Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sende değerlendir tabi ama benim seni geçebilmem için güzel bir fırsat bu tabi inşallah merve gibi sende almadan gidersin sonuna kadar
ay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuk

sagol kaptanim ama cizelgede o yuvarlak ne anlamadim bilen varsa bi anlatsin
aaa bu arada mesaj sayım 35+++ pcpcim gelmiş bu gidişle haftayada 35 +++
dimi ama bakalim artik evde oldugum icin girerim cok kaynatriz

ay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuk

niye uçuk olsun kuzum konuştuğumuz gibi karataya uyduktan sonra yapılmıycak bir şey değil ki yeterki aaa sen hamilesin ondan da ye bundan da ye tatlı ye süt yapar, helva ye can yapar laflarına kulak asma cıslardan uzak dur sağlıklı beslen bundan güzel fırsatmı var allah aşkına hem bebeğin sağlıklı beslensin hem sen sağlıklı bi kiloya gel

*** 3. Takım 411. Etap ***

Nilyyyaaannn : (77/77/0/%0) sabit, izne ayrıldı
Chnnmkiz : (70///%) sabit, izne ayrıldı
Olvidos : (57,9/57,1/0,8/%1,38)
Ayulduzz: (66,8///%) bildirimde bulunmadı
Mavi kedi: (59,3///%) bildirimde bulunmadı
Selale86: (74,4/74,4/0/%0) kilosu sabit
Eriğim: (80.2/79.6/0.6/%0.75)2.1 baskül farkı eklendi
Elanaz07 : (80,9/80,1/0,8/%0,99)
Kelebekolcam: (75/75.7/_0.7/%-0,47) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
Afife lale: (68,9/68,2/0,7/%1,02)

3.Takım ortalaması: % 0,37

Listemizi kontrol edermisiniz

sıkı yönetim ilan edelim kaptanımmm koğuşşşş kalk diye bağırırım ben yaz geldi artık yeter miskinlikkkk

Edelimmi dersinnn deryacımmm tamam sabah ezanla kalkalım o zaman

Gunaydingec kaldim biraz
Kilo gecen cuma 53.2
Bugun 53.0

Verememisim regl donemi

Günaydın jojocummm gelemeyeceksin diye korktum telin ne zaman çıkıyor servisten kuzum

kilona göre gayet güzel vermişsin jojomm az gitsin öz gitsin kuzummm

evet kalkalımmm kaptanım hem namaz kılmaya hem spor yapmaya vakit olur bana bi becerebilsem zaten

Listeniz doğru Gülşahım

kaptanım hani şimdi ceza olarak yapıcağımız liste hangisi ki alacaksam ceza hemen ilk sıra yapim de kurtulayım barii

Alfabetik sıraya göre hedefi tutturamayan herkes sırayla cuma günleri listeyi hazırlayıp paylaşacak kuzum hadi bugün sen paylaş o zaman hazır olunca önce 3, takımda sonra paylaşım alanında

Alfabetik sıraya göre hedefi tutturamayan herkes sırayla cuma günleri listeyi hazırlayıp paylaşacak kuzum hadi bugün sen paylaş o zaman hazır olunca önce 3, takımda sonra paylaşım alanında
heeeeee bugün müüü hemen miiii ok sorun yok fırsat buldukça elimden geldikçe yardımcı olurum kaptanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…