- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisne güzel bu heyacanlar yahu . biz unutalı çok oldu ...kaydirigubbakcemile3
canım çizelgeni yapmışın . alkisalkisalkisnazli, asi hoşbulduk teşekkür ederim.
Ben de şimdi klasik diyet kahvaltımı yapıyorum. Domates, peynir, çavdar ekmeği :)
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
nazlıcım güzel geçmiş sanırım inşallah herşey gönlünce olsun hayırlı olsun canım benim[/QUOT
günaydın koçum maytabım haftasonum güzel geçti . perşembe günü sözüm olacak.
nazlıcım güzel geçmiş sanırım inşallah herşey gönlünce olsun hayırlı olsun canım benim[/QUOT
günaydın koçum maytabım haftasonum güzel geçti . perşembe günü sözüm olacak.
kızlar selam ancak yazabildimvereliniortak
oh yeni smileyler gelmiş çok güzel yaturkbayragisırnaşık şey
kızlar ben banlanmışım mafoldumbenmafoldumben doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misalilaelaelaelaelae yine olsa yine aynı şeyi yazarım gerçizemuszemuszemuszemus
bu arada cumartesi izmirdeydim inanılmaz yoğundum giremidim ki zaten banlı olduğum için giremezdim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
cumartesi akşamı dışarıdaydık salata yedim
pazar günü ise sabah geç kalktım kahvaltı yaptık artık kocişte diyete başladı kepek ekmek yiyorhihoyyythihoyyyt
karnıyarık yaptım akşam için bu arada pilav ve cacık vardı cokacimcoook
ben bir küçük karnıyarık küçük bir dilim ekmek ve cacık yedimbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
günaydın herkeslereeeee abenim senin bebeninde sınavı inşallah çok güzel geçer canım allah yardımcısı olsun....
Nazlıcım gözün aydın allah hayırlı etsin canım. özgecim sen ne konuştunda bloke ettiler canım ? Merak ettimmmmmmmm???
günaydın özgeciğim sen çok az yiyiyorsun ya ara öğün falan yapsan daha çabuk kilo verirsin bence.
günaydın kızlar
çok sinirlerim bozuk
biri var başıma dert oldu yaa paraylamı verdiler bunu bana akrabanın akrebi diyolar bölesine
canım hiçbişe yapmak istemiyo Allaha havale ettim en doğrusunu o bilir
haftasonunu kaçamaksız idare ettim çok şükür
sabah kahvaltı
sade yumurta
peynir domates salatalık yeşil zeytin fazla yiyemedim tıkandım çok fena
nazlıcım geldimi nasıl geçti dünü acaba
SaĞol yumukÇuĞum. Ama daha perŞembe gÜnÜ var onuda atlatırsam tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?