Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlııı sizin aileler mi tanıştı ya ben konuyu kaçırdımzemuszemus

anlatsana ne oldu :)

özgeciğim dün aileler ilk kez tanıştılar . isteme olayları falan oldu . benim beklediğimden daha güzel geçti baya kaynaştılar .bizimkiler hemen vermediler tabi perşembe yine gelecekler . bu sefer söz yüzüğüde takıcaz. ama dün çok heyecanlandım nerdeyse hiç bişey yemedim. diyebilirim .

Günaydın kızlaaaarrr..

ehahahahaa.. demedimmi ben :) nazlı heyecandan hiç bişey yiyemez kilo verir diye..

aaaaa... Hadi bakalım hayırlısı... bebiş mi geliyo kaydirigubbakcemile3

Allah tamamına erdirsin nazlıcım..insan ne kadar heyecanlı oluyo dimi :roflol:

özgecim geçmiş olsun.. ban olayından haberim yoktu ama ismin silik yazıyodu ondan merak ettim neden silik diye de sormuştum hatta burda?
Bu arada kızlar ben hafta sonu diyeti bozdum fena halde oyüzden yediklerimi yazmasam iyi olacak.. ama bugün devam..

GÜnaydın nurhayat nasılsın evet kız heyecandan 1 kılo daha vermıŞım.

Klementıne nasılsın canım canım ben takımın kaptan yardımcısıyım. Bana kılonu sÖyleyebılırsen not alıcam .

GÜnaydın nurhayat nasılsın evet kız heyecandan 1 kİlo daha vermİŞİm.

oh ne güzel valla kocişe söyleyeyim beni birdaha istesinler bakalım bende veririm belki:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bu arada yazmayı unutmuşum dün akşam 250 mekik 200 er tane de yan bacak hareketi yaptım

bu arada klementin hoş geldin canım aramıza ben özge vereliniortakvereliniortak
adını inşallah doğru yazmışımdur:1closedeyes::asigim::1hug::1hug::1hug::1hug:

Evet maytabım koÇum sabah tartıldım 1 kılo daha vermıŞım . Cuma gÜnÜ dedım ya fazla kıloda vermıŞ olabılırım reglı oldum dıye. Ondan sanırım farkettı.

OOOO BEN SÖYLEYEYıM BENı HER HAFTA ıSTEMEYE GELSıNLER.

bugün yediklerim
kahvaltıdan 30 dakika önce 3 adet kuru kayısı

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar peyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
çoban salata

doracığımı tekrar tebrik ediyorum ne güzel karnesini alıp mezun oldu darısı bizim başımıza inşallah. aebenciğim sen neden çıkıyorsun listeden. senide mezun edelim. eli maşalı ablabız bizi bırakma ama ha . senin motive etmelerine ihtiyacımız olacak

rüyamda azrail as 'ı gördüm kızlar hayır olsun
benim canımı almaya gelmiş, ağlıyorum falan sonra öldürmedi ama

Ölüm meleğini görmek önemli olaylara, toplumda görülecek olumsuz gelişmelere; Onu güleryüzlü görmek şehit olmaya yada imanla ölmeye, Asık çehreli görmek tövbe etmeden ölmeye, Onunla güreşip yenilmek ölmeye, galip gelmek hastalıktan kurtulmaya, Onun elinii öpmek mirasa, Onun suretine girmek zorlu işleri başarmaya, Onu bir yerde gezinirken görmek toplumun her bireyini etkileyecek gelişme ve olaylar delalet eder.

Azrail e selam vermek, bu dünyada daha çok çekeceğiniz var anlamına gelir. Azrail i can alırken görmek, uzun bir hayat yaşacağınıza işarettir. Azrail i gülerek görmek, acısız bir vefat; kızgın görmek acı çekerek ve ızdırap içinde öleceğinize işarettir.

Büyük ve yüce meleklerden biri olan Azrail i (AS) Rüyada görmek, eger güler yüzlü görülmüs ise, uzun bir ömür yasayacagina; asik suratli olarak görülmüs ise, günahlarinin çok olduguna ve tövbe etmesi gerektigine isarettir. Azrail i çok hiddetli görmek ölümünün yakin olduguna delalet eder. Rüyada Azrail’in elini öptügünü görmek, bir büyük mirasa konacagina; onun yüzünün mimiklerinin degistigini görmek, kadir ve kiymetinin yüksek olduguna ve Cenabi Hakk katinda makbul bir kul olduguna yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada azrail (A.S.) i güler yüzlü görmek, sehid olmaya isaret eder. Öfkeli bir halde görmek ise, tevbe etmeksizin ölmeye isaret eder. Rüyada azrail (A.S.) ile gürestigini veya ona galip geldigini gören kimse, hastaliktan kurtulur. Azrail (A.S.) in, kendisine galip geldigini gören kimse ise, ölür. Bazi tabirciler, rüyada azrail (A.S.) i gören kimse, lüzumlu olan bir ise girer, dediler. Bazi tabirciler ise, o kimsenin bu rüyasi büyük bir korkudur, dediler. Ya da o kimsenin eliyle büyük isler meydana gelir. Azrail (A.S.) in elini öptügünü gören kimse, bir mirasa konar. Azrail (A.S.) i görmek, cemiyeti dagitma ve hiç bir kimseyi himayesi altinda tutamamaya, hastalarin ölmesine, binalarin yikilmasina, yangin çikmasina, korkunç haberlere isaret eder. Bazi tabirciler Azrail (A.S.) i görmek, bazen de borçlara, kazancin durgunluguna, issiz kalmaya ve çalismamaya isaret eder, dediler. Azrail (A.S.) i görmek hapse, halki bozmaya, ilmi unutmaya, namaz kilmamaya, zekat vermemeye ve yapilmasi gerekenleri yerine getirmemeye isaret eder. Azrail (A.S.) i görmek, ailesinden ayrilmaya, kitlik olmasina, ziraat ve meyve yerde görülen afetlere isaret eder.

gündüz niyetine elifcim azrail ile ilgili bu yorum vardı ama sen tam olarak ne şekilde gördün inşallah hayır olur
bende dün akşam rüyamda bedişi gördüm bize geliyorlarmış eşiyle
bende bir telaş ay diyorum ben bunlara ne yedireceğim şimdi
tavuk yapıyorum kuru fasulye pilav öyle işte özledimmmmm bedişşş çabukk yaptır şu pcyi yaaaa :kızarım:

aebencim sen yorumlarsın di mi?
ölcem mi napçam mafoldumbenmafoldumben

ağzından yel alsın
rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar ki o yüzden yorumlamadım ben çünkü azrail ne demek tam olarak bilmiyorum ama bak canını almamış seni başka bir yere götürmemiş yani ölmeyeceksin korkma

ama biraz sıkıntılı bir döneme girecekmişsin gibi düşündüm ben aeben yorumlasın benceşakkıdışakkıdı

eşinin de diyete başlaması iyi olmuş. insana destek lazım sofrada buyrunnnnnnnnn
pilavdan hiç yemedin haa. eeee yapma o zaman işte. hem canın çekmez. hem de eşinin diyeti de iyi gider.

özgem merak ettim canım yaa. sen yemeklerini ne zaman yapıyorsun. eve gidince yapıp mı yiyorsunuz yoksa yedikten sonra mı yapıyorsun yanii ertesi günün yemeğini mi yapıyorsun demek istedim delikafadulden

aaa pardon

aralarda erik yedim ve 2. arada da şeftali yedim
yarım dilimde kepek ekmek yedim opuyorumnanaktan

hmm bu daha iyi bakk opuyorumnanaktan

istemiyorum maalesef yumukum mafoldumben
hayırlısı olsun diyorum artık. ama çalışan bir anne olarak şu an çok çok çoookk erken
umarım yoktur. test yapmaya cesaretim yokkk mafoldumben

Günaydın kızlaaaarrr..

aaaaa... Hadi bakalım hayırlısı... bebiş mi geliyo kaydirigubbakcemile3

inşallah değildir inşallah :Saruboceq:

hayırlara çıksın inşallah :Saruboceq:

sağol özgem
valla tam aksi ferahlıcağımız bi döneme gircez inşallah rabbimin izniyle bundan sonra
inşallah ondandır

AebencİĞİm haftasonu menÜn gÜzel bence okadarda kÖtÜ deĞİl . Bu arada sabah tartıldım 1 kİlo daha gİtmİŞ.
süper nazlım monti amca seni yegenlige kabul etti bence oleyyy....:teytey:
Günaydın herkeslereeeee Abenim senin bebeninde sınavı inşallah çok güzel geçer canım Allah yardımcısı olsun....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: çok çalistı çokkkk :ecrin_bebek:
refimyumurta yediginde yedigin zaman peynir . yeme .
AZ bike demişin ..... rabbım gönül kapısını açsında . hideyate ersin inşallah başka dua edemiycem .
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sen uyu uyu ...sositososito not, az gaz vereyinde .kaydirigubbakcemile3
çok güzel .alkisalkisalkis
nazlım sadece listeden çıkıyorum güzelim takımdan degil ha . bırakırmıyım sizi .. kendime bi yol çizeyim bir kl. azaltacagım .a.s
hayrolsun inşallah ..
aebencim sen yorumlarsın di mi?
ölcem mi napçam mafoldumbenmafoldumben
allah iyilini versin emi ....kaydirigubbakcemile
bende özledim bendee.:1hug:
durun bi bakim neymiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…