yeni başlayınca hep acaba doğru mu diyorum daha önceden kitabını almış ama okumamıştim şimdi okuyacam ama nereye koydumsa bulamadım bir türlüçokta abartılı değilmiş kuzum sorun yok bence... karaty dışı bişey yok ki
Benim ikinci gebeligimde gebelik şekeri çıktı genetik yatkınlık da doktor sen illaki bu hastalığa yakalanacaksin ama zamanı senin elinde dedi karatay diyetiyle inşallah engelleyebilirimbugün hayatımda ilk kez şekerimi ölçtürdüm.. niye öyle bişey yaptım işyerindeki kızlar gitmişler eczaneye mağazanın karşısında pek bi şanslıyız sankimmm. neyse onlar gitti ölçtürmeye bende gaza geldimmm iyikide gitmişimmmm bir daha bir daha bir daha yaşasın karatay dedim.hepsinin açlık şekeri 118 123 124 ken benimmmmm 98
Agri kesici jel aldim biraz daha iyi sanki bugun saol canimGeçmiş olsun canım, ağrı kesici merhem sürseydin. Devam ederse doktora gitmeyi ihmal etme sakın
Dün haşlanmış yemiştim canım bugün omlet yaptım yerken çok sıkıntı olmuyor da daha sonra midem bulunmaya başladı kahvaltı sonrasında muz yedim biraz rahatlattıcanım omlet yap yanında ceviz badem ye brde yeşillik inan alışacaksın
Benim ablamdada gebelik sekeri vardi doktorda aynen oyle demis ama kesin degilmis olabilir demisBenim ikinci gebeligimde gebelik şekeri çıktı genetik yatkınlık da doktor sen illaki bu hastalığa yakalanacaksin ama zamanı senin elinde dedi karatay diyetiyle inşallah engelleyebilirim
zayıfliyosun canım.. bende bugun kuran vardı gittim..kasnağa dönmüs dediler duydumben bunu iyi bi sey olarak alıyorum..arkadaşlar bugün bana dar gelen bi kıyafete rahatça girdiğmi farkettim zayıflıyomuyum neeee
Dün haşlanmış yemiştim canım bugün omlet yaptım yerken çok sıkıntı olmuyor da daha sonra midem bulunmaya başladı kahvaltı sonrasında muz yedim biraz rahatlattı
Bi ara yedim ama faydasini gormedim canimKizlar altincilek zayiflatiyormu bilgisi olan varmi
canım nasıl oldu ayağın...Bi ara yedim ama faydasini gormedim canim
tesekkur ederim hayatım..ahhh ahhh napsak bu durumları bilmiyorum... kararlı olabilsek olacakta pes ediyoruz...
kuzum boyun kaç senin aslında kilon azzz bizimkilerin yanında
bende çok severim limonlu suyu ama tansiyon problemimden dolayı içemiyorum.. o yüzden karbonata devam
canım ölçüyü kaçırmadıktan sonra sorun yok...
olur olur. bak sana tüyo yada bana böylesi yaradı.. sabah büyük porsiyon, öğle orta akşam en küçük
harikasın jojom afiyet olsun
menün çok güzel canım
kolay gelsin balımmm rabbim zihin açıklığı versin
inşallahhhhhhh
eriyoruzzzzz kuzummmmmmmmm
çokta abartılı değilmiş kuzum sorun yok bence... karaty dışı bişey yok ki
evet karatayı bende çok sevdim.. kan degerlerim duzelince dedim gercekten dogru beslenme sekli.. istisnalar haric gezmeler vs. dısında evde uyguluyacağım yaşam şeklu:)bugün hayatımda ilk kez şekerimi ölçtürdüm.. niye öyle bişey yaptım işyerindeki kızlar gitmişler eczaneye mağazanın karşısında pek bi şanslıyız sankimmm. neyse onlar gitti ölçtürmeye bende gaza geldimmm iyikide gitmişimmmm bir daha bir daha bir daha yaşasın karatay dedim.hepsinin açlık şekeri 118 123 124 ken benimmmmm 98
bi arada kurufasulye kekini dene tavsiye ederim...
Kurufasulye kekimii abla :sss
Bugun agri azaldi ama yuruyus yapamuyorum canm skkncanım nasıl oldu ayağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?