Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

rica ederim kaptanımm egzersizimin içinde 20 tane vardı ablam bide 20 tane falan çömel yere dokun kalk kolları yukarı uzat yapıyodum ama bu aralar o egzersizimide aksatıyorum ben yürüyüşe çıkınca pilim bitiyor da

H hope93 tatlım bu videoları ister arka arkaya ister bir gün birini bir gün birini yapabilirsin 3, videodaki dağ tırmanışı hareketi gerçekten müthiştir ayrıca aşağıdaki hareketleri düzenli olarak yapmalısın gerçi videolarda bu hareketlerin çoğu var fakat bu beş hareket senin vazgeçilmezin olmalı squata ilaveten Şunuda eklemeliyim her ne sporu yparsan yap başlamadan önce en az 15 dk ısınma hareketlerini yapmayı ihmal etme spor sonunda da esneme hareketleri yap tatlım

Resim 1 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20

Resim 2 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20

Resim 3 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20

Resim 4 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20

Resim 5 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20

En zorlandığım suat o işte sıçramalı squat en azından 10 yap kuzum çünkü yapmayınca hemen eskiye dönüyor kalça ve popiş çok nankör

ben bu resimdekileride eklemiştim egersizime resim 4 hariç onar tane yapıyodum bende bu programa göre deneyim bide

En zorlandığım suat o işte sıçramalı squat en azından 10 yap kuzum çünkü yapmayınca hemen eskiye dönüyor kalça ve popiş çok nankör
bu sıçramalı squat değil sanırım sworkitte görmüştüm uzan ve ulaş diyor çünkü squat kadar yormuyor beni yada ben yanlış yapıyorum

**Nisan
Listesi**

battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>85,5
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>86
Ebwam: 125,8****************>123
Efser : 71,9******************>70
irem-ozge: 82,2*************>80
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>74
makres76: 64****************>61
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>79
miss_wong: 73,8**************>72
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>45-46

Nisan sonu Hedefleriniz için son iki gün meleklerim tekrar hatırlatmak istedimHedefini tutturamayanlar alfabetik sıraya göre her hafta cuma günü listeyi hazırlayıp paylaşacak Hepinize başarılar

Teşekkür ederim kaptanim dediklerine dikkat etcem ewet lokumlara tabi veda etmk gerek artk ama kahveyi 2 sekerle bile zor içiyorum3 atyrdum. 2 de kalsam olmaz mı? :)

dene meleğim beşer onar ekle bir program yap .Squatı doğru yapabilmek için en kolay yöntem duvara yanaş elleirni duvara uzat ve duvarla aranda 1/2 adım mesafe olsun bu şekilde bel düz popiş dışarda oturup kalk tatlım kalkarekn bele değilde topuklara yüklenirsen zorlanmazsın kuzum alışınca duvarsız yaparsın

Iyi geceler herkese bebeğim çok izin vermiyor telefonu elime almaya ancak yazabiliyorum bugün ki menu
Sabah
haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salatalık
domates
zeytin

Ara sütlü şekersiz Nescafe
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kepçe nohut bol salata
ara:bir avuç erik
ikindi mercimek köftesi bol salata marul
yaklaşık 3 litre su
bebeğimi uyutunca yürüyüş insallah regl im bitince diğer sporlara da başlarım insallah

Teşekkür ederim kaptanim dediklerine dikkat etcem ewet lokumlara tabi veda etmk gerek artk ama kahveyi 2 sekerle bile zor içiyorum3 atyrdum. 2 de kalsam olmaz mı? :)

Kahveyi ben de eskiden şekersiz içemeyenlerdendim karataya yeni başladığım dönemlerde kahvaltıdaki günkurusu kayısı hakkımı kahvenin yanında kullanıyordum zaman zaman kuru erikle içtim neyseki şimdi şekersizliğe alıştım inan tadı daha güzel sen de bu şekilde deneyebilirsinŞeker = en tatlı zehir o yüzden pazarlık yok

aslında gün içi programımı oturtsam sabah bu egzersizleri yapsam akşama da yürüyüşe gitsem çok güzel olucak kaptanım ama toparlayamadım bir türlü kendimi

Harika bir menü bitanem Bebişini kocaman öp yerime

aslında gün içi programımı oturtsam sabah bu egzersizleri yapsam akşama da yürüyüşe gitsem çok güzel olucak kaptanım ama toparlayamadım bir türlü kendimi

Bence de harika olur bülbülüm istersen yaparsın içindeki hırslı bülbülümü uyandır bakimmm

@Dilakzn tatlım bugünde gelmemişsin merak etmeye başladım her şey yolundadır inşallah

Nil_86 tatlım bugün tartılıp hedefini bildirecektin girmeye fırsatın olmadı sanırım

Teşekkür edrim kuzumm yapcam ek olarak bunları da.) .)

Ben kaçıyorum meleklerim yarın görüşmek üzere kendinize cici bakınİyi geceler tatlı rüyalar hepinize

bülbülün bugünkü menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: iki çatal kabak spagetti, sütlü kahve ( ya ben sütü çok seviyorum sütlü kahve ayrı bir aşk benim için eskiden yazları günde bir lt falan içerdim süt soğuk soğuk kahveyi gece falan leptini bölmemek için sütsüz içiyorum ama öğlen hafif bir mide kazıntım oluyor hemen süte sarılıyorum inş kötü olmaz)
akşam: keşkek, soğan
akşamdan beri 2-3 bardak çay
su:2,4 lt
spor: 40 dk yürüyüş

Walla iyi fikirmiş,Aklımda bulunsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…