selam kızlar alıntı yapıcam inşallah müsait olur olmaz önce eksikleri tamamlıyayım.
cumartesi akşamı yazmamıştım.
kızımla :1,5 lahmacun yedim ve ayran
pazar :
sabah ( kv deydik ) orda pek diyet modunda olamaıyorum zaten kimse bilmiyor.
kahvaltı : az domates salatalık, bir minik dilim beyaz ekmek, zeytin, çay, menemen saat 11 gibi
öğlen saat 16 gibi 3 çilek
akşam : 18,30 da balık ve tavuk ızgara bol salata
su en fazla 1,5 litre
valla biyere gidince yada biri gelince duz3n bozuluyor ya
afiyet olsun canım yulafla ilgili bir bilgim yok ama kilo veren çok insan gördüm kaptanıma soruyorum işyerinde bize yaramayan menüler varken yulaf yememizde bir sakınca varmı kaptanım... açıkçası yoğurtla beraber diyet harici arada yerdim hatta severdim. acaba bize uygun mudur?Dunku yulaf menumu yazayim ona gore yorumlarsiniz kizlar
9 mayis
Sabah. Yarim bardak yulaf ezmesi yarim bardak ilik sut 1 yk kuru uzum 1 ck tarcin. Yesil cay
Ara. 2 tane diyet biskuvi turk kahvesi sekersiz
Oglen. Yarim bardak yulaf ezmesi yarim bardak yogurt ve 1 muz
Ara. 1 bardak kadar cig karnibahar ve turk kahvesi
Aksam. Bol yesil salata ve firinda tavuk
Ytmadanda yogurt kuru .
3 litreye yakinda su
valla canım karatayda pek öyle şeker krizi falan olmuyor ama canım çok tatlı istediğinde 1 2 parça çiko yiyorum ama şunu bil mutlaka yavaşlatıyoKaratay yapan hanimlar seker kriziniz gelince napiyosunuz ya kartay kafama cok yatti ama ben gunde iki uc kere seker krizine girerim o durumda napmam gerekiyo bilmiyorum
Herkese Günaydın,
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...Rabbim annnelerimizi başımızdan eksik etmesin...Evlatlarımızı da annesiz bırakmasın inşallah...Rabbim isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..
merhabalar....
öncelikle kendimi tanıtayım..29 yaşında Rabbimin lütfuyla bu yaşta 3 çocuk annesiyim..2 yaşında bir oğlum ve 3 aylık ikiz kızlarım var...Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah...aynı zamanda çalışan bi anneyim..ama su an doğum iznindeyim..daha uzun bi süre evdeyim inşallah...
tekrar normal kiloma dönmek ve bu vesileyle bel agrılarımın azalmasına vesile olmak için kilo vermek istiyorum...78 le hamile kaldım ve 97 yle doğuma gittim...40 gün içinde 81 e kadar düştüm...3 kiloyu sonrasında aldım...bu ara hamur işine ekmeğe fazla sarınca bunlar bana kilo olarak döndü...neyse artık burdayım inşallah takım ruhuyla hepimiz kurtulacagız kilolarımızdan...benden şimdilik bu kadar.Alllaha emanet olun görüşmek üzere...
Gunaydinn hanimlar kendimin ve tüm annelerin anne aday adaylarinin anneler gunu kutlu olsun rabbim bu duyguyu tum kadinlara taddirsin insallah. Güzel ve kalorisiz bi gun diliyorum herkese
Bu arada dünki menümüde paylaşayım sizlerle;
SAbah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1/2 kırmızı biber
1 Domates
bol maydanoz
ara;
1 şekersiz türk kahvesi
Günde;
1/4 yufkadan minik bir kıymalı börek ( en fazla 2 kk kadardı gerçekten )
1 YK patates salatası
2 YK peynirli Marul salatası
1 YK börülce salatası
BOl bol şekersiz çay
ara;
1 şekersiz türk kahvesi ( günden ayrılmadan hemen önce )
Akşamlık yemedim tabi ama kilo vermek adına değil sadece açlık hissetmediğim için
Gece 1 büyük bardak ayran içtimçok şükür hiçte acıkmadım ( zaten yorgunluktan erkenden sızdım sabahı yaptım )
cumartesi menü ve program
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:
öğle:salata 1 bardak ayran
akşam 4 adet köfte 2 bardak ayran
3 lt su
pazar günü menü ve program
kalkınca 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş(5.5 km)
kahvaltı:ya nasıl söyliycam bilmiyorumama samsunun meshur pidesinden yedim ++ yeşillikle kahvaltı için sahile pikniğe gittik orda kaçırdım biraz miktar şu yandaki resimdekilerden 3 adet Eki Görüntüle 1522972 uzunlukları bir karış enleri 2 parmak
11:30 12:00 arası yürüyüş(tamamen vicdan rahatsızlığından dolayı tekrarlanan yürüyüş burada da 2,5 km)
15:00 bitki çayı 2 adet kayısı 1 adet ceviz
19:00 akşam yemeği domates çorbası,3 y.k bulgur pilavı,1 kase cacık
3,5 lt su
kötü bir menü özür dilerim kaptan
Bugunku menum
Sabah: haslanmis yumurta, 25gr kadar peynir, 1 adet burgu peynir, 10 zeytin domates, salatalik 20 tane findik, yesil cay
Ögle : yarim simit 25 gr kadar suzme peynir
Aksam: 1 fileto izgara levrek, coban salata
Bugun cok halsizdim spor yapadim o yuzden hic bi gram bile veremicem galiba butun hafya dun aldigim 500 grami vermeye calismakla geccek yine sanirim
Offf hep boyle oluyo 5-6 gun spor diyet yaparjm bir gun sevdigim bise yediimmi hoppp hemen bi yarim kilo yapisor ustume bir hafyada gitmez daha bende oldugum yerde sayar dururrum
dünkü menüm
sabah: 9:30karatay kahvaltısı ( her zamankinden az ettim)
öğle: 13:00börülce piyazı (sonunda bitti) , ayran
akşam: akşam için tee önceki geceden üstelikte sobanın üstüne nohut ıslatmıştım bir gece artı yarım gün sobanın üstünde bekleyen nohutcuklar saolsunlar bir türlü pişmek bilmedi üç defa düdüklüye vurdum nerdeyse bütün öğleden sonra ocaktaydı diyebilirim meğerse cinsi öyleymiş pişek değilmiş o da gelmiş beni bulmuş. onun pişmesini beklerken tabi vakit epey geçti çokta acıktım ve iki kaşık pirinç pilavıyla yoğurt yeme hatasına düştüm ve sonuç olarak feci bir mide ağrısı sofradada iki kaşık nohuttan aldım başkada yiyemedim kalktım bir küçük bardak süt içtim
su: 2,5 lt
iyi geceler kızlar nihayet evime gelebildim çok yorgunum ama sayfaya bakmadan yatamadım.bugün sabah kahvaltısı
beyaz peynir yumurta domates salatalık çeyrek ekmek
öğle :bir kaç kaşık patates salatası 3 tane sarma salata
akşam ızgara et salata
yaklaşık 3 litre su
öğle biraz fazla oldu ama yarından itibaren daha dikkatli olucam ben birşey sormak istiyorum karatay diyetine başlamak istiyorum ama emziriyorum bir sakıncası olurmu acaba
Tablonun yüz karası modundayımbu haftada regl bahane olur ama sabit kalıyım oda yeter
Cuma menum
Sbh yarım simit,zeytin peynir
Aksametsiz Çiğ köfte marul ayran
Evt kötü bi menü ama regl olunca böle bahaneside hazır yani:)
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
Spor aksama kadar ayaktaydım git gel evde temizlik vardı
Iyi geceler kızlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Günaydınlarrrrrrrrrr
Dün Öğleden sonra bir çıktık gece 11e geliyordu ancak eve dönebildik
Resmen Anneler günü maduru oldum
Çok uzun zamandır Balık çorbası canım çekiyordu diye hesapta dışarda yemeye gittik
Hatta saat 3 gibi evden çıktık ki erken saatte yemek yiyelim diye ( çıkmadanda 1 avuç bademle 1 bardak ayran içtim gidene kadar çok acıkıpda sapıtmayayım diye )
Anneler günü için KVye de uğrayacaktık hadi dedim oda gelsin gönlü olsun
Telefon açıp giyin in aşağı dedik ve onada hiç birşey söylemeden süpriz yapalım diye düşündük
YOla bir çıktık anam sanki tüm İstanbul yollara dökülmüş
Gitmeyi düşündüğümüz yer normalde arabayla bize 20 dakika mesafedeydi ama bizim gitmemiz 2 saati buldu
Oldumu size saat 5Anam yine şükür çok geçikmedik diye düşünürken gitmek istediğimiz lokantada sıra varmış hadı sahil kenarında oturup sohbet ederiz biraz kızı parka götürürüz bize sıra gelene kadar dedik
Sohbete dalınca vaktin nasıl geçtiğini anlamadık ama bir baktık saat 8e geliyor hala bize haber az bekleyin masa boşalsın ayarlıyacağız bekleme listesindesiniz diyorlar
En sonunda dellendim amannnnnn öleceğim açlıktan yeter diyetabi KVde oğlum daha ne kadar bekleyeceğiz boşver gidelim başka yerde yiyelim diye
Tabi bizim gidip yemek yememiz buldu resmen saat 9u
NOrmalde o saatte asla yemezdim ama şimdi KV bana inat yemekten vazgeçtim der diye mecbur ses etmedim
Tabi geç yenen yemek üzerinede aylar sonra yenen dondurma bana 1 kg olarak geri döndü
O yüzden kendime bugün ceza verdim sırf ayran tüketeceğim ve limonlu su tabi ( zaten dünden beri kabızlıkta var )
Cumaya nazaran eksi görürken şimdi artıdayımama canımı sıkmıyorum çünkü kesinlikle dengeleyip eksi bile göreceğime adım gibi eminim
Gece tabi geç gelince uğramaya fırsatım olmadı
Dün kendime bunu aldırdım Decatlhondan
Eki Görüntüle 1523533
Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyorkızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş
Gunaydin hanimlar hafta sonunu atlattik cok sukur kalorisiz guzel bi hafta olsun hepimize
Gunaydinlar
pazar menum:
yumurta peynir zeytin domates azcik helva..
arada biraz ayran
aksam: ton baligi..1 halley
Nihayet regl oldum 40.gun sonundaaz once kitkat yedim istahim cok acildi yaa off insallah fazla cikmam bu hafta
Tamam canim bakarim ben netten mi sipariş ettin?
Aayy istanbulda cok kalabalik ama yaaaa. Cok severim istanbulu hatta asigim ama bu kalabaliktan asla orda yasamayi istemem. Abla nedir bu yaptigin cok az yiyosun iciorsun zaten bu crash dieet degilmi cok cok az ama ya...
Bizde ab rocket diye alet war dpor icin kullanan yaad bilgisi olan varmi
Karatay yapan hanimlar seker kriziniz gelince napiyosunuz ya kartay kafama cok yatti ama ben gunde iki uc kere seker krizine girerim o durumda napmam gerekiyo bilmiyorum
kuzum sanırım ne yersen depoluyor gibi bişey onu kaptanım daha iyi bilir yada diğer ablalarımız bilgilendirir seniSaol ablacim hergun spor yapmaya calisacam en azindan 5 gun. Ayy korktum simdi kitlik moduna gectiginde ne oluor abla bide sence neler eklemeliyim?
hayırlı olsun abla güle güle kullanDün kendime bunu aldırdım Decatlhondan
Eki Görüntüle 1523533
Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyorkızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş
afiyet olsun tatlım. menülerini bütün olarak yazarsan daha güzel değerlendirebileriz sanırım yulaf diyeti yapıyorsun nasıl yiyorsun onu ya pek tatsızSabah: 1/2 turk kahvesi. 3 bardak su
1/2 bardak sut, 1/2 bardak yulaf ezmesi, 1 yk uzum 1 ck tarcin
Ara: elma
Ogle: 1/2 bardak yogurt, 1/2 bardak yulaf. Yarim dilim meyveli kek
Cok tatsiz degil aslinda. Oglen yogurtla cok guzel oluyor. Sabah sicak sutle yapinca tarcjn sayesinde sutlu bi tatli yermis gibi yiyorum. Cok tok tutuyor. Midede jellesiyormys uzerine bol su icince. Halsizlikte ortadan kalkiyorkuzum sanırım ne yersen depoluyor gibi bişey onu kaptanım daha iyi bilir yada diğer ablalarımız bilgilendirir seni
hayırlı olsun abla güle güle kullan
afiyet olsun tatlım. menülerini bütün olarak yazarsan daha güzel değerlendirebileriz sanırım yulaf diyeti yapıyorsun nasıl yiyorsun onu ya pek tatsız
Kizlar aranizda aci cehre otunu deneyenler varmi? Esime turkiyeden getirmesini soylemistim bugun getrcek. Faydasini gorenler varmi aranizda
Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 4 mayıs - 10 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]le melodie[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Milad[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][/TABLE][TR]
[/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
pardon ablam ekliyorum hemen gözümden kaçmıştırkuzummmm ama ben paylaştım ki pazarıda firem yok yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?