- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
ablam benim acil çıkmam lazım cücüğüm ıhlamur diye yıktı evi düzeltebilirmisin sana zahmetbülbülüm beni silmişsinnnnn
hallederim canım sen bak işineablam benim acil çıkmam lazım cücüğüm ıhlamur diye yıktı evi düzeltebilirmisin sana zahmet
hadi canım hayırlı yolculuk çookk güzel geçsin inşallah bol bol eğlenEvet kızlar düğünde güzel zaman geçirmeyi umarak gidiyorum, önümüzde 3,5 saatlik yol var kahvaltıdan sonra çıkacaz Allah izin verirse,hepinize bol eksili gün olsun inş
***6.Takım 411.Etap***
45derya45(82,2/ / /% )
baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25 )
battaniye1 (74,6/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 86,4/ / /% )
efser(71.5// /% )
jojowa(53,2/ / /% )
makres76 (62,2/ 61,8/0,4/% 64)
umutsuzwakaa(58,2/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:14 Nisan -Başlangıç Kilosu:59- Hedef:52
Yasmiin17(99,7/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:17 Nisan -Başlangıç Kilosu:99,9 -Hedef:75
6.Takım Ortalaması:%
günde ortalama kaç ltre içebiliyosun kuzum sensu olmadan olmuyo canım bende içemiyorum ama mecburuz
selamlar sevgiler sevgili 6.takimin citir olma yolunda azimle ilerleyen fistiklari yine uzun bir sure sonra tekrar aranizdayim insallah artik evdeyim ve tekrar aranizdayim
zorlarsam 2,5 ama normalde 1 litre ancagünde ortalama kaç ltre içebiliyosun kuzum sen
hosbuldum deryammm nasilsin iyi misin cnmkuzummmmmm hoşgeldinnnn
hosbuldum deryammm nasilsin iyi misin cnm
evet gordum masallah sana keske biraz daha icseydin belki asil kilona donerdiniyiyim canım aynen devam dünkü 900 uçmuş kuzummm 2,5 litre su içtim
ASIL KİLOMDAN 100 GR GİTTİ KUZUMMMevet gordum masallah sana keske biraz daha icseydin belki asil kilona donerdin
heee ama haftaya daha da iyi olacak inanıyorummm çünkü bu bile şiş halimevet gordum masallah sana keske biraz daha icseydin belki asil kilona donerdin
evet bencede insallah haftaya 2 Kilo gider Bonus olur :))heee ama haftaya daha da iyi olacak inanıyorummm çünkü bu bile şiş halim
evet bencede insallah haftaya 2 Kilo gider Bonus olur :))
evet biliyorum sasirdim da masallah dun cok korktum gitmez diyeASIL KİLOMDAN 100 GR GİTTİ KUZUMMM
bende ama şunu anladım canımmm ben daha önce regl de hep artı çıkınca reglden deyip pek asılmıyordum ama demekki suya yüklenmek farzmış yaniiievet biliyorum sasirdim da masallah dun cok korktum gitmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?