Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cumartesi günü sahilde büyükçe bir park var. oraya gittik. bayağı enerji sarfettim oğlumun peşinde koşmaktan yediğimi eritmişimdir herhalde

lakinnnn 1 kornet + ekmek arası köfte + az çekirdek yedim kaydirigubbakcemile

pazar günü geç kahvaltı yaptık. ama iyi yedim haa kaydirigubbakcemile ne yapayım özlüyorum kahvaltı etmeyi. ondan sonra da gün içinde sadece 1 nescafe, 1 türk kahvesi + küçük bir dilim çikolata, 3 kayısı , 5-6 kiraz yedim. akşam yemeği yemedim kaydirigubbakcemile2

rüyamda azrail as 'ı gördüm kızlar hayır olsun
benim canımı almaya gelmiş, ağlıyorum falan sonra öldürmedi ama
elifim azrail görmek belki hoş degil ama senin gördügüm şekilde gayet iyi . ona galip gelmen ve seni bırakması sıkıntılrından kurtulmana delelet ALLAHIN izniyle canım . içini ferah tut . :1hug:
bu günlerde çok sıkılıyorsun biliyorum . onu üzerinden atacaksın inşallah .:Saruboceq:

asicim senin adetin noldu geldi mi?
yoksa bebiş geliyo mu kaydirigubbakcemile3

gelmedi elsem gelmedi mafoldumben

kızlar spiralle hamile kalan tanıdığınız var mı. eğer hamileysem ne olacak mafoldumben spiral alınacak mı :uhm:

eğer tanıdığınız yoksa da yok olarak kalır inşallah kaydirigubbakcemile

canım eşim illa istedi ona bir tabaklık yaptım cokacimcoookcokacimcoook

mesela karnıyarık yapacağım diyelim bir gün öncesinden patlıcanları kızartıyorum
ertesi gün işten gelince içini hazırlayıp fırına veriyorum o pişerkende diğer yemekleri slata vs yapıyorum
yada sebze yapacağım zaman bir gün önceden ya temizliyorum yada pişiriyorum
ama pratikleştim valla 1 saatte 2 3 çeşit en az çıkartırım ortaya kaydirigubbakcemile3
şöyle söyleyeyim mesela pilav yapacağım gelir gelmez kettle su koyuyorum pirinci ıslıyorum gidip üstümü değiştiriyorum diğer sebze yemeğinin yapıyorum pilav 10 15 dak. hazır olduğu için yemek pişmeye yakın pilavı yapıp o da pişerken salatamı yapıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşım birgün beni görmüştü eve gelince sen deli dana gibi koşturuyorsun evde demiştikaydirigubbakcemile3 başka türlü hayattta yetişmez :1closedeyes:

ağzına sağlık aebencim. inşallah rabbimin izniyle feraha ericez tez zamanda

benim tanıdığım kimse yok ama topikte okuduklarım var :1shok:
korkutmak gibi olmasın sengözlerimebaksanab

asim sogan suyundan labilir güzelim ya . helebi dur seninki normaldede geçikiyordu zaten .... bide edet dönemimde zorlamıycaksın agır kaldırmıycaksın . ki yerinden oynamasın bak benim iki sene oladu tek şikayetim vucudum hala tepki veriyor kasık agrılarıyla . kıdınolmak zor be..

hmm anladım canım. ben biraz tembelim galiba

ağzına sağlık aebencim. inşallah rabbimin izniyle feraha ericez tez zamanda

benim tanıdığım kimse yok ama topikte okuduklarım var :1shok:
korkutmak gibi olmasın sengözlerimebaksanab

elsem şu an işim var. bakamayacağım topiğe. sen aklında kaldıysa bana biraz anlatsana. spirali almışlar mı. bebek sağlıklı mıymış
off anam offf mafoldumben

ekleyemedim başka zaman denerim tekrar..
üzgünkız seni görüyorum.. sende benim gibi üzgünmüsün yoksa mafoldumben

korkma ayşem ya . eger kaldıysan alınır sipral ...bebege bişi olmaz ALLAHIN izniyle .:1hug:

asiiiimmmm sen nasıl yapıyorsun akşamları yemeği ?????

valla ben kaydığını duymuştum ama bilmiyorummm

ben son zamanlarda kayınvalidemde yiyorum canım. annemde, kardeşimde evde pek duramadık yanii zemuszemus
ama yaparken eğer kızartma ve çok çabuk olacak bir yemekse işten gelince yapıyorum da normal yemekleri oğlum uyuduktan sonra gece yapıyorum sositososito

soğan suyunu bırakalı çok oldu canım yaa.
ağır kaldırmamak mümkün değildi. benim oğlum bir tosun zaten. sanırım 20 kilo vardır
yarın 1 hafta olacak gecikeli

ekleyemedim başka zaman denerim tekrar..
üzgünkız seni görüyorum.. sende benim gibi üzgünmüsün yoksa mafoldumben
nurom bak bu diyet işi uzun bir yoldur güzelim . bazan ayagın takılır düşersin bazan aksarsın ama tekrar ayaga kalkar yürürsün moralini bozmadan . sen yeterki tekrar kalk ve yürü mutlaka varacagın yere ulaşırsın a.salkisalkisalkis hadi taopla kendini biz ne hafta sonları boz duk . a.s.

Özgecim anlıyorum seni böyle konuar çok açılmaya başladı bu günlerde bende pek ciddiye alıp birşey yazmıyorum zamanıma yazık yani kendi bilir herkes kendi seçimlerinin cezasını veya mükafatını alır keşke herşey güzel ve yasal olsa ama malesef çok var bu tip olaylar serin kanlı ve sakin olmaya çalış ben boşvereli ve herşeye alışalı çok oldu artık hiçbirşey beni şaşırtmıyor...

asicim yaa bi test yapsana ya aklında kalıcana valla ben çoktan yapmıştım

valla ya ben bile merak ettim
darısı bizim başımıza inşallahh
kocişle bebek mağazalarının camlarına yapışıyoruz artık fisfisfisfisfisfiszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…