Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oylemii nasıl gidiyo hiç tartılmıyomusun ay benim kötü huyum sabah aksam tartılıyorum sonra bunalıma giriyorum
Haftada bir kez tartiliyorum 95 ile basladim gecen cuma 91 dim. Takimda ilk tartilmam yarin insallah vermisimdir. Cook dikkat ediyorum.surekli tartilmaj iyi degil diolar tartilmuyorum hergun tartiyida sakladim gormemk icin

öğle ye lütfen yarım bardak süt veya yoğurt ekle tatlım meyve yediğin zaman patatesi de affedebilirim ama kola da nedir lütfen kuzum diyeti geçtim sağlığın için çok zararlı

evet biliyorum abla ama cok hararetlenmiştim dayanamadım bendeki bu hararet zaten beni bitircek en iyisi eve hic sokmamak galiba

Afiyetolsun canım leblebiyi sürekli görüyorum menüklerinde 1 çay bardağı leblebinin 1 dilim ekmeğe eşit oldğunu hatırlatmakta fayda var dedim

oylemiii hic bilmiyodum kuruyemiş niyetine yiyodum bende bidaha almam eve

iyi aksamlar hanımlar
sabah: karatay kahvaltısı
ögle: 1 muz, yarım elma, browni kek
aksam: alinazik kebabı (ekmeksiz, pidesiz) coban salata
40 dk kosu bandında tempolu yuruyus 2.5 litre su

eveettt günlerdir bastırdığım cikolaa krizim bugun bastıramadım öğlen 1 psket brovni çikolatayı huplettim çok pişmanım aksam yemegimide cok yedim galiba şişkin hissediyorum off ya tamda bildirim öncesi çok kötü oldu

İyi akşamlar meleklerimmmmm hayret bugün erken gelebildimm

Fıstığım çiğ kuruyemiş mutlaka eklemelisin kahvaltına o eksiğin vardı ben sana yazayım istersen

2 yumurta kayısı kıvamında veya omlet olarak
avuç için büyükklüğünde ve kalınlığında peynir taze kaşar hariç
3 gün kurusu kayısı (kayısı kilo verme hızını azaltıyor tecrübeyle sabit)
zeytinyağında 20 ye kadar zeytin
1 ince belli çay bardağı çiğ kuruyemiş(ceviz fındık badem kaju)
mevsime göre zeytinyağlı yeşillik veya salata sınırsız
(limonlu maydanozu ne kadar yersen o kadar ödem atarsın tatlım bol bol ye)
1 ad meyve ( hızlı kilo vermek için ben son zamanlarda en sevdiğim meyvelerden de vazgeçmiştim)

bu şekilde eksiksiz bir kahvaltı yap inan bana zor acıkırsın

Kuzucum sabah 10 da veya en geç 10,30 da kahvaltın bitmiş olacak şekilde kalkmalısın bitanem.Neden kursa gidemiyormuşsun bakayım prensesim abartılı kilon yok inan üstelik hiç göstermiyrosun lütfen kendini toplumdan soyutlama

Haftada bir tartılman bozmaz motivasyonunu kuzum

8:30 kalktim. SUan 00:15 hala uyumadim uykum yok pfffff napcambenyaa

Bu aradadaha yeni limonlu form cayi ictim tansiyonum firladi. Hep bu cayi ictigimde boyle oluyor. Sizdede oluyormu ve nedenini bilen varmi?

Prensesim şayet geç kalkıp vucudun yorulmazsa uykun gelmez tatlım her boş vaktini spor yaparak değerlendir sabah öğle akşam 30 ar dk yapsan minimum 1,5 saatlik spor tüm gün metabolizmanı çalıştırır ve mışıl mışıl uyursun kuzum

Çarşamba menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam köfte,3 kasık bulgur pilavı,salata
1 Türk kahvesi(3kare bitter) 2 maden suyu,1 yesil cay

Afiyetolsun meleğim spor paşamızın peşinde koşmaca sanırım

Ben almisimdir kesin yaa tartiya cikmak istemiyorum ilk defa cuma gunu ...

karamsarlık yok pozitif düşünüyoruz dru bakalım hele bir sabah olsun umudum

Gunaydinnn herkezeee yarin buyuk gun burda ilk tarti gunum heyecanliyimm

Ben sizlerden daha çok heyecan yapıyorum inan mayacım

Aleyküm selam cecommm tatlım tae boo hakikaten zor ama çok da zevkli zaman su gibi akıyor onu yaptım bunu yaptım ha gayret derken bir bakmışsın kan ter içindesin.

Bugüne kadar yaptığım sporların içinde p90x3 videoları gibi kısa sürede maksimum nabız seviyesine çıktığım olmamıştı

Civcivlerin peşinde koşmakta artı spor olacak size cecom O minik cadıyı yerim

senin payına düşen erişte miktarı eminim fazla değildir meleğim kuru fasulye milli yemeğimiz sorun yok tatlım belin iyileştimi

Evet ya cok zor merdivenleri inemedim bile bugun tkildim kaldim evde

Önce sağlık bitanem iyileşince elbet yaparsın

Water your body n ötmüyomuki unutuyosunn sağlıklı zayıflamak da zor gelmek diye birşey yok duymamış olayım ben her gün kahvaltı ve yran taşıyorum hastahaneye biliyosun yarın yap götür nasılsa buzdolabınız vardır işyerinde ben minik termosa koyuyorum

İşte bu eminim bir gün herkes karatay yapacak ve hastalıklar tarihe karışacak kızlar yakında sana eşlik etmeye başlar meleğim

Ne güzel anlatmışsın makresimmmm

Afiyetolsun kuzum menülerde spor da mükemmellll

Cecom kuzularda haklı bizim gibi sokakta oynamanın zevkine varamıyorlarki tüm gün evde canları sıkılıyor mecburen tablet pc cep ellerinde ay allahım görmek isterdimmmm bızdığın o halini

Annen harika bir sürpriz olacak o zaman desene bülbülümHediye olarak düşünme bitanem .1 top sade dondurma yiyebilirsin tatlılar içinde en masumu yürüyüşte yapınca hiçbir sakıncası olmaz

Asla aç kalmak yok prensesimm aç aklaarka zayıflayamazsın tatlım Zayıflasan bile saçların dökülür cildin bozulur bu kötülüğü yapma kendine lütfen sağlıklı beslen yükte ağır kaloride hafif besinler tüket sporunu yap bol suyunu iç inan vermemen mümkün değil

Merhaba kaptanim yumurtayı ekmek olmadan yemek çok zor ama alisiyorum yarın da marulla deneyicem teşekkür ederim

İnşallah seversin bitanem benim için marul lavaş veya yufka demek

yeni başlayınca hep acaba doğru mu diyorum daha önceden kitabını almış ama okumamıştim şimdi okuyacam ama nereye koydumsa bulamadım bir türlü

Takıldığın yerlerde sık sık okuman en güzeli en doğru bilgiler kitapta çünkü

Benim ikinci gebeligimde gebelik şekeri çıktı genetik yatkınlık da doktor sen illaki bu hastalığa yakalanacaksin ama zamanı senin elinde dedi karatay diyetiyle inşallah engelleyebilirim

Keisnlikle engelleyeceğine garanti veririm ben başlamadan önce şeker ilacı kullanıyordum insülin direncim yüksekti 7 ay sonunda şeker haplarından kurtuldum tatlım

Agri kesici jel aldim biraz daha iyi sanki bugun saol canim

jeller de elbet etkili ama acaba kuru soğan dövüp zeytinyağıyla karıştırıp sarsan tüm ağrını çeker bitanem

Kizlar altincilek zayiflatiyormu bilgisi olan varmi

Hepsi hikaye prensesimm

zayıfliyosun canım.. bende bugun kuran vardı gittim..kasnağa dönmüs dediler duydumben bunu iyi bi sey olarak alıyorum..

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap olmuş seninki jojommm

iyi aksamlar bugunum karışık gecti.. menum tek ogun pekde iyi bi ogun sayılmaz

biraz katılım yapim yarın cumakart falan almim..

seni uyanık mesaj sayısını mı yükselteceksinnn birileri geldi aklıma nedense

1 bardak su yerine 1 bardak süt içseydin keşke jojom maşallah güzel yürümüşsün allah kabul etsin canım

Kaptanım salatayı eklemeye çalışıyorum..galiba fazla sevmedigimden elim gitmiyo..

Jojom salata illa klasik salata olmak zorunda değilki tamamen senin hayalgücüne ve zevkine kalmış yemekten ziyade salataları seviyorum ben

Kurufasulye kekimii abla :sss

http://woto.com/kurufasulyeli-kek

bu linkte var tarifi prensesim

Afiyetolsun tatlım menü süperrr maşallah özellikle domates suyu derkennnn tartı öncesi kornet olmamışşş

Geçmiş olsun prensesimize balım bu ara bizim çevrede de çok salgın mı var acaba

Sweetdimple spor yok bugün kaptanım sadece cezamı yaptım

Canın sağolsun bitanem prenses iyi olsunda tek zaten çok yorulmuşsun

oylemii nasıl gidiyo hiç tartılmıyomusun ay benim kötü huyum sabah aksam tartılıyorum sonra bunalıma giriyorum

Sakın bunu yapma mayacım kaldı ki gün içinde bile tartı değişik rakamlar gösterebiliyor sadece cuma günleri kalktıktan en az yarım saat sonra ve wc ye çıktıktan sonra mümkünse aynı kıyafetlerle tartıl kuzum

Haftada bir kez tartiliyorum 95 ile basladim gecen cuma 91 dim. Takimda ilk tartilmam yarin insallah vermisimdir. Cook dikkat ediyorum.surekli tartilmaj iyi degil diolar tartilmuyorum hergun tartiyida sakladim gormemk icin

Eminim yarın tartı yüzüne gülecek tatlım kaldırmakla en güzelini yapmışsın

evet biliyorum abla ama cok hararetlenmiştim dayanamadım bendeki bu hararet zaten beni bitircek en iyisi eve hic sokmamak galiba

oylemiii hic bilmiyodum kuruyemiş niyetine yiyodum bende bidaha almam eve

Çiğ kuruyemişten vazgeçme mayacım

İyi akşamlar tatlım hem muz hem elma hem browni hakikaten fazla kaçmış kuzum sağlık olsun ama 20 dk ip atlama gelsin benden ilk cezan hayırlı olsun
meyveleri mutlaka tarçınla yanında süt ürünleriyle birlikte tüket tatlım ve lütfen 1 adeti geçme muzun ise glisemik indeksi yüksek sadece karatay kahvaltısında yumurta yerine yiyebilirsin tatlım tabii yerli muz olmak kaydıyla ama sporuna bayıldım

***6.Takım 413.Etap***

45derya45(80,4/ / /% )
asea(73,6/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:75,7-Hedef :60
baldandane(94,3/ //% )
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 85,5/ / /% )
jojowa(52,9/ / /% )
hope93(63,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:63,5 -Hedef 60
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(57,8 / / /% )
Yasmiin17(98,1/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

iyi geceler şekerler bugünkü menüm
sabah karatay kahvaltısı
ara türk kahvesi
öğle: küçük bir parca fırında tavuk 1 yemek kaşığı patates bir porsiyon mercimek pilavı salata
arabir maden suyu bir avuç erik
akşam: kermes varmış kermese gittim 1 tane içli köfte 1 porsiyon sadece döner salata 1 ayran
en az 3 litre su içtim 20dakika+50 dakika yürüyüş
akşam biraz fazla oldu telafi ederim inşallah

***Free Takım***

miss_wong (72,3/ //% )
oynakbasi34(103,8/ / /% )
morcadıyesilyarasa(48,8/ / /% )
Rengarenknesli(75,9/ / /% )
leyla34(56 / / /% )
tubikotubiko(59/ / /% )
hedefim58(87/ / /% )
selvos88(91/ / /% ) 29 mayıs listede
anneyim(84 / / /% )29 mayıs listede
maya55(55,5/ /% )
milad2015(92,4/ / /% )
La Melodie(85,9/ / /% )
jtaime020626(75/ /% )

Free Takım Ortalaması: %

Ben bir fazlalık göremedim kuzum içli köfte de dönerde serbest 70 dk harikasınnn

45derya45 oynakbasi34 yarınki liste sizlere emanet meleklerimm hope bikaçgündür uğramıyor umarım herşey yolundadır şayet bildirim yapmazsa çıkarırsınız mümkün olduğunca erken gelmeye çalışacağım

ya benim adımsayarda bir sorun var herhalde bügün nerdeyse hiç durmadım yerimde uzun yürüyüşlerim 20+50 daakika ama onıun haricinde yürüdüğüm kısa mesafeleri de sayarsam en az 1,5 saat tempolu yürüdüm hep telefon cebimdeydi ama 7600 adım gösterdi

tmm abla oğlan uyuyoken ben hemen atlim ozmn cok kötü hissediyorum cunkii belki gecer

Bu hafta 14, takımla yarıştaydık biliyorsunuz kaybeden takım kazanan takımın ismini profillerine yazacak yarın ortalamamız yüksek olur inş meleklerimm

iyi akşamlar güzeller menümü yazıp kaçacağım bugün erkenden yatasım var
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
akşam: karnabahar yemeği ( sanırım sezonun son karnabaharını yedik artık seneye kışa kısmet), cacık. bir küçük şerbetli kurabiye ama şerbeti öyle çok şekerli ve fazla değildi
su: 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…