Banum olan olmuş artık, sakinleşmeye çalış. Stresten tartı fazla çıkmıştır, biraz strese girince vücut hemen ödem yapıyor. Geçer inşallah. Erkekler böyle işte evin içini düşünmezler nasılsa sıkıntıyı onlar çekmiyor. Yöneticinin yaptığı da büyük terbiyesizlik. Geçen bizde de taşınanlar oldu asansör bozuldu ama biz ortak giderden ödedik. Adamın kapısını çalmadık eşya taşıdın da oldu diye. Eşim yönetici kaç yıldır. Hafta sonu toplantı yapıp bırakacak çünkü Eylülde taşınıyoruz, yoksa bırakmasını kimse istemiyor. Sizin yönetici vicdansızlık yapmış. Eşin nasıl kabul etmiş ki, benimkisi olsa faturayı yüzüne çarpardı adamı da kovardı... huyu kurusun biraz asabidir hiç gelemez böyle şeylere, bir sinirlendimi de tutamazsın, sonra ne yaptığını ne dediğini hatırlıyor gözü dönüyor bir anda. Ben huyunu bildiğim için hep alttan alırım, benim için pek iyi olmuyor yıpranıyorum ama mecbur yapacak bir şey yok...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum
Dün benim açımdan gerçekten berbat bir gündü
Bütün gün şu lanet ustaları bekledim ha geldi ha gelecekler diye
Eşim ne zaman arasa çocuk kandırır gibi bir iki saate gelirler falan diyip duruyorlardı ve nedense eşim önemli değil aşkım bekle gelirler diyip durdu
İnanılmaz sıkıldım ve cidden sinir oldum özelliklede ota çoka sinirlenip trafikte bile en ufak şeyde hakkını arayan eşimin bu kadar umursamaz davranmasına
Resmen tansiyonumun fırlamasına sebep oldularakşam üzere saat 6 dan sonra adamlar arayıp dalga geçer gibi abi ustalar şimdi müsaait ama gürültü olur ille gelsinler dersen yollayacağım demezmi
Eşimde sıkıntı yok başka gün gelsinler demiş
Önce onu bir güzel kalayladım ki zaten sıkıntıdan tansiyonum fırlamışken iyice fırladı ve tansiyonum büyük 16 küçük 11 oldu resmen
Akşam yemeği bile yiyecek halim yoktu o an
Tabi geldi mi üst üste gelir derler ya okadarıyla bitmedi
Bu kezde apartaman yöneticisi gelmiş kapıya ve 150 liralık makbuz tuttuşturmuş eline eşimin neymiş biz tadilat yaparken asansör bizim yüzümüzden bozulmuş hesapta
Eşim onuda gayet sakin kabul etmiş ve tamam parasını en kısa zamanda veririm demiş
Hadi tam kendime gelmişken yine benim şalterler attıUlen her ay düzenli bakımı yapılmayan asansörün bozulacağı belli bunlar resmen faturayı kakalayacak yer arıyorlar hani sen her ay bakımı yapıldımı belgeleri görmek istiyorum yoksa ödemem diyordun diye bir posta daha kapıştık
Resmen adamın o an ki rahatlığı beni deli etti göz göre göre enayi yerine konuyoruz üstelik makbuzun üzerinde ne tamiri yapan şirketin adı var ne birşey sadece fiş ve priz değişimi + takma ücreti yazıyor ve kim olduğu belli olmayan bir adamın adı soyadı var
Mantıklı düşününce asansörün çatı katında olan fiş ve prizi ustalar asansörü kullanarak bozamayacaklarına göre ( ki daha evvelde hep aynı sorun vardı zaten asansörde ) resmen bizim tadilatı bahane edip bize faturayı geçirdiler ve benim akıllı kocam ay 150 liradan batmayız lanet olsun demezmi
Ulen ne demek batmayız ben her kuruşun hesabını yapmak zorundaysam kesinlikle kabul etmiyorum sonuçta haksızlık var bundadünden beri daha yeni kendime geldim ama kesinlikle eşimede o yönetici bozuntusunada fena taktım
Birde dün doğru dürüst yemek bile yiyemedim hatta eşim tansiyonum fırlayınca zorla bana 1 bardak süt ve bir kaç bisküvi yedirdi açlıktandır diye tutturup veeee sabah tartıda bir tokat daha yemiş gibi oldumresmen 2 kg fazla çıkıyorum tartıda Kesinlikle Pazar günü tekrar 5de 5 yapacağım çünkü benim lanet bünye başka türlü laftan anlamıyor
Banum olan olmuş artık, sakinleşmeye çalış. Stresten tartı fazla çıkmıştır, biraz strese girince vücut hemen ödem yapıyor. Geçer inşallah. Erkekler böyle işte evin içini düşünmezler nasılsa sıkıntıyı onlar çekmiyor. Yöneticinin yaptığı da büyük terbiyesizlik. Geçen bizde de taşınanlar oldu asansör bozuldu ama biz ortak giderden ödedik. Adamın kapısını çalmadık eşya taşıdın da oldu diye. Eşim yönetici kaç yıldır. Hafta sonu toplantı yapıp bırakacak çünkü Eylülde taşınıyoruz, yoksa bırakmasını kimse istemiyor. Sizin yönetici vicdansızlık yapmış. Eşin nasıl kabul etmiş ki, benimkisi olsa faturayı yüzüne çarpardı adamı da kovardı... huyu kurusun biraz asabidir hiç gelemez böyle şeylere, bir sinirlendimi de tutamazsın, sonra ne yaptığını ne dediğini hatırlıyor gözü dönüyor bir anda. Ben huyunu bildiğim için hep alttan alırım, benim için pek iyi olmuyor yıpranıyorum ama mecbur yapacak bir şey yok...
bu hafta çoğu regl sanırım, tartıya yansımaz inşallah...
Yaaaa, neguzell cok sevindim senin adina ablacim bu zayifligin duygusunu tada tada yasa10 ayda verdim. son birkaç aydır bir ileri iki geri yapınca biraz bozmuştum ama şükür toparladım, geri kalanlar da bitmek üzere allahın izniyle..
Iste budur git hakkini ara haksizliga ugrama abla bu ne ya ben bile sinirlendim okurkenValla bende anlamadım normalde benim eşimde biraz cinstirota çoka sinirlenir
Daha iki gün evvel trafikte ters yönden gelen adama kafa tuttu işte haklıyım yanlış yönden geliyorsun hakkımı yedirmem falan diye hatta az daha inat etse adam bizimki arabadan fırlayacak hale gelmiştieskinden ben felaket panik yapıyordum ay kavga çıkarıyor diye ama artık alıştım ahanda birazdan arabadan fırlar diyorum
Neymiş komşuymuş yüz yüze bakacakmışızdedim öyle komşu olmaz olsun bir sürü insan tadilat yaptı asansör bozulduğuda oldu ama yinede kimseden parasını istemediler ( ki her ay yapılması gereken asansör bakımıda yapılmıyor normalde )
Daha geçenlerde eşim söyleniyordu asansörün bakımı yapılmıyor tabi bozulur asla kabul etmiyorum diye ama dün adam sanki sakinleştirici içmiş gibi tamam abi hallederiz diye yolladı adamıtabi bu seferde benim şalterler attı ( körle yatan şaşı kalkar hesabı )
Benim adaletsizliğe tahammülüm yok hatta biz tadilat yatırdığımız zaman temizlikci kadının bu ay 20 lirasınıda siz ödeyeceksiniz demişti adamyani 100 lira vereceklerine 80 vereceklermiş kalan 20yide ben verecekmişim onada dellendim sonuçta kadın hakkını alsın ben zaten istersem fazlasını veririm ki inan her akşam ustalar gider gitmez kendi katımı süpürdüm hani olurda toz varsa aşağılara gitmesin milletin ağzına laf vermeyelim diye hani kadına ekstra işde çıkarmadık ama adam kendi kafasına göre öyle karar vermiş onada eşim tamam demiş o zaman ama ben dedikoducu komşulardan birine ( yöneticinin hanımının kankası ) bilerek sıkıyorsa kadının parasını kessinler yeminle apartamanı ayağa kaldırıırm bu kadarda terbiyesizlik olmaz ben zaten silip süpürdüm her gün katımı üstelik kadının ne günahı var parasını kesip benim kapıma gelmeye zorlayacak diye söylendim tabi anında kıvırdılar ve kadına parasını tam vermişler duyduğum kadarıyla ama ben yinede kadını gördüğümde hususi soracağım kesmişmi kesmemişmi ona göre kapısına dayanacağım
Kizlar kac gundur hastayim ; basim kulaklarim burnum oksurmem hapsurmam her tarafimdan bisi bide reglimkac gundur diyetimi sanki iyi uygulamiom, ama sukur kilolar gram gramda olsa gidior tartida, cok halsiz olduugum ve hap icme mecburunda oldugum icin kalktim kahvalti yerine 1 dilim ekmek az nutella surup yedim zaten tadinida alamadim hastayim diye hap icicem ac karnina yasak diye yedim onu hemen. Suanda uzanmisim hasta hasta ne yapsam gecmior birazdan portakal dilimleyip yiyim c vitamini boldur, bu gunler boyle artik yapacak bisi yok. Suan 10 defa arka arkaya hapsurdum ve sanki beynimden hapsuruyormusum gibi sicaklik hiseddiorum kulagimda. ((((
mtabolizma yaşımı oda neki@Sweetdimple kaptanım evet doktorda 1 saat yürüyüş dedi öncesinde 1 yada 2 tablet almamı söyledi ama ben emin olamadım. yumurtasız kahvaltıları sormuştun köy yumurtam kalmamıştı amca gelmedi geçen hafta bende bilmediğim kişilerden almıyım diye yemedim. diyetisyene gelince adam bildiğin karataycı tabi bazı yerleri kendine göre değiştirmiş ama olsun buda bi gelişme en az bir yumurta dedi günde 4 5 e kadar ye dedi herkese 1 demiş baktı ben karataycı sınır koymadı. Ayçiçek yağını evinize sokmayın dedi patronda yanımdaydı işyerinde de kullanılmaması gerek dedi
metabolizma yaşım 42 iymiş bu arada
öncelikle geçmiş olsun bak böyle tat alamadığın durumlarda sağlıklı beslenmelisin.zaten tadını alamıyosun bari vitaminli bişeyler ye.halsizliğine iyi gelmesi için bol bol sıvı tüketmeli ve protein ağırlıklı beslenmelisinKizlar kac gundur hastayim ; basim kulaklarim burnum oksurmem hapsurmam her tarafimdan bisi bide reglimkac gundur diyetimi sanki iyi uygulamiom, ama sukur kilolar gram gramda olsa gidior tartida, cok halsiz olduugum ve hap icme mecburunda oldugum icin kalktim kahvalti yerine 1 dilim ekmek az nutella surup yedim zaten tadinida alamadim hastayim diye hap icicem ac karnina yasak diye yedim onu hemen. Suanda uzanmisim hasta hasta ne yapsam gecmior birazdan portakal dilimleyip yiyim c vitamini boldur, bu gunler boyle artik yapacak bisi yok. Suan 10 defa arka arkaya hapsurdum ve sanki beynimden hapsuruyormusum gibi sicaklik hiseddiorum kulagimda. ((((
vallahi bende yeni öğrendim canım vücut 42 yaşında gibi çalışıyormuş buda yanlış beslenmeyle yıllar içinde vücut daha çabuk yaşlanıyormuş normali gerçek yaşından 5 yaş küçük olmasıymış.mtabolizma yaşımı oda nekibakalım daha neler öğrencez
canım hoş geldin sende aramıza yoğunluktan pek gelemedim biraz geciktim ama umarım çok güzel kilolar veririzHosbuldum inşallah tez zamanda hepimiz istediğimiz kiloları veritiz
o zaman bu dediğimiz şey kilo ile doğru orantılı demekki herşey aleyhimize çalışıyo desenevallahi bende yeni öğrendim canım vücut 42 yaşında gibi çalışıyormuş buda yanlış beslenmeyle yıllar içinde vücut daha çabuk yaşlanıyormuş normali gerçek yaşından 5 yaş küçük olmasıymış.
aynen öyle canım hehehe bak şimdi ne hesapladım benim ideal kiloma 13 kilo var ve olması gerekn metabolizma yaşımda 13 yaş büyüko zaman bu dediğimiz şey kilo ile doğru orantılı demekki herşey aleyhimize çalışıyo desene
aynen öyle canım hehehe bak şimdi ne hesapladım benim ideal kiloma 13 kilo var ve olması gerekn metabolizma yaşımda 13 yaş büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?