Hoşbulduk.) Iyi ki bu takmdayz ilk günler olmasina rağmen hiç yabancılark cekmedim :)kaptanmzda çok içten
ne güzel doğru yolda olduğun doktor tarafından da tescillenmiş
şöyle ablacım şimdi biz yemek yiyoruz ya yemeği kesmemizden itibaren 4 saat içerisinde önce insülin tarafından kanda dolaşan serbest şeker (yağa dönüşmek üzere yol alan) kullanılıyor sonra da glukagon tarafından karaciğerdeki yağlar yakılıyor bunlar bittikten sonra leptin çalışıyor ve depodakini yakıyor ama biz eğer bu süreç tamamlanmadan sık sık yersek glukagona sıra gelmeden insülin sürekli çalışır dolayısıyla yediğin bir birim besin için glukagon daha az çalışmış oluyor buda karaciğerde yağlanmaya ve akabinde daha az kilo kaybına neden oluyor. karatay teyzemin kitabından anladığım ve aklımda kalanlar bunlar tatlım uzun lafın kısası ne kadar uzun aralıklarla yer hormonları çalışması için rahat bırakırsak o kadar iyi
öksürük için doluca bir tatlı kaşığı bala birer silme çay kaşığı zencefil ve keçi boynuzu özü çok iyi geliyor
eğer sadece aminoasitse bir zararı olmaz gibi sanki ama ben merak ettim bunun eksikliği için bir test yokmu yani vitaminlerin falan fazlalığında sıkıntı oluyor ya acaba bununda fazlalılığının bir sıkıntısı yokmu
ay o problem bendede var gerçivücudumda hiç ince değil ama basenlerin maşallahı var hani ben giderim o gider arkamdan tın tın ederben geçenlerde 30 günlük squat programını uygulamıştım ama belimin rahatsızlığı nedeniyle 25.gün gibi bıraktım buna rağmen faydasını gördüm 5 cm kadar inceldi. bunun dışında bir video var linkini atayım basen ve kalça eritmek için bu hareketleri yapabilirsin
Bizim takım öledir cnm gitgide daha da ısınırsın,hele kaptanımız melektir melekHoşbulduk.) Iyi ki bu takmdayz ilk günler olmasina rağmen hiç yabancılark cekmedim :)kaptanmzda çok içten
Yok ablacim kusmem tabiAman aman prensesim kırılma sen ne olurhaklısın bitanem o dönem 80-89 çok kalabalıktı okulunda vardı hatırlayamaman normal özürlerimi kabul et lütfen Aablalara küsülmez hem dimi Canımsın
sıcak süt ve bulguru hakikaten merak ettimPrensesim 2-3 saate yayarsan sürekli insülin salgılanır leptinden faydalanamazsın bitanem çiko kararında yemişsin o yüzden ceza yok fakat yine de daha güzel menüler bekliyorum senden akşamları patates olmasın minik de olsa mesela
Fıstığım takıma geldiğin kiloyu baz almam gerekiyor kurallar böyle tatlım 400 gr bu hafta cepte o zamanhadi bakalım yarın son gün geçen cuma 99,7 idin Ben senin yerinde olsam en azından hafif sporlara başlardım ama karar senin kuzum
Saol abla vicks gece burnuma suruyorum ve boynuma, ayaklarimin altinada surecektim ama yapmadim bugun yapayim, ihlamuruda yapcam sonra tesekkurlerGeçmiş olsun prensesim gece yatarken ayaklarını altına vicks sür çorabını giy öyle yat.Ayrıca bol karabiberli ıhlamur nane limon yap sıcak sıcak iç kuzum
hoşgedin deryam, ne güzel diyetisyen ayağına gelmiş. bence bu ölçümleri yaptırmak çok iyi, bir ay sonra ne kaybettiğini öğrenmiş olacaksın, yağ eksidikçe öyle güzel motive oluyordum ki, sende aynını hissedeceksin inşallah.kızlar bi kaç gündür işyeri yoğun pek uğrayamıyorum ama bu haberi vermeden yapamazdım.
işyerinin karşısında eczane var bugün diyetisyen gelmiş bütün kızlar gitti bende dedim bi gideyim ölçüm yaptırayım sonuçlar iyimi değil,
83,9 çıktım ama üzerimde kıyafetim artı kap falan vardı rahat 1,5 vardır yani.
yağ oranı yüksek 39
sıvı oranı düşük 43
kas iyi dedi
neyse gelelimmm beslenmeye protein düşük mineralleri düşük dedi bir iki takviye falan önerdi.
veeee dedim ki ben bi süredir karatay beslenmesini uygulamaya çalışıyorum tam anlamıyla yapamasamda dikkat ediyorum. veeee adam bana dedi ki harika hocamın tavsiyeleri tamamen sağlıklı beslenme benim sana önerilerim aynısı iç birini eksiltme ben akşamları tek çeşit yiyorum dedim ona sadece hayır dedi zeytinyağı ve tereyağıyla hazırlanan her yemekten yanında protein olmak şartıyla bol tüket akşam en geç 20,30 iş saatimden dolayı birde İngiliz karbonatı ve 1 sade maden suyu 1 ay sonra yine burdayım gel mutlaka yine ölçüm yapıcaz dedi. d vit alıyomusun peki dedi onu ihmal etme mutlaka kullannn dedii
veeee tüm kızlar bugünden itibaren simidi poğçayı kesip bana uyma kararı aldı bakalım hayırlısı
bu hafta çoğu regl sanırım, tartıya yansımaz inşallah...Merhabalar...menumu yazabılmek için kayınvaldeme geldim..bilgisayara.telefonum hala bozuk..
dunku menum:
sabah.2 yumurta..avuç içi kadar peynir..11 zeytin
aksam. yine pazı kavurması..1 kase yogurt
bugun:29 nısan
sabah: 2 yumurtadan omlet..peynir..zeytin salatalık..
aksama..1 kase corba içerim..3 kaşık bulgur..
bu hafta regl haftası.. 2 çikolat yedimşişkinik var.. bu haftadan hiç umuıtlu değilim..önümüzdeki hafta daha azimli olcam..
10 ayda verdim. son birkaç aydır bir ileri iki geri yapınca biraz bozmuştum ama şükür toparladım, geri kalanlar da bitmek üzere allahın izniyle..Ma sha Allah abla ya kac ayda vermistin
Bu hareketleri plates yaparken sürekli yapıyorum, çok işe yarıyor. Basen ve kalça ve bacaklara çok iyi geliyor. Ama bunun için sabırlı olmak lazım, Ebru şallının dediği gibi en az 21 gün hiç aksatmadan yapılabilirse sonuç çok güzel olur. İlk başlarda sık sık yapıyordum ama son zamanlarda platesi ihmal ettim, akşam sporumu yapıyordum ene güzel, şimdi bir üşengeçlik başladı anlatamam. Birde son 3 gündür saat 9 dan sonra bir uyku basıyor gözümü açamıyorum. Acaba yine b12 mi düştü. Yine tahlil yolu göründü bana...
H hope93 tatlım bu videoları ister arka arkaya ister bir gün birini bir gün birini yapabilirsin 3, videodaki dağ tırmanışı hareketi gerçekten müthiştir ayrıca aşağıdaki hareketleri düzenli olarak yapmalısın gerçi videolarda bu hareketlerin çoğu var fakat bu beş hareket senin vazgeçilmezin olmalı squata ilavetenŞunuda eklemeliyim her ne sporu yparsan yap başlamadan önce en az 15 dk ısınma hareketlerini yapmayı ihmal etme spor sonunda da esneme hareketleri yap tatlım
Resim 1 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 2 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 3 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 4 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Resim 5 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Aynen kaptanım katılıyorum....
En zorlandığım suat o işte sıçramalı squaten azından 10 yap kuzum çünkü yapmayınca hemen eskiye dönüyor kalça ve popiş çok nankör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?