Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün wifide sorun vardı giremedim hic,telden de buraya girmek mesele:)
Bugun epilasyondu,dişciydi( Röntgen istedi), sonrada bi arkadaşla dışarıda buluşmaydı derken zaman gecti
Hemen eksik menülerimi tamamlıyorum

Salı
Sbh kk kahvaltısı
Aksam yeşil mercimek,salata ,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki cayı
10 dk twister,plunk,100 mekik

Bugünkü menum
Sbh bir yesil elma
Öglen ayran
Aksam köfte,yeşillik,ayran
1 Türk kahvesi,1maden suyu,2 yeşil cay
50 dk tempolu yürüyüş,yatmadan 100 mekik cekecem

Hii anladim ablacim Guzel bilgileri anlattigin icin cok tesekkurler Artik dikkat edicem saatlere, verdigin tarifide birazdan uygulicam abla , bende merak ettim simdi ogrenirsen banada soyle :))

Yok ablacim kusmem tabi ewet mutlaka sutu kaynat tabaga koy icinede bulgur koy 3 dk kadar bekle sonra yiyebilirsin cok guzel lezzetli kucuklugumuzden beri annem bize yapar cok guzel hakketen, ewet yerken bende patatese biraz pisman oldum ama artik yemiyecem, tabiki kurallar nasilsa oyle olucak mutlaka, basliyacam bi kac kilo verip ablacim

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun prensesim gece yatarken ayaklarını altına vicks sür çorabını giy öyle yat.Ayrıca bol karabiberli ıhlamur nane limon yap sıcak sıcak iç kuzum
Saol abla vicks gece burnuma suruyorum ve boynuma, ayaklarimin altinada surecektim ama yapmadim bugun yapayim, ihlamuruda yapcam sonra tesekkurler

Bugunki menu

Sabah ; yarim tabak yesillik hepsini yiyemedim, 1 yumurta omlet, 1,5 dilim kepek ekmegi. Diger bucuguda yiyemedim istahsizdim sabah, 1 yesilcay

Ara; 3 kare bitter cikolata ( regl oldugum icin kendimi zor tutuorum, normalde reglken midem baya bi bayram eder di simdi az biseyle yetinmeye calisiorum)

Aksam: 1 dilim ekmek ve 3 kasik kadar yesilfasulye yemeginden, 1 kase yogurtcorbasi , 2 saat sonra yine aciktim ve 1 kase yogurt corbasi ictim yine

Bugunluk bukadar cok hastayim kotu bir gripe yakalandim tabiki sukurler olsun ama suyu icemedim bugun malesef in sha Allah yarin iyileserim. Herkese iyi geceler

günaydın kızlar işyerinde yoğunluktan gelemiyorum ne olur ne olmaz evden çıkmadan eksik menüleri yazayım dedim
pazartesi
sabah : 2 yumurta peynir zeytin bol salatalık ve yeşillik 3 ceviz
öğle : kuru fasulye, ve yoğurt
akşam : ıspanak ve salata

salı :
sabah : kkk
öğle : tavuk sote, 3 kaşık bulgu pilavı ayran salata
akşam : az ıspanak ve fırında patlıcan kabak kızartma gibi bişey işte ama az yağlı

çarşamba :
sabah : 1 yumurtalı kkk cevizi unutmuşum
öğle : tarhana çorbası ve yoğurt
akşam : kkk

şimdilik öpüyorum hepinizi

Sweetdimple kaptanım evet doktorda 1 saat yürüyüş dedi öncesinde 1 yada 2 tablet almamı söyledi ama ben emin olamadım. yumurtasız kahvaltıları sormuştun köy yumurtam kalmamıştı amca gelmedi geçen hafta bende bilmediğim kişilerden almıyım diye yemedim. diyetisyene gelince adam bildiğin karataycı tabi bazı yerleri kendine göre değiştirmiş ama olsun buda bi gelişme en az bir yumurta dedi günde 4 5 e kadar ye dedi herkese 1 demiş baktı ben karataycı sınır koymadı. Ayçiçek yağını evinize sokmayın dedi patronda yanımdaydı işyerinde de kullanılmaması gerek dedi
metabolizma yaşım 42 iymiş bu arada

Hayırlı sabahlar kızlar....
Dünkü menüm

Kalkınca (7:30) 2 bardak su+1 incir
Sabah (8:00)
1 portakal, yarım elma, 1 bardak süt
Ara (10:30)
2 hurma+ 2 ceviz +1 bardak yeşilçay
Öğle (13:00)
semizotu ve kabak ile yapılmış bol acılı çorba, Salata
Ara (15:30)
1 kk beyazpeynir, acı sivri biberli domates salatalık söğüş, 1 dilim k.ekmeği, 1 bardak mısır püskülü çayı
Akşam (19:00)
bol salata
Ara (20:30)
yoğurt içine yarım çay kaşığı zencefil,yarım çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı tarçın koyup yedim.
Su 3 litre, spor 50 dak yürüyüş

hoşgedin deryam, ne güzel diyetisyen ayağına gelmiş. bence bu ölçümleri yaptırmak çok iyi, bir ay sonra ne kaybettiğini öğrenmiş olacaksın, yağ eksidikçe öyle güzel motive oluyordum ki, sende aynını hissedeceksin inşallah.

bu hafta çoğu regl sanırım, tartıya yansımaz inşallah...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Dün benim açımdan gerçekten berbat bir gündü
Bütün gün şu lanet ustaları bekledim ha geldi ha gelecekler diye
Eşim ne zaman arasa çocuk kandırır gibi bir iki saate gelirler falan diyip duruyorlardı ve nedense eşim önemli değil aşkım bekle gelirler diyip durdu
İnanılmaz sıkıldım ve cidden sinir oldum özelliklede ota çoka sinirlenip trafikte bile en ufak şeyde hakkını arayan eşimin bu kadar umursamaz davranmasına
Resmen tansiyonumun fırlamasına sebep oldular akşam üzere saat 6 dan sonra adamlar arayıp dalga geçer gibi abi ustalar şimdi müsaait ama gürültü olur ille gelsinler dersen yollayacağım demezmi
Eşimde sıkıntı yok başka gün gelsinler demiş
Önce onu bir güzel kalayladım ki zaten sıkıntıdan tansiyonum fırlamışken iyice fırladı ve tansiyonum büyük 16 küçük 11 oldu resmen
Akşam yemeği bile yiyecek halim yoktu o an

Tabi geldi mi üst üste gelir derler ya okadarıyla bitmedi
Bu kezde apartaman yöneticisi gelmiş kapıya ve 150 liralık makbuz tuttuşturmuş eline eşimin neymiş biz tadilat yaparken asansör bizim yüzümüzden bozulmuş hesapta
Eşim onuda gayet sakin kabul etmiş ve tamam parasını en kısa zamanda veririm demiş

Hadi tam kendime gelmişken yine benim şalterler attı Ulen her ay düzenli bakımı yapılmayan asansörün bozulacağı belli bunlar resmen faturayı kakalayacak yer arıyorlar hani sen her ay bakımı yapıldımı belgeleri görmek istiyorum yoksa ödemem diyordun diye bir posta daha kapıştık
Resmen adamın o an ki rahatlığı beni deli etti göz göre göre enayi yerine konuyoruz üstelik makbuzun üzerinde ne tamiri yapan şirketin adı var ne birşey sadece fiş ve priz değişimi + takma ücreti yazıyor ve kim olduğu belli olmayan bir adamın adı soyadı var
Mantıklı düşününce asansörün çatı katında olan fiş ve prizi ustalar asansörü kullanarak bozamayacaklarına göre ( ki daha evvelde hep aynı sorun vardı zaten asansörde ) resmen bizim tadilatı bahane edip bize faturayı geçirdiler ve benim akıllı kocam ay 150 liradan batmayız lanet olsun demezmi
Ulen ne demek batmayız ben her kuruşun hesabını yapmak zorundaysam kesinlikle kabul etmiyorum sonuçta haksızlık var bunda dünden beri daha yeni kendime geldim ama kesinlikle eşimede o yönetici bozuntusunada fena taktım

Birde dün doğru dürüst yemek bile yiyemedim hatta eşim tansiyonum fırlayınca zorla bana 1 bardak süt ve bir kaç bisküvi yedirdi açlıktandır diye tutturup veeee sabah tartıda bir tokat daha yemiş gibi oldum resmen 2 kg fazla çıkıyorum tartıda Kesinlikle Pazar günü tekrar 5de 5 yapacağım çünkü benim lanet bünye başka türlü laftan anlamıyor

Bu hareketleri plates yaparken sürekli yapıyorum, çok işe yarıyor. Basen ve kalça ve bacaklara çok iyi geliyor. Ama bunun için sabırlı olmak lazım, Ebru şallının dediği gibi en az 21 gün hiç aksatmadan yapılabilirse sonuç çok güzel olur. İlk başlarda sık sık yapıyordum ama son zamanlarda platesi ihmal ettim, akşam sporumu yapıyordum ene güzel, şimdi bir üşengeçlik başladı anlatamam. Birde son 3 gündür saat 9 dan sonra bir uyku basıyor gözümü açamıyorum. Acaba yine b12 mi düştü. Yine tahlil yolu göründü bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…