Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün bende gececiyim sanırım senin gibi @Yasmiin17 ilacım bitmiş farketmemişim bakalım nasıl uyuycam bugün
kuzuummmm sakın ha sakın böyle yapma utanmak ne demek kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin ki neyin utancı bu ha dersen ki insanların bakışlarından rahatsız oluyorum ozaman sende onlara daha beter bak küçümseyerek hemde çünkü bunu hak ederler. sen bir bireysin ve insan olarak çok değerlisin sadece bedenden ibaret değilsin ki görüntünden utanasınduymayım bi daha prenses genceciksin hayatının tadını çıkaracaksın çık dolaş gez toz ve her attığın adımın yakılan kalori olduğunu düşün asla bu yüzden kısıtlama kendini

2 aydır o bilinci çok güzel oturtmuştum canım ama bende şöyle bi sıkıntı var ki bunun da farkındayım ve düzeltmeye çabalıyorum, benim moralim bozulduğunda stres altında olduğumda ve rahatsızlığım arttığında kendimi yemeye veriyorum daha evvel kendimi hemen mutfağa atardım bişeyleri düşünmemek için tatlı pasta yapardım akşama kadar tabi sonra da onları yerdim zaten öyle öyle 95 i gördüm eğer o gün tartılmamış olsaydım bu hızla daha kaçları görürdüm bilemiyorum
11 mayis ptesi
Sabah sahanda yumurta salatalik domates peynir biber
Oglen bir kase kisir
Aksam 1baget
Ama bugün regl pldum ve kitkat yedim
2litre su
afiyet olsun tatlım aslında menün kitkata kadar gayet iyi ama umarım erken vakitte yemişsindir onu

Ayy neguzel banada arkadas cikti bu saatte, ben hep gece 2 3 gibi uyurum bu son zamanlar.. Ablacimm o guzel sozcuklerin icin cok tesekkur ederim sende bir o kadar coook degerlisinve hepiniz oylesiniz benim icin. Ama bu kilo beni cok uzuyor ne yapsam etsem bilmiyorum.., ben gencligi zayiflayinca yasayacagim.. Simdilik evdeyim
Anliyorum seni ablacim bende oyleyim stres oldugunda direct yerim birseyler. Bende senin gibi pastalar kekler yapardim aksam aksam onlari yerdim malesef cok kotu yaptik ama ders oldu bu bize. Iyikide tartilmissin yoksa dedigingibi 3lu rakamlara cikabilirdin. Simdi kac sin ve kac kilo verdinn

sabahta 5 buçuk altı gibi kuzenim gelcek yarın ruh gibi gezerim artık tatlım 9,5 kilo verdim şuan 85,5 im yani en son cuma öyleydim inşşşş inmiştir artmamıştır

oyyyy bi daha durmuycam bu saate midemde ziller çalıyor yok yok zil değil bu bildiğin davul hatta zurna falan hücrelerim halay çekiyor açıııız diye tepiniyor aaaayyy açlıktan iyice saçmaladım ben gideyim yatayım en iyisi

aaa menümü yazmamışım ki
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, salatalık, iki erik, bir yeni dünya
öğle: önceki gün dolma yapmak için oyduğum patlıcanları içi vardı onları tereyağında biraz suyla kavurdum ve yumurta kırdım yanında da torba yoğurdu ve lavaş ama belirtmeliyimki lavaş ekstra inceydi
akşam: domates çorbası, yarım tabak yeşil mercimek, yoğurt
su: 2 lt
gün boyu siyah çay

bu hafta misafirim var yarın sabah üniversite sınavına hazırlanan kuzenim burada olacak ders çalıştırıcam ona bir de siparişleri var beyimizin yani günlerim ders ve pasta börek yapmakla geçer çok sık giremiyebilirim özleyin beni canlarım çok dikkat etmem gerek kendimi tutmalıyım yaptıklarımdan yememem gerek bide eşşek bayılır bana takılmaya kesin dalga geççek benle epey bir psikolojik savaşım olcak bu hafta. neyse güzeller kaçtım ben iyi geceler hepinize

sabahta 5 buçuk altı gibi kuzenim gelcek yarın ruh gibi gezerim artık tatlım 9,5 kilo verdim şuan 85,5 im yani en son cuma öyleydim inşşşş inmiştir artmamıştır

aha kaptancıkım @Sweetdimple gelmiş şimdi kızıcak bize @Yasmiin17 uyumadık diye yiycez azarı

AManinnn uyu sen abla yaaaa 10 kiloda cok iyiii kac ayda verdin daha once sormusmuydum ben bunu yaaaa.. Kalabalik oldugu icin unutuyorum ben. Ayy banu abla geldide mesajlari begenip gitti :)))))) Sweetdimple nerdesin kacak ablaaa bende sevinmistimm guzel sozcuklerini okuyacam diyeee.

Maşallah sana perimmm allah bağışlasın bebişlerini gittiğin kiloya 6 kilo kalmış hemen hemen bitanem dikkat edersen emzirmenin de avantajıyla gayet eminim kilolar gider canım

akşamdan sonraki aralar fazla olmamışmı perim

Cevapla yaptim ama cok uzun oldu sanirim. Ogrenicem yavas yavas. Suan 91 kiloyum diyete 95 ile basladim. Hedefim 60-62 . boyum 1.74

yanlışlıkla quote yi sildin sanırım bitanem sorun değil boyun gayet güzel maşallah kaydettim tatlım

Yulaf kepeği yulaf ezmesi o kadar çok yedim ki eskiden tatlım evet tok tuttuğu bir gerçek fakat yine de ekmeksiz bol sebze ve proteinli diyetten vazgeçme derim . Menün gayet güzel en azından araları yapmazsan leptin hormonunun yağlarını yakmasına da izin vermiş olursun bitanem öğünlerin arasında 4,5-5 saat ara olsunki leptin az d aolsa çalışsın ve diyet light bu tür ürünleir kullanma kuzum

Çocukların ömürlerinde unutamayacakları bir hatıra olacak o kadar pahalı da değilki neyseki kızlar azimle kazanmışlar . Tahmin ettim cecom köy yumurtası bulmak mesele artun beyden bahsediyorsun sanırım geçen kampanya vardı fiyatıda gayet uygundu ama hastahanede karşıma köy yumurtası çıktı doktorlara getiriyormuş bende aldım bir koli keşke dedim fazla alsaymışım böyle bir sarı yok yumurtacı amcam iyileşince sorunum kalmaz gerçi

Minik kaçamaklar olsa da akşam gayet güzel telafi etmişsin cecomm bu arada birinciliğini tebrik edemedim bu hafta harikaydın bitanem tebrikler

cumartesi menü ve program
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:
öğle:salata 1 bardak ayran
akşam 4 adet köfte 2 bardak ayran
3 lt su

Afiyetolsun balımmm köfte ayran güzel de birazcıkta yeşillik olsa

Prensesimm vucut çalışan kişiler ağır idman yaptıkları için arada kaslarını dinlendirirler kuzum fakat bizler her gün en azından yürüyüşü ihmal etmemeliyiz .ayrıca haftada 3 kilo çok fazla sen haftada 1,4 kilo vermelisin o zaman hedefine ulaşırsın gitmeden 11 hafta var çünkü bunun içinde sporunu ihmal etme kuzum

Abla kardes tartisirken ablam bana sisko dedi .. O 75 kg. 83 ken ondan daha zayif gosterdigimi bilirim. Artik ne olursa plsun bu lafi bana kullanmasina ixin vermiyecem ve disimi skip 3 ay ondan daha zayif olacagim. Kimmis sisko gorsun

Ne biçim abla o sana destek olacağı teşvik edeceği yerde

Başaracaksınız meleklerimmm bu söleri yutturun söyleyenlere

anneler günü herkesi yakmış gördüğüm kadarıyla ama yine de gayet güzel menün kuzum diyet bisküvi hariç ve nescafe

Ben squat yapamiyorum kizlar basen problemim var ama yapmaliyim. Cok useniorum sdce yrys yapabliorum haftada 3 4gun o da

tatlım ilk 2 gün yaptınmı sonra alışırsın üşenme hopecum

Tüm annelerin anne adaylarinin ve evlat sahibi olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun benim annem yok o yuzden sosyal medyaya bile girmk istemiyorum ..neysee sizlerin gününü cani gönülden kutluyorum

Umudum allah rahmet eylesin bitanem mekanı cennet olsun inş üzme kendini kuzumBen de anne değilim ve anne olma ihtimalim biraz zor

Bugünün menusu
Sabah yarim gozleme salatalik domates peynir zeytin
Aksam corba 1 dilim ekmek et sote yogurt
Birazdan cilek yicem
1saat yurudum
2litre su bide kiraz sapi cayi

sabah tolore edilr gözleme o yüzden kızamıyorum yarım yemişsin akşamki ekmeğe gerek yoktu ama

Bu arada bir sorum olacak 6adet çilek bir ogun metve diyorlar ben bir kase yiyorum yaaa

tatlım elbette yiyebilrisin ama 1 kase yiyeceksen lütfen kahvaltı sonrası olsun

Dun biraz kacamak yaptim diye bugun hemen bi yarim kilo almisim ya sinir oluyorum su bunyeme

Malesef mayacım bünye kilo almaya müsaitse en ufak kaçamak yansıyor

Bu kez geri almicam. Sporla birlikte diyet yapiyorum. Cok kararliyim sismanlik kaderimmis gibi yasamak istemiyorum

işte duymak istediğim cümleler

Özüre gerek yok balım her zaman yediğin birşey değil ayrıca özel bir gündü ve sen çok güzel telafi etmişsin hem yürüyüşle hem akşamki menünle kuzum

Menün gayet başarılı tatlım Karamsarlık negatif düşünmek yasak

Ben de yabancı dizi izlerim balım yoksa hakikaten sıkıcı oluyor

dışarda yürüme şansı olmayınca koşu bandı yardıma yetişiyor prensesim evet ip atlama ve interval yürüyüş en güzerl kardiyolardan tatlım 1,5 -2 saat aralıksız yapmaktansa sabah 45 dk akşam 45 dk yürümen süper olur bence

Afiyetolsun bitanem

iyi akşamlar güzeller bügün çok yoğun bir gün oldu bir sürü şey yaptım ancak gelebildim size

Sen yine gelebiliyrosun allahtan meleğim ben hiç uğrayamadım

bazı nohutlar öyle olur şansına tatlım iki kaşık neden dokunduki bu kadar tamam cıs ama

Afiyetolsun meleğim bak istersen saklama kaplarına salata hazırla zeytinyağını dök limon ve tuzunu sonra eklersin böylece her an hazır olur kuzum ben öyle yapıyorum yoksa bazen üşenebiliyorum

Ellerine sağlık bitanemm gayet güzel bütün işler sana kaldı asıl sen kusurabakma kuzum

Saol ablacim hergun spor yapmaya calisacam en azindan 5 gun. Ayy korktum simdi kitlik moduna gectiginde ne oluor abla bide sence neler eklemeliyim?

Kıtlık moduna geçince vucut enerji harcamayı durduruyor prensesim yani yediklerin yakılamıyor o yüzden aç kalmamalısın açlık sinyalini hissettiğin an yemelisin

Hiçbir sakıncası yok tatlım gönül rahatlığıyla karatay yapabilrisin bilakis sütünün artacağına eminim
öğle yediklerin cıs ama miktarlar az afiyetolsun canım

Tamamen saçmalamış o program bilakis kalçadaki yağları eritip popişi havaya kaldırıyor Ağrılıklı squat yapmadığın sürece sorun yok meleğim

Tablonun yüz karası modundayım bu haftada regl bahane olur ama sabit kalıyım oda yeter

Duymamış olayım tatlım çoğu zaman takımı sen kurtardın hem sonucumuz gayet güzel sorun yok

Reglken metabolizma daha hızlı çalışıyor ve kalori yakımı artıyor değerlendirebilrisen süper olur

tüm takıma regl olmayı mı yasaklasamki

Cumartesi menum
Sbh Kk kahvaltısı
Aksam sarma yogurt salata
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,2 bitki çayı
1 saate yakın yürüyüş

Sarmalar bulgurlu tabiii

Pazar menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam Adana,yeşillik,ayran
1 Türk kahvesi(2 kare bitter),2 maden suyu,1 yeşil Çay
1 saat yürüyüş

Kizlar dunnben tatlandirici kutumu cope attim icinde 1200 hap vardi :)) bolbol kullanacaktim meyveli yogurt icin ama zararli oldugu icin attim. Bu arada saat 3 olacak hala uyumamisim neolcak benim halim bilmiorum..cokta aciktim

Ohhh ne güzel yapmışsın kendini zehirleyecektin yoksa prensesim erken kalkmazsan uykun gelmez kuuzucum benim saat geçti bugün yoksa akşam en geç 23,30 da yatarım

Aman cecom ölmüşsünüz açlıktan o kadar saat beklenirmi İstanbulluların ömrü trafikte geçiyor hakikaten cumaya dek halledersin o artıyı cecom hiç negatif düşünme sakın

Bu tür mucize listeer her bünyede aynı etkiyi göstermiyor bitanem dene bakalım ama menülerini ihmal etme lütfen cuma günleri tartılıyoruz yarışlarda tatlım sen cuma da tartılırısn

[
dün ki menüm özel gün dolayısıyla pek iyi bitmedi ama zamanla düzene girecek inşallah...

Girmemesi için neden yok perim

Gunaydin kizlar bugun esim yurtdisindan gelcek. Firsat buldugumda menumu paylasirim

Hadi gözün aydın tatlımm

kuymağı enişte yaptı sanırımm miktarı azdır diye ümit ediyorum pirinç pilavı dokunuyorsa en azından 3 kaşığı geömemeye çalış perim ama akşamki pasta olmamışşş

ben akşamları pek nete giremiyorum...eşim geliyor bebeklerle uğraşıyorum falan o yüzden genellikle sabahları paylaşacağım menülerimi

farketmez kuzum ne zaman müsait olursan

Güle güle kullan cecommm maşallahın var

pazar menum:
yumurta peynir zeytin domates azcik helva..
arada biraz ayran
aksam: ton baligi..1 halley

Sabahki helvayı akşam balığın üstüne yesen süper olurdu jojom bu arada katılımını bira zdaha artırırsan sevinirim meleğim mesaj sayısından kart almanı istemem telin geldi nasılsahalley olmamış hakikaten spor yapamadın sanırım

Günaydın kizlar dünkü menum sabah 1.5 dilim ekmek sucuk 3tane peynir.oglen pilav tavuk ekmeeksiz aksam adana kebap malesef :) su 1.5litre olmuştur:)

o buçuk ekmeğide kaldır hopecum ha gayret sebze yemekleri ya da bakliyat görelim artık

Aslında kilomda pk sknti yok bnm ama ust bacak ve basen sıkıntım var bnm sporda yapamiorum sadece yryorum acaba etki eder mi squat yoruo cok cabuk

yürüyüşünü ihmal etmediğin sürece mutlaka etki eder fakat squat şekillendirir canım

Sabah: 1/2 turk kahvesi. 3 bardak su
1/2 bardak sut, 1/2 bardak yulaf ezmesi, 1 yk uzum 1 ck tarcin
Ara: elma
Ogle: 1/2 bardak yogurt, 1/2 bardak yulaf. Yarim dilim meyveli kek

Afiyetolsun kızma ama sadece yulaftan vucudun için gerekli besinleri alamazsınki

Toplarsın tabiii meleğimmmm

Bilmesinler daha iyi başlarlar vaaz vermeye

Bitanem sakıncası yok midede şiştiği için tok tutuyor fakat karataya uygunmu dersen malesef hayır çünkü yulafın vucudumuza kazandırdığı birşey yokCanan hocanın bir sözü var ama yazmıyim

Karatay yapan hanimlar seker kriziniz gelince napiyosunuz ya kartay kafama cok yatti ama ben gunde iki uc kere seker krizine girerim o durumda napmam gerekiyo bilmiyorum

tarçınlı süt . günkurusu kayısı en fazla 2 kare bitter bri de incir uyutması var tarifini bulabilrisin ama 1 su bardağı süte sadece 1 incir olacak şekilde yaparsın kuzum dolapta hazır olur

Yeşllik salata candır söylemeye devammm

Dinlenmek yok prensesimmm sabah 45 dk akşam k5 dk süren kısıtlı muzu sadece kahvaltıd ayumurta yeirne yiyebilirsin tatlım ve her meyvene tarçın dök yanında süt yoğurt

Cecom kızarım elbet bağırsaklarının life ihtiyacı var ama sadece bir günlük detoks gibi olmuş tam sıvı diyeti kabızlığın geçince yapmak yok

411. ETAP MESAJ SAYILARI

battaniye1 ==35++
baldandane==35++
Bulbul-e Bismil==35++
45derya45 ==35++
jojowa== 9

makres76==13
umutsuzwakaa==35
Yasmin17==35++
Asea==25
Hope93==26

makresin elektrik sorunu vardı geçen hafta meleğim jojomunda teli yoktu hope asea deneme sresindesiniz lütfen biraz daha katılım

Kizlar aranizda aci cehre otunu deneyenler varmi? Esime turkiyeden getirmesini soylemistim bugun getrcek. Faydasini gorenler varmi aranizda

Sakın kullanma ttalım bağırsak florasını mahvediyor

Ellerine sağlık kuzum son tablo çok şirin olmuş

Kizlar cok hos insanlarsiniz aranizda bulunmakda cok hoş ama iradesizligimin zirvesindeyken burda olmamaliydim ben galiba.
Hepinize basarilar diliyorum.

Asıl şimdi uzaklaşmamalısın yapma ne olur meleğim lütfen pes etme

Herkese iyi aksamlar bugunku menum
Sabah: karatay kahvaltisi
Öğle: turk kahvesi yanina iki adet yulafli biskuvi 2 adet gun kurusu
Aksam: taze fasulye bulgur pilavi yogurt
3 litrr su 35 dakka pedal cevirdim

bisküviler out gün kurusu in diyorum harika bir enü canım afiyetolsun

Bugunku tatli krizimi iki adet gun kurusu ve yulafli biskuviyle gecistirdim benim icin buyuk bise :)
Zamnla daha mükemmel olacak

Kuuzucum ne güzel bir fırsatmış neden kendini eve kapatıyorsunki hayır resmini görmesem abartılı duruyorsun diyeceğim ama hiç öyle dğeilsin fıstık gibisin lütfen kendini eve kapatma tatlım

Hayırdır tatlım hasta olma aman diyim Menü süper bir d eyürüyüşe başlarsan harika olur

11 mayis ptesi
Sabah sahanda yumurta salatalik domates peynir biber
Oglen bir kase kisir
Aksam 1baget
Ama bugün regl pldum ve kitkat yedim
2litre su

umudum bagetin yanına hani salata menüleirnde ekmek görmüyorum ya nasıl mutluyumm kitkat evde bulunmasa mı acaba

inşallah uyuyabilirsn meleğim ilacının bititğini faketmedinmi

Zaten çoğumuzun kilo sebebi duygusal açlık kuzum her sıkıntıda mutfağa koşmamız ama bu eskidendi artık
gayet güzel veriyrosun ve vermeye devam edeceksin kuzum

sabah: karatay kahvaltı
aksam:5 kasik bulgur..4_5 bardak ayranm.1 kurabiye

Afiyetolsun jojom

Askimmmmmmm gelmisssssss Sweetdimple yaaaaaaa ozleduuuuummmmm seniiiiiiiiii ablacimmmmm

Geldim kuzum gerçi 12 de geldimde okumak cevaplamak derken anca bende özledim prenseism

aha kaptancıkım Sweetdimple gelmiş şimdi kızıcak bize @Yasmiin17 uyumadık diye yiycez azarı

Geldim meleğimmm yok sana kızmam sen kırk yılda bir mazeretin var üstelik ama prensesim alışkanlık haline getirmiş inş bu alışkanlık zamanla değişecek

Veeee bitti saat 02,00 leptin gitti haydi kaçtım iyi geceler tatlı rüyalar Gerçi siz okurken günaydın demiş olayım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabahta şükür erkenden uyanıp kahvaltımı ettim
Bugün yine kızlarla öğlen sporumuzu yapacağız Allahın izniyle
Yanlız sabah tartıldığımda gram eksi görmedim okadarda dikkatli beslendiğim halde

Valla cidden çok cins bünyem varmış
Bakalım cumaya kadar ne olacak gördüğüm artıyı verip sabit çıksam çok mutlu olacağım
Sanırım benim bünye şoka girmeden kilo veremiyor nasip kısmet pes etmek yok şimdilik
Cuma sonucuna göre ne yapacağıma karar vereceğim artık

Kıyamam ben sana yaaa
Kız ben senin resminide gördüm ve cidden kesinlikle kilonu göstermiyorsun Kendini hiç bu kadar yıpratıp cezalandırma bence günah be güzelim sanada
Aksine bol bol çıkıp yürüyüş yapsan zaten dahada çabuk gidecek kilocuklar
Bak eminim Anneciğinde bu duruma çok üzülüyordur
Ramazan girmeden rahat 5 - 6 kg verirsin biraz yürüyüş eklesen ( ki daha genceciksin ve metabolizman çok daha hızlı bizlerinkine kıyasla )

Yüzü kadar yüreğide güzel insan kendini sakın ama sakın daha fazla yıpratma hem biliyorsun herşey beyinde bitiyor çoğu zaman ve sen istersen çook çok güzel kilolarda verirsin
Bu sabah senin için yeni bir başlangıç olsun ve daha enerjik bir şekilde hayatına odaklan sen mutlu olursan yaydığın enerji çevrenide mutlu eder

kolay gelsin sana
bugün benim tartıda hiç iyi bir sonuç göstermedi Ben bu hafta hiç yürüyüş yapamadımama bugün kararlıyım inşallah

pazartesi menü ve program
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı :karatay
1 adet kornet dondurma
öğle:4 y.k kısır,2 adet çiğ köfte,1/2 kadayıf tatlısı
akşam:1 adet kabak dolması,1 kase ayran
(bildiğin bugün menüde coşmuşum. yaz geliyo kaptanım dondurma işini napıcaz ya ben çok severim de)
45derya45
programın 1. günü yapıldı bakalım istikrarımı koruyabilecekmiyim

Hiçbir sakıncası yok tatlım gönül rahatlığıyla karatay yapabilrisin bilakis sütünün artacağına eminim
öğle yediklerin cıs ama miktarlar az afiyetolsun canım
tamam o zaman yarından itibaren bende başlıyorum karatay diyetine önce nelere dikkat etmem gerektiğini araştırayım sabah kahvaltısında yumurtayı ekmeksiz yiyemedim hiç ama deniyecem kaptanımbu defa olacak olması gerekiyor.

ben de çok seviyorum dondurmayı ama tadımlık yemeye çalışıyorum

Kızlarrrr, günaydın. Kürkçü dükkanıma dönmek istiyorum :) Ama ayrıldığım kilonun üzerindeyim. Cumaya kadar kendimi toparlayayım, yediklerime dikkat edeyim, sporuma başlayayım. Eski kiloma kavuşup bir an önce listeye gireyim.

Herkes iyidir umarım. Geçmişi hiç okumadım, bundan sonrasını takip ederim :)

Saol canim oglum hergun baba diye agliodu kavustular rahatladik. Aci cehreyi sagliksiz diye almamis esim. Bol bol mate ve yesil cay slmis burda sadece sallama var. Yulaf diyetim esimin gekmesiyle son bulcak cunku yumurtasiz etsiz tavuksuz olmaz dedi protein sart gucsuz dusmemek icin diyor. Zaten protein agirlikli besleniyoruz esim profesyonel sporcu.

tarçınlı süt . günkurusu kayısı en fazla 2 kare bitter bri de incir uyutması var tarifini bulabilrisin ama 1 su bardağı süte sadece 1 incir olacak şekilde yaparsın kuzum dolapta hazır olur

Süte alerjim var icmeiyorum da, gun kurusuyla idare etcem artik bittere izin cikmasina cokk sevindimm cok severim ama azicik yicez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…