- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Cnm öncelikle tebrik ederim walla jet hızıyla dönüş yaptın gibi oldu maşallah daim olsun :)sanırım midem küçülmüş beni öyle eskisi gibi büyük porsiyonları bitiremiyorum. bu sabah 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 6 7 zeytin az peynirle tıka basa doydum hatta yumurtayı unutmuşum zorla yedim arkadan
Cnm hic Sıkma kendini böleleri heryerde var hem sende altta kalmayıp lafını vermiş iyi etmişin..Aynennnn yaaa biktim artik su insanlardan madem cok iyi biliyorsun neden kendin uygulaamiyorsun birde bana kalk bi gosterdigim hareketi uygula diyor tMamcaninbenim iyi niyetini anliyorum ama o dediklerinden sonra insan dusunuyor ben insanlari kirmiyorum amaonlar bal gibide kirabiliryor diye. Bana kilolu desin hic kirilmam zaten kiloluyum aynada kendimide goruyorum hrhalde. Ama bi duysaydiniz o kirici laflari ; icimden dedim bu kiza neolmus boyle cok fena haldeydin felanlar ( bu daha hafifi) . Kendi kizini gormuyor herhalde kizi 120 kiloydu bana diyorki senin bu halin ondan daha kilolu, gidiklada guleyim bende orda bi guldumm kahkata attim sende beni naptin dedim kizinin halini gormuyordun heralde benim suanki halimin 2 kati. Birde hayatimda daha hickimse beni kilomdan + demedi en az 10- kilo eksi oldugumu dusunduler. Ilk defa ssen 120 kilo insanla kiyasliorsun . Kendisi 79 kiloykus bende sen 90 gibi gosteriorsun dedim. Gelde kollarimizi kiyaslayalim. AL BAK BENIM KOLUM SENINKINDEN DAHA INCE DEDIM VE GOSTERDIM HAHAHHAAPek bisi diyemedi zaten orda. NEYse ben onada herkese gosterecegim bu hafta 95 olayimda2 ay sonra -15 in sha Allah.
Bende İsveçte bu kadar olmasda almıştım herseye atlayıp kısa yoldan kilo vermek istemek böle yaptı beni,kaptanımız karsı cıksada yapmıştım işte,deneme yanılma olayı:)2 haftayi 4 kilo ile tamamladim. Sok diyet cok yaptim verdigimin iki katini geri aldim. Simdi kendime gore bi yulaf diyeti duzenledim. Cevreden herkes farkediyor zayiflamaya basladigimi insallah bu kez basaracagim
Bende bi ara Yaptım sonra kalça yapıyo diye bıraktım,cumartesı bi magazin Programında bi bayan Squat ın faydadan cok Zararlı oldugunu söyledi Detaylı izlemedim ama bacaktan Alıp kalçaya veriyo gibi bişiler söylediBen squat yapamiyorum kizlar basen problemim var ama yapmaliyim. Cok useniorum sdce yrys yapabliorum haftada 3 4gun o da
Tablonun yüz karası modundayım***6.Takım 412.Etap***
45derya45(82,1/80,4 /1,7 /%2,07)
baldandane(94,8/94,3/0,5/%0,53 )
battaniye1 (74,5/74,7 /-0,2 /% -0,27)
Bulbul-e Bismil( 85,6/85,5 / 0,1/% 0,12)
efser(72,2/ 72,2/0 /% 0,0 )Kilosu Sabit-İzinli
jojowa(53/52,9/0,1 /%0,19 )
makres76 (61,8/61,8 / 0/%0,0 )Kilosu Sabit
umutsuzwakaa(58,2 /57,8/0,4 /%0,69 ) Yeni Üye Başlangıç: 14 Nisan-Başlangıç Kilo:59- Hedef:52
Yasmiin17(98,1/ 98,1/ 0/% 0,0 )Kilosu Sabit
6.Takım Ortalaması:0,37
Aynen dedigin gibi abla malesef boyle insanlar var :)) neyseki altta kalmiyoz sukur, sende cok iyi cevabini vermissin abla boyle insanlara susup kalmamaliyiz onlarin dili varda bizim dilimiz yokmu :)), in sha Allah hep beraber verecegiz ben bu saatte kurt gibi acim biran once sabah olsada kahvaltimi etsemCnm hic Sıkma kendini böleleri heryerde var hem sende altta kalmayıp lafını vermiş iyi etmişin..
Bugun kahvaltıda sevgili densiz eltim benim oğlandan icin bunun Peşinde Koşan Erir biter dedi güya bana laf sokuyo bende iki gün sana veriyimde heryerını erit maşallah senmi dogum yaptın benmi dedim
Sen yeterki azimlI ol olmayacak şey degil millet nasıl yapıyo bizde yaparız
Iyi geceler canimmIyi geceler kızlar
Ayy ben simdi bugunler yeni basladim spora acaba bendede sucluluk duygusu olurmu spor yapamassam :)) cokcok tesekkurler ablacim ben sizden motive aliorum hep beraber zayiflayacagiz in sha Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?