Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi gecelerrr
Bugun hic giremedim menumu paylasiyim
Sabah 1 haslabmis yumurta, peynir, 6 zeytin yrim cay bardagi findik 1 gun kurusu domate salatalik 1 cay kasigi acili cemen bitki cayi

Aksam: bes kofte salata yogurt

Gun icinde bir kucuk kandil simidi

Bugun temizlik yaptim sonra iki saat carsida dolandim derken spora vakit kalmadi malesef

cuma menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle 3 y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,2 y.k patlıcan oturtma,ayran salata
akşam:salata (saat 18:00 gibi yedim)
1 bardak süt 1 incecik dilim kek
spor yok çocuklarım hasta bi yandan istifra bi yandan ishal iki gündür çamaşır makinesi ile kurutma makinesi deliye döndüler.haftaya telafi edicem

Destegin icin sonsuz teskler kaptanimiz

Cuma gunku menum
Sabah: yulaf, sut uzum ceviz
Ara: turk kahvesi
Oglen: balik salata
Ara: badem
Aksam: yogurt

2 litre su
Dun biraz kirikliim vardi istahimda yoktu boule gecti kizlar

günaydın güzellerim çooook sevindim 3, olmuşuz daim olsun inşallahtebrik ederim herkesi bugün birazcık yoğunum oyüzden dünkü menümü yazıp kaçıcam akşama gelirim inş
sabah: karatay kahvaltısı artı bir tatlı kaşığı çilek reçeli komşum taze kaynatmış yollamış kokusuna dayanamadım
ara: ayran ( bir saat arayla iki bardak içtim)
akşam: fırında tavuk, salata
gece: sütlü kahve
su: 2 lt
spor: 25 dk egzersiz + cezam olan 30 squat

Abblacim cokbgecmis olsun simdinnasillar cocuklarin

ne demek kaptanımmm biz bi takımız..... senin emeklerinin karşılığında az bile... EN BÜYÜK 6.TAKIMMM

Uyku duzenimi duzene koyuyorum bu gun 10 da kalktim yataktan kalkmak istemedim inanin. 30 dk yatagimda kaldim zaten hep oyle yaparim. Kolay kolay cikamiorum yatagimdan sonra kalktim kahvaltimi hazirladim. Bi guzel kahvaltimi yaptim. Suanda kosubandindayim 57dk spor yaptim kalan 3 dkkyida tamamlayip oylece tamamliycam bugunki sporumu. Suan 4.18km yaptigim goruluyor :))) ter icindeyimmmmmm

sakın gündüz şekerleme uykusu yapma akşama erken uykun gelsin ben gece kuşuydum gece 3 den önce yatmazdım ama şimdi sabah erken kalkıp sonra yatmadığım için 11 de başlıyorum ayakta uyumaya spora devam et ve lütfen bu hafta kaçamak yapıp kendini üzme

Merhaba kızlar dün biraz kaçti yemekler dikkat etmeyince de menumu yazmak içimden gelmedi sabah karatay kahvaltı
ara ayran
öğle kuru fasulye 4 kaşık bulgur pilavı
ara bir dondurma
akşam 3tane içli köfte çeyrek halka tatli aslında tatlı sevmem ama görünce canım çekti
50 dakika yürüyüş
2 litre su

Bugün ki menum sabah Sucuklu yumurta beyaz peynir salatalık domates biber maydanoz zeytin çay kaşığı Tahinli pekmez
öğle bol salatalı marul lu lahanali kısır
akşam da fırında tavuk patlıcan salatası olacak birazdan öğle biraz fazla kaçtı görünce dayanamıyorum benim sorunum a bu işte evde yapmıyorum ama başkası yaparsa da abartiyorum

su 1,5 içtim 1 litre daha içerim spor bol bol temizlik akşam da bakalım yapmaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…