iyi geceler canım..Herkese iyi geceler fıstıklarım size güveniyorum yarın bizim günümüz olsun inşallah
yok canım İngiliz karbonatı eczaneden aldım..
ahhh ahhh napsak bu durumları bilmiyorum... kararlı olabilsek olacakta pes ediyoruz...
kuzum boyun kaç senin aslında kilon azzz bizimkilerin yanında
bende çok severim limonlu suyu ama tansiyon problemimden dolayı içemiyorum.. o yüzden karbonata devam
canım ölçüyü kaçırmadıktan sonra sorun yok...
olur olur. bak sana tüyo yada bana böylesi yaradı.. sabah büyük porsiyon, öğle orta akşam en küçük
harikasın jojom afiyet olsun
menün çok güzel canım
kolay gelsin balımmm rabbim zihin açıklığı versin
inşallahhhhhhh
eriyoruzzzzz kuzummmmmmmmm
çokta abartılı değilmiş kuzum sorun yok bence... karaty dışı bişey yok ki
İyi akşamlar meleklerimmmmm hayret bugün erken gelebildimm
Fıstığım çiğ kuruyemiş mutlaka eklemelisin kahvaltına o eksiğin vardı ben sana yazayım istersen
2 yumurta kayısı kıvamında veya omlet olarak
avuç için büyükklüğünde ve kalınlığında peynir taze kaşar hariç
3 gün kurusu kayısı (kayısı kilo verme hızını azaltıyor tecrübeyle sabit)
zeytinyağında 20 ye kadar zeytin
1 ince belli çay bardağı çiğ kuruyemiş(ceviz fındık badem kaju)
mevsime göre zeytinyağlı yeşillik veya salata sınırsız
(limonlu maydanozu ne kadar yersen o kadar ödem atarsın tatlım bol bol ye)
1 ad meyve ( hızlı kilo vermek için ben son zamanlarda en sevdiğim meyvelerden de vazgeçmiştim)
bu şekilde eksiksiz bir kahvaltı yap inan bana zor acıkırsın
Kuzucum sabah 10 da veya en geç 10,30 da kahvaltın bitmiş olacak şekilde kalkmalısın bitanem.Neden kursa gidemiyormuşsun bakayımprensesim abartılı kilon yok inan üstelik hiç göstermiyrosun lütfen kendini toplumdan soyutlama
Haftada bir tartılman bozmaz motivasyonunu kuzum
Prensesim şayet geç kalkıp vucudun yorulmazsa uykun gelmez tatlım her boş vaktini spor yaparak değerlendir sabah öğle akşam 30 ar dk yapsan minimum 1,5 saatlik spor tüm gün metabolizmanı çalıştırır ve mışıl mışıl uyursun kuzum
Afiyetolsun meleğim spor paşamızın peşinde koşmaca sanırım
karamsarlık yok pozitif düşünüyoruz dru bakalım hele bir sabah olsun umudum
Ben sizlerden daha çok heyecan yapıyorum inan mayacım
Aleyküm selam cecommmtatlım tae boo hakikaten zor ama çok da zevkli zaman su gibi akıyor onu yaptım bunu yaptım ha gayret derken bir bakmışsın kan ter içindesin.
Bugüne kadar yaptığım sporların içinde p90x3 videoları gibi kısa sürede maksimum nabız seviyesine çıktığım olmamıştı
Civcivlerin peşinde koşmakta artı spor olacak size cecomO minik cadıyı yerim
senin payına düşen erişte miktarı eminim fazla değildir meleğimkuru fasulye milli yemeğimiz sorun yok tatlım belin iyileştimi
Önce sağlık bitanem iyileşince elbet yaparsın
Water your body n ötmüyomuki unutuyosunnsağlıklı zayıflamak da zor gelmek diye birşey yok duymamış olayım ben her gün kahvaltı ve yran taşıyorum hastahaneye biliyosun yarın yap götür nasılsa buzdolabınız vardır işyerinde ben minik termosa koyuyorum
İşte bu eminim bir gün herkes karatay yapacak ve hastalıklar tarihe karışacakkızlar yakında sana eşlik etmeye başlar meleğim
Ne güzel anlatmışsın makresimmmm
Afiyetolsun kuzum menülerde spor da mükemmellll
Cecom kuzularda haklı bizim gibi sokakta oynamanın zevkine varamıyorlarki tüm gün evde canları sıkılıyor mecburen tablet pc cep ellerindeay allahım görmek isterdimmmm bızdığın o halini
Annen harika bir sürpriz olacak o zaman desene bülbülümHediye olarak düşünme bitanem .1 top sade dondurma yiyebilirsin tatlılar içinde en masumu yürüyüşte yapınca hiçbir sakıncası olmaz
Asla aç kalmak yok prensesimm aç aklaarka zayıflayamazsın tatlımZayıflasan bile saçların dökülür cildin bozulur bu kötülüğü yapma kendine lütfen sağlıklı beslen yükte ağır kaloride hafif besinler tüket sporunu yap bol suyunu iç inan vermemen mümkün değil
İnşallah seversin bitanem benim için marul lavaş veya yufka demek
Takıldığın yerlerde sık sık okuman en güzeli en doğru bilgiler kitapta çünkü
Keisnlikle engelleyeceğine garanti veririm ben başlamadan önce şeker ilacı kullanıyordum insülin direncim yüksekti 7 ay sonunda şeker haplarından kurtuldum tatlım
jeller de elbet etkili ama acaba kuru soğan dövüp zeytinyağıyla karıştırıp sarsan tüm ağrını çeker bitanem
Hepsi hikaye prensesimm
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap olmuş seninki jojommm
seni uyanık mesaj sayısını mı yükselteceksinnn birileri geldi aklıma nedense
1 bardak su yerine 1 bardak süt içseydin keşke jojommaşallah güzel yürümüşsün allah kabul etsin canım
Jojom salata illa klasik salata olmak zorunda değilki tamamen senin hayalgücüne ve zevkine kalmış yemekten ziyade salataları seviyorum ben
http://woto.com/kurufasulyeli-kek
bu linkte var tarifi prensesim
Afiyetolsun tatlım menü süperrr maşallah özellikle domates suyuderkennnn tartı öncesi kornet olmamışşş
Geçmiş olsun prensesimize balım bu ara bizim çevrede de çok salgın mı var acaba
Canın sağolsun bitanem prenses iyi olsunda tek zaten çok yorulmuşsun
Sakın bunu yapma mayacımkaldı ki gün içinde bile tartı değişik rakamlar gösterebiliyor sadece cuma günleri kalktıktan en az yarım saat sonra ve wc ye çıktıktan sonra mümkünse aynı kıyafetlerle tartıl kuzum
Eminim yarın tartı yüzüne gülecek tatlımkaldırmakla en güzelini yapmışsın
Çiğ kuruyemişten vazgeçme mayacım
Millet kiskancliktan kuduruyo tutamiyolar bogaz larınıay inşallah canım yeterki kasnağa benzeyelim onlar desin
Iyi gecelerr amin inssalahhiyi geceler canım..
Tamam ablacim paylas tabi bana acikcasi dusuncesi bile mide bulandirici geldi kurufasulyeyide sevmem belki ondandir.evetttttnefisss hemde karataya uygun. Bİ ARA BULUP PAYLAŞIRIM CANIM TEL.DEN
Cok saol abla ya. Yazdiklarinin screenshot cektim mutlaka dikkat edecegim. Ya abla sinir oldum hic sorma stres doluyum bu saatte kac saattir dusunuyorum ne olacak benim bu halim diye.Fıstığım çiğ kuruyemiş mutlaka eklemelisin kahvaltına o eksiğin vardı ben sana yazayım istersen
2 yumurta kayısı kıvamında veya omlet olarak
avuç için büyükklüğünde ve kalınlığında peynir taze kaşar hariç
3 gün kurusu kayısı (kayısı kilo verme hızını azaltıyor tecrübeyle sabit)
zeytinyağında 20 ye kadar zeytin
1 ince belli çay bardağı çiğ kuruyemiş(ceviz fındık badem kaju)
mevsime göre zeytinyağlı yeşillik veya salata sınırsız
(limonlu maydanozu ne kadar yersen o kadar ödem atarsın tatlım bol bol ye)
1 ad meyve ( hızlı kilo vermek için ben son zamanlarda en sevdiğim meyvelerden de vazgeçmiştim)
bu şekilde eksiksiz bir kahvaltı yap inan bana zor acıkırsın
Kuzucum sabah 10 da veya en geç 10,30 da kahvaltın bitmiş olacak şekilde kalkmalısın bitanem.Neden kursa gidemiyormuşsun bakayımprensesim abartılı kilon yok inan üstelik hiç göstermiyrosun lütfen kendini toplumdan soyutlama
Haftada bir tartılman bozmaz motivasyonunu kuzum
Bende oyle dusunuyorum evdeyim bos bos oturuyorum neden spor yapmiyorum dedim. Bu dedigini uygulayacam abla yarindan itibaren in sha Allah.Prensesim şayet geç kalkıp vucudun yorulmazsa uykun gelmez tatlım her boş vaktini spor yaparak değerlendir sabah öğle akşam 30 ar dk yapsan minimum 1,5 saatlik spor tüm gün metabolizmanı çalıştırır ve mışıl mışıl uyursun kuzum
Ramazanin ortasinda bakicam ablacim cok zayiflamadiysam carem yok yaparim:))Asla aç kalmak yok prensesimm aç aklaarka zayıflayamazsın tatlımZayıflasan bile saçların dökülür cildin bozulur bu kötülüğü yapma kendine lütfen sağlıklı beslen yükte ağır kaloride hafif besinler tüket sporunu yap bol suyunu iç inan vermemen mümkün değil
In sha Allah dogru bilmiyordur. Doktor 50% ihtimal verdi ama kesin birsey degil. Yinede dikkat et ablacimbenim gittğim doktor o kadar emin konuştu ki gözüm korktu inşallah doğru bilmiyordur.
Listede yokum 2 hafta sonrami gircem. Bu hafta yuzdelik hesaplamama gerek varmi?***6.Takım 413.Etap***
45derya45(80,4/ / /% )
asea(73,6/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:75,7-Hedef :60
baldandane(94,3/ //% )
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,5/ / /% )
jojowa(52,9/ / /% )
hope93(63,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:63,5 -Hedef 60
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(57,8 / / /% )
Yasmiin17(98,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
Haklısın canim. Teşekkür ederim uysrilarin icin.kabak yemegi azdi o yüzden yarim tabak yemistim... birsey sormak istiyorum. .gece acikirsam leblebi yesemzarari olur mu...yogurt ayran soguk oluyor her zaman insanin cani çekmiyor da....İyi akşamlar çıtırlarımmm sizlerin affınıza sığınıyorum bu ara yoğunluk had safhada 2 haftaya dek normale döneceğiz inşallah ama neyseki öyle güzel kaynaşıp birbirinize destek oluyorsunuzki çok gurur duyuyorum sizlerle
sana bir tiyo vereyim kuzum yumurtayı marulun arasına koy ister haşlanmış ister omlet inan öyle güzel oluyorki alışmana yardımcı olurolacak tabiki tatlımmm
Hoşgeldin fıstığımmhemen dönmen iyi olmuş tatlım falza ilerlemeden önlemini alırız inşallah çok almamışsındır ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorusn çünkü hedefe dek ayrılmak yok artık
Enişte en doğrusunu yapmış almamaklaBirlikte sağlıklı beslenmeye de başlarsınız inan çok şanslısın sana özel antrenörün var tatlım Sana harika destek olacağına eminim
günde iki kareyi geçmemek şartıyla ama
Hoşgeldin makresim seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun kuzum gerçi annelik bir güne sığdırılamaz
Deryacım menün harika canım al benden de o kadar guya evdeyim ama saatler koşturuyor.Kuzum simitler için en güzeli twist ve kelebek twist ama belin ağrımaya başlamış bilemedim tatlım bir de hulahop çevirebiliyorsan al bitane harika bel çalıştırıyor prensesle yaparsınız
Afiyetolsun canım sitedeki hareketler hakikaten muntazam her güne dağılımı süper.Eminim çok faydasını göreceksin prensesin büyüdü sırtın yere gelmez artıkSporun saati yok bence içinden geldiği an yapmak lazım en güzelini yapmışsın
Evet meleğim işenlendi ama kaptan kayıpAamin kuzum hepimizin gülsün inşallah
Düzen bozuldumu olmuyor malesef ama sağlık olsun sen halledersin 1 haftada neslim
O ağrıkeiscilerin öyle çok yan etkisi varki meleğim ama çok ağrın olunca alacaksın mecbur.Bence herşeyi kaptın artık ellerine sağlık gelemesemde gözüm arkada kalmıyor sayende çok teşekkürler bitanem
Dondruma konusuna gelince sabahları 1 veya en fazla 2 top sade dondurma olmak şartıyla yiyebilirsiniz ama malesef kilo vermeniz yavaşlarkarar sizin
Tatlım öğünlerinin arasında en az 4,5-5 saat olmalıki leptin çalışabilsin menülerinde doğru seçimler yaparsan inana bana 6 saatten önce acıkmazsın çık artık şu evden bitanem git çarşıyı dolaş gelip ben çıkarıcam yoksa senii
Cceommm sana kelimeler yetersiz kalıyor tae boo da yaptın ya maşallah bitanemmmm harikasınn onun bir videosunu yaptım resmen emekleyecektim
Eemklerinin karşılığını aldığını görmek ne güzel değilmi meleğim daha dur sen hedefine yaklaştıkça herkes nasıl zayıfladığını merak edip soracak en sevdiğim kısımallah razı olsun sizden kuzum kuzneinle ilgilenmen ne güzel ev yemekleirni yap tabiii ama sadece tadımlık ye lütfen
Afiyetolsun tatlım
ipe başlaman süper jojom ama simit alışkanlık halinemi gelmeye başladı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş prensesim rabbim sana kardeşlerine ve anneciğine uzun ömürler versin
öğle ye lütfen yarım bardak süt veya yoğurt ekle tatlım meyve yediğin zaman patatesi de affedebilirim ama kola da nedirlütfen kuzum diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı
harikasınnn
Geçmiş olsun prensesim yediğin birşey mi dokundu acaba
Umudum kuymağı tadımlık yemişsindir umarımmm çok kalorili çünkü öğle ve akşam harikaspor yok yine
karamsarlık yok kaçırdığın öğünün ertesinde hemen telafi etmelisin umudum
Allah bağışlasın tatlım ne kusuru
Afiyetolsun canım ama ne kadar az karbonhidrat alırsan o kadar iyi
akşamı tam ters yapmışsın perimmm yumurtalı kabak ve yoğurt doyana dek yiyebilridin ama akşam makarna hata yatarken de süt yerine ayran tercih et kuzum
İkiz bebiş emzirdiğin için haklısın perim ama karbonhidrat sütünü artırmazki bol bol su ve yeşilliğe yüklenmen lazım kuzum.Meyveyi sabahları tercih etBebişler emeklemeye bir başlasın sen o zaman gör hareketi
Afiyetolsun deryam menü güzel ama suyu azaltmışsın üstelik yaz da gelditartılmak yasakkk
harikasın balımmmm ne güzel doğru seçimler yapmışsın fazla cıs olmadığı halde akşam salata teşekkürler tatlım
Geçmiş olsun bitanem spor esnasında ters bir hareket yapıp farketmedinmi acaba
Evet aynen balım ayrıca sakız bile çiğnesen leptini durdurmuş oluyorsun kuzum öğün aralarında oruçmuşsun gibi düşün bitanem
Aamn deryam kaş yapacağım derken göz çıkartmayalım ne olur dikkat et bel çok önemli
Aynen öyle bak hatanı da biliyrosun kuzum bel kaslarn güçlensin sonra diğerleirni yaparsın zprlsama lütfen kendini
Ve nihayetttt bak ne güzel olmuş prensesim ne kadar erken kalkarsan vucudun o kadar erken enerji harcamaya başlayacak tatlım
Kemal miller da okudun sanırım deryacım bende uzun süre araştırdım ama bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası ve sadece tek bir sitede kaliteli gümüş suyu satılıyor tamamen ticari pazarlama tekniği gibi geldi
Hulahoptwist tiffany rothe kelebek twist
Tmaamen psikolojik aslında makresim ama geç de olsa itirafın güzeldibisküvi ve kremasında süt yapacak birşey bulamadım
Tadımlığa izin vermiştim meleğim ama pek lezzetlimi yaptınakşam hafif geçirmişsin tatlım bu arada kahveni şeresiz içemediğin içinmi keçi boynuzu tozu kullanıyorsun
Güzel yöntem neslimmmm
Aşkolsun neslim burası senin evinnn
kesinlikleee
Ttalım kahvaltını erken yapıyorsan 2,5-3 öğün yapabilirisn kuzum
Yok yok inan gelmemesi daha çok stresli meleğimm keşke düzneli gelse de o ağrıları çeksem modundayım
tamam cıs yedim ama akşam telafi ettim diyorusn
O iş pantolonların daha çokkkkkk değişecek kuuzm daha yeni başladık show time
İLahi enişte illa giydir demesimi lazımmışBitanem bu hafta benim nette de aynı sıkıntı var sürekli kopuyor ttnet değil gerçi ama genel bir problemmi var acaba ellerine sağlık tatlım
Bitanem böyle olmazki kendine mutlaka bir hobby bulman lazım takı yapmayı seviyormuşsun ama snein evden çıkman lazım bitanem bir kursa filanmı gitsen acaba hem çevren değişir hem yeni arkadaşlar edinirsin sabah spor yapabilirsin ama lütfen yatma tatlım
Ayran cezalımıydıharikasın meleğim
Yok depresyon filan prensesçok şükür ailen yanında sağlık sorunun yok tek derin kilo olsun geçen sene ne güzel verdin şimdide vereceksin ben sana güveniyorum kuzum ama sen de kendine güven
İyileşene dek zorlama bitanemm önce sağlık kıs asürede iyileşecekken zorlarsan iş uzar
Afiyetolsun tatlım ama lütfen en azındna akşamları sebze yemeği yesen
elbette olacakkk şüphen olmasın
Aynen tatlım aynı yollardan bizlerde geçtik zayıflama uzun bir maraton ve bu dönemi yaşayanlar bilir
ve en önemlisi destek ki burada fazlasıyla mevcut en ufak pes etmende mutlaka ayağa kaldıracak ve cesaretini güçlendirecek tüm takım yaşasınHikayelerinizi paylaştığınız gün benim için en büyük mutluluk olacak
Bu tabiri çoks eviyorum
Umudum ne olur kızma bana ama misafir inan bana göre bahane değil tamam misafirin var ayıp olmasın diye yemen lazım ama miktarlara dikkat edersen inan sorun olmaz kuzum çinkü bizim ev tekke gibi misafirsiz bir günüm yok lütfen dikkat at tatlım
Sırf karbonhidrat olmuş umudum lütfen toparla kendini yarın mümkün olduğunca hafif geçir bol su ve 2 fincan yeşilçay iç henüz herşey bitmedi meleğim
Bir de saay su içenler var umudum salatalık limon ve taze nane bir gece önceden yapılıp ertesi gün tüketiliyor
Kuzucum yeni üyeler malesef 2 ay izne ayrılamıyor şayet takım listesinden ayrılırsan diskalifiye olursun ve cuma zayıflama yarışmalarında 6 ay yarışamazsın
akşam gauyet başarılı meleğim hep tadımlık yanında slata aile avantaja çevirmişsin
Jojom bşrazda salata yapsaydın bitanemmooo ayran daha süper ama su da içmelisin
Afiyetolsun canım leblebiyi sürekli görüyorum menüklerinde 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit oldğunu hatırlatmakta fayda var dedim
Allah zihin açıklığı versin balım inşallah başarıyla atlatırsın sınavlarını .Bülbülüm yapıyor menü tablosunu kuzumsağlık olsun
Aferim prensese annesine çekmiş annesi gibi azimli
Cecom evde civciv zor olmazmıtamam çok şekerler ama her yer batar tatlım Geçensene beyazcanın mı vardı bir horozu kulakları çınlasın hatta ismi de vardı
25 dk ip atlama gelsin balımdürüm döner olmasaydı olabilridi ama ikisi briden çok
Çok sevindim memnun olmana tatlım
Elbette zayıflıyorsun hedefe tam gaz hem de
Evde köpek besledim kuş besledim ama şu an sadece akvaryum var en zahmetsizi
ben ekledim bu haftaık ama haftaya bu listeye eklemelisin tatlımGünaydın şekerler okula gitmeden kilo bildirimi yapayım kilometre 72,3mesaj sayım 38 inşallah herkes in sonuç güzel dir
tamam canım sağolasın***6.Takım 413.Etap***
45derya45(80,4/ / /% )
asea(73,6/72,3 /1,3 /%1,77 )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:75,7-Hedef :60
baldandane(94,3/ //% )
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,5/ / /% )
jojowa(52,9/ / /% )
hope93(63,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:63,5 -Hedef 60
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(57,8 / / /% )
Yasmiin17(98,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
ben ekledim bu haftaık ama haftaya bu listeye eklemelisin tatlım
Tamam canim***Free Takım***
miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(103,8/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,8/ / /% )
Rengarenknesli(75,9/ 0/ 0/%0 ) sabit
leyla34(56 / / /% )
tubikotubiko(59/ / /% )
hedefim58(87/ / /% )
selvos88(91/88,5 / 2,5/%2,74 ) 29 mayıs listede
anneyim(84 / / /% )29 mayıs listede
maya55(55,5/ /% )
milad2015(92,4/ / /% )
La Melodie(85,9/ / /% )
jtaime020626(75/ /% )
Free Takım Ortalaması: %
Selvos88 bu listedesin şimdilik ben ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?