Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisne güzel bu heyacanlar yahu . biz unutalı çok oldu ...kaydirigubbakcemile3

bikaç sene daha bekle heyecanlar başlar sende de zemuszemus
3ü arka arkaya evlenirse heyecanı görürsün alkisalkisalkis
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah bebelerini opuyorumnanaktan

ben hafta sonu raporumuda vereyim listeden çıktım diye takımdanda çıkmadım . haa. hehe nasıl bırakırım sizi hayatımın bir parçası oldunuz ..Şeniz:1hug:

cumartesi ..
kavaltı
1 dl. ekmek . --k.k peynir ...1 zeytin .
ara .
5 kiraz -- çay.b süt.
öylen
.karnı bahar haşlama ...1 kase k.filex.
ara
3. kayısı .
akşam .
1 tabak kısır ...1 kş. yogurt .
ara .
1 kayısı --karpuz..leblebi .

pazar.

2 kayısı ....
kavaltı .
2 tane tost....kaşarlı ...sögüş ...
ara.
2 kayısı ---5 kiraz--- az süt .....
akşamı öylenmi .
mangal . tavuk --sucuk .-- sögüş ... ayran ---- az lavaş ....
ara ...
.2 ceviz 5. fıstık .
ara .
az . kaymaklı ekmek kadayıfı ..

hafta sonu pek diyete uygun olmadı ama .

benim koç mezun oldu biliyosunuz .. .. bana koçluk edin emi . nazlı maytap özellikle sizler ..

Son düzenleme:
nazli, asi hoşbulduk teşekkür ederim.
Ben de şimdi klasik diyet kahvaltımı yapıyorum. Domates, peynir, çavdar ekmeği :)
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
canım çizelgeni yapmışın . alkisalkisalkis

kılementin canım ... şu an deneme haftandasın .... cumaya kadar . katılımın ve kilo verme azmin belirler listeye girmeni .......zemuszemus
bize merhaba dedigin kilon nedir .....

bide takımızın kuralları var .... 3 gün haber vermeden takıma yazmayan 1. de uyarıır ikincisinde takımdan çıkarılır ..a.s
her hafta cuma günleri sabah kilosunu aç ve açık biçimde tartar. ve en geç 11 kadar . bildirir ....a.s
ayrıca verdigin kilonu yüzdesiyle yazacaksın ... bilmiyorsan ögretiriz merak etme kolay ....sıra sana geldigindede takımın hesabını yaparsın . yardım ederiz merak etme ...
takımların paylaşım alanını okur ......orda alınan kararları takımca yerine getitiririz .sositososito

biz burda hayatı paylaşıyoruz . :içelim:alışınca burdan kopamassın ..yerimseniben

umarım tez zamanda iatedigim kiloya ulaşırsın ...:Saruboceq:hihoyyyt

Son düzenleme:
ben kalkıyorum kıslar . evi toparlayayım bide pilates yapıcam kızım evde . sbs var cumartesi bizimde ...

kızlar selam ancak yazabildimvereliniortak
oh yeni smileyler gelmiş çok güzel yaturkbayragisırnaşık şey

kızlar ben banlanmışım mafoldumbenmafoldumben doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misalilaelaelaelaelae yine olsa yine aynı şeyi yazarım gerçizemuszemuszemuszemus

bu arada cumartesi izmirdeydim inanılmaz yoğundum giremidim ki zaten banlı olduğum için giremezdim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

cumartesi akşamı dışarıdaydık salata yedim

pazar günü ise sabah geç kalktım kahvaltı yaptık artık kocişte diyete başladı kepek ekmek yiyorhihoyyythihoyyyt

karnıyarık yaptım akşam için bu arada pilav ve cacık vardı cokacimcoook
ben bir küçük karnıyarık küçük bir dilim ekmek ve cacık yedimbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

günaydın özgeciğim sen çok az yiyiyorsun ya ara öğün falan yapsan daha çabuk kilo verirsin bence.

AebencıĞım haftasonu menÜn gÜzel bence okadarda kÖtÜ deĞıl . Bu arada sabah tartıldım 1 kılo daha gıtmıŞ.

Günaydın herkeslereeeee Abenim senin bebeninde sınavı inşallah çok güzel geçer canım Allah yardımcısı olsun....
Nazlıcım gözün aydın Allah hayırlı etsin canım. Özgecim sen ne konuştunda bloke ettiler canım ? Merak ettimmmmmmmm???

mafoldumbenBu sabah diyete yeniden başladım canlar benim koçum yok herkesten yorum bekliyorum o yüzden :)
2 dilim kepek ekmeği
k.k peynir
1 çeri domates
2 sivri biber 2 salatalık
1 haşlanmış yumurta şimdilik bu kadar...turkbayragi

günaydın reffimm sağol canım sınavların nasıl geçti inşallah hepsi güzel geçmiştir canım.

günaydınlarrrrrdelikafadulden..

klement takıma hoşgeldin,deneme haftan hayırlı olsun...kaydirigubbakcemile5

nazlıcım Allah tamamına erdirsin canım ilk sınavı atlattın hadi ,bak stres yaptığın kadar yokmuş demi:teselli:

aebencim yaptırabilirsem daralttırcam zaten çok güzel bir takım,birde okadar para verdim yaw daha geçen sene aldım yazık günahkaydirigubbakcemile3

asicim hayırlısı olsun canım istemiyorsun henüz 2. yi sanırım inşallah biran evvel gelirde şu regl,valla ben bile stres oldum ben gecikmelere alışkınım ama beni bile rahatsız ediyo bazen acaba hamilemiyim diye stres oluyorum,inşallah hava değişimidir canım:teselli:

senin neyin var maytapcım kim bu akraba,sinirlerini bozmuş baya:mymeka:

refcim konu kalkmış yoksa buraya kopyalayacaktım ama olay şu idi

bir arkadaş evlilik dışı çocuk yapmak istediğini söylemiş başlıktada dert değil ama diye bir başlık atmış ve bunu yapma nedeni
kayınvalidesi ile yaşamak istememesi

bende şöyle bir cevap yazdım

madem senin için dert değil ortada bir sorun yok uzmanlara da danışmışsın

e peki arkadaşım buraya niye yazıyorsun

toplumun çivisi gerçekten çıkmış ya

ne halt yersen ye

hem evlenmiyorum diyorsun hem kaynanamla oturcam diyorsun

bir kere o senin kaynanan bile olmuyor bunu algılayabiliyorsun değil mi

saçma sapan bir şey yazmışsın bence bunu normal kabul eden olur mu bilemem ama bence çok yanlış

buradaki ne halt yersen ye varya o yüzden banlandım

aman kızlar sakın alıntı yapmayın birazdan silerim yasak falandır buda bir daha banlanmayayım :)))

SaĞol yumukÇuĞum. Ama daha perŞembe gÜnÜ var onuda atlatırsam tamamdır.

canım gerçekten çivisi çıktı böyle saçma sapan bi düşünce olurmu yavalla insanlar artık ahlak duygularını kaybettiler evlatlarımız var Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

SaĞol yumukÇuĞum. Ama daha perŞembe gÜnÜ var onuda atlatırsam tamamdır.

nazlım hepsi geçer gider sen merak etme canım,öyle bir geçiyorki zaman dün gibi,senin bu yaşadıklarını ben 12 sene önce yaşadım tanışma problmli oldu babam vermek istmedi falan,ama benim kararlı olduğumu görünce mecbur kaldı herşeyde su gibi aktı gitti çok şükür şimdi 11 yıllık evliyim,elbette çok heyecanlı bir durum seni anlıyorum ve de çok güzeL RABBİM hiç sıkmadan tamamına erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…