Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm öncelikle tebrik ederim walla jet hızıyla dönüş yaptın gibi oldu maşallah daim olsun :)

Cnm hic Sıkma kendini böleleri heryerde var hem sende altta kalmayıp lafını vermiş iyi etmişin..
Bugun kahvaltıda sevgili densiz eltim benim oğlandan icin bunun Peşinde Koşan Erir biter dedi güya bana laf sokuyo bende iki gün sana veriyimde heryerını erit maşallah senmi dogum yaptın benmi dedim
Sen yeterki azimlI ol olmayacak şey degil millet nasıl yapıyo bizde yaparız

2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah bu kez basaracagim
Bende İsveçte bu kadar olmasda almıştım herseye atlayıp kısa yoldan kilo vermek istemek böle yaptı beni,kaptanımız karsı cıksada yapmıştım işte,deneme yanılma olayı:)
Hosgeldiniz buarada

Ben squat yapamiyorum kizlar basen problemim var ama yapmaliyim. Cok useniorum sdce yrys yapabliorum haftada 3 4gun o da
Bende bi ara Yaptım sonra kalça yapıyo diye bıraktım,cumartesı bi magazin Programında bi bayan Squat ın faydadan cok Zararlı oldugunu söyledi Detaylı izlemedim ama bacaktan Alıp kalçaya veriyo gibi bişiler söyledi

Tablonun yüz karası modundayım bu haftada regl bahane olur ama sabit kalıyım oda yeter

Bi kaç gündür evdeki netle sorun yaşadık halada düzelmedi esimin telden giriyorum
Cuma günü reglde oldum aksam, ama regl iken azda olsa vermişliğim var bunun icin uğraşıcam en kötü sabit kalmak hedefim.yarında bende gün var ona hazırlandım ve yoruldum eksik menulerimi tamamlayıp uykuya kacacam:)

Cuma menum
Sbh yarım simit,zeytin peynir
Aksametsiz Çiğ köfte marul ayran
Evt kötü bi menü ama regl olunca böle bahaneside hazır yani:)

1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
Spor aksama kadar ayaktaydım git gel evde temizlik vardı

Aynen dedigin gibi abla malesef boyle insanlar var :)) neyseki altta kalmiyoz sukur, sende cok iyi cevabini vermissin abla boyle insanlara susup kalmamaliyiz onlarin dili varda bizim dilimiz yokmu :)), in sha Allah hep beraber verecegiz ben bu saatte kurt gibi acim biran once sabah olsada kahvaltimi etsem

Ayy ben simdi bugunler yeni basladim spora acaba bendede sucluluk duygusu olurmu spor yapamassam :)) cokcok tesekkurler ablacim ben sizden motive aliorum hep beraber zayiflayacagiz in sha Allah

evet spor yapan insan yediğinde ve spor yapamadığında suçluluk duyuyor bu iyi bişey ama motive ediyor kaçırdığın herşey yaptığın sporu devre dışı bıraktığı için diyetinden sapmamaya çalışıyosun velhasıl spor iyidir candır

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Günaydınlarrrrrrrrrr

Dün Öğleden sonra bir çıktık gece 11e geliyordu ancak eve dönebildik
Resmen Anneler günü maduru oldum
Çok uzun zamandır Balık çorbası canım çekiyordu diye hesapta dışarda yemeye gittik
Hatta saat 3 gibi evden çıktık ki erken saatte yemek yiyelim diye ( çıkmadanda 1 avuç bademle 1 bardak ayran içtim gidene kadar çok acıkıpda sapıtmayayım diye )
Anneler günü için KVye de uğrayacaktık hadi dedim oda gelsin gönlü olsun
Telefon açıp giyin in aşağı dedik ve onada hiç birşey söylemeden süpriz yapalım diye düşündük

YOla bir çıktık anam sanki tüm İstanbul yollara dökülmüş
Gitmeyi düşündüğümüz yer normalde arabayla bize 20 dakika mesafedeydi ama bizim gitmemiz 2 saati buldu
Oldumu size saat 5 Anam yine şükür çok geçikmedik diye düşünürken gitmek istediğimiz lokantada sıra varmış hadı sahil kenarında oturup sohbet ederiz biraz kızı parka götürürüz bize sıra gelene kadar dedik

Sohbete dalınca vaktin nasıl geçtiğini anlamadık ama bir baktık saat 8e geliyor hala bize haber az bekleyin masa boşalsın ayarlıyacağız bekleme listesindesiniz diyorlar
En sonunda dellendim amannnnnn öleceğim açlıktan yeter diye tabi KVde oğlum daha ne kadar bekleyeceğiz boşver gidelim başka yerde yiyelim diye
Tabi bizim gidip yemek yememiz buldu resmen saat 9u
NOrmalde o saatte asla yemezdim ama şimdi KV bana inat yemekten vazgeçtim der diye mecbur ses etmedim

Tabi geç yenen yemek üzerinede aylar sonra yenen dondurma bana 1 kg olarak geri döndü
O yüzden kendime bugün ceza verdim sırf ayran tüketeceğim ve limonlu su tabi ( zaten dünden beri kabızlıkta var )
Cumaya nazaran eksi görürken şimdi artıdayım ama canımı sıkmıyorum çünkü kesinlikle dengeleyip eksi bile göreceğime adım gibi eminim

Gece tabi geç gelince uğramaya fırsatım olmadı

Günaydın hanımlar
Dun tahmin ettiğim gibi butun gun giremedim. Butun gun yogunlugun ardindan Aksam eve gelince kendimi kanepeye attim hem yazacak halim yoktu hem yazacak cok matah bir menum yoktu
Bugunumden umitliyim toparlayacagima da eminim:)
Murat topoglu nun listesini uygulayacagim. 2 haftada 4 kilo verdiren bir liste deniyor bakalim biraz kilo verip motive olmam lazim. Kendi gunlugumde arkadaşlarımla tarti gunumuz salı normalde yarin tartilacagim umarim sonuç vahim olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…