- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
valla suan ben seni yakalamis durumda miiyim neyimayyy ağzın bal yesin kuzummm inşallah seni yakalayıp geçeyimmmm
yaaa dimi insan karar Verdi mi gercekten oluyo bahane yokbende ama şunu anladım canımmm ben daha önce regl de hep artı çıkınca reglden deyip pek asılmıyordum ama demekki suya yüklenmek farzmış yaniii
valla suan ben seni yakalamis durumda miiyim neyim
İyi geceler. Muhtemelen kimse yoktur ama kendimi tanıtayım. Son zamanlarda kilo aldığımın farkındaydım. Daha doğrusu dönemsel şişlik diye kendimi avutuyordum. Tartıya çıktığım an neye uğradığımı şaşırdım. Kendimi 75 kilo sanarken 87 kiloyum. Bu farkı kıyafetlerimde hissetmememde ayrı bir komedi.
Gerçi kış dönemi giydiğim kıyafetler farketmeden üstümde esnemiş heralde.
Neyse sonuç olarak bir karar aldım hedefime ne yapıp ne edip ulaşacağım. bu süreçtede burada aranızda olmak beni hem motive hemde mutlu edecek inanıyorum ki.
ilk sayfayı kuralları okudum kabul ediyorum.
Sadece bu hafta sonuna özel cumartesi pazar giremeyeceğim, bildirim yapamayacağım. Bu sorun olmazsa aranızda olmak istiyorum.
boy:1.75
kilo:87.1
hedef:58
Doğum gunu vardı yigenlerimin ikizker ilk yaş partileriydi o yuzden giremedim 30 nisan persembe sabah peynirli omlet
Ara öğün yufkali bir borek
Aksam bugday salatasi 2tane mercimekli kofte pasta falan yemedim..
Günaydın herkese, aksam eşimle hastaneye gittik cok sükür bişi cıkmadı eşimde,sonrada valiz hazırlama derken gece Yarısı yattım buraya girmeye halim kalmadı,evet 4 gözle beklediğim düğün geldi çattı gecen hafta iyi kilo verimde bu haftada öle olacak sandım5 te 5 yapmadığıma pişmanım şimdi
Birde şunu itiraf etmeliyim diyete başladığım ilk günlerdede olmuştu, gece Kalkıp kurusogan yedim hemde ekmekle2 lokma ekmekle
Normalde soğan yemeyen yyiyemeyen biriyim,Tabi onu Alınca ekmekte yedim , suan düşünce midem bulanıyor ama o an önüne gecemıyorum elim Ayağım titriyor saka gibi,hani emin olmasam hamilemiyim acaba dicemtartı öncesi özellikle böle bi aptallıkla karşınızdayım milletin canı çikolata ister benimkine bak...
Perşembe menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir yesil elma
Aksam Adana,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
1 saat yürüyüş
Evet kızlar düğünde güzel zaman geçirmeyi umarak gidiyorum, önümüzde 3,5 saatlik yol var kahvaltıdan sonra çıkacaz Allah izin verirse,hepinize bol eksili gün olsun inş
kızlar dün yazamadım telefonuma virüs girmiş .blgsyrdan yazıyorum .dünkü menüm SABAH 2dilim peynir 4 zeytin domates salatalık 2dilim bugday ekmeği ÖĞLEN 5kaşık bezelye 1 dilim bgday ekmegi Akşam balık salata su çok az içtim ama 1litre bile olmamıştır
kızlar kilo bildirimini nasıl yapıyoruz sadece kiloyu yazmak yeterli mi
herkese günaydın bol eksili günler diliyorum kaptanım ben detoksu bitirdim ve tartılmadan önce eşim zayıfladığımı söyledi evet artık kıyafetlerimden belli olmaya başladı.beklediğim etki bu değildi aslında detokstan sanırım yağdan verdim daha çok verdiğimi hissetmeme rağmen 1 kilo 200 gr gitmiş
YEni uye olduğum için geçen hafta tartılmadım şuanki kilom 64.1 600gr almış gözüküyorum
gunaydın peteklerim tartı yuzunuze guldu umarım
günaydın kızlarrrr
malesef bi faydam olmadı kızlar reglin ve nerdeyse 1 kilo artıydım dünkü su işe yaramış ama işte daha aynı şişim hala yüzüğümden anlıyorum normelde döner şuan sıkıyo
hiç değilse artı değilsinde 79 ol gari ha gayret
kız ben artıyım bu arada :)))
günaydın güzeller tartıldım 85,6 çıktı hafta içi 85,4 tü sanırım regl olcam onun şişliği var bide tabi iki gündür wc ye çıkamadım onunda etkisi var birde kaptanım bu yeni tartıya göre sonuç ben eskisini baz alıp yüz gram ekleyip yazıyordumonun yerine başlangıç kilomdan 100 gr çıkarıyorum bilgineSweetdimple kaptancııımmm
banu ceza vercek haziran hedefi tutmayana buna bende dahilim((
kızlar ben bol su içemiyorum ya şişiyorum direk bi yönteminiz var mı :) :)?
geçmiş yapamadım ben kaçtım güzeller gece gelirim artıkın hepinizi çoook öpüyorum hayırlı cumalar
ablam benim acil çıkmam lazım cücüğüm ıhlamur diye yıktı evi düzeltebilirmisin sana zahmet
selamlar sevgiler sevgili 6.takimin citir olma yolunda azimle ilerleyen fistiklari yine uzun bir sure sonra tekrar aranizdayim insallah artik evdeyim ve tekrar aranizdayim
ayak üstü 25 squat tamammmmm
eveeetttt kızlarla anlaştık artık herkes evden yumurtasını falan getirecek sağlıklı beslenicez diye 2 gündür ben tam teçhizat geliyorum onlar sallıyo bugünde benim en sevdiğim fırından simit almış gelmişler sabah bi sarelle simidi banıp yiycez diyolar ısrarla... dedim ben kendi yolumda siz kendi yolunuzda aldım yumurtalarımı yeşilliğimi zeytinimi peynirimi çıktım masama ohhhh mis gibi yaptım kahvaltımı o simidin kokusu beni davet edemedi aşağı kararlı olmak çoookkk öenmli hemdeyaaa dimi insan karar Verdi mi gercekten oluyo bahane yok
ayyy ağzın bal yesin kuzummm inşallah seni yakalayıp geçeyimmmm
yaaa dimi insan karar Verdi mi gercekten oluyo bahane yok
eveeetttt kızlarla anlaştık artık herkes evden yumurtasını falan getirecek sağlıklı beslenicez diye 2 gündür ben tam teçhizat geliyorum onlar sallıyo bugünde benim en sevdiğim fırından simit almış gelmişler sabah bi sarelle simidi banıp yiycez diyolar ısrarla... dedim ben kendi yolumda siz kendi yolunuzda aldım yumurtalarımı yeşilliğimi zeytinimi peynirimi çıktım masama ohhhh mis gibi yaptım kahvaltımı o simidin kokusu beni davet edemedi aşağı kararlı olmak çoookkk öenmli hemde
gunydin kizlar
Tünaydınnnnnn hayırlı cumalar meleklerimmm
Hoşgeldin bitanemmm kurallarımızı okuyup kabul ettiğine göre kilolara birlikte elveda diyelim o zaman
bence de kesin kıyafetler esnemiştirAslında evde bol kıyafetler yerine mümkün olduğunca dar kıyafet giymek lazım ki kendimizi frenleyebilelim. boyun maşallah kuzum gayet iyi sağlıklı menüler ve sporla hedefine ulaşacaksın inş
Yeğenlerinin doğumgnü kutlu olsun umudum pasta yemediğin için ayrıca tebrik ederim .Fakat bildirim yapmamışsın tatlım bugün listeye girecektin
Oh çok şükür meleğim enişte sapasağlammış az da olsa gitmiş kuzum sağlık olsun haftaya daha güzel verirsin yalnız bu 5 te 5 diyetinin sonrasında metabolizma bozuluyor lütfen eski sistemine dön her hafta ne güzel veriyordun
Sakın duymamış olayım bir anlık canın çekmiş kuzum her zaman yaptığın birşey değilki
Afiyetolsun canım
İyi yolculuklar meleğim iyi eğlenceler güle güle git gel inşallah
virüs koruma programı kullan tatlım telinde CM in programları süper. sabahki ekmekleri bırakma şansımız varmı acabakahvaltına yumurta ekle ama ekmeklerden vazgeç kuzum.suyunu lütfen artır
listede hesabını yazıp ekleyeceksin hopecum şöyleki
63,5-64,1=-0,6
-06x100=-60
-60/63,5=-0,945
virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve yüzden % -0,95 oluyor
kuzum
Tünaydınnn balımmm harika vermişsin yine maşallah bitanemmm kaçamaksız menüler ve sporun mucizesi
belli olsun tabii artık
ekmekleri terketmen lazım hopecumm
tünaydın meleğimmmm
tünaydın deryacım
ben şu an sevinçten havaya uçucam ne diyosun deryacım dün +900 dedin kalpten gidecektim eksi çıkman mucize sağlık olsun kuzum haftaya inşallah
evet neslimmm hayırdırr 5 te 5 yaramadı galiba
Tünaydın bülbülümtamam canım yan tarafa yazmamız lazım haika vermişsin meleğim tebrikler
Alt tarafı liste hazırlanacak meleğimmmhaziranı nerden çıkardın nisandayız daha bitanem
Kuzum unutuyormusun yoks aiçmeyimi sevmiyorsun şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu kur teline her alarmda suyunu iç ve suyun içine limon sık dilimleyebilirsinde kabuk tarçın da atabilirsin
Görüşürüz tatlım hayırlı cumalar
Bak sen bizim cücüğe öperim
Hoşgeldin pisicanımmmartık hamilelik cetveli yaparsın
Maşallahhhh deryama
sen mi degerlendircen 9 ayi ben mmi anlamadim :))hos ikimizinde dikkat etmesi gerek her durumda :))yabana atma az kilo vermedinki sen. ben bu 9 ayı iyi değerlendirmeliyim
hosbuldum kaptanim yaptim bile kk ya girer girmez Kilo cizelgesi yapamiyoruz bari bunu yapayim dedim :))Tünaydınnnnnn hayırlı cumalar meleklerimmm
Hoşgeldin bitanemmm kurallarımızı okuyup kabul ettiğine göre kilolara birlikte elveda diyelim o zaman
bence de kesin kıyafetler esnemiştirAslında evde bol kıyafetler yerine mümkün olduğunca dar kıyafet giymek lazım ki kendimizi frenleyebilelim. boyun maşallah kuzum gayet iyi sağlıklı menüler ve sporla hedefine ulaşacaksın inş
Yeğenlerinin doğumgnü kutlu olsun umudum pasta yemediğin için ayrıca tebrik ederim .Fakat bildirim yapmamışsın tatlım bugün listeye girecektin
Oh çok şükür meleğim enişte sapasağlammış az da olsa gitmiş kuzum sağlık olsun haftaya daha güzel verirsin yalnız bu 5 te 5 diyetinin sonrasında metabolizma bozuluyor lütfen eski sistemine dön her hafta ne güzel veriyordun
Sakın duymamış olayım bir anlık canın çekmiş kuzum her zaman yaptığın birşey değilki
Afiyetolsun canım
İyi yolculuklar meleğim iyi eğlenceler güle güle git gel inşallah
virüs koruma programı kullan tatlım telinde CM in programları süper. sabahki ekmekleri bırakma şansımız varmı acabakahvaltına yumurta ekle ama ekmeklerden vazgeç kuzum.suyunu lütfen artır
listede hesabını yazıp ekleyeceksin hopecum şöyleki
63,5-64,1=-0,6
-06x100=-60
-60/63,5=-0,945
virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlıyoruz ve yüzden % -0,95 oluyor
kuzum
Tünaydınnn balımmm harika vermişsin yine maşallah bitanemmm kaçamaksız menüler ve sporun mucizesi
belli olsun tabii artık
ekmekleri terketmen lazım hopecumm
tünaydın meleğimmmm
tünaydın deryacım
ben şu an sevinçten havaya uçucam ne diyosun deryacım dün +900 dedin kalpten gidecektim eksi çıkman mucize sağlık olsun kuzum haftaya inşallah
evet neslimmm hayırdırr 5 te 5 yaramadı galiba
Tünaydın bülbülümtamam canım yan tarafa yazmamız lazım haika vermişsin meleğim tebrikler
Alt tarafı liste hazırlanacak meleğimmmhaziranı nerden çıkardın nisandayız daha bitanem
Kuzum unutuyormusun yoks aiçmeyimi sevmiyorsun şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu kur teline her alarmda suyunu iç ve suyun içine limon sık dilimleyebilirsinde kabuk tarçın da atabilirsin
Görüşürüz tatlım hayırlı cumalar
Bak sen bizim cücüğe öperim
Hoşgeldin pisicanımmmartık hamilelik cetveli yaparsın
Maşallahhhh deryama
eveeetttt kızlarla anlaştık artık herkes evden yumurtasını falan getirecek sağlıklı beslenicez diye 2 gündür ben tam teçhizat geliyorum onlar sallıyo bugünde benim en sevdiğim fırından simit almış gelmişler sabah bi sarelle simidi banıp yiycez diyolar ısrarla... dedim ben kendi yolumda siz kendi yolunuzda aldım yumurtalarımı yeşilliğimi zeytinimi peynirimi çıktım masama ohhhh mis gibi yaptım kahvaltımı o simidin kokusu beni davet edemedi aşağı kararlı olmak çoookkk öenmli hemde
evet kaptanim dun cok guzel yedim aksam biraz taze fasulye 1 Tabak bol eksili zeytiinyagli salata
Barbim hamiş ama
Aynen öyle barbim yediğinin yarısı hareketin 2 katı oldumu hiçbir kuvvet tutamaz
aman masallah nazar degmesin hep Boyle kal bitanem ne guzel arkadaslarina da uymamissin tebriklervalla mucize canım ki ne mucize akşam senden sonra 30 mekik 20 squat ondan sonra 500 ml su hooop yatak ama sabaha kadar 3 kere uyandımsabah 300 400 bari ekileyim derken 1 günde 1 kilo ama yooookkk bundan sonra eski derya yokkkkk çok motiveyim kuzum bildiğin gibi değillll nazar değmesinnn inşallah
Sabah geldim ya yaptim iki dk
Tünaydın meleğimmmm
Barbim sen hamilelik takvimini ne zaman yaptın kuzum
sen mi degerlendircen 9 ayi ben mmi anlamadim :))hos ikimizinde dikkat etmesi gerek her durumda :))
hosbuldum kaptanim yaptim bile kk ya girer girmez Kilo cizelgesi yapamiyoruz bari bunu yapayim dedim :))
evet kaptanim dun cok guzel yedim aksam biraz taze fasulye 1 Tabak bol eksili zeytiinyagli salata
gorunmuyor mu ki takvim
Tünaydın meleğimmmm
Barbim sen hamilelik takvimini ne zaman yaptın kuzum
valla mucize canım ki ne mucize akşam senden sonra 30 mekik 20 squat ondan sonra 500 ml su hooop yatak ama sabaha kadar 3 kere uyandımsabah 300 400 bari ekileyim derken 1 günde 1 kilo ama yooookkk bundan sonra eski derya yokkkkk çok motiveyim kuzum bildiğin gibi değillll nazar değmesinnn inşallah
banum bi sorum var ben dün zaten artıyım diye lapayı yapmadım reglken yapsam etkisi olur mu ki ?
sen mi degerlendircen 9 ayi ben mmi anlamadim :))hos ikimizinde dikkat etmesi gerek her durumda :))
hosbuldum kaptanim yaptim bile kk ya girer girmez Kilo cizelgesi yapamiyoruz bari bunu yapayim dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?