- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Alfabetik sıraya göre hedefi tutturamayan herkes sırayla cuma günleri listeyi hazırlayıp paylaşacak kuzum hadi bugün sen paylaş o zaman hazır olunca önce 3, takımda sonra paylaşım alanında
heeeeee bugün müüü hemen miiii ok sorun yok fırsat buldukça elimden geldikçe yardımcı olurum kaptanımm
maalesef canım kilon artıda olunca oran eksi oluyo buda takım ortalamasını etkiliyorKızlar bn yeniyim die blmiordum ablam öğretti hesaplmayi galiba -0.94 çıktı yanls hsaplamadysam bu da kötü bi şey galiba eksi çıkması.
Kızlar bn yeniyim die blmiordum ablam öğretti hesaplmayi galiba -0.94 çıktı yanls hsaplamadysam bu da kötü bi şey galiba eksi çıkması.
Şimdiden yazayım meleklerim akşam nisan ayı kilo verme tablosunu hazırlayacağım %2 kilo verme barajınızı geçmişsinizdir umarım .Herkes Mayıs sonu hedefini yazsın akşama toplu halde düzenleyelim
karbonatlı suyun etkilerini merak ediyorum bakalım neler olacak vücudunda bizimle paylaş1 litre karbonatlı su tamamdır kaldı yarım litre saat 14,30 a kadar o bitecekkkk
BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM CANIM BAKALIM BİR AY SONRA TAM SONUCU ALRIM SANIRIMkarbonatlı suyun etkilerini merak ediyorum bakalım neler olacak vücudunda bizimle paylaş
karbonatlı suyun etkilerini merak ediyorum bakalım neler olacak vücudunda bizimle paylaş
Hayırdır kuzum bir sorunmu var
Sweetdimple şimdi nisan ayının hedefini tutturamadım yaptığım tatil sınavlarım ayrıca tartımın artısı derken hedeflediğim kiloadan (bu ay için 4 kilo veririm diye hesaplamıştım .)1 kilo gerideyim
ok canım listeden çıkarıp ortama mı hesaplıycaz canımBen kaçıyorum deryacım 1-2 saat sonra gelirim yasemin ve umudum bildirim yapmazsa listeden çıkarırız artık haftaya girerle
sorun mayıs geldi bede tık yok daha ne olsun kaptanımmm
o eski sendi deryacım yeni derya başaracak eminim
ok canım listeden çıkarıp ortama mı hesaplıycaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?