Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fonlar normal perde ayarında 30 derecede yıkanıyo canım,kumaşları çok hassas olmuyor. genel olarak fon kumaşları makinada yıkanır..
öylemi yapayım kuru temizlememi karar veremedim . gerçi fazla kirleri yok ama ..:çok üzgünüm:
ya bence gayet iyisin 3 tane çocuk var bide bence kilon normal alma yeter

herkes öyle diyor ama . ben bi kere hedef koydum yumukum . vede bırakınca alıyorum .:1no2: en azında rahat 65 altında bi yerlerde olsam . bide benim sıkıldıgım ya çabamın sonucunu alamamak . o üzüyor ondan asılıyorum birazda .

kılemantın canım sana arkadaşlık teklif etmiştim . kabul ettiysen resinlerimizi görebilirsin ...

kılementin nereye kayboldun kıs . hepsinimi yiyyorsun yoksa ...:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

Ya çok rahatladım. Daha önce aklım nerdeymiş. Siz nerdeymişsiniz :) İlk lokmayı yuttum. Nerdeyse ikinciyi de yutacaktım. :) Yalnız kendi farkettiğim bir şeyi paylaşayım. Bu işlem bir seferde uzun süre yapılmaz. Yani misal, iki dilim tiramisuyu alıp bu şekilde çıkararak yiyemeyiz çünkü ağızda yüzde onu kalıyor kaydirigubbakcemile3

aeben ben daha yeni olduğum için herhalde hep geriden geliyorum. :) Bakayım arkadaşlık tekliflerine hemen. Kullanıcı panelindedir herhalde di mi

Çok ağladım yaklaşık 3 sattir ağlıyorum ama rahatlayamadım matematikten tek 1 soru ile kalmışım Allahım ya çok emek verdim neden böyle oldu çok üzgünüm yaaa yeniden kursa gitmek eniden anneme kocama çocuğu bırakmak laf işimek düşüncesi deli ediyor beni çok sinirliyim çookk Allahım tek soruyla kalınır mı yaaa

toplam 9 dersim var ama benim zamanım olmadığı iiçin gece gündüz 5 derse çalışmıştım çok şükür diğer 4 dersten geçtim ama bu matematik en çok zaman ayırdığım ders para verdiğim bebeğimi bırakıp gittiğim deli oldum yaa

kıs sana bütün hepsinin tadına bak demedik ..:roflol: sadece iki çatal ..kaydirigubbakcemile3

yukarda konturol panali var .orda görünür . hem orda sana rep verenlerin notunuda okuya bilirsin .Şeniz

sorunada cevap vereyim .... nazlım başkan yardımcısı . kütahya arkadaşımızda başkan ama başkanlıgı ona satana kardar bi sileh dayamadıgımız kalmıştı .:roflol::roflol:
bende eski başkan . ama hala arkadaşlarında degimiyle gizli başkan .kaydirigubbakcemile3bilmem korkularındanmı yoksa saygılarındanmı ses etmezler bana .Şenizbende elimden geldigi kadar takımım ve arkadaşlarım için çabalarım . arada bide klava: gösterdigim olmuştur ablaları olraktan ..:1hug: çok seviyorum bu cadıları çokkkkkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:

ah refim çok üzüldüm yokmu bunun bir çıkar yolu ya . hay allah .....

kendini koyverme hemen güzelim ya ...:teselli::teselli:

refim yokmu tekrardan yada bu dersten borçlu geçmek falan ...

ah refim çok üzüldüm yokmu bunun bir çıkar yolu ya . hay allah .....

kendini koyverme hemen güzelim ya ...:teselli::teselli:

Malesef Temmuzda başlayacak yeni kursa gidip para verip yeniden bebemi bırakmaktan başka çare yok o stres üzüntü hali yeniden gelcek nefret ediyorum yaa bugün tüm gün çok sinirliydim buda tuz biber oldu zaten bilemiyorum hayırlısı artık ahh şu eş seçimi herkes her konuda şanslı veya mikemmel olmuyor. Eşim çok saygılı 8 yıllık evliyiz bir dediğimi iki etmez ama ne hırs ne iş aşkı onlar yok dolayısı ile benim hırs yapıp daha çok para kazanmam lazım yoksa yavrum mahçup kalır mecburum yeniden çekicem bu gıcık durumu...:1shok:

sonuçta boncuklu bişey değil bu bence kuru temizlemeye gerek yok her defasında kuru temizlemeye verilirmi,belki ilk etapta koyu renkli bi kumaşsa boya verebilir sonuçta tek onları yıkarsın bişeycik olmaz canım ,hedefine en kısa zamanda ulaşırsın sen bence çok azimli ve kararlısınkaydirigubbakcemile5

refim çok üzüldüm canım okadar çabalamıştın ya :teselli:

REFİM OZAMAN HAYIRLISI DEMEKDEN BAŞKA YOL YOK CANIM ÜZME BUKADAR CANINI . MEVLAM ŞERLERİ HAYR EYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER ....a.s:Saruboceq:

süprizzzzz haa var canım eylülün 5 de bütünleme var ama 1 soru için o kadar stres geriyor beni ya yine kalırsam korkusu

BENCE SENı ETKıLEYENDE BU ZATEN ..
benim kıs bu sene orta sonda seneye liseye başlayacak sbs var . desanede sürekli sınava giriyoe . normalda 80 üstünde net yapıyor . anne diyor dünkü sınazda dedimki özellikle matematikte ben bunu yapabilirim yapıcamda çok çalıştım ... ve sonuç dünkü sınavdan 95 netle geldi . vel hasıl piskoloji çok önemli .. biraz kendine güven canım benim .:1hug:

Son düzenleme:
bugünlük benden bu kadar kıslar .
. benim tosun uyudu bile eşim gelmedi işi uzayacakmış ondan bugün buralardayım ..
oo saat kaç olmuş ...
hayırlı geceler olsun yarın daha güzel umutlarınızın çok oldugu bir gün olsun inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…