Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
( 4 mayıs - 10 mayıs )
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]asea[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]le melodie[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Milad[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE][TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]
[TR][/tr]​

Kabizlik icin canim. Cocuklugumdan beri kabizlik cwkiuorum

prenses arada yediğin o muzun üstüne biraz tarçın yanına da süt veya yoğurt eklemelisin iki gündür çok güzel menülerin maaşallah

ayyy kızçelerin ne kadar şanslı keşke zamanında beni de öyle yönlendiren heveslendiren birisi olsaydı

Cok tatsiz degil aslinda. Oglen yogurtla cok guzel oluyor. Sabah sicak sutle yapinca tarcjn sayesinde sutlu bi tatli yermis gibi yiyorum. Cok tok tutuyor. Midede jellesiyormys uzerine bol su icince. Halsizlikte ortadan kalkiyor
hımmm güzelmiş ozaman ben bir kere yedim ondan sütle meyveyle kahvaltı için ama sonra çok çabuk acıkmıştım oyüzden yemiyorum artık

Kabizlik icin canim. Cocuklugumdan beri kabizlik cwkiuorum
oyyy bendede var o illet. en güzel çözüm zeytin yağı, akşamdan zeytinyağına kuru incir bırakıp sabah aç karnına yiyorum yada bazen akşam yemeğinden sonra bir iki kaşık zeytin yağı yutmaya çalışıyorum etkili oluyor.
Kizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
Hepinize basarilar diliyorum.
hiii o nasıl söz öyle sakıııın umutsuzluğa kapılmak yok bugün iradesizsen yarın iradene hakim olursun bunu hepbirlikte aşmak için burdayız

prenses arada yediğin o muzun üstüne biraz tarçın yanına da süt veya yoğurt eklemelisin iki gündür çok güzel menülerin maaşallah

Bende oyle dusundum ablacim ama dedim neyse bu seferlik boyle olsun:)) hihihi cok tesekkurler artik duzene koyuyorum yoksa zayiflayamam kilomu korumus olurum ama ben zayiflamak istiyooruuuimmmmmm :))))

Kizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
Hepinize basarilar diliyorum.
öyle hemen pes etme canım bugün bende hiç havamda değilim kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama eminim yarın böyle olmayacak çünkü ben bu kilolarla yaşamak istemiyorum
maşallah sana canım inşallah hep böyle devam edersin darısı benim başıma inşallah
güle güle kullan canım bende de çembder şeklinde olan var aynı amaçla kullanılıyor herhalde

Bende oyle dusundum ablacim ama dedim neyse bu seferlik boyle olsun:)) hihihi cok tesekkurler artik duzene koyuyorum yoksa zayiflayamam kilomu korumus olurum ama ben zayiflamak istiyooruuuimmmmmm :))))
çok güzel motive olmuşsun tatlım tebrik ederim seni ne güzel bende böyle iyi gidiyordum ama son zamanda sapıttım

Hava muhtesem.. Bahcenin kapisi acik ve ben yalniz evde kanepede oturmus su sisemle bakisiorum.. Tv kapali ev sessiz kimse yok yalnizim. Kendimi eve haps ettim aylardir UTANIYORUM UTANIYORUM UTANIYORUM bu halde evden cikmaya cok uzgunum bu guzel bahar havasinda kendimi haps ettim eve. Annem komsularla yuruyus yapiyor 1 saattir ve israr etti defalarca kizim sende gel bizimle yuruyuse hava cok guzel spor olur sanada diye.. Anne ben utaniyorum bu halde cikamam en az 10 kilo verip oyle cikarim dedim. Sen neden kendinden utaniyorsun oyle kotu bir halin yokki dun senin iki katin bi kizi gordum dugunde ve mini giymisti, onlar utanmiyorda senmi utaniyorsun dedi canimannem ama yinede ben cikmam 1 hazirana kadarda boyle...ya off cok uzgunum bu aralar aglar duruma geldim.. Bu yasima kadar kilom icin aglamayan ben bu son 2 ay durupdurup gozyasi dokuyorum uzgunummmm ve bu durumdan bir an once kurtulmak istiyorum kendimi sokaklara atacam doyasiya gezecem eglenecem zayifladigimda in sha Allah....

merhaba kızlar bugün kendimi hiç iyi hisstemiyorum yediklerime de dikkat etmeye çalıştım ama hiç spor yapasım yok kendimi çok yorgun hissediyorum bir an önce düzelirim inşallah neyse bugünkü menüm:
sabah: uyuyakalmışım mecburen okulda simit çay
öğle: 1 kase çorba salata 2 kasık makarna
akşam: 1 kase çorba 1 porsiyon kabak ve 1 kase yoğurt
su yaklaşık 2 litre
biraz sonra yürüyüş deniyecem ama çok umutlu değilim

çok güzel motive olmuşsun tatlım tebrik ederim seni ne güzel bende böyle iyi gidiyordum ama son zamanda sapıttım
Cunku ben cok bozdum yaptim bu boyle tekrarlaninca insan bi ders cikariyor birde sure kisitli oldugu icin... Lutfen sende dikkat et ablacim biz boyle kilo veremeyiz 5 saniyelik agizdaki tad icin mutsuzmu olalim ynii. Hayir yeter ben cok mutsuzum artik hicbirsey yapamiorum eve haps oldum. Yaaaaaaaaa su gozyaslari beni sinir ediyor mutsuzum yazdigimda basliyor gozler ama gercekten ben cok mutsuzum abla. Tek derdim sorunum bu kilolar.. Oyle birsuru 38 beden varki dolabimda oyle guzel kiyafetlerki giymek icin can atiom. Oeff annemde geldi toparlanayim gormesin beni bu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…