nazlııı sizin aileler mi tanıştı ya ben konuyu kaçırdımzemuszemus
anlatsana ne oldu :)
canım benim senin adına çokkk sevindim inşallah herşey senin istediğin gibi olur haydi hayırlısı :)
ehahahahaa.. demedimmi ben :) nazlı heyecandan hiç bişey yiyemez kilo verir diye..günaydınlar kızlar. beni alkışlayabilirsiniz. evde o kadar börek çörek dururken hiç birinin tadına bile bakmadım monti amcayı bozmadımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. pazar günü heyecendan bişey yiyemedim ama olsun. perşembe günü sözüm takılacak .
aaaaa... Hadi bakalım hayırlısı... bebiş mi geliyo kaydirigubbakcemile3günaydınnnn
nazlıcım sorunsuz atlattığınıza sevindim canım. hayırlı olur inşallah. allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
klementine hoşgeldin aramıza vereliniortak
veeee ben hala regl olmadım mafoldumben bu akşam test yapıcam
özgeciğim dün aileler ilk kez tanıştılar . isteme olayları falan oldu . benim beklediğimden daha güzel geçti baya kaynaştılar .bizimkiler hemen vermediler tabi perşembe yine gelecekler . bu sefer söz yüzüğüde takıcaz. ama dün çok heyecanlandım nerdeyse hiç bişey yemedim. diyebilirim .
GÜnaydın nurhayat nasılsın evet kız heyecandan 1 kİlo daha vermİŞİm.
GÜnaydın nurhayat nasılsın evet kız heyecandan 1 kİlo daha vermİŞİm.
aebencim sen yorumlarsın di mi?
ölcem mi napçam mafoldumbenmafoldumben
kızlar selam ancak yazabildimvereliniortak
oh yeni smileyler gelmiş çok güzel yaturkbayragisırnaşık şey
kızlar ben banlanmışım mafoldumbenmafoldumben doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misalilaelaelaelaelae yine olsa yine aynı şeyi yazarım gerçizemuszemuszemuszemus
bu arada cumartesi izmirdeydim inanılmaz yoğundum giremidim ki zaten banlı olduğum için giremezdim-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
cumartesi akşamı dışarıdaydık salata yedim
pazar günü ise sabah geç kalktım kahvaltı yaptık artık kocişte diyete başladı kepek ekmek yiyorhihoyyythihoyyyt
karnıyarık yaptım akşam için bu arada pilav ve cacık vardı cokacimcoook
ben bir küçük karnıyarık küçük bir dilim ekmek ve cacık yedimbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
aaa pardon
aralarda erik yedim ve 2. arada da şeftali yedim
yarım dilimde kepek ekmek yedim opuyorumnanaktan
günaydınlarrrrrdelikafadulden..
asicim hayırlısı olsun canım istemiyorsun henüz 2. yi sanırım inşallah biran evvel gelirde şu regl,valla ben bile stres oldumben gecikmelere alışkınım ama beni bile rahatsız ediyo bazen acaba hamilemiyim diye stres oluyorum,inşallah hava değişimidir canım:teselli:
Günaydın kızlaaaarrr..
aaaaa... Hadi bakalım hayırlısı... bebiş mi geliyo kaydirigubbakcemile3
rüyamda azrail as 'ı gördüm kızlar hayır olsun
benim canımı almaya gelmiş, ağlıyorum falan sonra öldürmedi ama
ağzından yel alsın
rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar ki o yüzden yorumlamadım ben çünkü azrail ne demek tam olarak bilmiyorum ama bak canını almamış seni başka bir yere götürmemiş yani ölmeyeceksin korkma
ama biraz sıkıntılı bir döneme girecekmişsin gibi düşündüm ben aeben yorumlasın benceşakkıdışakkıdı
süper nazlım monti amca seni yegenlige kabul etti bence oleyyy....:teytey:AebencİĞİm haftasonu menÜn gÜzel bence okadarda kÖtÜ deĞİl . Bu arada sabah tartıldım 1 kİlo daha gİtmİŞ.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: çok çalistı çokkkk :ecrin_bebek:Günaydın herkeslereeeee Abenim senin bebeninde sınavı inşallah çok güzel geçer canım Allah yardımcısı olsun....
refimyumurta yediginde yedigin zaman peynir . yeme .mafoldumbenBu sabah diyete yeniden başladım canlar benim koçum yok herkesten yorum bekliyorum o yüzden :)
2 dilim kepek ekmeği
k.k peynir
1 çeri domates
2 sivri biber 2 salatalık
1 haşlanmış yumurta şimdilik bu kadar...turkbayragi
AZ bike demişin ..... rabbım gönül kapısını açsında . hideyate ersin inşallah başka dua edemiycem .refcim konu kalkmış yoksa buraya kopyalayacaktım ama olay şu idi
bir arkadaş evlilik dışı çocuk yapmak istediğini söylemiş başlıktada dert değil ama diye bir başlık atmış ve bunu yapma nedeni
kayınvalidesi ile yaşamak istememesi
bende şöyle bir cevap yazdım
madem senin için dert değil ortada bir sorun yok uzmanlara da danışmışsın
e peki arkadaşım buraya niye yazıyorsun
toplumun çivisi gerçekten çıkmış ya
ne halt yersen ye
hem evlenmiyorum diyorsun hem kaynanamla oturcam diyorsun
bir kere o senin kaynanan bile olmuyor bunu algılayabiliyorsun değil mi
saçma sapan bir şey yazmışsın bence bunu normal kabul eden olur mu bilemem ama bence çok yanlış
buradaki ne halt yersen ye varya o yüzden banlandım
aman kızlar sakın alıntı yapmayın birazdan silerim yasak falandır buda bir daha banlanmayayım :)))
sen uyu uyu ...sositososito not, az gaz vereyinde .kaydirigubbakcemile3neeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok güzel .alkisalkisalkisOOOO BEN SÖYLEYEYİM BENİ HER HAFTA İSTEMEYE GELSİNLER.
bugün yediklerim
kahvaltıdan 30 dakika önce 3 adet kuru kayısı
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar peyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
çoban salata
nazlım sadece listeden çıkıyorum güzelim takımdan degil ha . bırakırmıyım sizi .. kendime bi yol çizeyim bir kl. azaltacagım .a.sdoracığımı tekrar tebrik ediyorum ne güzel karnesini alıp mezun oldu darısı bizim başımıza inşallah. aebenciğim sen neden çıkıyorsun listeden. senide mezun edelim. eli maşalı ablabız bizi bırakma ama ha . senin motive etmelerine ihtiyacımız olacak
hayrolsun inşallah ..rüyamda azrail as 'ı gördüm kızlar hayır olsun
benim canımı almaya gelmiş, ağlıyorum falan sonra öldürmedi ama
allah iyilini versin emi ....kaydirigubbakcemileaebencim sen yorumlarsın di mi?
ölcem mi napçam mafoldumbenmafoldumben
bende özledim bendee.:1hug:gündüz niyetine elifcim azrail ile ilgili bu yorum vardı ama sen tam olarak ne şekilde gördün inşallah hayır olur
bende dün akşam rüyamda bedişi gördüm bize geliyorlarmış eşiyle
bende bir telaş ay diyorum ben bunlara ne yedireceğim şimdi
tavuk yapıyorum kuru fasulye pilav öyle işte özledimmmmm bedişşş çabukk yaptır şu pcyi yaaaa :kızarım:
durun bi bakim neymiş ..ağzından yel alsın
rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar ki o yüzden yorumlamadım ben çünkü azrail ne demek tam olarak bilmiyorum ama bak canını almamış seni başka bir yere götürmemiş yani ölmeyeceksin korkma
ama biraz sıkıntılı bir döneme girecekmişsin gibi düşündüm ben aeben yorumlasın benceşakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?