- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
elifim azrail görmek belki hoş degil ama senin gördügüm şekilde gayet iyi . ona galip gelmen ve seni bırakması sıkıntılrından kurtulmana delelet ALLAHIN izniyle canım . içini ferah tut . :1hug:rüyamda azrail as 'ı gördüm kızlar hayır olsun
benim canımı almaya gelmiş, ağlıyorum falan sonra öldürmedi ama
asicim senin adetin noldu geldi mi?
yoksa bebiş geliyo mu kaydirigubbakcemile3
GÜnaydın nurhayat nasılsın evet kız heyecandan 1 kİlo daha vermİŞİm.
eşinin de diyete başlaması iyi olmuş. insana destek lazım sofrada buyrunnnnnnnnn
pilavdan hiç yemedin haa. eeee yapma o zaman işte. hem canın çekmez. hem de eşinin diyeti de iyi gider.
özgem merak ettim canım yaa. sen yemeklerini ne zaman yapıyorsun. eve gidince yapıp mı yiyorsunuz yoksa yedikten sonra mı yapıyorsunyanii ertesi günün yemeğini mi yapıyorsun demek istedim delikafadulden
hmm bu daha iyi bakk opuyorumnanaktan
istemiyorum maalesef yumukum mafoldumben
hayırlısı olsun diyorum artık. ama çalışan bir anne olarak şu an çok çok çoookk erken
umarım yoktur. test yapmaya cesaretim yokkk mafoldumben
inşallah değildir inşallah :Saruboceq:
hayırlara çıksın inşallah :Saruboceq:
elifim azrail görmek belki hoş degil ama senin gördügüm şekilde gayet iyi . ona galip gelmen ve seni bırakması sıkıntılrından kurtulmana delelet ALLAHIN izniyle canım . içini ferah tut . :1hug:
bu günlerde çok sıkılıyorsun biliyorum . onu üzerinden atacaksın inşallah .:Saruboceq:
gelmedi elsem gelmedi mafoldumben
kızlar spiralle hamile kalan tanıdığınız var mı. eğer hamileysem ne olacak mafoldumben spiral alınacak mı :uhm:
eğer tanıdığınız yoksa da yok olarak kalır inşallah kaydirigubbakcemile
canım eşim illa istedi ona bir tabaklık yaptım cokacimcoookcokacimcoook
mesela karnıyarık yapacağım diyelim bir gün öncesinden patlıcanları kızartıyorum
ertesi gün işten gelince içini hazırlayıp fırına veriyorum o pişerkende diğer yemekleri slata vs yapıyorum
yada sebze yapacağım zaman bir gün önceden ya temizliyorum yada pişiriyorum
ama pratikleştim valla 1 saatte 2 3 çeşit en az çıkartırım ortaya kaydirigubbakcemile3
şöyle söyleyeyim mesela pilav yapacağım gelir gelmez kettle su koyuyorum pirinci ıslıyorum gidip üstümü değiştiriyorum diğer sebze yemeğinin yapıyorum pilav 10 15 dak. hazır olduğu için yemek pişmeye yakın pilavı yapıp o da pişerken salatamı yapıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşım birgün beni görmüştü eve gelince sen deli dana gibi koşturuyorsun evde demiştikaydirigubbakcemile3 başka türlü hayattta yetişmez :1closedeyes:
ağzına sağlık aebencim. inşallah rabbimin izniyle feraha ericez tez zamanda
benim tanıdığım kimse yok ama topikte okuduklarım var :1shok:
korkutmak gibi olmasın sengözlerimebaksanab
korkma ayşem ya . eger kaldıysan alınır sipral ...bebege bişi olmaz ALLAHIN izniyle .:1hug:hmm anladım canım. ben biraz tembelim galiba
elsem şu an işim var. bakamayacağım topiğe. sen aklında kaldıysa bana biraz anlatsana. spirali almışlar mı. bebek sağlıklı mıymış
off anam offf mafoldumben
asiiiimmmm sen nasıl yapıyorsun akşamları yemeği ?????
valla ben kaydığını duymuştum ama bilmiyorummm
asim sogan suyundan labilir güzelim ya . helebi dur seninki normaldede geçikiyordu zaten .... bide edet dönemimde zorlamıycaksın agır kaldırmıycaksın . ki yerinden oynamasın bak benim iki sene oladu tek şikayetim vucudum hala tepki veriyor kasık agrılarıyla . kıdınolmak zor be..
nurom bak bu diyet işi uzun bir yoldur güzelim . bazan ayagın takılır düşersin bazan aksarsın ama tekrar ayaga kalkar yürürsün moralini bozmadan . sen yeterki tekrar kalk ve yürü mutlaka varacagın yere ulaşırsın a.salkisalkisalkis hadi taopla kendini biz ne hafta sonları boz duk . a.s.ekleyemedim başka zaman denerim tekrar..
üzgünkız seni görüyorum.. sende benim gibi üzgünmüsün yoksa mafoldumben
ekleyemedim başka zaman denerim tekrar..
üzgünkız seni görüyorum.. sende benim gibi üzgünmüsün yoksa mafoldumben
asicim yaa bi test yapsana ya aklında kalıcana valla ben çoktan yapmıştım
valla ya ben bile merak ettim
darısı bizim başımıza inşallahh
kocişle bebek mağazalarının camlarına yapışıyoruz artık fisfisfisfisfisfiszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?