- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
rica ederim kaptanımm
Gün içinde biraz yapsan kuzum ayrıca paylaşımların için teşekkürler bitanemm
Meleğim öncelikle kahvaltını değiştirmen lazım tost ile kahvaltı olmazyumurtanı peynirini zeytinini yeşillik ve hatta bir adet meyveni yemelisin pirinç pilavı = şeker bu yüzden mümkün olduğunca bulgur pilavını tercih etmeye çalış tabii haftada 2 kez 3 er kaşık olacak şekilde nescafe yerine şekersiz türk kahvesi içersen hem metabolizmanı hızlandırır hem de tokluk hissi verir lokumlarla vedalaşıyoruz değilmi et türlerinin yanında ayran veya yoğurt yerine salata tercih edersen daha çabuk sindirmiş olursun canım
rica ederim kaptanımmegzersizimin içinde 20 tane vardı ablam bide 20 tane falan çömel yere dokun kalk kolları yukarı uzat yapıyodum ama bu aralar o egzersizimide aksatıyorum ben yürüyüşe çıkınca pilim bitiyor da
ben bu resimdekileride eklemiştim egersizime resim 4 hariç onar tane yapıyodum bende bu programa göre deneyim bide
H hope93 tatlım bu videoları ister arka arkaya ister bir gün birini bir gün birini yapabilirsin 3, videodaki dağ tırmanışı hareketi gerçekten müthiştir ayrıca aşağıdaki hareketleri düzenli olarak yapmalısın gerçi videolarda bu hareketlerin çoğu var fakat bu beş hareket senin vazgeçilmezin olmalı squata ilavetenŞunuda eklemeliyim her ne sporu yparsan yap başlamadan önce en az 15 dk ısınma hareketlerini yapmayı ihmal etme spor sonunda da esneme hareketleri yap tatlım
Resim 1 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 2 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 3 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 4 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 5 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
bu sıçramalı squat değil sanırım sworkitte görmüştüm uzan ve ulaş diyor çünkü squat kadar yormuyor beni yada ben yanlış yapıyorum
En zorlandığım suat o işte sıçramalı squaten azından 10 yap kuzum çünkü yapmayınca hemen eskiye dönüyor kalça ve popiş çok nankör
Teşekkür ederim kaptanim dediklerine dikkat etcem ewet lokumlara tabi veda etmk gerek artk ama kahveyi 2 sekerle bile zor içiyorum3 atyrdum. 2 de kalsam olmaz mı?
Gün içinde biraz yapsan kuzum ayrıca paylaşımların için teşekkürler bitanemm
Meleğim öncelikle kahvaltını değiştirmen lazım tost ile kahvaltı olmazyumurtanı peynirini zeytinini yeşillik ve hatta bir adet meyveni yemelisin pirinç pilavı = şeker bu yüzden mümkün olduğunca bulgur pilavını tercih etmeye çalış tabii haftada 2 kez 3 er kaşık olacak şekilde nescafe yerine şekersiz türk kahvesi içersen hem metabolizmanı hızlandırır hem de tokluk hissi verir lokumlarla vedalaşıyoruz değilmi et türlerinin yanında ayran veya yoğurt yerine salata tercih edersen daha çabuk sindirmiş olursun canım
ben bu resimdekileride eklemiştim egersizime resim 4 hariç onar tane yapıyodum bende bu programa göre deneyim bide
bu sıçramalı squat değil sanırım sworkitte görmüştüm uzan ve ulaş diyor çünkü squat kadar yormuyor beni yada ben yanlış yapıyorum
Teşekkür ederim kaptanim dediklerine dikkat etcem ewet lokumlara tabi veda etmk gerek artk ama kahveyi 2 sekerle bile zor içiyorum3 atyrdum. 2 de kalsam olmaz mı?:)
aslında gün içi programımı oturtsam sabah bu egzersizleri yapsam akşama da yürüyüşe gitsem çok güzel olucak kaptanım ama toparlayamadım bir türlü kendimi
dene meleğim beşer onar ekle bir program yap .Squatı doğru yapabilmek için en kolay yöntem duvara yanaş elleirni duvara uzat ve duvarla aranda 1/2 adım mesafe olsun bu şekilde bel düz popiş dışarda oturup kalk tatlım kalkarekn bele değilde topuklara yüklenirsen zorlanmazsın kuzum alışınca duvarsız yaparsın
Iyi geceler herkese bebeğim çok izin vermiyor telefonu elime almaya ancak yazabiliyorum bugün ki menu
Sabah
haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salatalık
domates
zeytin
Ara sütlü şekersiz Nescafe
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe nohut bol salata
ara:bir avuç erik
ikindi mercimek köftesi bol salata marul
yaklaşık 3 litre su
bebeğimi uyutunca yürüyüş insallah regl im bitince diğer sporlara da başlarım insallah
aslında gün içi programımı oturtsam sabah bu egzersizleri yapsam akşama da yürüyüşe gitsem çok güzel olucak kaptanım ama toparlayamadım bir türlü kendimi
Teşekkür edrim kuzumm yapcam ek olarak bunları da.) .)
H hope93 tatlım bu videoları ister arka arkaya ister bir gün birini bir gün birini yapabilirsin 3, videodaki dağ tırmanışı hareketi gerçekten müthiştir ayrıca aşağıdaki hareketleri düzenli olarak yapmalısın gerçi videolarda bu hareketlerin çoğu var fakat bu beş hareket senin vazgeçilmezin olmalı squata ilavetenŞunuda eklemeliyim her ne sporu yparsan yap başlamadan önce en az 15 dk ısınma hareketlerini yapmayı ihmal etme spor sonunda da esneme hareketleri yap tatlım
Resim 1 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 2 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 3 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 4 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 5 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Teşekkür edrim kuzumm yapcam ek olarak bunları da.) .)
iyi geceler ablamBen kaçıyorum meleklerim yarın görüşmek üzere kendinize cici bakınİyi geceler tatlı rüyalar hepinize
Walla iyi fikirmiş,Aklımda bulunsun:)Canım verecek kimsende yoksa o zaman bence dilimleyip at buzluğahem bir iki hafta sonrada olsa çıkarır iyice çözülmeden dondurma gibi soğuk soğuk yersin
Dilimleyip koyarsanda o zaman sadece 1 dilimde çıkarabilirsin yada atıyorum aniden biri geldiğinde dondurmalı pasta gibi kahvenin yanına çıkarırsın
Aynen aynen:) korksun basenler kalçalar bizden kuzucumm :)
Rica ederim meleğim kalça derdimiz tarihe karışacak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?