Braz geç oldu ama ben 76 kiloyum. Biraz da cahilce olacak ama sen kaptan yardımcısıysan kaptan kim? :) Bu arada ben kaptan, koç olduğunu bilmiyordum. Herkesin koçu mu var yoksa sadece şanslı olanların mı? :)
Yazın akşam kaçta yemek yiyorsunuz kızlar? Ben saat 6'dan sonra bir şey yemiyeyim diyorum ama sonra çok acıkıp bütün yiyeceklere saldırıyorum. Erken de yatmıyorum..
bu günkü menüm ....
kavaltı ..
2 dl ekmekle tost kaşarlı --domates . çay .
ara.
2 kayısı 1 br. süt .
öylen
patlıcan salata peynirli.---- 2 kş. yogurt.--1.5 dl. ekmek .
ara
1 kase kayısı . 1çy.br. süt.
ara..
10 fıstık 2 ceviz ...
akşam .
tonlu salata ---yeşil mercimek .. 1 kş. yogurt.. 1 dl ekmek .
ayrıca sabah pilates ... öylen 2 kere okula gittim geldim . toplam 45. dk ....
ve akşamda tempolu 1 saat yürüyüş .....
Günaydın Nazlıcım nasılsın???
gece aralarım hariç güzel olmuş refim ..a.sDün yediklerimin toplamına gelince
SABAH:
2 dilim kepek ekmeği
k.k peynir
1 çeri domates
2 sivri biber 2 salatalık
1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 dilim karpuz
Öğle: 2 köfte büyüklüğünde kırmızı et , salata, 1 dilim kepek
Ara : Kiraz, şeftali biraz bebişin yediklerinden az az
Akşam.:
1 tabak taze fasulye 2 dilim kepek
Akşam ara öğün 1 dilim ekmek 4-5 zeytin
gece tam yatarken gece 1 de 1 dilim ekmek ve peynir
NOT: Akşamdan sonraki ara öğünler sinirden yenilmiştir(
nazlım ara ögünlerin nerde ...dün yediklerim
kahvaltıdan 30 dakika önce 3 adet kuru kayısı
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar peyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
çoban salata
akşam
7 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
şükür kavuşturana bediş ...Şeniz demek ayten buraya geliyor ha .....:lepi: gelsin bakalım ...hihoyyytiyi geceler kızlarr yada hayırlı sabahlar şükür kavuşturana sonunda tamirat işlemi gercekleşti misafirim vardı gönderdim size geldim ama önumuzde bi ayrılık daha var arkadasım yarın sabah sezeryana giriyo yanında olacaz dulararınızı eksiketmeyin ....
bi haber daha kendim adına üzüldüm komsu olacagımızın ne cok hayallerini kurmuştum ama olmadı onun adına sevındım kendi memleketi annesinin yanı oldu kısaca aytenın tayını angaraaaaa oldu bi buluşma yaparız artık
ben önume ne gelirse sınırsızca şuursuzca hömini gırtlakla mesgulum bendede işte böle gecmiş okumadanda olmuyo ama neyse çokkkk ösledim sizi ben hepinizi çokkkk öptüm a.e.o byby
maytabım aç gezdigim için depo yapmışın canım ya .dün akşam kıvırcık salata yapmıştım saat 5 -6 gibi çok acıktım içinede lor koymuştum koca bi kase yedim başkada bişi yemedim ama sabah 62.6 geldim nooldu şimdi anlamadım
dün çok kötü beslendim artık başım dönmeye başlayınca anladım acıktığımı iş güç falanda yapmıştım anlamadım uzun bir süre
saat 1 miydi neydi 1 avuç kiraz yedim dedim ya ondan sonrada bu salata acaipaç kaldım depomu etti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?