Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bitanem cep uygulamarı tam net sonucu vermiyor bana göre yürümeden sallansa bile adım gösteriyor

tmm abla oğlan uyuyoken ben hemen atlim ozmn cok kötü hissediyorum cunkii belki gecer

Teşkkürler bitanemmm

inş öyle olucak kaptancıkım çoook sevindim dondurmayı az da olsa yiyebileceğime zaten hava biraz daha ısınsın sabahları erkenden kalkıp 45 dk ve akşam üstleri 45 dk yürümeyi planlıyorum birde öğlene evde egzersiz atarsam oooooh süper olur ama günü hiç iyi kullanamadan bitiveriyor düzen sağlayamadım bir türlü

sağol canım hemen deniyecem kekle çok ilgim yoktur ama oğlum için deniyecem bir defa tv de yapılışını izlemiştim

iyi akşamlar meleğim kaçma kaçma allahın izniyle git tartı öncesi üstelik spor da yokcezanı sana bırakıyorum
özleyelim biraz kış sebzelerini tatlım

benim gittğim doktor o kadar emin konuştu ki gözüm korktu inşallah doğru bilmiyordur.

Sen sağlıklı beslendiğin sürece hiçbirşeyden korkma tatlım özellikle şeker ve ekmekten uzak durduğun sürece korkmana gerek yok

sağol canım hemen deniyecem kekle çok ilgim yoktur ama oğlum için deniyecem bir defa tv de yapılışını izlemiştim

2 top dondrumayı geçmemek şartıyla ve sade tabiii sorun yok tatlım ama her gün değil

bu şekilde spor yaparsan tadından yenmez

ben muzu yumurtanın yerine yiyebileceğimizi bilmiyordum dün kahvaltıdan sonra 1 tane küçük yerli muz yemiştim bundan sonra dikkat edeyim kaptanım

şöyle olsun ablam ben şimdi gideyim yatayım sabahta 7 de kalkıyım 1 saat yürüyüm nasıl. iki gündür spor yapamadım ablam çünkü hem evle uğraşıyorum hemde kuzenime matematik çalıştırıyorum saatlerce sandalyede oturunca da ağrım artıyor benim spora mecalim kalmıyor bu yüzden yarın sabahtan aradan çıkarayım sporumu hatta bana ceza olsun 30 da squat yapayım. ama bişey sorcam sabah tartı öncesi yüryüş tartıyı kötü etkilermi

ben muzu yumurtanın yerine yiyebileceğimizi bilmiyordum dün kahvaltıdan sonra 1 tane küçük yerli muz yemiştim bundan sonra dikkat edeyim kaptanım

yumurtanın yerine mercimek çorbası - yeşil mercimek salatası- et köfte türü - 1 ad yerli muz ve hatta balık(sabah sabah zor gider gerçi ama) yenebilir bitanem

cumartesi başla bu programa istersen meleğim çünkü yürüyüş esnasında kaslara kan pompalanır ve sıkılaşır bu da tartıda fazla çıkmana sebep olur kuzenine yardımcı olman büyük sevap kuzum. bir hafta çalıştıracaktın sanırım

evet ablam cumartesi günü döncek kuzum dersanesi varmış hayırlısıyla iyi bir yeri kazanıp hayatını kurtarsında. tamam ablam cumartesinden itibaren başlıyorum artık toparlanmam lazım diymiii

bilmem ki bozuk olabilir mi tatlım benim telefonda kendiliginden vardı.ben baslatmadıgim surece saymiyodu.guncelledikden sonra her seyi kendi yapar oldu.telefon bende oldugu surece sayıyo.ben sabah 7 cıktım.45 dk gidiş 45 dk donuş.donuste salıncak ..kayak herseye bindim oglumla hahatrambolinde falan zıpladım spor olsun diye ama tel sayiyo mu onlarıda bilmem.. uzattım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…