Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler kızlarr yada hayırlı sabahlar şükür kavuşturana sonunda tamirat işlemi gercekleşti misafirim vardı gönderdim size geldim ama önumuzde bi ayrılık daha var arkadasım yarın sabah sezeryana giriyo yanında olacaz dulararınızı eksiketmeyin ....
bi haber daha kendim adına üzüldüm komsu olacagımızın ne cok hayallerini kurmuştum ama olmadı onun adına sevındım kendi memleketi annesinin yanı oldu kısaca aytenın tayını angaraaaaa oldu bi buluşma yaparız artık

ben önume ne gelirse sınırsızca şuursuzca hömini gırtlakla mesgulum bendede işte böle gecmiş okumadanda olmuyo ama neyse çokkkk ösledim sizi ben hepinizi çokkkk öptüm a.e.o byby

Herkese günaydın! Şu an eşimi yollamak için kalktım ama muhtemelen tekrar yatıp öğlene kadar uyurum çünkü bütün gece uyuyamadım.
Gece uyuyamazken kafama bir soru takıldı size sorayım dedim. :) Hani diyet yaparken bir müddet sonra kilo vermemiz duruyor tıkanıp kalıyoruz ya. ışte ben orayı hiç geçemedim ama Selahattin Dönmez'den duyuyordum. Vücudumuzu kandırmamızı söylüyordu. Yani bir hafta kadar fazla yiyip sonra yediklerini tekrar düşürünce kilo vermeye devam ediyormuşsun. Sizler kilo vermeniz durduğunda ne yaptınız?
Bir de bir ay diyetisyene gitmiştim. 4 kilo verdim güzeldi ama ilk iki hafta bana her öğün için 2 dilim ekmek (toplam 6) vermişken, 15 gün sonra kontrole gittiğimde birden bire ekmekleri bire düşürdü. Yani üç dilim oldu. Bu bana çok ağır geldi ve diyeti bıraktım. Ekmek konusunda tavsiye bekliyorum.

Güzel bir gün diliyorum hepinizee.
Bol su içmeyi unutmayın! :)

kaptanımız kütahya onun pc bozuk bu aralar ondan gelemiyor. takım içinde koç olarak kendimize kızlardan birini seçebilirsin. deneme haftan bittikten sonra sende istediğin bir arkadaşı kendine koç seçebilirsin bu şekilde yediklerimizi denetleyip yanlışlarımızı birbirimize söylüyoruz.

aebenim süpersin listen çok güzel alkisalkisalkis

Günaydın... Yeni bir gün başladı Allah herkese hayırlı günler versin vede bol bol umutlu günlerrrr...
Bu sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ve 1 adet üçgen peynirlerden yedim....

Dün yediklerimin toplamına gelince

SABAH:
2 dilim kepek ekmeği
k.k peynir
1 çeri domates
2 sivri biber 2 salatalık
1 haşlanmış yumurta

Ara: 1 dilim karpuz
Öğle: 2 köfte büyüklüğünde kırmızı et , salata, 1 dilim kepek

Ara : Kiraz, şeftali biraz bebişin yediklerinden az az
Akşam.:
1 tabak taze fasulye 2 dilim kepek
Akşam ara öğün 1 dilim ekmek 4-5 zeytin
gece tam yatarken gece 1 de 1 dilim ekmek ve peynir
NOT: Akşamdan sonraki ara öğünler sinirden yenilmiştir (

Günaydın Nazlıcım nasılsın???

günaydın refffim canım ya bende çok üzüldüm şu matematik işine ama sıkma canını herşeyde bir hayır vardır. benide sabah sabah sinir ettiler nefret ediyorum tavuğun bitarafına bişey geldiğinde iş yapılmasındana sabah sabah bağırıp çağardım burda iç böyle şeyler yapma ama çok sinirlendim. ayyyy

akşam ara öğünlerin dışında menün süper canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dün yediklerim
kahvaltıdan 30 dakika önce 3 adet kuru kayısı

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar peyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

öğlen
1 tabak kuru fasülye
1 su bardağı yoğurt
çoban salata

akşam

7 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt

bugün sabah kahvaltım

3 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 adet salatalık
k.k. kadar peyaz peynir
2 fincan şekersiz çay.

[Bgünaydın kızalr
kahvaltımı edip geliyorum
peynir
3 siyah 4 yeşil zeytin
salatalık domates söğüş 2 dilim ekmek aldım bakalım ne kadar yiicem
[/B]

dün akşam kıvırcık salata yapmıştım saat 5 -6 gibi çok acıktım içinede lor koymuştum koca bi kase yedim başkada bişi yemedim ama sabah 62.6 geldim nooldu şimdi anlamadım
dün çok kötü beslendim artık başım dönmeye başlayınca anladım acıktığımı iş güç falanda yapmıştım anlamadım uzun bir süre
saat 1 miydi neydi 1 avuç kiraz yedim dedim ya ondan sonrada bu salata acaipaç kaldım depomu etti acaba

bugün diyete başladım yine kızlar kaydirigubbakcemile3
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 2 ince dilim peynir, 1 domates ve 4-5 zeytin yedim
şimdi de şekersiz çayımı içiyorum

GÜnaydın elıfÇıĞım afıyet olsun. Yenı dıyetın hayırlı uĞurlu olsun canım.

günaydın koçum maytabım. tartı arada bir öyle sapıtabilir bence endişe etme şişlik falandır.

gece aralarım hariç güzel olmuş refim ..a.s
nazlım ara ögünlerin nerde ...klava:gerisi süper monti olmuş sen kaptım bu işi ..:lepi::lepi:
şükür kavuşturana bediş ...Şeniz demek ayten buraya geliyor ha .....:lepi: gelsin bakalım ...hihoyyyt
arkadaşınada mevlam hayırlı dogumlar nasip etsin .....:ecrin_bebek:

kıs az kilo aldım diye yiyyosun demi . unuttun aç gezdigin günleri ..kötükedihüso

Son düzenleme:
maytabım aç gezdigim için depo yapmışın canım ya . ama iner yarına merak etme . sen bu günlerde liste vermiyormusun benmi göremiyorum . ne yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…