Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlamıyorum ben bu işi kaptanım bi tek ben mi böyleyim anında şişiyorum bugün çorapları bir çıkardım resmen bi parmak iz var. Üzgünüm inan ama elimde değil.

Tuzu minimuma indirip suyu artıracaksın deryacım su içmeyi unutma lütfen

Öpüyorum seni canım umarım bugünki içtiğim su en azından artıyı biraz eksiltir.. 2 bardak daha içim de yatayım. İyi geceler allah rahatlık versin

lütfen eksiltsinnnn deryacımmmİyi geceler kuzum

***6.Takım 411.Etap***

45derya45(82,2/ / /% )
baldandane(96/ / /% )
battaniye1 (74,6/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 86,4/ / /% )
efser(71.5// /% )
jojowa(53,2/ / /% )
makres76 (62,2/ 61,8/0,4/% 64)
umutsuzwakaa(58,2/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:14 Nisan -Başlangıç Kilosu:59- Hedef:52
Yasmiin17(99,7/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:17 Nisan -Başlangıç Kilosu:99,9 -Hedef:75

6.Takım Ortalaması:%

***Free Takım***

Dilakzn(70,2/ / /% )
irem-ozge (81,9/ / /% )
miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(106,1/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,7/ / /% )
Rengarenknesli(75,9/ / /% )
nil-86(? / / /% )
asea (75,7/ / /% )
tubikotubiko(59/ / /% )
hope93(63,5/ / /% )

Free Takım Ortalaması: %

İyi geceler. Muhtemelen kimse yoktur ama kendimi tanıtayım. Son zamanlarda kilo aldığımın farkındaydım. Daha doğrusu dönemsel şişlik diye kendimi avutuyordum. Tartıya çıktığım an neye uğradığımı şaşırdım. Kendimi 75 kilo sanarken 87 kiloyum. Bu farkı kıyafetlerimde hissetmememde ayrı bir komedi.
Gerçi kış dönemi giydiğim kıyafetler farketmeden üstümde esnemiş heralde.
Neyse sonuç olarak bir karar aldım hedefime ne yapıp ne edip ulaşacağım. bu süreçtede burada aranızda olmak beni hem motive hemde mutlu edecek inanıyorum ki.
ilk sayfayı kuralları okudum kabul ediyorum.
Sadece bu hafta sonuna özel cumartesi pazar giremeyeceğim, bildirim yapamayacağım. Bu sorun olmazsa aranızda olmak istiyorum.

boy:1.75
kilo:87.1
hedef:58

Günaydın herkese, aksam eşimle hastaneye gittik cok sükür bişi cıkmadı eşimde,sonrada valiz hazırlama derken gece Yarısı yattım buraya girmeye halim kalmadı,evet 4 gözle beklediğim düğün geldi çattı gecen hafta iyi kilo verimde bu haftada öle olacak sandım 5 te 5 yapmadığıma pişmanım şimdi

***6.Takım 411.Etap***

45derya45(82,2/ / /% )
baldandane(96/ / /% )
battaniye1 (74,6/74,5 /0,1/% 0,13)
efser(71.5// /% )
jojowa(53,2/ / /% )
umutsuzwakaa(58,2/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:14 Nisan -Başlangıç Kilosu:59- Hedef:52
Yasmiin17(99,7/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:17 Nisan -Başlangıç Kilosu:99,9 -Hedef:75

Birde şunu itiraf etmeliyim diyete başladığım ilk günlerdede olmuştu, gece Kalkıp kurusogan yedim hemde ekmekle2 lokma ekmekle
Normalde soğan yemeyen yyiyemeyen biriyim,Tabi onu Alınca ekmekte yedim , suan düşünce midem bulanıyor ama o an önüne gecemıyorum elim Ayağım titriyor saka gibi,hani emin olmasam hamilemiyim acaba dicem tartı öncesi özellikle böle bi aptallıkla karşınızdayım milletin canı çikolata ister benimkine bak...

kızlar dün yazamadım telefonuma virüs girmiş .blgsyrdan yazıyorum .dünkü menüm SABAH 2dilim peynir 4 zeytin domates salatalık 2dilim bugday ekmeği ÖĞLEN 5kaşık bezelye 1 dilim bgday ekmegi Akşam balık salata su çok az içtim ama 1litre bile olmamıştır

herkese günaydın bol eksili günler diliyorum kaptanım ben detoksu bitirdim ve tartılmadan önce eşim zayıfladığımı söyledi evet artık kıyafetlerimden belli olmaya başladı.beklediğim etki bu değildi aslında detokstan sanırım yağdan verdim daha çok verdiğimi hissetmeme rağmen 1 kilo 200 gr gitmiş

***6.Takım 411.Etap***

45derya45(82,2/ / /% )
baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25 )
battaniye1 (74,6/ / /% )
efser(71.5// /% )
jojowa(53,2/ / /% )

Evet kızlar düğünde güzel zaman geçirmeyi umarak gidiyorum, önümüzde 3,5 saatlik yol var kahvaltıdan sonra çıkacaz Allah izin verirse,hepinize bol eksili gün olsun inş
iyi eğlenceler çok kilo veremediğinden dert yanmışsın ama eminim verdiğin kilo kadar değil daha zayıf görünüyorsundur.çünkü dengeli ve yağdan veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…