Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar bayanlar..

yorgunum bitkinim bşım ağrıyo delikafadulden bütün gün elektrikler kesikti hiç bi iş yapamadan geldim oturmaktan yoruldum yakaydirigubbakcemile3 geçmiş bi göz attım koçum neden ağladın sen anlat hele çocuk meselesimi:teselli:Allah hayırlısını versin koçum hepimizin imtihanı ayrı dua et Rabbim duayı geri çevirmez:1hug:
ben bugün ne yedim
sabah form bisküvi şekrsiz çay alel acele bikaç tane yedim
öğlen menemen 1 dilim kadar ekmek
akşam sarma yedim 3-5 tane:mymeka:bide kızartma vardı birazda ondan 1 dilimde ekmek

Bravo diyorum çok güzel yapmışsın bende akşama menemen yapıcam :)
Ağlama olayına gelince çok sıkıldım diye ağladım.. Bebek yok çalışmak yok dışarı çıkmak yok.. çalışmaya başlıcam artık çok sıkıldım evde.. ben hiç bu kadar evde oturmamıştım..hep çalıştım..çalışırken hep söylendim bıktım bıktım diye şimdide oturmaktan evde olmaktan bıktım sıkıldımmm.. ondan yani.. ağladım ağladım ağladımm..rahatladım ama :smiley-cool: gözler pörtledi güneş gözlüğü takayım bari.. bugün yediklerime gelince koçum;
sabah(saat00)
sirkeli su
3 zeytin,1 salatalık,1 dilim k.ekmeği,az peynir,şekersiz çay

ara(saat00)
4 kayısı,azıcık k.ekmeği içine 2 zeytin
1 az şekerli türk kahvesi

akşam (henüz yemedim büyük ihtimal saat30 da)
1 tabak menemen 1k. ekmeği

hepinize teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
mesajlarınıza cvp veremedim çünkü çok kötüydüm ve ağlamamın tek bir sebebi yoktu.
Öptüm hepinizi Şeniz

ıyi sayılır ben de kendi yaşadığım/yaşamakta olduğum krizi anlatayım. :) Tatlı krizi! Adetime 2-3 gün var, ben diyete başlamışım, kesme şekerler bile gözüme çok çekici görünürken bir arkadaşım bana bir tekerlek :) tiramisu getirdi. Evet bir dilim falan değil, hiç dokunulmamış bir pasta. Bir de şöyle bir sorunum var ki ben sigarayı da bırakmaya çalışıyordum. ıkisi bir araya geldi ve benim için dayanılmaz bir sıkıntı oldu. Bir tane sigara içeyim dedim, kendime kızdım yarıya bile gelmeden attım. Ama canım aşırı tatlı istiyor, damardan verseniz alırım yani o derece

iyi akşamlar ...... bugünkü menümüde vereyim hernekadar koçum beni mezun olup terketsede . basanıza ortalarda bile yok ...opuyorumnanaktan

klementin canım . istersen senin koçun olurum canım .....buyrunnnnnnnnnbiz dorayla koçtuk ama mezun oldu kaçtı :a015: aslında biz hepimizin koçuyuz ama böyle bireysel daha iyi oluyor . takip etmek babında .a.s
tatlı krızlerinden bahsetmişin ...demekki regle yakın kanşekerin düşüyor . kan şekerini dengede tutmak için sık sık yemen lazım . ara ögünlerini bol tut.. ve gl degeri yüksek yiyecekler yeme ki kanşekerin yükselip tekrar hızlı düşmesin vereliniortak.. bu bi nebze tatlı istegini engeller ..zemuszemus

klementin canım . geri sayfaları okumuyormusun canım arkadaşlarımızın çogu sana hoş geldin dedi . vereliniortak

bu günkü menüm ....

kavaltı ..

2 dl ekmekle tost kaşarlı --domates . çay .
ara.
2 kayısı 1 br. süt .
öylen
patlıcan salata peynirli.---- 2 kş. yogurt.--1.5 dl. ekmek .
ara
1 kase kayısı . 1çy.br. süt.
ara..
10 fıstık 2 ceviz ...
akşam .
tonlu salata ---yeşil mercimek .. 1 kş. yogurt.. 1 dl ekmek .

ayrıca sabah pilates ... öylen 2 kere okula gittim geldim . toplam 45. dk ....
ve akşamda tempolu 1 saat yürüyüş .....

aeben, çok üzüldüm mesajları görmediğime. Halbuki bütün gün çalıştığım için akşam 6 gibi girip bütün sayfaları okumuştum, hatta inanamamıştım bir kaç saatte bu kadar sayfa biriktiğine :) Cevap yazamadığım arkadaşlardan özür diliyorum.
76 kilo olduğumu söyledim ama yüzde hesaplamayı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka öğrenmem gereken kural varsa onları da bilmek isterim. Deneme haftamdayım ve kilo verme azmim de gruba alınmamı etkileyecekse, dolaptaki tiramisuyu çöpe atmam bana ne kazandırır kaydirigubbakcemile3
aeben, lütfen koçum ol, beni şu tiramisudan kurtar. cokacimcoook Ne dersen yaparım bak kaydirigubbakcemile

süpersin süpeeeropuyorumnanaktan

herkese ii akşamlar bu aradaa.s.

süpersin süpeeeropuyorumnanaktan

herkese ii akşamlar bu aradaa.s.

hoş gelmişin canım . arada bir gelinya sadece cuma günü gelp kaçıyorsunun ...Şeniz
önceden kardaştakımımızk-la çok sık yazışırdık ....alkisalkisalkis

delikafadulden oldum bile .....vereliniortak
kılementin canım git o tiramisudan bir çatal al . ve agzında iyce tadını al ye ..cokacimcoook çok cididiyim hatta ikinciyide al ve tadını iyce almadan .yutmadan git çöpe tükür ...bu vivamın taktigidir kulakları çınlasın ....
ve düşün gözlerini kapat .. hepsini yemişin damagın o tadı almış ....:dance: gerisinide ya eşin yesin ya at çöpe .....

canım bukadar çok kendini şıkarsan bırakıncada bir o kadar saldırırsın yiyeceklere ve verdiginden fazlasını geri alırsın ....:tomato:

süpersin koçumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yemekler harika,ağlama nedenlerine gelince iyi etmişsin ağlamaklaiçinde saklamaktansa boşalt gitsin,ağlamak iyidir hepimize oluyor arada bende öyleydim evde tek başıma çocuk okulda
en yakın arkadaşım işe başladı kaldım yapayalnız internette bi yere kadar epey bi psikolojim bozulmuştu anlıyorum seni canım,şimdi yarım gün bile olsa bu iş ortamı bana çok iyi geldi,inşallah en kısa zamanda güzel bi iş bulursun canımkaydirigubbakcemile5

yumukum canım bişi sorcam sana burdayken . şu diktiginiz kenar kumaş perdeler varya onların nasıl yıkanmasını tavsiye ediyorsunuz güzelim ya .bi diyi ver.

valla süperalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hariksın aebencimkaydirigubbakcemile5

Peki hemen gidip dediğini yapıyorum koçum. hihoyyyt
Gelip neler hissetiğimi yazıcam :))

emin ol bir taşla iki koş vuracaksın . hem yemiş hemde yememiş olcaksın ...:uhm:zemuszemussositososito

aynı şeyi öylen bende ekmek kadayıfına uyguladım ama ben hiç yemedim sadece tadını aldım ve çöpe . çünkü akşam yedim bidahada yiyemezdim .
sen yenisin alışana kadar ilk lokmaları yut hadi .

Son düzenleme:
fonlar normal perde ayarında 30 derecede yıkanıyo canım,kumaşları çok hassas olmuyor. genel olarak fon kumaşları makinada yıkanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…