Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydınnnnnn hayırlı cumalar meleklerimmm

Hoşgeldin bitanemmm kurallarımızı okuyup kabul ettiğine göre kilolara birlikte elveda diyelim o zaman
bence de kesin kıyafetler esnemiştir Aslında evde bol kıyafetler yerine mümkün olduğunca dar kıyafet giymek lazım ki kendimizi frenleyebilelim. boyun maşallah kuzum gayet iyi sağlıklı menüler ve sporla hedefine ulaşacaksın inş

Doğum gunu vardı yigenlerimin ikizker ilk yaş partileriydi o yuzden giremedim 30 nisan persembe sabah peynirli omlet
Ara öğün yufkali bir borek
Aksam bugday salatasi 2tane mercimekli kofte pasta falan yemedim..

Yeğenlerinin doğumgnü kutlu olsun umudum pasta yemediğin için ayrıca tebrik ederim .Fakat bildirim yapmamışsın tatlım bugün listeye girecektin

Oh çok şükür meleğim enişte sapasağlammış az da olsa gitmiş kuzum sağlık olsun haftaya daha güzel verirsin yalnız bu 5 te 5 diyetinin sonrasında metabolizma bozuluyor lütfen eski sistemine dön her hafta ne güzel veriyordun

Sakın duymamış olayım bir anlık canın çekmiş kuzum her zaman yaptığın birşey değilki

Perşembe menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir yesil elma
Aksam Adana,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
1 saat yürüyüş

Afiyetolsun canım

Evet kızlar düğünde güzel zaman geçirmeyi umarak gidiyorum, önümüzde 3,5 saatlik yol var kahvaltıdan sonra çıkacaz Allah izin verirse,hepinize bol eksili gün olsun inş

İyi yolculuklar meleğim iyi eğlenceler güle güle git gel inşallah

virüs koruma programı kullan tatlım telinde CM in programları süper. sabahki ekmekleri bırakma şansımız varmı acaba kahvaltına yumurta ekle ama ekmeklerden vazgeç kuzum.suyunu lütfen artır

kızlar kilo bildirimini nasıl yapıyoruz sadece kiloyu yazmak yeterli mi

listede hesabını yazıp ekleyeceksin hopecum şöyleki

63,5-64,1=-0,6
-06x100=-60
-60/63,5=-0,945

virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve yüzden % -0,95 oluyor
kuzum

Tünaydınnn balımmm harika vermişsin yine maşallah bitanemmm kaçamaksız menüler ve sporun mucizesi
belli olsun tabii artık

YEni uye olduğum için geçen hafta tartılmadım şuanki kilom 64.1 600gr almış gözüküyorum

ekmekleri terketmen lazım hopecumm

gunaydın peteklerim tartı yuzunuze guldu umarım

tünaydın meleğimmmm

günaydın kızlarrrr

tünaydın deryacım

malesef bi faydam olmadı kızlar reglin ve nerdeyse 1 kilo artıydım dünkü su işe yaramış ama işte daha aynı şişim hala yüzüğümden anlıyorum normelde döner şuan sıkıyo

ben şu an sevinçten havaya uçucam ne diyosun deryacım dün +900 dedin kalpten gidecektim eksi çıkman mucize sağlık olsun kuzum haftaya inşallah

hiç değilse artı değilsinde 79 ol gari ha gayret
kız ben artıyım bu arada :)))

evet neslimmm hayırdırr 5 te 5 yaramadı galiba

Tünaydın bülbülüm tamam canım yan tarafa yazmamız lazım haika vermişsin meleğim tebrikler

banu ceza vercek haziran hedefi tutmayana buna bende dahilim ((

Alt tarafı liste hazırlanacak meleğimmm haziranı nerden çıkardın nisandayız daha bitanem

kızlar ben bol su içemiyorum ya şişiyorum direk bi yönteminiz var mı :) :)?

Kuzum unutuyormusun yoks aiçmeyimi sevmiyorsun şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu kur teline her alarmda suyunu iç ve suyun içine limon sık dilimleyebilirsinde kabuk tarçın da atabilirsin

geçmiş yapamadım ben kaçtım güzeller gece gelirim artıkın hepinizi çoook öpüyorum hayırlı cumalar

Görüşürüz tatlım hayırlı cumalar

ablam benim acil çıkmam lazım cücüğüm ıhlamur diye yıktı evi düzeltebilirmisin sana zahmet

Bak sen bizim cücüğe öperim

selamlar sevgiler sevgili 6.takimin citir olma yolunda azimle ilerleyen fistiklari yine uzun bir sure sonra tekrar aranizdayim insallah artik evdeyim ve tekrar aranizdayim

Hoşgeldin pisicanımmm artık hamilelik cetveli yaparsın

ayak üstü 25 squat tamammmmm

Maşallahhhh deryama

yaaa dimi insan karar Verdi mi gercekten oluyo bahane yok
eveeetttt kızlarla anlaştık artık herkes evden yumurtasını falan getirecek sağlıklı beslenicez diye 2 gündür ben tam teçhizat geliyorum onlar sallıyo bugünde benim en sevdiğim fırından simit almış gelmişler sabah bi sarelle simidi banıp yiycez diyolar ısrarla... dedim ben kendi yolumda siz kendi yolunuzda aldım yumurtalarımı yeşilliğimi zeytinimi peynirimi çıktım masama ohhhh mis gibi yaptım kahvaltımı o simidin kokusu beni davet edemedi aşağı kararlı olmak çoookkk öenmli hemde

İşte bu kadarrr yiyip pişman olmaktansa sen yolundan sapma kuzum zayıf olmanın verdiği mutluluğu sarelleye değişme

valla mucize canım ki ne mucize akşam senden sonra 30 mekik 20 squat ondan sonra 500 ml su hooop yatak ama sabaha kadar 3 kere uyandım sabah 300 400 bari ekileyim derken 1 günde 1 kilo ama yooookkk bundan sonra eski derya yokkkkk çok motiveyim kuzum bildiğin gibi değillll nazar değmesinnn inşallah

yabana atma az kilo vermedinki sen. ben bu 9 ayı iyi değerlendirmeliyim
sen mi degerlendircen 9 ayi ben mmi anlamadim :))hos ikimizinde dikkat etmesi gerek her durumda :))
hosbuldum kaptanim yaptim bile kk ya girer girmez Kilo cizelgesi yapamiyoruz bari bunu yapayim dedim :))

Barbim hamiş ama

Aynen öyle barbim yediğinin yarısı hareketin 2 katı oldumu hiçbir kuvvet tutamaz
evet kaptanim dun cok guzel yedim aksam biraz taze fasulye 1 Tabak bol eksili zeytiinyagli salata

***6.Takım 411.Etap***

45derya45(82,2/82,1 /0,1 /% 0,12)
baldandane(96/94,8 /1,2 /%1,25 )
battaniye1 (74,6/ 74,5/ 0,1/% 0,13)
Bulbul-e Bismil( 86,3/85,6 /0,7 /% 0,81) -100 gr baskül farkı başlangıç kilosundan düşüldü
efser(71.5// /% )
jojowa(53,2/ / /% )
makres76 (62,2/ 61,8/0,4/% 0,64)
umutsuzwakaa(58,2/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:14 Nisan -Başlangıç Kilosu:59- Hedef:52
Yasmiin17(99,7/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç:17 Nisan -Başlangıç Kilosu:99,9 -Hedef:75

6.Takım Ortalaması:%

Haydi kızlar bildirim zamanııı 12 den önce bildirimler yapılmalı jojocum telinde tamirde nasıl ulaşacağımki sana acaba

aman masallah nazar degmesin hep Boyle kal bitanem ne guzel arkadaslarina da uymamissin tebrikler

sende değerlendir tabi ama benim seni geçebilmem için güzel bir fırsat bu tabi inşallah merve gibi sende almadan gidersin sonuna kadar

Mucize değil deryacım istek ve sporun etkisi maşallah sana özellikle yatmadan spor yapman harika olmuş metabolizmayı çalışır halde yatağa girmenin etkisi büyük en azından on dk zıplayıp girin yatağa yaşasın yeni derya diyoruz o zaman

banum bi sorum var ben dün zaten artıyım diye lapayı yapmadım reglken yapsam etkisi olur mu ki ?

elbette olur kuzum en azından regl şişkinliğini önlemiş olursun

Çok güzel olmuş barbimmm haftaları takip ederiz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…