Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada misafr war demistim ya kendiisi kilolu 75kilo boyuda cok uzun degil ben dikkat ediyorum fazla kacirmiyorum diye bana neler dedi bi de diyet yapiyorum demedik yani sen yemek yeemiyosun ölü gibi diyo yok neymiş cok yanlismis insanlari anlamıyorum yaben de diyecektim sende yap bence diye
Kilo sende takinti olmus diyo hastalik yapiyomsuum sinir oldum ya sinir

Boyum kisa ya 161

Eşim 1 cm niye ekloyosun düz soyle diyo ama ben söylüyorum yinede en fazla 53 kilo falan olmam lazim ben tatliya cok düşkunum zor weriyorum kilo ya bide spor hic sewmem itiraf etmek gerekirse

almamis olayim yeter bu hafta
Hem misafir hem regl ayni hafta oldu yaa

evettttt nefisss hemde karataya uygun. Bİ ARA BULUP PAYLAŞIRIM CANIM TEL.DEN
Tamam ablacim paylas tabi bana acikcasi dusuncesi bile mide bulandirici geldi kurufasulyeyide sevmem belki ondandir.

Cok saol abla ya. Yazdiklarinin screenshot cektim mutlaka dikkat edecegim. Ya abla sinir oldum hic sorma stres doluyum bu saatte kac saattir dusunuyorum ne olacak benim bu halim diye.

Bende oyle dusunuyorum evdeyim bos bos oturuyorum neden spor yapmiyorum dedim. Bu dedigini uygulayacam abla yarindan itibaren in sha Allah.

Ramazanin ortasinda bakicam ablacim cok zayiflamadiysam carem yok yaparim:))

benim gittğim doktor o kadar emin konuştu ki gözüm korktu inşallah doğru bilmiyordur.
In sha Allah dogru bilmiyordur. Doktor 50% ihtimal verdi ama kesin birsey degil. Yinede dikkat et ablacim

Stresliyim uzgunum icim icimi yiyor. Diyetim bugun tamamen mahf oldu. Kendime kiziyorumm neden boyle birsey yaptigimi. Ya kararliyim ama neden bozuyrummmmmm. Oyle yerimde durmakla olmuyor bos bos evde durmusum. Hergun en az 1 saatimi sporla gecirecem oda normal yuruyus. Ya kafayi yicem kendimi sakinlestirmeye calisiorum. Uzak durmak istiyorum artikkk abur cuburlardannnnnn..napicamm bennnn... Ya soyle bi 1 2 ay dayansam kendimi tutsam 15 kg versem kendimi disari aticam. Hep erteliyorum kilo vermemi. Yaptigim gunler bosuna gidiyor oldugum yerde tekrr sayiyorum sanki. Morelim 0. Ayrica yarinda tartilmak istwmiyorum cok uzgunum ama sanirim kkye ugramayacam kendime bir ceki duzen vericem ve o gun herseyi kafamda bitirecem. Ben sizlere durust olmak istedim bunu anlatarak. Ve cok uzgunum. Olayi kafamda bitirmemisim demekki. Once bunu cozmem lazim. Haftaya cumaya kadar tartilmayacam. Fark ettimki kahvaltimi muz ve yogurtla gecistirsem aksam ustu mahfediyorum. Artik kahvaltimi duzGun yapacagim karataykahvaltisi. Banu ablacim ozurdilerim ama Ben bu olayi kafamda bitirmezsem bosu bosuna yarismis olurum. Sucluluk duygusu icinde bogulacagim zorla kendimi uyutacagim simdi..iyigeceler

Listede yokum 2 hafta sonrami gircem. Bu hafta yuzdelik hesaplamama gerek varmi?

Haklısın canim. Teşekkür ederim uysrilarin icin.kabak yemegi azdi o yüzden yarim tabak yemistim... birsey sormak istiyorum. .gece acikirsam leblebi yesemzarari olur mu...yogurt ayran soguk oluyor her zaman insanin cani çekmiyor da....

***Free Takım***

miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(103,8/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,8/ / /% )
Rengarenknesli(75,9/ 0/ 0/%0 ) sabit
leyla34(56 / / /% )
tubikotubiko(59/ / /% )
hedefim58(87/ / /% )
selvos88(91/88,5 / 2,5/%2,74 ) 29 mayıs listede
anneyim(84 / / /% )29 mayıs listede
maya55(55,5/ /% )
milad2015(92,4/ / /% )
La Melodie(85,9/ / /% )
jtaime020626(75/ /% )

Free Takım Ortalaması: %
Selvos88 bu listedesin şimdilik ben ekledim seni

***6.Takım 413.Etap***

45derya45(80,4/ / /% )
asea(73,6/72,3 /1,3 /%1,77 )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:75,7-Hedef :60
baldandane(94,3/ //% )
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,5/ / /% )
jojowa(52,9/ / /% )
hope93(63,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:63,5 -Hedef 60
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(57,8 / / /% )
Yasmiin17(98,1/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Günaydın şekerler okula gitmeden kilo bildirimi yapayım kilometre 72,3mesaj sayım 38 inşallah herkes in sonuç güzel dir
ben ekledim bu haftaık ama haftaya bu listeye eklemelisin tatlım

tamam canım sağolasın

Tamam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…