- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
zayıfliyosun canım.. bende bugun kuran vardı gittim..kasnağa dönmüs dediler duydumben bunu iyi bi sey olarak alıyorum..
Benimde ilk tarti gunum bakalim verdimmi cok heycanliyim
Haftada bir kez tartiliyorum 95 ile basladim gecen cuma 91 dim. Takimda ilk tartilmam yarin insallah vermisimdir. Cook dikkat ediyorum.surekli tartilmaj iyi degil diolar tartilmuyorum hergun tartiyida sakladim gormemk icinoylemii nasıl gidiyo hiç tartılmıyomusun ay benim kötü huyum sabah aksam tartılıyorum sonra bunalıma giriyorum
öğle ye lütfen yarım bardak süt veya yoğurt ekle tatlım meyve yediğin zaman patatesi de affedebilirim ama kola da nedirlütfen kuzum diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı
Afiyetolsun canım leblebiyi sürekli görüyorum menüklerinde 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit oldğunu hatırlatmakta fayda var dedim
Haftada bir kez tartiliyorum 95 ile basladim gecen cuma 91 dim. Takimda ilk tartilmam yarin insallah vermisimdir. Cook dikkat ediyorum.surekli tartilmaj iyi degil diolar tartilmuyorum hergun tartiyida sakladim gormemk icin
Ya abla 5 saat diyorsunda ben 3,5 saat sonra gibi acikiyorum? Hicbirseyde yanlis yapmiyorum sana gonderdigim fotolardaki gibi kahvaltim. Hayiiirr cikmammm hahaha
Uzgun veya stres oldugumda mideme vuruyor bazen benim. Dunde babamin 3 yili oldu. Cok cok uzgundum haliyle, aksam annem ve ablamla yuruyus yaparken yolun ortasinda kusuverdim eve gidene kadar evdede kustum cok.
Nihayyette ben oyle sanah sabah kalkamam abla ya 10da kalkmaya calisirim.
Ayy aman bide bu kiloyla kurslara felan gidemem wallahi :)) sabah spor 10da olurmu
Aynen ablacim in sha Allah hep beraber verecegiz. Kendime guveniyorum.
tamam abla anlasilditarti beni stresse sokuyor o yuzden bi sure tartilmak istemedim. Neyse artik yapcak bisi yok.
8:30 kalktim. SUan 00:15 hala uyumadim uykum yok pfffff napcambenyaa
Bu aradadaha yeni limonlu form cayi ictim tansiyonum firladi. Hep bu cayi ictigimde boyle oluyor. Sizdede oluyormu ve nedenini bilen varmi?
Çarşamba menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam köfte,3 kasık bulgur pilavı,salata
1 Türk kahvesi(3kare bitter) 2 maden suyu,1 yesil cay
Ben almisimdir kesin yaa tartiya cikmak istemiyorum ilk defa cuma gunu ...
Gunaydinnn herkezeee yarin buyuk gun burda ilk tarti gunum heyecanliyimm
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrr
Tartıya bir gün kala bugün saf protein günü yapacağımmalum yarına inşallah gördüğüm artıyı yok etmiş olmam lazım
Sorma adaşım cidden TAe Boo baya bir yordu o gün beni ama kızın hoşuna gitti o yüzden devam
Anam ufaklıkta çivcivlerle bozdu aklınıNormalde gözünü açar açmaz çizgi film açabilirmiyim diye sorardı ama bugün hemen çivcivlerin başına geçti onları saldı
VAlla etrafa sıçıyorlar ama gözümüz her an üzerlerinde ve elimizde ıslak mendil hazırolda bekliyoruz
Aynen canım hayır boyanınca ne oluyor dediğin gibi
VAlla ufaklığa bile temihliyorum aman sakın hayvanları fazla sıkma günah diye oda sağ olsun yere yatıp onların dolanmasını izliyor ve durup durup Anneciğim çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin diye diye bir hal oluyor
günaydınnn kızlarrrrr
hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah : 9,30 yineeee nefiss bir kk
öğle : 15,00 yeşil mercimek 2 kepçe, yoğurt (malesef mercimekte erişte vardı normalde aşçı koymuyor diye evden bişey getirmedim mecbur yedim ama )
akşam : kuru fasulye 1 büyük tabak aslında az yiyecektim ama aldığım fasulye çok güzelmiş... dayanamadım bide üstüne 3 kaşık semizotu yemeği yedim...
spor 30 dk yürüyüş 20 squat 10 15 tekrarda bacak hareketi yaptım.
Evet ya cok zor merdivenleri inemedim bile bugun tkildim kaldim evde
maalesef canım su neden öyle oldu anlamadım unutuyorum susuyorumda aslında ama biraz yoğunluktan sanırım.
evet hatam belli önce biraz güçlenmek gerekki koruyalım beli...
Gümüşsuyu banada biraz öyle gibi geldi sana bi sorayım dedim.
HEM DE NE SHOWTİMEEEEEEE
canım ayran işyerinde yapı getirsem olur ama zor geliyor. hazır ayranıda pek tüketmek istemiyorum ama çok severim...
olsa aslında hem yağ yakar protein hem leptin riske girmez ama ne bilim olmadı alırım...
bugün hayatımda ilk kez şekerimi ölçtürdüm.. niye öyle bişey yaptım işyerindeki kızlar gitmişler eczaneye mağazanın karşısında pek bi şanslıyız sankimmm. neyse onlar gitti ölçtürmeye bende gaza geldimmm iyikide gitmişimmmm bir daha bir daha bir daha yaşasın karatay dedim.hepsinin açlık şekeri 118 123 124 ken benimmmmm 98
Fıstığım sen niye bu kadar acele ediyorsun, bir anda hepsi gitmez ki. Biraz sabırlı olmaya çalışsan. Ben de 93 kiloydum ama bak 61 i gördüm. Bir yıl önce bu kadar kilo vereceğimi düşünemiyordum bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıp gülüyorum kendime. Daha dün bile uzun zamandır görmediğim birine rastladım, iyice burnunun dibine geldim de tanıdı beni. O kadar kiloyu nasıl verdin diye soran sorana. Her gün düzenli yürüyüşünü yapar yediklerine de dikkat edersen o kilolar patır patır gidecek. Depresyona girersen kilo vermen çok zor olur. Önce kendini oradan çıkar. Uğraşabileceğin bir hobi bul kendine. Kitap okumayı sevmezmisin. Yada başka bir uğraş bul, bir şekilde kafanı dağıtman lazım. Ve tabiki uyku düzeni. Sen bunlara dikkat etmezsen kısa zamanda vereceğin kiloları uzun zamana yayarsın. Tecrübe ile konuşuyorum seninle ve burda bütün ablaların aynı şeyi söylüyor biraz bize kulak versen, uyku düzenini oturtsan, yürüyüşünü kilo vermeyi beklemeden her gün düzenli yapsan. Açıkhava da sana iyi gelir, hem gözün açılır hemde sporunu yapmış olursun. Kendine şimdi zaman ayırmazsan evlendikten sonra kendine zamanın kalmıyor zaten. Bu günlerinin tadını çıkar
Salı menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş
ara (10:30)
1 elma
Öğle (12:00)
tavuk sote, salata, 1 dilim kepek ekmeği
Ara 2 hurma,1 ceviz, 1 bardak ayran
Akşam (18:00)
1 kase çorba, taze fasulye, 1 dilim k.ekmeği
Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt
Su 3 litre, spor 10 dak ısınma, 35 dak plates, plank squat karışımı
Çarşamba menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş
ara (10:30)
1 portakal
Öğle (12:00)
1 kase çorba, salata, 1 dilim kepek ekmeği
Ara (15:30)
2 hurma, 2 ceviz
Akşam (18:30)
taze fasulye, 1 dilim k.ekmeği
Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt
Su 3 litre, spor 10 dak ısınma, 40 dak plates, plank squat karışımı
Olur canım öperim
Valla her gün tablet diye yırtınan kız hatta vermiyorum diye bazen ağlayan kız sabah beri hiç istemedi tableti
Devamlı civcivlerle oynuyor hatta onlara resim bile yaptıdaha doğrusu bana 3 civciv çizdirip onları boyayıp resme ilaveler yapıp tamamladı izin versem kutuya koyacaktı resmini kendilerini görsünlermiş
selam güzeller pazara gittim geldim oooy çok yoruldum güneşten ötürü ekstradan yoruldum sanırım
rica ederim ablam
ozaman haftada bir gün eğer o hafta güzel kilo verilmişse bir top hediye etsem kendime bide ekstradan yürüyüş yapsam olurmu ki kaptancıkım
çok güzel gerçekten ablam heleki üstüme yapışan rahat vermeyen kotlarımın üstümden düştüğünü görmek çook güzel. annem beni en son gördüğünde buraya yeni katılmıştım yani 95 kg idim o çok zayıf çıtır annedir ve hep şikayet eder kilolarımdan gençliğine yazık kızım zayıfla diye şimdi beni görünce en büyük süpriz ona olacak
evet ablam şekersiz içemiyorum türk kahvesi çok acı geliyor bana ya süt katcam yada şeker bende şeker yerine böyle bir çözüm buldum sakıncası olurmu ki acaba
dedim direk sofraya oturursam dayanamaz yerim oyüzden sofraya oturmadan salatamı aldım önüme bi güzel karnımı doyurdumama pastaya dayanamadım
bende de var tansiyon sıkıntısı olur olmadık düşüyor oyüzden soda içiyorum bende
Ya ablacim biranda hepsi degilde 20 kg en fazla gidicek. Ben cok skildim bu durumdan. Bi yandan kendim disariyi gormek istemiyorum. Halime bak iyy.. Yazdan sonra baslasaydim emin ol bunu 1 yila yayardim ama tr gidip orda rahat rahat gezmek istiyorum. Ramazana kadar diyet yapcam. Ramazanda zaten 1 corbayla yetinmek istiyorum aclik grev yapicam herhalde. Alirsamda yazdan sonra alayim geri kg. Ama dikkat edicem ben yediklerime bu kilolar gidicekkkk ben bu halle tr gitmem. Kitaptan baska cok hobbym varbenim ama bu kilodada canim hicbisi istemiyor.
Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederim
yeni başlayınca hep acaba doğru mu diyorum daha önceden kitabını almış ama okumamıştim şimdi okuyacam ama nereye koydumsa bulamadım bir türlü
Benim ikinci gebeligimde gebelik şekeri çıktı genetik yatkınlık da doktor sen illaki bu hastalığa yakalanacaksin ama zamanı senin elinde dedi karatay diyetiyle inşallah engelleyebilirim
Agri kesici jel aldim biraz daha iyi sanki bugun saol canim
Kizlar altincilek zayiflatiyormu bilgisi olan varmi
zayıfliyosun canım.. bende bugun kuran vardı gittim..kasnağa dönmüs dediler duydumben bunu iyi bi sey olarak alıyorum..
iyi aksamlar bugunum karışık gecti.. menum tek ogun pekde iyi bi ogun sayılmaz
biraz katılım yapim yarın cumakart falan almim..
bugun menum:
sabah :1 bardak su..evden cıktım islerim vardı kahvaltıya hiç vakit bulamadım.
eve gelir gelmez komsumun kuranı vardı oraya gectim..
akşamkuran da)kucuk kase tavuklu pilav yedim sadece..daha bise yemicem pilav oldugu icin..
telefondaki adımsayar: 11000
100 ip
su aklıma geldikce ictim sayamadım..
Kaptanım salatayı eklemeye çalışıyorum..galiba fazla sevmedigimden elim gitmiyo..
Kurufasulye kekimii abla :sss
Bugunku menum
Sabah: yesil cay, 1/2 bardak sut, 1/2 yulaf ezmesi, 1yk kru uzum, 1 ck tarcin, 2 ceviz
Ara: 1 bardak domates suyu
Ogle: haslanmis kabak, 1 derisi alinmis but, 2 yk yogurt
Ara: 5 badem, 2 dilim kuru elma, yesilcay
Aksam: izgara hellimli salata
Ara : yesilcay
Ayagim burkulmus oldugu icin spor yok
3 litre su
Bide yazmayi unuttum bi kornet yedim bugun
perşembe
kahvaltı karatay
öğle 1 bardak süt 2 adet hoşbeş gofret
akşam lahana yemeği salata ayran
bugün 2 yaşında ki kızım çok hastaydı ölüyorum yorgunluktan dün geceden beri ishal istifra oldu her yer battı çok moralim bozuk
Sweetdimple spor yok bugün kaptanım sadece cezamı yaptım
oylemii nasıl gidiyo hiç tartılmıyomusun ay benim kötü huyum sabah aksam tartılıyorum sonra bunalıma giriyorum
Haftada bir kez tartiliyorum 95 ile basladim gecen cuma 91 dim. Takimda ilk tartilmam yarin insallah vermisimdir. Cook dikkat ediyorum.surekli tartilmaj iyi degil diolar tartilmuyorum hergun tartiyida sakladim gormemk icin
evet biliyorum abla ama cok hararetlenmiştim dayanamadım bendeki bu hararet zaten beni bitircek en iyisi eve hic sokmamak galiba
oylemiii hic bilmiyodum kuruyemiş niyetine yiyodum bende bidaha almam eve
iyi aksamlar hanımlar
sabah: karatay kahvaltısı
ögle: 1 muz, yarım elma, browni kek
aksam: alinazik kebabı (ekmeksiz, pidesiz) coban salata
40 dk kosu bandında tempolu yuruyus 2.5 litre su
eveettt günlerdir bastırdığım cikolaa krizim bugun bastıramadım öğlen 1 psket brovni çikolatayı huplettim çok pişmanım aksam yemegimide cok yedim galiba şişkin hissediyorum off ya tamda bildirim öncesi çok kötü oldu
iyi geceler şekerler bugünkü menüm
sabah karatay kahvaltısı
ara türk kahvesi
öğle: küçük bir parca fırında tavuk 1 yemek kaşığı patates bir porsiyon mercimek pilavı salata
arabir maden suyu bir avuç erik
akşam: kermes varmış kermese gittim 1 tane içli köfte 1 porsiyon sadece döner salata 1 ayran
en az 3 litre su içtim 20dakika+50 dakika yürüyüş
akşam biraz fazla oldu telafi ederim inşallah
ya benim adımsayarda bir sorun var herhalde bügün nerdeyse hiç durmadım yerimde uzun yürüyüşlerim 20+50 daakika ama onıun haricinde yürüdüğüm kısa mesafeleri de sayarsam en az 1,5 saat tempolu yürüdüm hep telefon cebimdeydi ama 7600 adım gösterdibugun menum:
sabah :1 bardak su..evden cıktım islerim vardı kahvaltıya hiç vakit bulamadım.
eve gelir gelmez komsumun kuranı vardı oraya gectim..
akşamkuran da)kucuk kase tavuklu pilav yedim sadece..daha bise yemicem pilav oldugu icin..
telefondaki adımsayar: 11000
100 ip
su aklıma geldikce ictim sayamadım..
süper o zaman ben bu karatay diyetini şimdi daha da çok sevdim.
Ben bir fazlalık göremedim kuzum içli köfte de dönerde serbest70 dk harikasınnn
tmm abla oğlan uyuyoken ben hemen atlim ozmn cok kötü hissediyorum cunkii belki gecerİyi akşamlar tatlım hem muz hem elma hem browni hakikaten fazla kaçmış kuzumsağlık olsun ama 20 dk ip atlama gelsin benden ilk cezan hayırlı olsun
meyveleri mutlaka tarçınla yanında süt ürünleriyle birlikte tüket tatlım ve lütfen 1 adeti geçme muzun ise glisemik indeksi yüksek sadece karatay kahvaltısında yumurta yerine yiyebilirsin tatlım tabii yerli muz olmak kaydıylaama sporuna bayıldım
benim gittğim doktor o kadar emin konuştu ki gözüm korktu inşallah doğru bilmiyordur.Benim ablamdada gebelik sekeri vardi doktorda aynen oyle demis ama kesin degilmis olabilir demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?