- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuksende değerlendir tabi ama benim seni geçebilmem için güzel bir fırsat butabi inşallah merve gibi sende almadan gidersin sonuna kadar
ay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuk
sagol kaptanim ama cizelgede o yuvarlak ne anlamadim
Mucize değil deryacım istek ve sporun etkisi maşallah sana özellikle yatmadan spor yapman harika olmuş metabolizmayı çalışır halde yatağa girmenin etkisi büyük en azından on dk zıplayıp girin yatağa yaşasın yeni derya diyoruz o zaman
elbette olur kuzum en azından regl şişkinliğini önlemiş olursun
Çok güzel olmuş barbimmm haftaları takip ederiz birlikte
dimi ama bakalim artik evde oldugum icin girerim cok kaynatrizaaa bu arada mesaj sayım 35+++ pcpcim gelmiş bu gidişle haftayada 35 +++
insallah yapabilriim
Neden uçuk olsunki barbimmm en azındna minimum kilo alıp sğalıklı bir hamilelik geçirirsin
ay insallah Amin benim hedefim su doguma 75 le girmek o Kadar baska bisey istemiyorum cok mu zor olur ki sence simdi biraz tutsam az az da olsa vereyim diyorum nasil cok mu ucuk
sagol kaptanim ama cizelgede o yuvarlak ne anlamadimbilen varsa bi anlatsin
dimi ama bakalim artik evde oldugum icin girerim cok kaynatriz
kızlarrrrrr hadi ama öğlen oldu uyuyomusunuz halaaaa hemde cuma yaniii hadiii
Prensesi dürttüm ama uyanmadı halaGerçi kuzu hastaydı
hoşgeldinnn bunada şükür haftaya daha çok asılırızGunaydingec kaldim biraz
Kilo gecen cuma 53.2
Bugun 53.0
Verememisim regl donemi
sıkı yönetim ilan edelim kaptanımmm koğuşşşş kalk diye bağırırım ben yaz geldi artık yeter miskinlikkkk
Gunaydingec kaldim biraz
Kilo gecen cuma 53.2
Bugun 53.0
Verememisim regl donemi
Edelimmi dersinnn deryacımmmtamam sabah ezanla kalkalım o zaman
Günaydın jojocummmgelemeyeceksin diye korktum telin ne zaman çıkıyor servisten kuzum
kilona göre gayet güzel vermişsin jojomm az gitsin öz gitsin kuzummm
*** 3. Takım 411. Etap ***
Nilyyyaaannn : (77/77/0/%0) sabit, izne ayrıldı
Chnnmkiz : (70///%) sabit, izne ayrıldı
Olvidos : (57,9/57,1/0,8/%1,38)
Ayulduzz: (66,8///%) bildirimde bulunmadı
Mavi kedi: (59,3///%) bildirimde bulunmadı
Selale86: (74,4/74,4/0/%0) kilosu sabit
Eriğim: (80.2/79.6/0.6/%0.75)2.1 baskül farkı eklendi
Elanaz07 : (80,9/80,1/0,8/%0,99)
Kelebekolcam: (75/75.7/_0.7/%-0,47) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
Afife lale: (68,9/68,2/0,7/%1,02)
3.Takım ortalaması: % 0,37
Listemizi kontrol edermisiniz
kaptanım hani şimdi ceza olarak yapıcağımız liste hangisi ki alacaksam ceza hemen ilk sıra yapim de kurtulayım barii
heeeeee bugün müüü hemen miiii ok sorun yok fırsat buldukça elimden geldikçe yardımcı olurum kaptanımm
Alfabetik sıraya göre hedefi tutturamayan herkes sırayla cuma günleri listeyi hazırlayıp paylaşacak kuzum hadi bugün sen paylaş o zaman hazır olunca önce 3, takımda sonra paylaşım alanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?