kesinlikle çok besleyice ve sağlıklı bir kek, içinde ne olduğunu bildiğimiz şekerin ve unun zararlarından uzak, ben kızım için yaptığımda ( kurufasulye keki olduğunu bilmiyorsağol canım hemen deniyecem kekle çok ilgim yoktur ama oğlum için deniyecem bir defa tv de yapılışını izlemiştim
yok be canım lira eczaneden olsun İngiliz karbonatı de sorun yok..Cok mu pahali bende alayim ya marka falan önemli mi
hımm 2 3 kilo versen en iyisi sanki oda koruma amaçlı yoksa gayet güzel yani..Boyum kisa ya 161
Eşim 1 cm niye ekloyosun düz soyle diyo ama ben söylüyorum yinede en fazla 53 kilo falan olmam lazim ben tatliya cok düşkunum zor weriyorum kilo ya bide spor hic sewmem itiraf etmek gerekirse
İyi akşamlar meleklerimmmmm hayret bugün erken gelebildimm
Fıstığım çiğ kuruyemiş mutlaka eklemelisin kahvaltına o eksiğin vardı ben sana yazayım istersen
2 yumurta kayısı kıvamında veya omlet olarak
avuç için büyükklüğünde ve kalınlığında peynir taze kaşar hariç
3 gün kurusu kayısı (kayısı kilo verme hızını azaltıyor tecrübeyle sabit)
zeytinyağında 20 ye kadar zeytin
1 ince belli çay bardağı çiğ kuruyemiş(ceviz fındık badem kaju)
mevsime göre zeytinyağlı yeşillik veya salata sınırsız
(limonlu maydanozu ne kadar yersen o kadar ödem atarsın tatlım bol bol ye)
1 ad meyve ( hızlı kilo vermek için ben son zamanlarda en sevdiğim meyvelerden de vazgeçmiştim)
bu şekilde eksiksiz bir kahvaltı yap inan bana zor acıkırsın
Kuzucum sabah 10 da veya en geç 10,30 da kahvaltın bitmiş olacak şekilde kalkmalısın bitanem.Neden kursa gidemiyormuşsun bakayımprensesim abartılı kilon yok inan üstelik hiç göstermiyrosun lütfen kendini toplumdan soyutlama
Haftada bir tartılman bozmaz motivasyonunu kuzum
Prensesim şayet geç kalkıp vucudun yorulmazsa uykun gelmez tatlım her boş vaktini spor yaparak değerlendir sabah öğle akşam 30 ar dk yapsan minimum 1,5 saatlik spor tüm gün metabolizmanı çalıştırır ve mışıl mışıl uyursun kuzum
Afiyetolsun meleğim spor paşamızın peşinde koşmaca sanırım
karamsarlık yok pozitif düşünüyoruz dru bakalım hele bir sabah olsun umudum
Ben sizlerden daha çok heyecan yapıyorum inan mayacım
Aleyküm selam cecommmtatlım tae boo hakikaten zor ama çok da zevkli zaman su gibi akıyor onu yaptım bunu yaptım ha gayret derken bir bakmışsın kan ter içindesin.
Bugüne kadar yaptığım sporların içinde p90x3 videoları gibi kısa sürede maksimum nabız seviyesine çıktığım olmamıştı
Civcivlerin peşinde koşmakta artı spor olacak size cecomO minik cadıyı yerim
senin payına düşen erişte miktarı eminim fazla değildir meleğimkuru fasulye milli yemeğimiz sorun yok tatlım belin iyileştimi
Önce sağlık bitanem iyileşince elbet yaparsın
Water your body n ötmüyomuki unutuyosunnsağlıklı zayıflamak da zor gelmek diye birşey yok duymamış olayım ben her gün kahvaltı ve yran taşıyorum hastahaneye biliyosun yarın yap götür nasılsa buzdolabınız vardır işyerinde ben minik termosa koyuyorum
İşte bu eminim bir gün herkes karatay yapacak ve hastalıklar tarihe karışacakkızlar yakında sana eşlik etmeye başlar meleğim
Ne güzel anlatmışsın makresimmmm
Afiyetolsun kuzum menülerde spor da mükemmellll
Cecom kuzularda haklı bizim gibi sokakta oynamanın zevkine varamıyorlarki tüm gün evde canları sıkılıyor mecburen tablet pc cep ellerindeay allahım görmek isterdimmmm bızdığın o halini
Annen harika bir sürpriz olacak o zaman desene bülbülümHediye olarak düşünme bitanem .1 top sade dondurma yiyebilirsin tatlılar içinde en masumu yürüyüşte yapınca hiçbir sakıncası olmaz
Asla aç kalmak yok prensesimm aç aklaarka zayıflayamazsın tatlımZayıflasan bile saçların dökülür cildin bozulur bu kötülüğü yapma kendine lütfen sağlıklı beslen yükte ağır kaloride hafif besinler tüket sporunu yap bol suyunu iç inan vermemen mümkün değil
İnşallah seversin bitanem benim için marul lavaş veya yufka demek
Takıldığın yerlerde sık sık okuman en güzeli en doğru bilgiler kitapta çünkü
Keisnlikle engelleyeceğine garanti veririm ben başlamadan önce şeker ilacı kullanıyordum insülin direncim yüksekti 7 ay sonunda şeker haplarından kurtuldum tatlım
jeller de elbet etkili ama acaba kuru soğan dövüp zeytinyağıyla karıştırıp sarsan tüm ağrını çeker bitanem
Hepsi hikaye prensesimm
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o hesap olmuş seninki jojommm
seni uyanık mesaj sayısını mı yükselteceksinnn birileri geldi aklıma nedense
1 bardak su yerine 1 bardak süt içseydin keşke jojommaşallah güzel yürümüşsün allah kabul etsin canım
Jojom salata illa klasik salata olmak zorunda değilki tamamen senin hayalgücüne ve zevkine kalmış yemekten ziyade salataları seviyorum ben
http://woto.com/kurufasulyeli-kek
bu linkte var tarifi prensesim
Afiyetolsun tatlım menü süperrr maşallah özellikle domates suyuderkennnn tartı öncesi kornet olmamışşş
Geçmiş olsun prensesimize balım bu ara bizim çevrede de çok salgın mı var acaba
Canın sağolsun bitanem prenses iyi olsunda tek zaten çok yorulmuşsun
Sakın bunu yapma mayacımkaldı ki gün içinde bile tartı değişik rakamlar gösterebiliyor sadece cuma günleri kalktıktan en az yarım saat sonra ve wc ye çıktıktan sonra mümkünse aynı kıyafetlerle tartıl kuzum
Eminim yarın tartı yüzüne gülecek tatlımkaldırmakla en güzelini yapmışsın
Çiğ kuruyemişten vazgeçme mayacım
tebrik ederim sonucunuz süper kızlar. bizde iki üye hala bildirimde bulunmadı. onlar gelmezse rövanşı aldınız sayılır
6.Takım 413.Etap***
45derya45(80,4/79,9 /0,5 /%0,62)
asea(73,6/72,3 /1,3 /%1,77 )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:75,7-Hedef :60
baldandane(94,3/93,8 /0,5/% 0,53)
battaniye1 (74,7/ / /% )sabit
Bulbul-e Bismil( 85,5/84,7 /0,8 /%0,94 )
jojowa(52,9/ 52.5/0.4 /%0.76 )
makres76 (61,8/ 61,1/0,7 /% 1,13)
umutsuzwakaa(57,8 /57,8 /0 /%0 )
Yasmiin17(98,1/ / /% ) 1.kez bildirim yapmadı
6.Takım Ortalaması: 0,64
dört gözle onları bekliyorum bendeeee
aynen deryam neden böle yaptılar anlamadım
canlarım tebrikler
makresim harikalar yaratmışsın kırdın yıktın ezdin gidiyon maşallah nazarım değmesin.
deryam sende baya istikrarlı ivme kazandın nazarrr
baldanem supersin
vay bulbulum wayyyy
jojova başarıların devamını dilerim şeker
asea cım azmin daim olsun
teşekkür ederim canım sen de süpersin her hafta artı çıkmıyaym diye uğraşıyorum inanki gitsin de yeter ki 100 gr gitsinmakresim uçurdu bizi neslim.. hele bülbülümmm misafiri var kaçamak falan derken süper... balım zaten istikrarını hiç bozmadan gidiyo.. jojoomm da aynı.. asea da öyle devam edecek gibi duruyo canımmm...
bana gelince geç açıldım ama iyi oldu sanki neslimmm
Inşallah canım ben de herkesi tebrik ederim inşallah dahada iyi sonuçlar aliriz hepimiz
canlarım tebrikler
makresim harikalar yaratmışsın kırdın yıktın ezdin gidiyon maşallah nazarım değmesin.
deryam sende baya istikrarlı ivme kazandın nazarrr
baldanem supersin
vay bulbulum wayyyy
jojova başarıların devamını dilerim şeker
asea cım azmin daim olsun
teşekkürler bende sizi tebrik ederimKizlar rövanşı siz kazandiniz heoinizi tebrik ediyorum opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?