tesekkur ederim canım..***6.Takım 413.Etap***
45derya45(80,4/79,9 /0,5 /%0,62 )
asea(73,6/72,3 /1,3 /%1,77 )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:75,7-Hedef :60
baldandane(94,3/93,8 /0,5/% 0,53)
battaniye1 (74,7/ / /% )sabit
Bulbul-e Bismil( 85,5/84,7 /0,8 /%0,94 )
jojowa(52,9/ 52,5/0,4 /% 0,75)
hope93(63,2/ / /% )Yeni Üye Başlangıç:28 Nisan-Başlangıç Kilo:63,5 -Hedef 60
makres76 (61,8/ / /% )
umutsuzwakaa(57,8 /57,8 /0 /%0 )
Yasmiin17(98,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
jojowa canım listeye ekledim tebrikler.
seninde kandilin mubarek olsun..Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. ..
Hayirli cumalar kizlar.Kandiliniz mubarek olsun
hayırlı kandiller..Merhaba kızlar hepinize hayırlı kandiller
canlarım tebrikler
makresim harikalar yaratmışsın kırdın yıktın ezdin gidiyon maşallah nazarım değmesin.
deryam sende baya istikrarlı ivme kazandın nazarrr
baldanem supersin
vay bulbulum wayyyy
jojova başarıların devamını dilerim şeker
asea cım azmin daim olsun
evet ablam cumartesi günü döncek kuzum dersanesi varmış hayırlısıyla iyi bir yeri kazanıp hayatını kurtarsında. tamam ablam cumartesinden itibaren başlıyorum artık toparlanmam lazım diymiii
Iiyi aksamlar bugunun menüsü
kahvalti domates salatalik bibersuzme peynir 4zeytin
bu sabah az yiyebildim
Oglen kofte 2dilim tahillk ekmek coban salata
aksam salata firinda sebze yaptim
hee bu arada 1 dilim kek
2litre su
1 adet yesilcay
Bu arada misafr war demistim ya kendiisi kilolu 75kilo boyuda cok uzun degil ben dikkat ediyorum fazla kacirmiyorum diye bana neler dedi bi de diyet yapiyorum demedik yani sen yemek yeemiyosun ölü gibi diyo yok neymiş cok yanlismis insanlari anlamıyorum yaben de diyecektim sende yap bence diye
Kilo sende takinti olmus diyo hastalik yapiyomsuum sinir oldum ya sinir
Boyum kisa ya 161
Eşim 1 cm niye ekloyosun düz soyle diyo ama ben söylüyorum yinede en fazla 53 kilo falan olmam lazim ben tatliya cok düşkunum zor weriyorum kilo ya bide spor hic sewmem itiraf etmek gerekirse
Stresliyim uzgunum icim icimi yiyor. Diyetim bugun tamamen mahf oldu. Kendime kiziyorumm neden boyle birsey yaptigimi. Ya kararliyim ama neden bozuyrummmmmm. Oyle yerimde durmakla olmuyor bos bos evde durmusum. Hergun en az 1 saatimi sporla gecirecem oda normal yuruyus. Ya kafayi yicem kendimi sakinlestirmeye calisiorum. Uzak durmak istiyorum artikkk abur cuburlardannnnnn..napicamm bennnn... Ya soyle bi 1 2 ay dayansam kendimi tutsam 15 kg versem kendimi disari aticam. Hep erteliyorum kilo vermemi. Yaptigim gunler bosuna gidiyor oldugum yerde tekrr sayiyorum sanki. Morelim 0. Ayrica yarinda tartilmak istwmiyorum cok uzgunum ama sanirim kkye ugramayacam kendime bir ceki duzen vericem ve o gun herseyi kafamda bitirecem. Ben sizlere durust olmak istedim bunu anlatarak. Ve cok uzgunum. Olayi kafamda bitirmemisim demekki. Once bunu cozmem lazim. Haftaya cumaya kadar tartilmayacam. Fark ettimki kahvaltimi muz ve yogurtla gecistirsem aksam ustu mahfediyorum. Artik kahvaltimi duzGun yapacagim karataykahvaltisi. Banu ablacim ozurdilerim ama Ben bu olayi kafamda bitirmezsem bosu bosuna yarismis olurum. Sucluluk duygusu icinde bogulacagimzorla kendimi uyutacagim simdi..iyigeceler
Yarin yokum ama ertesi gun varim yine yepyeni bir yaseminle in sha Allah. Allah a emanet olunn cok opdum sizlerii canlarim
Listede yokum 2 hafta sonrami gircem. Bu hafta yuzdelik hesaplamama gerek varmi?
Kizlar gunaydinnnnucuyorum mutluluktan o nefret ettgim tarti bana bugun oyle sirin oyle tatli gorunduki sonunda 8 ile baslayan rakamlar gorundu tartida suan tam 88.5 kiloyum kizlar yuzdemide hesapladim %2.74 iyiki varsinuz cok cok mutluyum
Günaydın şekerler okula gitmeden kilo bildirimi yapayım kilometre 72,3mesaj sayım 38 inşallah herkes in sonuç güzel dir
leblebi yerine salatalık soy ye perimmmHaklısın canim. Teşekkür ederim uysrilarin icin.kabak yemegi azdi o yüzden yarim tabak yemistim... birsey sormak istiyorum. .gece acikirsam leblebi yesemzarari olur mu...yogurt ayran soguk oluyor her zaman insanin cani çekmiyor da....
şimdilik kaçıyorum canlarım görüşürüz birazdan
Sağlık olsun umudummm misafirtin vardı buna rağmen sbait çıkmanda bir başarı benceSabah sabah moralim bozuldu kilom.57.8
Memleketten ailem geldi hemen çıkıyorum gecmiş yapamadan daha sonra girecem inş
*** 3. Takım 413. Etap **
Olvidos : (57,5/57/0,5/%0,87)
Ayulduzz: (67,9///%) izne ayrıldı
Mavi kedi: (59,2/59,2/0/%0)kilosu sabit
Selale86: (75,1/74,3/0,8/%1,06)
Eriğim: (79,9/79.5/0.4/%0.50)
Elanaz07 : (79/78,1/0,9/%1,14)
Kelebekolcam: (75,1/74.8/0.3/%0.40)
Afife lale: (67,6/66,6/1/%1,48)
Zerosima : (58/57.2/0,8/%1.38)
Meltemsmh: (64,4/63,3/1,1/%1,70) yeni üye, takıma geliş tarihi 1 mayıs 2015, başlangıç kilosu 64,9 , hedef kilosu 56
3.Takım ortalaması: %0,85
kızlar listemizi kontrol edebilecek biri varmı?
gunaydinlar islerim var kilo mu yazip cikcam. sonra gelicem:))bugun 52.5
gidim gidim ilerliyom ama olsun
mesaj 25
mesaji doldurmaya urastim olmadi
geç kaldım bildirime, bugün başım kalabalık zamanım yok kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Perşembe menüm
Kalkınca (6:30)
2 bardak su+1 kuru incir,
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 dilim k.ekmeği
domates, salatalık, kıvırcık, maydanoz zeytinyağı ve limon gezdirilmiş
ara (10:30)
yarım elma
Öğle (12:00)
tavuk sote, salata, 1 dilim kepek ekmeği
Ara 2 hurma,1 ceviz
Akşam (18:00)
4 kaşık bulgur pilavı
Ara (20:00)
4 kaşık yoğurt
Su 3 litre, spor yapamadım grip oldum burnum hiç durmadan aktığı için spor programımı da aksatmak zorunda kaldımBu akşam da kandil akşamı yine spor yapamam hem gribim de hiç geçmedi. Yarın evdeyim ve inşallah bir aksilik çıkmazsa 3 günlük spor programımı bir günde yapacağım inşallah.
Merhaba arkadaşlar ben bu hafta listeye girmiyorum diye bildirim yapmadim da... ama yazayım yine de başlangıç kilom 85 hedef kilo 65...
Bu hafta en iyi yaptigim sey msj yazmaakk msj sayim :35 ++
Listeye gircegim gunu sabirsizlikla bekliyyoryn
Merhaba hanimlar gec kaldim kusura bakmayin oglumun doktor kontrolu vardida sabah ancak geldim eve
Baslangoc kilom 55.5
Bugunku kilom: 55.1
Yuzdeyi hesaplamayi tam anlamadim galiba % 0.72 gibi bise
Aslinda daha cok vermistim ama dunki kacamak mahfetti beni
Mesaj sayim 39,listeye girmiyom bu hafta ama herseyimi yazdim valla bendeki hevese bak
ben yine unutmadan menümü yazayım
perşembe
sabah : kkk
öğle : mercimek çorbası ve 5 köfte salata
akşam : tavuklu salata ve bir bardak ayran
su 2,2 litre
spor : 20 squat
Mesaj sayım 20 maalesef. Hem elektrik kesintisi hem de iş yoğunluğu fazla yazamamışım.
fasulyenin ölçüsünü az taktım malum geçen haftaya göre bu hafta akşam öğünlerim biraz daha fazlaydı. yoksa sabah kahvaltı niyetine bile yerimmmm
ahhh o programın dili olsa benden ne çektiğini bi anlatsa bi gün kime diyoruuuummmmm diye bağıracak bana
o ötüyo ben erteliyorummm 1 gün takip etsem 2. gün es geçiyorum sonra da böyle oluyo...
diyorum zaten kızlara bir gün herkes karataycı olacakkk...
tebrik ederim sonucunuz süper kızlar. bizde iki üye hala bildirimde bulunmadı. onlar gelmezse rövanşı aldınız sayılır
teşekkür ederim canım sen de süpersin her hafta artı çıkmıyaym diye uğraşıyorum inanki gitsin de yeter ki 100 gr gitsin
Kizlar rövanşı siz kazandiniz heoinizi tebrik ediyorum opuyorum
Bu hafta 3. olduk meleklerim hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum
8 haftalık yeni bir dönem başlıyor bu dönemi hiç nota almadan geçirmek yeni hedefimiz olsun mu
herkesi canı gönülden tebrik ederim.kaptanım azminize ve motive etmnize hayranım çok teşekkürler inş.bizde 8 haftalık bu dönemi nota almak ne demek hep ilk üçte tamamlarız inş.
sizin şu yaptığınız işi siz önemsemiyorsunuz ama aynı vakiti diyetisyene verdiğimde üstüne de para veriyorum seni seviyoruz kaptan iyi ki varsın.değerli vaktini ayırdığın için
Ne demek balım asıl ben size teşekkür ederimmm sizlerden geri dönüşler böyle güzel olunca benden mutlusu yok en büyük ödülümü ise sizler hedeflerinize ulaştığınızda alacağımİnşallah bitanem siz sağlıklı bir şekilde kilo verin benim için en önemlisi bu hepiniz gönlümün birincisisiniz zaten
sizin şu yaptığınız işi siz önemsemiyorsunuz ama aynı vakiti diyetisyene verdiğimde üstüne de para veriyorum seni seviyoruz kaptan iyi ki varsın.değerli vaktini ayırdığın için
Prensesim öncelikle sana çok kırıldığımı belirteyimm tatlım bu hafta rövanş istemiştin nesli ablandan kabul etti sağolsun ama sen birden ben yarın yokum tartılmayacağım diyorsunTatlım her cuma tartılma ve bildirim yapma kuralımız var ister kilo almış ol ister vermiş ol ama bildirimi unutmamız lazım .Bu seferlik affediyorum ama ne olur tekrarlama kuzum Ablalarının emeklerine yazık değilmi takım ruhuna uymadı bu davranışın
Ayrıca lütfen artık plan yapmayı bırak yapacağım edeceğim yerine başladım yapıyorum cümlelerini duymak istiyorum sendensen dışarı çıkma fobini yenmelisin tatlım yakında kursa başlayacaksın o zaman ne yapacaksın kendi kendine kötülük ediyorsun sakın sözleirme gücenme seni çok sevdiğim için abla tavsiyesi sadece bir an önce toparlan kuzum
yok be canım lira eczaneden olsun İngiliz karbonatı de sorun yok..
hımm 2 3 kilo versen en iyisi sanki oda koruma amaçlı yoksa gayet güzel yani..
İyi akşamlar hayırlı kandiller meleklerimmm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
İnşallah gönlündeki yeri kazanır bitanem gençlerin işi çok zor hakikaten.toparlanma zamanı tabiii
öğlen 1 dilim ekmek olsaydı ya umudumo kek de neyin nesi hem de tartı öncesi
böyle konuşanlara kulaklarını tıkayacaksın umudummm
aa olurmu hiç enişte bilmez ama 1 cm bile çok öenmli bizim içinah bir spora başlayabilsen umudum inan kilo vermen hızlanacak artı sıkılaşacaksın kuzum
Prensesim öncelikle sana çok kırıldığımı belirteyimm tatlım bu hafta rövanş istemiştin nesli ablandan kabul etti sağolsun ama sen birden ben yarın yokum tartılmayacağım diyorsunTatlım her cuma tartılma ve bildirim yapma kuralımız var ister kilo almış ol ister vermiş ol ama bildirimi unutmamız lazım .Bu seferlik affediyorum ama ne olur tekrarlama kuzum Ablalarının emeklerine yazık değilmi takım ruhuna uymadı bu davranışın
Ayrıca lütfen artık plan yapmayı bırak yapacağım edeceğim yerine başladım yapıyorum cümlelerini duymak istiyorum sendensen dışarı çıkma fobini yenmelisin tatlım yakında kursa başlayacaksın o zaman ne yapacaksın kendi kendine kötülük ediyorsun sakın sözleirme gücenme seni çok sevdiğim için abla tavsiyesi sadece bir an önce toparlan kuzum
Evet kuzum 3, cuma listedesin keşke ben de ilk hafta alabilsem ama kurallar böylelistede olmasanda free takımdasın tatlım
Mutluluğun daim olsun meleğimmm harika verdin tebrik ederimmm
Harikasın tatlımmm tebriklerr
leblebi yerine salatalık soy ye perimmm
Tberikler Deryacımmmmayrıca bugünkü emeklerin için çok teşekkür ederim kuzum
Sağlık olsun umudummm misafirtin vardı buna rağmen sbait çıkmanda bir başarı benceMoral bozmak yok bu hafta olmadıysa haftaya olacak
Gözün aydın meleğimm hasret giderin bol bol
Tebrikler tatlım harika bir yüzde 2, liğinizi tebrik ederimm daim olsun kuzum
az olsun öz olsun jojomm tebriklerrryanlış mı hesaplamışsın jojom sağlık olsun alt tarafı sarı kart
Ben de seni tebrik ediyorum makresimm iki haftalık değerlendirsen bile gayet güzel bence
Geçmiş olsun bitanemm önce iyileş sonra spor
Teşkkürler bitanemm
Takım listesinde olmasanda free takımdasın perimm aynı kurallar geçerlisüren dolunca takım listesinde olacaksın zaten ama 1 kilo nerden geldi
oyyyy yerim seniiiiiiiasma suratını bakimm haftaya vereceksin ama spora başlaman şart
İnan bende öyle tatlımmm
Tbrikler mayacımmmbana göre sonuç gayet güzel 100 gr verdiğimde zıpladığım haftaları bilirim Hevesli olman ne güzel süren dolunca listeye gireceksin tatlım
Afiyetolsun deryam şükür su azcık artmış ama yeterlimi elbette değill
Sağlık olsun makresimm fırsatın oldukça gelmeye çalıştığını biliyorum tatlım sarı karttan muafsın
Üzem programı ona dayazık amakuru fasulyenin piyazı hariç ben pek sevmiyorum nedense
Teşekkürler meleğimmmmm kazanan yok 1-1 iz bu hafta sıl rövanşı mı yapsak
aynen balımm önemli olan gitmesii
Teşekkürler neslimmmm son rövanş artıkprofil resmini de değiştirmişsin ben de bakayım fulias takım içi 1, olduysa söz vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?