iyi akşamlar bayanlar..
yorgunum bitkinim bşım ağrıyo delikafadulden bütün gün elektrikler kesikti hiç bi iş yapamadan geldim oturmaktan yoruldum yakaydirigubbakcemile3 geçmiş bi göz attım koçum neden ağladın sen anlat hele çocuk meselesimi:teselli:Allah hayırlısını versin koçum hepimizin imtihanı ayrı dua et Rabbim duayı geri çevirmez:1hug:
ben bugün ne yedim
sabah form bisküvi şekrsiz çay alel acele bikaç tane yedim
öğlen menemen 1 dilim kadar ekmek
akşam sarma yedim 3-5 tane:mymeka:bide kızartma vardı birazda ondan 1 dilimde ekmek
canım çizelgeni yapmışın . alkisalkisalkis
kılementin canım ... şu an deneme haftandasın .... cumaya kadar . katılımın ve kilo verme azmin belirler listeye girmeni .......zemuszemus
bize merhaba dedigin kilon nedir .....
bide takımızın kuralları var .... 3 gün haber vermeden takıma yazmayan 1. de uyarıır ikincisinde takımdan çıkarılır ayrıca gelince sayfaları okuki sana yazılanlara cevap yazasın .a.s...a.s
her hafta cuma günleri sabah kilosunu aç ve açık biçimde tartar. ve en geç 11 kadar . bildirir ....a.s
ayrıca verdigin kilonu yüzdesiyle yazacaksın ... bilmiyorsan ögretiriz merak etme kolay ....sıra sana geldigindede takımın hesabını yaparsın . yardım ederiz merak etme ...
takımların paylaşım alanını okur ......orda alınan kararları takımca yerine getitiririz .sositososito
biz burda hayatı paylaşıyoruz . :içelim:alışınca burdan kopamassın ..yerimseniben
umarım tez zamanda iatedigim kiloya ulaşırsın ...:Saruboceq:hihoyyyt
bu günkü menüm ....
kavaltı ..
2 dl ekmekle tost kaşarlı --domates . çay .
ara.
2 kayısı 1 br. süt .
öylen
patlıcan salata peynirli.---- 2 kş. yogurt.--1.5 dl. ekmek .
ara
1 kase kayısı . 1çy.br. süt.
ara..
10 fıstık 2 ceviz ...
akşam .
tonlu salata ---yeşil mercimek .. 1 kş. yogurt.. 1 dl ekmek .
ayrıca sabah pilates ... öylen 2 kere okula gittim geldim . toplam 45. dk ....
ve akşamda tempolu 1 saat yürüyüş .....
süpersin süpeeeropuyorumnanaktan
herkese ii akşamlar bu aradaa.s.
aeben, çok üzüldüm mesajları görmediğime. Halbuki bütün gün çalıştığım için akşam 6 gibi girip bütün sayfaları okumuştum, hatta inanamamıştım bir kaç saatte bu kadar sayfa biriktiğine :) Cevap yazamadığım arkadaşlardan özür diliyorum.
76 kilo olduğumu söyledim ama yüzde hesaplamayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka öğrenmem gereken kural varsa onları da bilmek isterim. Deneme haftamdayım ve kilo verme azmim de gruba alınmamı etkileyecekse, dolaptaki tiramisuyu çöpe atmam bana ne kazandırır kaydirigubbakcemile3
aeben, lütfen koçum ol, beni şu tiramisudan kurtar. cokacimcoook Ne dersen yaparım bak kaydirigubbakcemile
Bravo diyorum çok güzel yapmışsın bende akşama menemen yapıcam :)
Ağlama olayına gelince çok sıkıldım diye ağladım.. Bebek yok çalışmak yok dışarı çıkmak yok.. çalışmaya başlıcam artık çok sıkıldım evde.. ben hiç bu kadar evde oturmamıştım..hep çalıştım..çalışırken hep söylendim bıktım bıktım diye şimdide oturmaktan evde olmaktan bıktım sıkıldımmm.. ondan yani.. ağladım ağladım ağladımm..rahatladım ama :smiley-cool: gözler pörtledi güneş gözlüğü takayım bari.. bugün yediklerime gelince koçum;
sabah(saat00)
sirkeli su
3 zeytin,1 salatalık,1 dilim k.ekmeği,az peynir,şekersiz çay
ara(saat00)
4 kayısı,azıcık k.ekmeği içine 2 zeytin
1 az şekerli türk kahvesi
akşam (henüz yemedim büyük ihtimal saat30 da)
1 tabak menemen 1k. ekmeği
hepinize teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
mesajlarınıza cvp veremedim çünkü çok kötüydüm ve ağlamamın tek bir sebebi yoktu.
Öptüm hepinizi Şeniz
bu günkü menüm ....
kavaltı ..
2 dl ekmekle tost kaşarlı --domates . çay .
ara.
2 kayısı 1 br. süt .
öylen
patlıcan salata peynirli.---- 2 kş. yogurt.--1.5 dl. ekmek .
ara
1 kase kayısı . 1çy.br. süt.
ara..
10 fıstık 2 ceviz ...
akşam .
tonlu salata ---yeşil mercimek .. 1 kş. yogurt.. 1 dl ekmek .
ayrıca sabah pilates ... öylen 2 kere okula gittim geldim . toplam 45. dk ....
ve akşamda tempolu 1 saat yürüyüş .....
yumukum canım bişi sorcam sana burdayken . şu diktiginiz kenar kumaş perdeler varya onların nasıl yıkanmasını tavsiye ediyorsunuz güzelim ya .bi diyi ver.
valla süperalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hariksın aebencimkaydirigubbakcemile5
fonlardanmı bahsediyosun canım?
Peki hemen gidip dediğini yapıyorum koçum. hihoyyyt
Gelip neler hissetiğimi yazıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?