Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim ikinci gebeligimde gebelik şekeri çıktı genetik yatkınlık da doktor sen illaki bu hastalığa yakalanacaksin ama zamanı senin elinde dedi karatay diyetiyle inşallah engelleyebilirim

Dün haşlanmış yemiştim canım bugün omlet yaptım yerken çok sıkıntı olmuyor da daha sonra midem bulunmaya başladı kahvaltı sonrasında muz yedim biraz rahatlattı

ben genelde haşlanmış yedim ama zorlanmadım ama en çok mantarlı yada kıymalı seviyorum canım... yada en son üstüne peynir ve maydanoz doğruyorum 1 kerede öyle karıştırıp kapatıyorum...

aaa bak bide yumurta kapama tarifi vereyim sana
haşlanmış yumurtayı 2 ye böl uzun olarak. tavada tereyağı, pul biber karabiber az erit yumurtaları sarısı altta kalacak şekilde kapat yağdan alıp birde üzerleine gezdir onuda çok severim ben.

bi arada kurufasulye kekini dene tavsiye ederim...

tesekkur ederim hayatım..

bugun menum:

sabah :1 bardak su..evden cıktım islerim vardı kahvaltıya hiç vakit bulamadım.

eve gelir gelmez komsumun kuranı vardı oraya gectim..
akşamkuran da)kucuk kase tavuklu pilav yedim sadece..daha bise yemicem pilav oldugu icin..

telefondaki adımsayar: 11000
100 ip
su aklıma geldikce ictim sayamadım..

evet karatayı bende çok sevdim.. kan degerlerim duzelince dedim gercekten dogru beslenme sekli.. istisnalar haric gezmeler vs. dısında evde uyguluyacağım yaşam şeklu:)

Bugunku menum
Sabah: yesil cay, 1/2 bardak sut, 1/2 yulaf ezmesi, 1yk kru uzum, 1 ck tarcin, 2 ceviz
Ara: 1 bardak domates suyu
Ogle: haslanmis kabak, 1 derisi alinmis but, 2 yk yogurt
Ara: 5 badem, 2 dilim kuru elma, yesilcay
Aksam: izgara hellimli salata
Ara : yesilcay

Ayagim burkulmus oldugu icin spor yok
3 litre su
Bide yazmayi unuttum bi kornet yedim bugun

perşembe
kahvaltı karatay
öğle 1 bardak süt 2 adet hoşbeş gofret
akşam lahana yemeği salata ayran
bugün 2 yaşında ki kızım çok hastaydı ölüyorum yorgunluktan dün geceden beri ishal istifra oldu her yer battı çok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…