Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekkur ederim canım..

bende tebrik ediyorum herkesi kızlar

İyi akşamlar hayırlı kandiller meleklerimmm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

evet ablam cumartesi günü döncek kuzum dersanesi varmış hayırlısıyla iyi bir yeri kazanıp hayatını kurtarsında. tamam ablam cumartesinden itibaren başlıyorum artık toparlanmam lazım diymiii

İnşallah gönlündeki yeri kazanır bitanem gençlerin işi çok zor hakikaten.toparlanma zamanı tabiii

Iiyi aksamlar bugunun menüsü
kahvalti domates salatalik bibersuzme peynir 4zeytin
bu sabah az yiyebildim
Oglen kofte 2dilim tahillk ekmek coban salata
aksam salata firinda sebze yaptim
hee bu arada 1 dilim kek
2litre su
1 adet yesilcay

öğlen 1 dilim ekmek olsaydı ya umudum o kek de neyin nesi hem de tartı öncesi

böyle konuşanlara kulaklarını tıkayacaksın umudummm

Boyum kisa ya 161

Eşim 1 cm niye ekloyosun düz soyle diyo ama ben söylüyorum yinede en fazla 53 kilo falan olmam lazim ben tatliya cok düşkunum zor weriyorum kilo ya bide spor hic sewmem itiraf etmek gerekirse

aa olurmu hiç enişte bilmez ama 1 cm bile çok öenmli bizim için ah bir spora başlayabilsen umudum inan kilo vermen hızlanacak artı sıkılaşacaksın kuzum

Yarin yokum ama ertesi gun varim yine yepyeni bir yaseminle in sha Allah. Allah a emanet olunn cok opdum sizlerii canlarim

Prensesim öncelikle sana çok kırıldığımı belirteyimm tatlım bu hafta rövanş istemiştin nesli ablandan kabul etti sağolsun ama sen birden ben yarın yokum tartılmayacağım diyorsunTatlım her cuma tartılma ve bildirim yapma kuralımız var ister kilo almış ol ister vermiş ol ama bildirimi unutmamız lazım .Bu seferlik affediyorum ama ne olur tekrarlama kuzum Ablalarının emeklerine yazık değilmi takım ruhuna uymadı bu davranışın

Ayrıca lütfen artık plan yapmayı bırak yapacağım edeceğim yerine başladım yapıyorum cümlelerini duymak istiyorum senden sen dışarı çıkma fobini yenmelisin tatlım yakında kursa başlayacaksın o zaman ne yapacaksın kendi kendine kötülük ediyorsun sakın sözleirme gücenme seni çok sevdiğim için abla tavsiyesi sadece bir an önce toparlan kuzum

Listede yokum 2 hafta sonrami gircem. Bu hafta yuzdelik hesaplamama gerek varmi?

Evet kuzum 3, cuma listedesin keşke ben de ilk hafta alabilsem ama kurallar böylelistede olmasanda free takımdasın tatlım

Kizlar gunaydinnnn ucuyorum mutluluktan o nefret ettgim tarti bana bugun oyle sirin oyle tatli gorunduki sonunda 8 ile baslayan rakamlar gorundu tartida suan tam 88.5 kiloyum kizlar yuzdemide hesapladim %2.74 iyiki varsinuz cok cok mutluyum

Mutluluğun daim olsun meleğimmm harika verdin tebrik ederimmm

Günaydın şekerler okula gitmeden kilo bildirimi yapayım kilometre 72,3mesaj sayım 38 inşallah herkes in sonuç güzel dir

Harikasın tatlımmm tebriklerr

leblebi yerine salatalık soy ye perimmm

şimdilik kaçıyorum canlarım görüşürüz birazdan

Tberikler Deryacımmmm ayrıca bugünkü emeklerin için çok teşekkür ederim kuzum

Sabah sabah moralim bozuldu kilom.57.8
Sağlık olsun umudummm misafirtin vardı buna rağmen sbait çıkmanda bir başarı benceMoral bozmak yok bu hafta olmadıysa haftaya olacak

Memleketten ailem geldi hemen çıkıyorum gecmiş yapamadan daha sonra girecem inş

Gözün aydın meleğimm hasret giderin bol bol

*** 3. Takım 413. Etap **

Tebrikler tatlım harika bir yüzde 2, liğinizi tebrik ederimm daim olsun kuzum

gunaydinlar islerim var kilo mu yazip cikcam. sonra gelicem:))bugun 52.5
gidim gidim ilerliyom ama olsun
mesaj 25

mesaji doldurmaya urastim olmadi

az olsun öz olsun jojomm tebriklerrr yanlış mı hesaplamışsın jojomsağlık olsun alt tarafı sarı kart

geç kaldım bildirime, bugün başım kalabalık zamanım yok kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Ben de seni tebrik ediyorum makresimm iki haftalık değerlendirsen bile gayet güzel bence

Geçmiş olsun bitanemm önce iyileş sonra spor

Teşkkürler bitanemm

Merhaba arkadaşlar ben bu hafta listeye girmiyorum diye bildirim yapmadim da... ama yazayım yine de başlangıç kilom 85 hedef kilo 65...

Takım listesinde olmasanda free takımdasın perimm aynı kurallar geçerli süren dolunca takım listesinde olacaksın zaten ama 1 kilo nerden geldi

Bu hafta en iyi yaptigim sey msj yazmaakk msj sayim :35 ++

oyyyy yerim seniiiiiii asma suratını bakimm haftaya vereceksin ama spora başlaman şart

Listeye gircegim gunu sabirsizlikla bekliyyoryn

İnan bende öyle tatlımmm

Mesaj sayim 39,listeye girmiyom bu hafta ama herseyimi yazdim valla bendeki hevese bak

Tbrikler mayacımmm bana göre sonuç gayet güzel 100 gr verdiğimde zıpladığım haftaları bilirim Hevesli olman ne güzel süren dolunca listeye gireceksin tatlım

ben yine unutmadan menümü yazayım
perşembe
sabah : kkk
öğle : mercimek çorbası ve 5 köfte salata
akşam : tavuklu salata ve bir bardak ayran

su 2,2 litre
spor : 20 squat

Afiyetolsun deryam şükür su azcık artmış ama yeterlimi elbette değill

Mesaj sayım 20 maalesef. Hem elektrik kesintisi hem de iş yoğunluğu fazla yazamamışım.

Sağlık olsun makresimm fırsatın oldukça gelmeye çalıştığını biliyorum tatlım sarı karttan muafsın

Üzem programı ona dayazık ama kuru fasulyenin piyazı hariç ben pek sevmiyorum nedense

tebrik ederim sonucunuz süper kızlar. bizde iki üye hala bildirimde bulunmadı. onlar gelmezse rövanşı aldınız sayılır

Teşekkürler meleğimmmmm kazanan yok 1-1 iz bu hafta sıl rövanşı mı yapsak

teşekkür ederim canım sen de süpersin her hafta artı çıkmıyaym diye uğraşıyorum inanki gitsin de yeter ki 100 gr gitsin

aynen balımm önemli olan gitmesii

Kizlar rövanşı siz kazandiniz heoinizi tebrik ediyorum opuyorum

Teşekkürler neslimmmm son rövanş artık profil resmini de değiştirmişsin ben de bakayım fulias takım içi 1, olduysa söz vermiştim

Bu hafta 3. olduk meleklerim hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum

8 haftalık yeni bir dönem başlıyor bu dönemi hiç nota almadan geçirmek yeni hedefimiz olsun mu

herkesi canı gönülden tebrik ederim.kaptanım azminize ve motive etmnize hayranım çok teşekkürler inş.bizde 8 haftalık bu dönemi nota almak ne demek hep ilk üçte tamamlarız inş.

herkesi canı gönülden tebrik ederim.kaptanım azminize ve motive etmnize hayranım çok teşekkürler inş.bizde 8 haftalık bu dönemi nota almak ne demek hep ilk üçte tamamlarız inş.

Ne demek balım asıl ben size teşekkür ederimmm sizlerden geri dönüşler böyle güzel olunca benden mutlusu yok en büyük ödülümü ise sizler hedeflerinize ulaştığınızda alacağım İnşallah bitanem siz sağlıklı bir şekilde kilo verin benim için en önemlisi bu hepiniz gönlümün birincisisiniz zaten

sizin şu yaptığınız işi siz önemsemiyorsunuz ama aynı vakiti diyetisyene verdiğimde üstüne de para veriyorum seni seviyoruz kaptan iyi ki varsın.değerli vaktini ayırdığın için

Biliyorum abla takim ruhuma uymadigi icin o yuzden herkesten ozurdiledim ve tekrar ozurdiliyorumda.. Cok utandim kilomu soylemek istemedim napiyim abla. Yakinda kursa baslasam zaten zayif olurum buyuk ihtimalle in sha Allah ama 89 olmadan disaricikmayacagim :) evde sporumu yapacagim. Tamam abla biliyorum benim iyiligim icin soyledigini..
Yapiyorum iste bakalim tartiyi saklattirdim anneme. Ilk adimim o oldu. Cumaya kadar tartilmak yok. Ve sporada yarin basliyorum 3 er 30 dk. Sabah ogle aksam. Yarin erkenden kalkacam 8 uyanacagim artik. Hayatimda bazi seyleri degistirme zamani.

Bugunkimenu

Sabah; 2 yumurta omlet, 10 zeytin. 10 ince dilim sucuk. Kibrit kutusu kadar peynir. 1 domates ve maydanoz.

Aksam; karnibahar yemegi yarim tabak kadar, yarim tabak kadar yaninda yogurt

3 litre su bitirdim.

yok be canım lira eczaneden olsun İngiliz karbonatı de sorun yok..

hımm 2 3 kilo versen en iyisi sanki oda koruma amaçlı yoksa gayet güzel yani..

Yok ya guzel falan degıl gobek war ne gıysem fırlıyo ordan sınır edıyo benı
En kısa zamnda sorucam hatta yarın sorayım ıngılız karbonatını da cok tesekkurlerr

Tesekkur ederım motıvasyonunuz ıcın
Kısa zmanda baslıcam spora ewdekıler bu hafta carsamba gıdecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…