim cabalastim gece gunduz ayiracak vaktim dahi yoktu devam etseydim unutmazdim. Bilerek unutmadim hani ablacim
Bugunki menu;
Kahvalti ; reglken cok halsiz yorgun hissediorum kendimi hep ve kolaya kacmak istiyorum. 1 muz 1 tabak sicak sut ve icine bulgur
Ara: 2 bardak ayran 2 kare bitter cikolata, 1 bardak tarcinli sut,1 dilim ekmekle 2 yemek kasigi sebze yemeginden annem yemek yapiordu yemegin icindekilerini hazirliyordu benimde canim cekti yedim az bisi, tabi bunlar 2 3 saate yayilmis hepsini birden yemedim
Aksam yemegi; fasulye 2 kucuk patates paprika sebzeleri ve 1 et hepsi haslanmis yedim bol acili sosla sambal
1 litre su bitti 1,5 icicem yatana kadar
bugun ilk gunum :)
kahvalti
kaynamis yumurta
domates
salatalik
bir kupa cay
45dk yuruyus
45dk hareket
Aksam
mevsim salata
mercimek corba
3 bardak yesilcay
45dk yuruyus bugunluk bu kdr yyarin devam :)
Tamam ablacim benim zaten sorunum yokki hangi kiloyu baz aliyorsan yazarsin sen bana demistin takima geldiginde 99.9 dun ne zaman 101,6 oldun demistin bende sana 89 90 takimda 101,6 kilo oldugumu soylemistim abla yani sorun yok 99.9 yazsanda, herhalde kilo aldigimi sandin ama o verdigim kilo suanda 99.3 im, cumaya bakalim kac olacam :))
Ewet bende bilmiyordum oksuruge bitter cikolatanin iyi gelecegini bende bugun okuyup ogrendim :)) spor yapmak istemiyorum hemen ilk once vucudumu alistirmak istiyorum beslenmeme ve 95 kiloda baslarim in sha Allah
Kabul ediyorum inşallah bir an önce hedefimize ulaşabiliriz
Merhaba tekrar ben 33 yaşındayim öğretmenim iki tane çocugum var şu anda 75,7 kg yim hedefim öncelikle 60
Ilk gün menüm sabah Menemen zeytin peynir bir parça pide
ara:yeşil çay
ogleatates yemeği biraz bulgur pilavı salata
ara 1 adet elma
akşam balık bol salata
bugün regl in ilk günü yürüyüş yapamadım
Herkese iyi geceler internetimiz yoktu simdi paylasiyorum menülerimii
27 nisan ptesi
Sabah yulaf ezmesi
Ara ogun 10 cigbadem
Oglen bulgurlu semiz otu yemegi
Aksam zeytinyagli fasulye
marul salatası
3 litre su
28 Nisan sali
Sabah sahanda yumurta
Ara öğün 2 kuru kayısı
Öğlen kozlenmis patlican ve kirmizi biber salatasi
Ara öğün sekersiz kahve
Aksam evde yaptigim köfte ile hamburger ekmekte küçüktu
2 litre su
Günaydın kendimi hiç iyi hisetmiyorum uzun zamandır adeptasyon sorunu yaşıyorum
gunaydın guzeller cumleten
efserim noldu sorun yok işallah
Günaydın kızlar
dün uğrayamadım işler yoğundu, bugün de çok zamanım yok, menülerimi yazıp biraz geçmişe bakmaya çalışacağım.
Pazartesi
Kalkınca (6:30) 2 bardak su+1 incir
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği
Ara (10:30)
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle (13:00)
lor peynirli Salata
Ara (16:00)
1 susamsız simit , 1 bardak ayran
Akşam (19:30)
1 kase çorba, fırında patlıcan,yoğurt
Su 3 litre, spor 50 dak yürüyüş
Salı
Kalkınca (6:30) 2 bardak su+1 incir
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği
Ara (10:30)
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle (13:00)
kurufasulye, Salata
Ara (16:00)
2 grisini, 1 bardak ayran
Akşam (19:30)
1 kase çorba
Ara (20:30)
yoğurt içine yarım çay kaşığı zencefil,yarım çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı tarçın koyup yedim.
Su 3 litre, spor 50 dak yürüyüş
Bu yoğurt kürünü yiyemem diye düşünmüştüm ama tarçın diğerlerinin kokusunu bastırdı fena olmadı
salı günü menü
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı :karatay
öğle:1 bardak tarçınlı süt, kayısı ceviz
15:30 16:30 arası yürüyüş
akşam:1 adet kabak dolması,1 kase yoğurt,1 kase mercimek çorbası
2 lt su
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah
Bugün son kez kapılar için geleceklerpeçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek
Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak
Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasınınormalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız
Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim haldeValla tartıda artı görürsem kafayı yerim okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağımaben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum ancak koruyorum bünyem cins diyorum ya hep
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık
Canım eminim hepsi çok güzeldirRabbim gönlüne göre versin inşallah sende o güzel emeklerini karşılığını alarak satabilirsin
Bende severim aslında o tür örgüleri ama acıkcası şu ara üşengeçliğim üzerimdebenim küçük cimcime bile geçen gün Anneciğim bu ara birşey yapmıyorsun hani bana ceyiz yapıyordun demezmi
Biraz daha kasmıyayımda nasılsa Ramazanda sahura kadar oturacağım o zaman can sıkıntısından yaparım bir sürü şey
Yani oluşmuş bir sorun yok ama kendimi veremiyorum tek dileğim kilo almadan bu dönemi atlatmak
İp atlayabilirsin ki tüm kasları çalıştırığ yağ yakan en güzel kardiyo sporudur 1 saat tempolu ip atlama 1000 kalori yaktırıyorher gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum bunun dışında öneriniz var mi
Aynen canım benimki de 15 yaşına girdi ama el işiyle pek alakası yok
Biz o yaşlarda dantelde yapardık kendi söküğümüzüde dikerdik ( gerçi kızkardeşim sökük dikemez hala bile)
Örgüyüde o yaşlarda bilirdim hatta bir ara geçen sene kızıma da öğreteyim dedim ay deli etti benien sonundan dellendim bırak len o işi ve şişleri elinden adamı hasta ediyorsun dedim
Bir tek haroşo örmeyi öğrenebilmişti ama tabi okul yoğun olunca bir daha hiç eline alamadı
Aslında çocuklar istesede öğrenmeye fırsatları olmuyorİnan benim kıza öğretmenleri çok ders veriyorlar eee birde teoga hazırlandığından okuldan gelince bir kapanıyor odasına bir tek yemeğe geliyor sonra yatana kadar tekrar devam artık şu yarınki sınavıda atlatsın ( bugünkide inşallah güzel geçmiştir yoksa bütün gün ağlar yine )
Artık yaz tatilinde birşeyler öğretmeye çalışırım sonuçta büyüklermizin hep dediği gibi yaptığın banaysa öğrendiğin kendine
Allahtan temizli ve mutfak olaylarında maşallahı varGeçen akşam biz eşimle Pierre Lotiye gidince içinden gelmiş bütün evi silip süpürmüş, dağınık oyuncakları toplayıp birde mutfağa aceleyle bıraktığım bulaşıkları halletmiş
Arkadaşlarıyla ben yokken evde toplandıklarında ya kek yaparlar yada krepartık o an ne akıllarına gelirse
Hatta en son ben dışardayken geldiğimde yemek derdim olmasın diye oturup bulgur pilavı yapmış birde çorba
Evde hamur işi yapmıyorum pek artık ama en son yaptığımda KPnin senesi için kurabiye yapmaya başladığımda ay bu az oldu kız al malzemeleride bir postada sen yoğur yap demiştimbaştan çok tuhaf geldi ama becerdi yinede
gunaydin kizlar
iki bardak su
bi kupa cay
bir tane domates
kaynamis yumurta yedim
birzdn yuruyuse ckcgm 45dk
hergun kilonuza bakiyor musunuz
ben dun bsladim prgrama cok spr yptm dun ama sbh pek bi fark yoktu 59.5 iken 59.3 olmustum normal mi sizce((
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: form çayı
öğle: ablam kavuncuk almış, kavuncuk diyorum çünkü elma kadardımeraktan yedim onu blendırdan geçirdim süte kattım birazda tarçın attım
ara: ayran
akşam: keşkek, kabak spagetti (kesinlikle kabağın en güzel hali)
gece: çay
su: 2,6 lt
spor: 45 dk yürüyüş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Kör olmayasıca Ustaları bekliyorum hala
Eşimin halası malzemeleri getirdi yarın için ve onları bile yaptım
Yarın bir tek dereotunu, maydanozunu ve taze soğanını doğrayacağım
Bu arada kızlar ya çok şiş hissediyorum kendimi halaSoda içiyorum şimdi belki biraz rahatlatır diye
kızlar bi kaç gündür işyeri yoğun pek uğrayamıyorum ama bu haberi vermeden yapamazdım.
işyerinin karşısında eczane var bugün diyetisyen gelmiş bütün kızlar gitti bende dedim bi gideyim ölçüm yaptırayım sonuçlar iyimi değil,
83,9 çıktım ama üzerimde kıyafetim artı kap falan vardı rahat 1,5 vardır yani.
yağ oranı yüksek 39
sıvı oranı düşük 43
kas iyi dedi
neyse gelelimmm beslenmeye protein düşük mineralleri düşük dedi bir iki takviye falan önerdi.
veeee dedim ki ben bi süredir karatay beslenmesini uygulamaya çalışıyorum tam anlamıyla yapamasamda dikkat ediyorum. veeee adam bana dedi ki harika hocamın tavsiyeleri tamamen sağlıklı beslenme benim sana önerilerim aynısı iç birini eksiltme ben akşamları tek çeşit yiyorum dedim ona sadece hayır dedi zeytinyağı ve tereyağıyla hazırlanan her yemekten yanında protein olmak şartıyla bol tüket akşam en geç 20,30 iş saatimden dolayı birde İngiliz karbonatı ve 1 sade maden suyu 1 ay sonra yine burdayım gel mutlaka yine ölçüm yapıcaz dedi. d vit alıyomusun peki dedi onu ihmal etme mutlaka kullannn dedii
veeee tüm kızlar bugünden itibaren simidi poğçayı kesip bana uyma kararı aldı bakalım hayırlısı
Merhabalar...menumu yazabılmek için kayınvaldeme geldim..bilgisayara.telefonum hala bozuk..
dunku menum:
sabah.2 yumurta..avuç içi kadar peynir..11 zeytin
aksam. yine pazı kavurması..1 kase yogurt
bugun:29 nısan
sabah: 2 yumurtadan omlet..peynir..zeytin salatalık..
aksama..1 kase corba içerim..3 kaşık bulgur..
bu hafta regl haftası.. 2 çikolat yedimşişkinik var.. bu haftadan hiç umuıtlu değilim..önümüzdeki hafta daha azimli olcam..
Kizlar ben 2 gundur hastayim grip oldum oksurme burun akintisi hapsurma nasil gecirecem bunu cabucak, tarif varmi? Ne onerirsiniz cok rahatsizim bu durumdan
Yağ asitlerinin mitokondrilere taşınması L-Carnitine sayesinde olur. Hücre içinde yağların yakılması, yağ asitlerinin hücrenin mitokondri ismi verilen kısımlarına taşınması ile gerçekleşir. L-Carnitine eksikliğine yağların mitokondrilere taşınması bozulur ve hücre içi yağ miktarı artmaya devam eder. Selülit oluşumunda da bu mekanizma da bozulmalar olabilir. Bu nedenle selülit sorunu olan kişilerin beslenmelerinde L-Carnitine takviyesi almasında yarar vardır. L-Carnitine, 2 farklı amino asitin birleşmesinden oluşan bir moleküldür. Methionin ve Lizin, L-Carnitine'in yapı taşlarıdır. Beslenmesi ile yeterli miktarda Methionin, Lizin, B1 vitamini ,B6 vitamini ve demir alan kişilerin karaciğerinde yeterli miktarda L-Carnitine yapılır. L-Carnitine yapımı için gereken maddeler genellikle hayvansal ürünlerde bol bulunurlar. Kırmızı et, balık, süt ürünleri, besinlerimiz arasında en bol L-Carnitine içerenlerdir. L-Carnitine eksikliğinde kas güçsüzlükleri, yorgunluk ve mental karışıklık görülür. Vit C seviyesi düşer. Yağ metabolizması etkilenir yağ birikimi artar. Selülit oluşumunun engellenmesinde en önemli noktalardan birisi yağların az alınması ve hücrelerdeki yağların yakılmasıdır. Bu nedenle L-Carnitine alımı çok önemlidir.
Sweetdimple , RengarenkNesli ve diğer arkadaşlarım bilgi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim eczacıylada konuştum bir zararı olmaz aksine fayda görürsün diyo tanıdık eczacı ama ne bilim kafam karıştı
ve bu arada sadece 3 öğün beslenin demiş kızlarada sabah 8 de öğlen 14 de akşam 20 de en geç demiş
Sweetdimple cocuklarimla disardayim ve siparislerini verdim kendimede ayran siparis ettim vay be bende baya biseyler degisti.bugun ayran detoksu yapiyorum umarim iyi sonuc alirim.
Ben günde 45 squat ,100 ziplama yapıyorum ama etki edecegini pek düşünmüyorum. Başka neler yapabiliriz acaba drekk basen için.
411. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Jojowa[/TD][/TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nil_86[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubiko[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD][/TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TABLE]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][TR][/tr]
[/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
sadece squat ile mi 5cm incldnz
bu programa göre yapıyordum
Bugünkü menum SABAH: sandviç ekmeğine tost Öğlen:4kasik pirinc pilavi,4 5 kaşık soslu tavuk 2kask salata. Arada nescafe 2 sekerli, turk kahvesi sekerli ve 2lokum Aksam:Keebap ayrantoplam 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?