hihoyyyt ah bide sonuç alsam ...mafoldumben
öylemi yapayım kuru temizlememi karar veremedim . gerçi fazla kirleri yok ama ..:çok üzgünüm:fonlar normal perde ayarında 30 derecede yıkanıyo canım,kumaşları çok hassas olmuyor. genel olarak fon kumaşları makinada yıkanır..
ya bence gayet iyisin 3 tane çocuk var bide bence kilon normal alma yeter
emin ol bir taşla iki koş vuracaksın . hem yemiş hemde yememiş olcaksın ...:uhm:zemuszemussositososito
aynı şeyi öylen bende ekmek kadayıfına uyguladım ama ben hiç yemedim sadece tadını aldım ve çöpe . çünkü akşam yedim bidahada yiyemezdim .
sen yenisin alışana kadar ilk lokmaları yut hadi .
Ya çok rahatladım. Daha önce aklım nerdeymiş. Siz nerdeymişsiniz :) İlk lokmayı yuttum. Nerdeyse ikinciyi de yutacaktım. :) Yalnız kendi farkettiğim bir şeyi paylaşayım. Bu işlem bir seferde uzun süre yapılmaz. Yani misal, iki dilim tiramisuyu alıp bu şekilde çıkararak yiyemeyiz çünkü ağızda yüzde onu kalıyor kaydirigubbakcemile3
aeben ben daha yeni olduğum için herhalde hep geriden geliyorum. :) Bakayım arkadaşlık tekliflerine hemen. Kullanıcı panelindedir herhalde di mi
Çok ağladım yaklaşık 3 sattir ağlıyorum ama rahatlayamadımmatematikten tek 1 soru ile kalmışım Allahım ya çok emek verdim neden böyle oldu çok üzgünüm yaaa yeniden kursa gitmek eniden anneme kocama çocuğu bırakmak laf işimek düşüncesi deli ediyor beni çok sinirliyim çookk Allahım tek soruyla kalınır mı yaaa
toplam 9 dersim var ama benim zamanım olmadığı iiçin gece gündüz 5 derse çalışmıştım çok şükür diğer 4 dersten geçtim ama bu matematik en çok zaman ayırdığım ders para verdiğim bebeğimi bırakıp gittiğim deli oldum yaa
ah refim çok üzüldüm yokmu bunun bir çıkar yolu ya . hay allah .....
kendini koyverme hemen güzelim ya ...:teselli::teselli:
sonuçta boncuklu bişey değil bu bence kuru temizlemeye gerek yok her defasında kuru temizlemeye verilirmi,belki ilk etapta koyu renkli bi kumaşsa boya verebilir sonuçta tek onları yıkarsın bişeycik olmaz canım ,hedefine en kısa zamanda ulaşırsın sen bence çok azimli ve kararlısınkaydirigubbakcemile5öylemi yapayım kuru temizlememi karar veremedim . gerçi fazla kirleri yok ama ..:çok üzgünüm:
herkes öyle diyor ama . ben bi kere hedef koydum yumukum . vede bırakınca alıyorum .:1no2: en azında rahat 65 altında bi yerlerde olsam . bide benim sıkıldıgım ya çabamın sonucunu alamamak . o üzüyor ondan asılıyorum birazda .
Çok ağladım yaklaşık 3 sattir ağlıyorum ama rahatlayamadımmatematikten tek 1 soru ile kalmışım Allahım ya çok emek verdim neden böyle oldu çok üzgünüm yaaa yeniden kursa gitmek eniden anneme kocama çocuğu bırakmak laf işimek düşüncesi deli ediyor beni çok sinirliyim çookk Allahım tek soruyla kalınır mı yaaa
toplam 9 dersim var ama benim zamanım olmadığı iiçin gece gündüz 5 derse çalışmıştım çok şükür diğer 4 dersten geçtim ama bu matematik en çok zaman ayırdığım ders para verdiğim bebeğimi bırakıp gittiğim deli oldum yaa
Malesef Temmuzda başlayacak yeni kursa gidip para verip yeniden bebemi bırakmaktan başka çare yok o stres üzüntü hali yeniden gelcek nefret ediyorum yaa bugün tüm gün çok sinirliydim buda tuz biber oldu zaten bilemiyorum hayırlısı artık ahh şu eş seçimi herkes her konuda şanslı veya mikemmel olmuyor. Eşim çok saygılı 8 yıllık evliyiz bir dediğimi iki etmez ama ne hırs ne iş aşkı onlar yok dolayısı ile benim hırs yapıp daha çok para kazanmam lazım yoksa yavrum mahçup kalır mecburum yeniden çekicem bu gıcık durumu...:1shok:
refim yokmu tekrardan yada bu dersten borçlu geçmek falan ...
süprizzzzz haa var canım eylülün 5 de bütünleme var ama 1 soru için o kadar stres geriyor beni ya yine kalırsam korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?