Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Banum olan olmuş artık, sakinleşmeye çalış. Stresten tartı fazla çıkmıştır, biraz strese girince vücut hemen ödem yapıyor. Geçer inşallah. Erkekler böyle işte evin içini düşünmezler nasılsa sıkıntıyı onlar çekmiyor. Yöneticinin yaptığı da büyük terbiyesizlik. Geçen bizde de taşınanlar oldu asansör bozuldu ama biz ortak giderden ödedik. Adamın kapısını çalmadık eşya taşıdın da oldu diye. Eşim yönetici kaç yıldır. Hafta sonu toplantı yapıp bırakacak çünkü Eylülde taşınıyoruz, yoksa bırakmasını kimse istemiyor. Sizin yönetici vicdansızlık yapmış. Eşin nasıl kabul etmiş ki, benimkisi olsa faturayı yüzüne çarpardı adamı da kovardı... huyu kurusun biraz asabidir hiç gelemez böyle şeylere, bir sinirlendimi de tutamazsın, sonra ne yaptığını ne dediğini hatırlıyor gözü dönüyor bir anda. Ben huyunu bildiğim için hep alttan alırım, benim için pek iyi olmuyor yıpranıyorum ama mecbur yapacak bir şey yok...

Kaptanım yarın tatil o yüzden burada olamayacağım sabah tartıldım giden 400 gr, yarına bir değişiklik olursa yazarım olmazsa bunu dikkate alırsınız olur mu?

makres76 (62,2/ 61,8/0,4 /% 0,64)

mezun olabilecek durumdayım artık ama bir aksilik olmadıkça 60 olana kadar mezun olmayacağım.

Valla bende anlamadım normalde benim eşimde biraz cinstir ota çoka sinirlenir
Daha iki gün evvel trafikte ters yönden gelen adama kafa tuttu işte haklıyım yanlış yönden geliyorsun hakkımı yedirmem falan diye hatta az daha inat etse adam bizimki arabadan fırlayacak hale gelmişti eskinden ben felaket panik yapıyordum ay kavga çıkarıyor diye ama artık alıştım ahanda birazdan arabadan fırlar diyorum
Neymiş komşuymuş yüz yüze bakacakmışız dedim öyle komşu olmaz olsun bir sürü insan tadilat yaptı asansör bozulduğuda oldu ama yinede kimseden parasını istemediler ( ki her ay yapılması gereken asansör bakımıda yapılmıyor normalde )
Daha geçenlerde eşim söyleniyordu asansörün bakımı yapılmıyor tabi bozulur asla kabul etmiyorum diye ama dün adam sanki sakinleştirici içmiş gibi tamam abi hallederiz diye yolladı adamı tabi bu seferde benim şalterler attı ( körle yatan şaşı kalkar hesabı )

Benim adaletsizliğe tahammülüm yok hatta biz tadilat yatırdığımız zaman temizlikci kadının bu ay 20 lirasınıda siz ödeyeceksiniz demişti adam yani 100 lira vereceklerine 80 vereceklermiş kalan 20yide ben verecekmişim onada dellendim sonuçta kadın hakkını alsın ben zaten istersem fazlasını veririm ki inan her akşam ustalar gider gitmez kendi katımı süpürdüm hani olurda toz varsa aşağılara gitmesin milletin ağzına laf vermeyelim diye hani kadına ekstra işde çıkarmadık ama adam kendi kafasına göre öyle karar vermiş onada eşim tamam demiş o zaman ama ben dedikoducu komşulardan birine ( yöneticinin hanımının kankası ) bilerek sıkıyorsa kadının parasını kessinler yeminle apartamanı ayağa kaldırıırm bu kadarda terbiyesizlik olmaz ben zaten silip süpürdüm her gün katımı üstelik kadının ne günahı var parasını kesip benim kapıma gelmeye zorlayacak diye söylendim tabi anında kıvırdılar ve kadına parasını tam vermişler duyduğum kadarıyla ama ben yinede kadını gördüğümde hususi soracağım kesmişmi kesmemişmi ona göre kapısına dayanacağım

Iste budur git hakkini ara haksizliga ugrama abla bu ne ya ben bile sinirlendim okurken, enistede oyle alttan almis bi alistirdimi artik ikinci faturada gelirBenden soylemesi , enisteyide anliorum yuz yuze bakioruz demis haha iste bazi erkekler boyle benim buyuk abimde boyle en kucuk seye sinirlenir ( kendisi teakwando karate dovuscusu, insani 1 dkkada yer bitirir :)) en kucuk seyde olay uzarsa kalkar sinirine hakim olamaz. Ama mesele para konusuna gelince hic dusunmeden verir yani. Tabi bizimburda oyle apartman felan parasi yok. Zaten bizim evimizde yer evi bahceli apartman degil. Ama aylik ev kirasi bankadan odeniyor. Kucuk abimde hakkini ariyor 1 kurusunu bu devlete yetirtmez ki cogu zaman imkansiz gavur memleketi kopekler birakirlarmi hic. Sende bilirsin belki almanyadada oyledir:) Babamda hakkini aramasini cok iyi bilirdi soke soke alirdida devletten kucuk abim babama cekmis, ama eger bizimde apartman odeme felan olsaydi sanirim babamda kiyamazdi surda yuzyuze bakioruz ayib olmasin derdi :)) zaten guleryuzlu sakaci yakisikli yuvkayurekli elibol dunyaaa tatlisi babam bir melek gibi adamdi kendisi, canim babam nurlar icinde yatsin

Kizlar kac gundur hastayim ; basim kulaklarim burnum oksurmem hapsurmam her tarafimdan bisi bide reglim kac gundur diyetimi sanki iyi uygulamiom, ama sukur kilolar gram gramda olsa gidior tartida, cok halsiz olduugum ve hap icme mecburunda oldugum icin kalktim kahvalti yerine 1 dilim ekmek az nutella surup yedim zaten tadinida alamadim hastayim diye hap icicem ac karnina yasak diye yedim onu hemen. Suanda uzanmisim hasta hasta ne yapsam gecmior birazdan portakal dilimleyip yiyim c vitamini boldur, bu gunler boyle artik yapacak bisi yok. Suan 10 defa arka arkaya hapsurdum ve sanki beynimden hapsuruyormusum gibi sicaklik hiseddiorum kulagimda. ((((

geçmiş olsun canım. ama nutallalı ekmek yersen zaten iyileşemezsin ki... kızmaca darılmaca yok. onun yerine bir parça peynir bi kaç zeytin 1 tane salatalık yeseydin daha iyiydi. sonuçta en fazla 15 20 saniyeni alırdı biraz regl oluşunun da etkisi var bide en küçüğümüzsün ya nazlısın biraz ondan ama seniniyiliğin için asıl hastayken beslenmene dikkat etmelisin.

mtabolizma yaşımı oda neki bakalım daha neler öğrencez

öncelikle geçmiş olsun bak böyle tat alamadığın durumlarda sağlıklı beslenmelisin.zaten tadını alamıyosun bari vitaminli bişeyler ye.halsizliğine iyi gelmesi için bol bol sıvı tüketmeli ve protein ağırlıklı beslenmelisin

mtabolizma yaşımı oda neki bakalım daha neler öğrencez
vallahi bende yeni öğrendim canım vücut 42 yaşında gibi çalışıyormuş buda yanlış beslenmeyle yıllar içinde vücut daha çabuk yaşlanıyormuş normali gerçek yaşından 5 yaş küçük olmasıymış.

o zaman bu dediğimiz şey kilo ile doğru orantılı demekki herşey aleyhimize çalışıyo desene

Eveet persembe menu
sabah 2 bardak ilik su
kahvalti haslama yumurta yesillik
saat 14 de baslayip son bir kaseyi birazdan icicem 4 kase ayran corbasindan ictim
17:00 18:00 arasi yuruyus
2.5 lt su bakalim yarin tartiya yansiycakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…