- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Kız ben bilmiyorum öyle crash falan bugün sırf biraz rahatlamak için öyle yaptım yoksa yarın yine normal karatayımsı beslenmeye devamşu kabızlığımdan kurtulmam lazım ki rahatlıyayım
Kabizlik icin canim. Cocuklugumdan beri kabizlik cwkiuorumCANIM DENEME ÖYLE ŞEYLER MİDENE BAĞIRSAKLARINA YAZIK SONUÇTA BAĞIRSAK ÇEPERİNİNE ZARAR VERİR VE İSTER İSTEMEZ FAYDALI OLANIDA GÖTÜRÜRÜR. NE İÇİN KULLANICAKSIN ONU SİNDİRİM İÇİN Mİ.
kuzum sanırım ne yersen depoluyor gibi bişey onu kaptanım daha iyi bilir yada diğer ablalarımız bilgilendirir seni
Kabizlik icin canim. Cocuklugumdan beri kabizlik cwkiuorum
A a nereye boyle ablacim daha yolun basindayiz, pes etmek yok!Kizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
Hepinize basarilar diliyorum.
Kizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
prenses arada yediğin o muzun üstüne biraz tarçın yanına da süt veya yoğurt eklemelisinBugunki menum
Sabah; karatay kahvaltisi yaninda 3 kurukayisi hazir turk marketinden. 1 yesilcay
Ara; 1 muz
Aksam; 1 tabak karnibahar yaninda 1 kase yogurt
Henuz 1 litre bile olmadi su icmem yatana kadar 3 litre tamamliycam. Sporda yapmadim 1 gun yapip 1 gun dinlenecem sizce nasil?
Bugunluk tamamdir benim icin
ayyy kızçelerin ne kadar şanslı keşke zamanında beni de öyle yönlendiren heveslendiren birisi olsaydıSElamün Aleykümmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese merhabalarrrrrr
Azim böcüğünüz geldi hanımmmmm
Anam bugün çok yoruldum ama inanılmaz mutluyum
Kızımın iki arkadaşıda geldiler öğlende ve çok çok güzel sporumuzu yaptık
Hatta hemen yazayım yaptığmız sporu
3 Mİl Leslie
10 dakika Tae Bo egzersiz Videosu ( kızlar bunu daha çok sevdive oda inanılmaz yoruyor )
20 adet tam mekik
25 Power BOdy aletiyle iç bacak çalışması
25 Power Body aletiyle göğüs ve kol çalışması
20şer kol çalışması ( 1.5 kgluk ağırlıkla )
100 adet İp atlama ( ben sabahda bir 100 adet yapmıştım)
Fat Secrete göre kol ve bacak çalıştırmaları hariç 757 kcal yakmış görünüyoruz
Bu ara aklımdayken yediklerimide paylaşayım pek yememiş olsamda
( ADaşım şimdi kesin kızarsın bütün gün sıvımı olur diye ama cidden katı yiyecek halim yoktu karnım davul gibiydi )
Sabah;
2 bardak Ayran ( 250 mllik)
ara;
Şekersiz Türk kahvesi
ara;
1 bardak ayran ( 200 mlik )
ara;
Spor öncesi şekersiz sütsüz kahve
Akşam; 17:30 gibi
1 büyük Kase bol kırmızı biberli Mercimek çorbası
1 büyük bardak Ayran ( 300 ml )
Şu saatte kadar 2 Litre su içtim ve yatana kadar 3 litre kesin olur
Bugün bilerek yemedim ayranla geçiştirdim çünkü sabah tartıda artıı görmüştüm ve kabızlık sorunu vardı ama sanırım yarına birşeyim kalmayacak
Yok canım ben Decathlondan aldım ama arkadaşım hepiciğiburada dan ( anladın sen onu ) almış üstelik o 16 liraya aldı ve çok uzun süredir kullanıyor
Kız ben bilmiyorum öyle crash falan bugün sırf biraz rahatlamak için öyle yaptım yoksa yarın yine normal karatayımsı beslenmeye devamşu kabızlığımdan kurtulmam lazım ki rahatlıyayım
Canım bildiğim kadarıyla o karın içinkullanılırsa baya fayda eder bence
Canım inan bende çok sık krizlere girerdim ama inan hiç kriz yaşamadım karataya başladığımdan beri ki inan bayılacak gibi oluyordum aniden
hımmm güzelmiş ozaman ben bir kere yedim ondan sütle meyveyle kahvaltı için ama sonra çok çabuk acıkmıştım oyüzden yemiyorum artıkCok tatsiz degil aslinda. Oglen yogurtla cok guzel oluyor. Sabah sicak sutle yapinca tarcjn sayesinde sutlu bi tatli yermis gibi yiyorum. Cok tok tutuyor. Midede jellesiyormys uzerine bol su icince. Halsizlikte ortadan kalkiyor
oyyy bendede var o illet. en güzel çözüm zeytin yağı, akşamdan zeytinyağına kuru incir bırakıp sabah aç karnına yiyorum yada bazen akşam yemeğinden sonra bir iki kaşık zeytin yağı yutmaya çalışıyorum etkili oluyor.Kabizlik icin canim. Cocuklugumdan beri kabizlik cwkiuorum
hiii o nasıl söz öyle sakıııın umutsuzluğa kapılmak yok bugün iradesizsen yarın iradene hakim olursun bunu hepbirlikte aşmak için burdayızKizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
prenses arada yediğin o muzun üstüne biraz tarçın yanına da süt veya yoğurt eklemelisiniki gündür çok güzel menülerin maaşallah
öyle hemen pes etme canım bugün bende hiç havamda değilim kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama eminim yarın böyle olmayacak çünkü ben bu kilolarla yaşamak istemiyorumKizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
maşallah sana canım inşallah hep böyle devam edersin darısı benim başıma inşallahSElamün Aleykümmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese merhabalarrrrrr
Azim böcüğünüz geldi hanımmmmm
Anam bugün çok yoruldum ama inanılmaz mutluyum
Kızımın iki arkadaşıda geldiler öğlende ve çok çok güzel sporumuzu yaptık
Hatta hemen yazayım yaptığmız sporu
3 Mİl Leslie
10 dakika Tae Bo egzersiz Videosu ( kızlar bunu daha çok sevdive oda inanılmaz yoruyor )
20 adet tam mekik
25 Power BOdy aletiyle iç bacak çalışması
25 Power Body aletiyle göğüs ve kol çalışması
20şer kol çalışması ( 1.5 kgluk ağırlıkla )
100 adet İp atlama ( ben sabahda bir 100 adet yapmıştım)
Fat Secrete göre kol ve bacak çalıştırmaları hariç 757 kcal yakmış görünüyoruz
Bu ara aklımdayken yediklerimide paylaşayım pek yememiş olsamda
( ADaşım şimdi kesin kızarsın bütün gün sıvımı olur diye ama cidden katı yiyecek halim yoktu karnım davul gibiydi )
Sabah;
2 bardak Ayran ( 250 mllik)
ara;
Şekersiz Türk kahvesi
ara;
1 bardak ayran ( 200 mlik )
ara;
Spor öncesi şekersiz sütsüz kahve
Akşam; 17:30 gibi
1 büyük Kase bol kırmızı biberli Mercimek çorbası
1 büyük bardak Ayran ( 300 ml )
Şu saatte kadar 2 Litre su içtim ve yatana kadar 3 litre kesin olur
Bugün bilerek yemedim ayranla geçiştirdim çünkü sabah tartıda artıı görmüştüm ve kabızlık sorunu vardı ama sanırım yarına birşeyim kalmayacak
Yok canım ben Decathlondan aldım ama arkadaşım hepiciğiburada dan ( anladın sen onu ) almış üstelik o 16 liraya aldı ve çok uzun süredir kullanıyor
Canım bildiğim kadarıyla o karın içinkullanılırsa baya fayda eder bence
Canım inan bende çok sık krizlere girerdim ama inan hiç kriz yaşamadım karataya başladığımdan beri ki inan bayılacak gibi oluyordum aniden
güle güle kullan canım bende de çembder şeklinde olan var aynı amaçla kullanılıyor herhaldeDün kendime bunu aldırdım Decatlhondan
Eki Görüntüle 1523533
Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyorkızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş
çok güzel motive olmuşsun tatlım tebrik ederim seni ne güzel bende böyle iyi gidiyordum ama son zamanda sapıttımBende oyle dusundum ablacim ama dedim neyse bu seferlik boyle olsun:)) hihihi cok tesekkurler artik duzene koyuyorum yoksa zayiflayamam kilomu korumus olurum ama ben zayiflamak istiyooruuuimmmmmm :))))
Cunku ben cok bozdum yaptim bu boyle tekrarlaninca insan bi ders cikariyor birde sure kisitli oldugu icin... Lutfen sende dikkat et ablacim biz boyle kilo veremeyiz 5 saniyelik agizdaki tad icin mutsuzmu olalim ynii. Hayir yeter ben cok mutsuzum artik hicbirsey yapamiorum eve haps oldum. Yaaaaaaaaa su gozyaslari beni sinir ediyor mutsuzum yazdigimda basliyor gozlerçok güzel motive olmuşsun tatlım tebrik ederim seni ne güzel bende böyle iyi gidiyordum ama son zamanda sapıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?