Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah özgecim

benim kociş de bebek mağazası görse kaççak nerdeyse :mymeka:

yüz verdik deliye di,ye bi lafvardırya devamı malumunuz aynı öyle bi olay
ama varya damarıma fazla bastı öyle bişey yapasım varki dünyada bundan büyük acı yok desin ama Allaha havale ettim artık bunu kolay kolay kimseye demem ama dedirtti bana

şu evli adamla ilişki yaşayan karı varya hortlamış gene sizsiniz sorumlusu diyo ayrılmışlarda hasbam yaa
bize gelene kadar kimlerin bedduasınıaldı

şu evli adamla ilişki yaşayan karı varya hortlamış gene sizsiniz sorumlusu diyo ayrılmışlarda hasbam yaa
bize gelene kadar kimlerin bedduasınıaldı

allahım ne deli insanlar var . Insan biraz aklını kullanır. Evli bir insandan hayır gelecek sanki. Bu gün karısına bunu yapan sanki ilerde onu aldatmayacak .

asicim yaa bi test yapsana ya aklında kalıcana valla ben çoktan yapmıştım

asicim valla bilmiyorum ki nasıl olmuş
ama çıkarmışlardır spirali heralde

bende mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama

inşallah özgecim

benim kociş de bebek mağazası görse kaççak nerdeyse :mymeka:

test yanıltıcı çıkarsa diye korkuyorum açıkçası -tatlicadiarzu-
idrar testleri bazen hatalı sonuç verebiliyor. ama dayanamayacağım galiba

kızlar herşeyin hayırlısını dileyin. rabbim ol dediği anda olacak inşallah. mesela şu korunma yöntemleri hangisi %100. yeter ki doğacak olmasın hiçbirşey önüne geçemez. herşeyin bir zamanı vardır.
ama inşallah benim için şu an değildir mafoldumben

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hiç bir korunma yöntemi % 100 garanti değil ... bu bir gerçek
sonucu bizde merakla bekliyoruz

Sık yapılan beslenme yanlışlarından biri de öğün atlamak, aç dolaşmaktır!

Bu yanlışı özellikle kilo vermek isteyenler çok sık yaparlar. Ne var ki yemeyi içmeyi boş verip aç susuz gezerseniz (bütün bir gününüzü su, soda içerek ve birkaç salatalığı, domatesi, havucu çiğneyerek geçirirseniz) başlangıçta biraz kilo verseniz bile kısa bir süre sonra verdiklerinizi fazlasıyla geri alırsınız. Yiyerek zayıflamanın mümkün olup olmadığı sorusuna birazdan cevap vereceğim ama yemeden zayıflamayı (aç kalarak kilo vermeyi) sakın denemeyin. Eğer denerseniz siz de bir “diyet gazisi” olabilirsiniz.

Yiyerek kilo verilir mi sorusunu ise hiç korkmadan “evet” diye yanıtlayabilirsiniz.

Eğer fazla kilolarınızdan sağlığınızı bozmadan kurtulmak istiyorsanız düzenli aralıklarla, öğün atlamadan, belirli ölçülere uyarak, küçük porsiyonlar halinde ve her şeyi kararında bırakarak yemelisiniz. Sadece sabah, öğlen, akşam yemeği değil, ara öğünler de oluşturup bir şeyler atıştırmayı ihmal etmemelisiniz. Böyle bir beslenme tarzı metabolizmanızın ve sindirim sisteminizin tıkır tıkır işlemesini sağlayacağı gibi, sizi yemenin lezzetinden, zevkinden de alıkoymayacaktır. Ayrıca baş ağrısı, sinirlilik gibi hipoglisemik reaksiyonlardan da uzak kalacaksınız. Zinde, güçlü ve keyifli bir kilo yönetimini siz de başaracaksınız.

Klementİne nasılsın canım canım ben takımın kaptan yardımcısıyım. Bana kİlonu sÖyleyebİlİrsen not alıcam .

Braz geç oldu ama ben 76 kiloyum. Biraz da cahilce olacak ama sen kaptan yardımcısıysan kaptan kim? :) Bu arada ben kaptan, koç olduğunu bilmiyordum. Herkesin koçu mu var yoksa sadece şanslı olanların mı? :)
Yazın akşam kaçta yemek yiyorsunuz kızlar? Ben saat 6'dan sonra bir şey yemiyeyim diyorum ama sonra çok acıkıp bütün yiyeceklere saldırıyorum. Erken de yatmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…