Günaydın hanımlar
Dun tahmin ettiğim gibi butun gun giremedim. Butun gun yogunlugun ardindan Aksam eve gelince kendimi kanepeye attim hem yazacak halim yoktu hem yazacak cok matah bir menum yoktu
Bugunumden umitliyim toparlayacagima da eminim:)
Murat topoglu nun listesini uygulayacagim. 2 haftada 4 kilo verdiren bir liste deniyor bakalim biraz kilo verip motive olmam lazim. Kendi gunlugumde arkadaşlarımla tarti gunumuz salı normalde yarin tartilacagim umarim sonuç vahim olmaz:)
Gunaydin kizlar bugun esim yurtdisindan gelcek. Firsat buldugumda menumu paylasirim
herkese hayırlı günler..öpüyorum hepinizi.....
Gunaydin kizlar bugun esim yurtdisindan gelcek. Firsat buldugumda menumu paylasirim
Dün kendime bunu aldırdım Decatlhondan
Eki Görüntüle 1523533
Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyorkızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş
Günaydın canım Aminn :)Gunaydin hanimlar hafta sonunu atlattik cok sukur kalorisiz guzel bi hafta olsun hepimize
Gozun aydin canim
Nasil kullanıldığını hayal edemedim bir türlü:))
Canım internette Body Power 2 diye yazarsan bir sürü videosu çıkıyor
Benim takoz laptopdan maalesef video paylaşamıyorumama çok fazla seçenek var o alet için
Canım internette Body Power 2 diye yazarsan bir sürü videosu çıkıyor
Benim takoz laptopdan maalesef video paylaşamıyorumama çok fazla seçenek var o alet için
Aayy istanbulda cok kalabalik ama yaaaa. Cok severim istanbulu hatta asigim ama bu kalabaliktan asla orda yasamayi istemem. Abla nedir bu yaptigin cok az yiyosun iciorsun zaten bu crash dieet degilmi cok cok az ama ya...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Günaydınlarrrrrrrrrr
Dün Öğleden sonra bir çıktık gece 11e geliyordu ancak eve dönebildik
Resmen Anneler günü maduru oldum
Çok uzun zamandır Balık çorbası canım çekiyordu diye hesapta dışarda yemeye gittik
Hatta saat 3 gibi evden çıktık ki erken saatte yemek yiyelim diye ( çıkmadanda 1 avuç bademle 1 bardak ayran içtim gidene kadar çok acıkıpda sapıtmayayım diye )
Anneler günü için KVye de uğrayacaktık hadi dedim oda gelsin gönlü olsun
Telefon açıp giyin in aşağı dedik ve onada hiç birşey söylemeden süpriz yapalım diye düşündük
YOla bir çıktık anam sanki tüm İstanbul yollara dökülmüş
Gitmeyi düşündüğümüz yer normalde arabayla bize 20 dakika mesafedeydi ama bizim gitmemiz 2 saati buldu
Oldumu size saat 5Anam yine şükür çok geçikmedik diye düşünürken gitmek istediğimiz lokantada sıra varmış hadı sahil kenarında oturup sohbet ederiz biraz kızı parka götürürüz bize sıra gelene kadar dedik
Sohbete dalınca vaktin nasıl geçtiğini anlamadık ama bir baktık saat 8e geliyor hala bize haber az bekleyin masa boşalsın ayarlıyacağız bekleme listesindesiniz diyorlar
En sonunda dellendim amannnnnn öleceğim açlıktan yeter diyetabi KVde oğlum daha ne kadar bekleyeceğiz boşver gidelim başka yerde yiyelim diye
Tabi bizim gidip yemek yememiz buldu resmen saat 9u
NOrmalde o saatte asla yemezdim ama şimdi KV bana inat yemekten vazgeçtim der diye mecbur ses etmedim
Tabi geç yenen yemek üzerinede aylar sonra yenen dondurma bana 1 kg olarak geri döndü
O yüzden kendime bugün ceza verdim sırf ayran tüketeceğim ve limonlu su tabi ( zaten dünden beri kabızlıkta var )
Cumaya nazaran eksi görürken şimdi artıdayımama canımı sıkmıyorum çünkü kesinlikle dengeleyip eksi bile göreceğime adım gibi eminim
Gece tabi geç gelince uğramaya fırsatım olmadı
Ayy in sha Allah bendede oyle olur abla bakalimm yeni basladim :) bugun yine sporevet spor yapan insan yediğinde ve spor yapamadığında suçluluk duyuyor bu iyi bişey ama motive ediyor kaçırdığın herşey yaptığın sporu devre dışı bıraktığı için diyetinden sapmamaya çalışıyosun velhasıl spor iyidir candır
İyi geceler meleklerimmm uyumadan bir bakayım dedimm 100 mesaj olmuş maşallah size
vay vay vayyyyyy itirafını severim seninnn arada sevdiğin lezzetlerden tatman o kadarda kötü değil deryam sadece alışkanlık haline getirme
gayet normal
harikasın meleğimm ne güzel paylaşımlar yapıyorsun
iyisiyle kötüsüyle aldığın nefesi bile istiyorum
Prensesin mezuniyet töreni olacak demke çok sevindim cecom bir ara veliler istemiyor demiştin sanki.Bence de olmalı hayatlarında unutamayacakları bir gün olacak v senin antrenörlüğünde minik prensesler olacaklar eminim
Prensesimm sakın ayakkabısız yürüme kuzum şayet spor ayakkabısı giyemiyorsan panduf gibi birşey giy ama asla çıplak ayakla koşu bandına çıkma tatlım
Afiyetolsun cecomm köy yumurtası bulamadın sanırım
hem lavaş hem pilav olmamış balım birinden birini tercih etmelisin
Anne yarısısın tabiii meleğim.Maşllah paşamıza üniversite diploması aldığı günleride görürüz inşallah
hopecum külahları değişeceğiz kuzum tamam kahvaltı yapamamış olabilirisn acelen olabilir hemen bir muz bir bardak süt iç bundan iyidir tatlım
Tatlına bayıldımmm
Sende mi meleğimm
ellerine sağlık bitanemmm
Herkese kulaklarını tıka prensesim kararlı ol millet tavsiye vermeye bayılır sen sğalıklı bir şekild ekilo vereceksin
Haydi bakalım bol şans
Melodim bu nasıl kahvaltıdır böylesağlıklı kahvaltılar bekliyorum senden . meyveyle yoğurt yemene bayıldım öğlen inşallah bir an önce yüzmeye başlarsın tatlım kayınvalideler seni fıstık gibi görsün
Oooo kimler gelmişşşperimmm hoşgeldin bitanemm İkizleri büyüttün demek bir ara geldin kayboldun kuzum merak ettim seni.3 çocuk yeterince spor yaptırıyordur sana eminim tabiki ederiz ne demek tatlım
Getirisi ne kadar olacak bakalım cadıcımm
dayan tatlım
Hadi gözünaydın hopecum
Balım bu implant ı iyice araştırdınmı bitanem
Prensesim o yirmilik diş acıdan başka birşey vermiyor girer ağrır çıkar ağrır çektir kurtul bence
afiyetolsun canımm
tebrik ederim canım şekeri terk eden ekmeği daha kolay terk eder bencemenülerini toplu halde yazarsan daha iyi olur kuzum o reçelleri de bir müddet unutalımmı
Deryam ben de bitiremiyorum sabah 2 yumurta çok geliyor
Ellerine sağlık evden yıldızlar çıkmıştır eminimEvet karatay da kilo verme hızı biraz düşük fakat en kalıcı olan beslenme şekli bitanem
o tahin helvasını görmedimki benHepinizin annelerinin sizlerin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun tatlımmm Aminnnnn
Tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramızakuralalrı okuyup kabul etmişsin bir de şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan tamamdır
Kim gidiyorki prensesimmmm
ölçülerini alman iyi olmuş bitanem inccelmeni takip edebilirsin bu kez çok kararlı gördüm seniii devam devammm
Bitanem 6. olduk bu hafta
Şok diyetler malesef kalıcı olmuyor meleğim en doğru kararı vermişsin sağlıklı menüler ve sporla verilen kilolar kalıcı oluyor tatlım
Mekik o kadar da etkili değil balım ama istiyorsan yine de yarım mekik çekebilirsin sen en gzüel kardiyoyu yaparak tüm kaslarını zaten çalıştırıyorsun vucudunda yakacak yağ kalmadığı zaman bölgesel çalışabilirisn şu an plank squat bunlar yeterli
Herşey bilinçaltında gizli zaten sürekli olumlama cümleleriyle diyetinizi desteklerseniz başarı kaçınılmaz
mesela ben zayıfım bunu sürekli tekrarlarsanız beyin inanır ve gerçekleşmesi için her çabayı sarfeder
neler yedin yine bakimmmm
Ben hepinize inanıyorummm
Neden sorun olsun kuzum menüleri ertesi günde yazabilirsiniz köy yumurtalarını topla gel gelirkeniyi yolculuklar
Afiyetolsun canım mümkün oludğunca patatesten uzak durmaya çalış tatlımet türlerinin yanında sadece salata yersen sindirim daha hızlı olur kuzum su miktarını yazmamışsın inş yeterli miktarda içmişsindir zayıflama döneminde kuru inciri 1 ad sabahları yiyebilirsin tatlım spor yok sanırım
umudum sabah yeşillik salata neden yemiyorsun kuzucumpatates püresi akşam yemen olmamış spor da yok
ideal oran haftada 650 gr umudum fazlası ekstra sporla mümkün ki bu da 1 kiloyu geçmemeli
Elbette başaracaksın bitanem ilk haftalar ödem olduğu için fazla gider ama azimle devam edip sporla desteklersen hedefine ulaşırsın canımYulaf diyetini menülerini gördükçe yorumlarız meleğim
Afiyetolsun jojocum .Misafirin var aman dikkat et kuzum
Akşam yarım pidede sorun yok kuzum ama kahvaltındaki ekmekleri 1 e indir en azından muzun yanında süt ürünleri tüketirsen daha iyi olur kahvaltıdan sonra yeseydin daha uzun süre tok kalabilirdin ve leptin hormonunu çalıştırabilirdin yeşilçayın yanındaki ekmeğe gerek kalmazdı kuzumspor harika
Sporun belli bir zamanı yok bence kişi ne zaman müsaitse o zaman spor yapmalı ben öyle yapıyorum
Tadımlık yediysen sorun yok tatlımmm
Veeeee kuyruklu alıntıyı okuyanlara kolay gelsinnnn leptin gitti saat 1,5 olmuş
Hepinizin anneler günü kutlu olsun meleklerimmmmİyi pazarlar
Cnm öncelikle tebrik ederim walla jet hızıyla dönüş yaptın gibi oldu maşallah daim olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?