Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun canım reglin etkisiyle de bağışıklığın düştüğü için iyice nükseder hastalık daha düzenli beslensen daha kolay toparlanır vücudun aslında

bügünkü menüm
sabah: tek yumurtalı karatay kahvaltısı + iki tane içli köfte + avuç içi kadar mardin çöreği ( mardinden yollamışlar içli köfteyi ve çöreği oyüzden sabahdan girdiler menüme)
öğle: iki kaşık yoğurt, bi tane içli köfte
ara: tuzlu ayran ( tansiyonum sürekli düştü bugün)
akşam: beyaz fasulye, yoğurt, soğan
su: pek içemedim bugün şuan 1,5
bugün sürekli baş dönmem vardı spor da yapamadım tartı öncesi pek verimli bir gün olmadı

411. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nil_86[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubiko[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]
[TR][/tr]​

Gelicem dedim ama gec kaldım kızlar kız tatilde anneme gidince evdeki işlere giriştim biraz ardından yemek yaptım yemeklerimi zeytinyağında çok az çevirerek yapıyordum ama artık çoğunu çiğden yapma kararı aldımünkü kabak yemeğim o usulle harika olmuş. Kızlara mercimek köftesi sözüm vardı onuda yaptım sabaha hazır tabi tadı tuzu derken leptin gitti. bugün Yumurtacı amcamdan yeşillik istemiştim sağolsun bi dünya getirmiş hepsini yıkadım kuruttum ama ayaklarım ağrıdı artık regl oldugum için bu hafta kesin artıyım ama artık hatalarımı tekrar etmeyip daha iyi sonuçlar alıcam bitince inşallah

Menümüde yazayım
Sabah 2 yumurtalı kk
Öğle mercimek çorbası vehasanpaşa köfte patatessiz ve ayran
Akşam son defa kereviz 3 kaşık 2 kaşık bakla ve yoğurt ve malesef 10 da az mercimek köftesi
Su 2.5 litre spor yok
Ama 3 gün ipimi atladım birazda plank

İyi geceler melekleirmmmm geç kaldım ama elimde değil

sütü ben de çok severim bülbülüm menü süper afiyetolsun kuzumleptini yavaşlatsa da durdurmuyor korkma bitanem

Hoşbulduk.) Iyi ki bu takmdayz ilk günler olmasina rağmen hiç yabancılark cekmedim :)kaptanmzda çok içten

Teşekkürler hopecumm

Bizim takım öledir cnm gitgide daha da ısınırsın,hele kaptanımız melektir melek

Aman amannn utandırdınız Hepiniz öylesiniz kuzummm

Bugün çok az denedim prensesim ama bana hitap etmedi irmik ve süt

Prensesim akşam taze fasulyeden ölçüsüz yiyebilirsin tatlım az yediğin için acıkmışsın

Afiyetolsun umudummm maşallahhh sporun günden güne artıyor enerjin daim olsun bitanem

Afiyetolsun Deryacım menüler süper

Ah o köy yumurtaları ben de aldığım yere geç gittimmi kalmıyor Patronun z.yağı alsın artık
metabolizmayı beslenme çok etkiliyor bitanem sağlıklı beslenmeyle gerçek yaşına döneceksin

Afiyetolsun makresimmm semizotu ve kabak çorbası müshil etkisi yapmadımı sporda yapabilmişsin daha ne olsun

Valla haklısın cecom yine sabırlısınız ne yüzsüz ustalarmışTüm düzenin altüst oldu
Enişte hakikaten çok iyi niyetli ama bence ödemesi haksızlık siz bozmadınızki sonuçtaMillet fırsatçı olmuş bitanem bakım parasını siz yıkmışlar anlaşılan

2 kilomu neden böyle olduki cecommm

Genelde en sık kullanılan hareketler makresim . Evet sabır şart zaten her tür alışkanlık için 21 gün şartı var olumlamalar telkinler bilinçaltı 21 günde alışıyor çünkü.Üşengeçlik yok kuzum yaz geldiii Gerçi hem çalışıyorsun hem ev işi hem 4 minik uyku basması normal zaten sana hayranım maşallahın var
Tahliline baktır bakalım sen düzenli yapılmıyormuydun b12

Kaptanım yarın tatil o yüzden burada olamayacağım sabah tartıldım giden 400 gr, yarına bir değişiklik olursa yazarım olmazsa bunu dikkate alırsınız olur mu?
makres76 (62,2/ 61,8/0,4 /% 0,64)

mezun olabilecek durumdayım artık ama bir aksilik olmadıkça 60 olana kadar mezun olmayacağım.

Tabiki bitanemmm merak etme sen farklı bir rakam çıkarsa bildirirsinartık ne zaman arzu edersen karneni alabilirisn ama bizden ayrılmak yok

Hakikaten yöneticiniz çok terbiyesizmiş cecom sen apartmanı temizlemesen pis bıraksan anlarım ama temzilediğin halde başvurduğu yöntem komşuluğa da yakışmaz

aynen canım daha ilk günden + 900 benim nasıl iş çözemedim gitti

Kalpten mi götürcen beni deryacımmmm

Ah prensesim tamam hastasın ama o nutellanınsana hiçbirfaydası yokki kuzucum süt ve muz yesen daha iyi olmazmıydı canım benim

Maşallah sana balımmm yarın tartıyı merak ediyorum

bu arada ben bugün karbonatlı su içmeye başladım kızlar bakalım fayda görecekmiyim

Limonlu su da aynı işi gördüğü için ben içmiyorum kuzum .Ama çok faydalı olduğunu okudum inş sen faydasını görürsün

bu nedir kardeşim ben geliyorum kimse kalmıyor, gece kuşları akşama doluşursunuz... bu akşam gelmeye çalışıcam bende yoksa denk gelemiycez hiç

Ne desen haklısınAma bugün akşam da gelemedim ben

Bak senin bu hesaba gore benim metabolizma yasim 65 amaniiiin olmusum de aglayanim yok

O eskidendi günden güne düşecek balımmm

Eveet persembe menu
sabah 2 bardak ilik su
kahvalti haslama yumurta yesillik
saat 14 de baslayip son bir kaseyi birazdan icicem 4 kase ayran corbasindan ictim
17:00 18:00 arasi yuruyus
2.5 lt su bakalim yarin tartiya yansiycakmi

2 gün iyi dayandın balımmm

böreği erken yemen iyi olmuş bülbülüm afiyetolsun beyaz fasulye derken
geçmiş olsun tatlım değerlerin mi düştüki

merhba kizlar
sabah omlet
bi kupa cay
bi dilim peynir
aksam
patates puresi
yogurt
iki tane tavuk kanati
bgn spor yapamadim hastaym yarm saat falan yuzdum
59.5 ile basladm iki gun oldu vr 59.0

akşam patates püresi olmasa daha iyi olmazmıydı meleğimmm.Geçmiş olsun bitanemm hasta hasta yüzmüşsün yine de ooo 500 gr çok iyi

Sweetdimple 2 gunluk detoks programi basariyla tamamlandi bakalim yarin sabah ne kadar vermisiz.
yarin sabah tartiyi gorunce herkes mutlu olsun ins. Hepinize iyi geceler canlar

İnşallah tatlım iyi geceler detokstan iyi sonuç alacağını umuyorum

Maşallah yormuşsun kendini meleğimm Çiğden kesinlikle daha güzel oluyor kısık ateşte ve z.yağı ve tuzda sonradan eklenince enfesYeşilliklerinde hazır ohh rahat edersin

tam sporlar ne alemde diyecektimki şimdi yazmışsın bugün yeterince ev işi yapmışsın tatlım mercimek köftesi az yediysen ve bol su içersen sorun olmaz kuzum

Anlamıyorum ben bu işi kaptanım bi tek ben mi böyleyim anında şişiyorum bugün çorapları bir çıkardım resmen bi parmak iz var. Üzgünüm inan ama elimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…