tebrikler kızlar:)Takım İçi İlk 3
-asea(73,6/72,3 /1,3 /%1,77
-makres76 (61,8/ 61,1/0,7 /% 1,13
-Bulbul-e Bismil( 85,5/84,7 /0,8 /%0,94
Tebrikler meleklerimm
Aseacım takıma birincilikle giriş yaptın daim olsun tatlım
Destegin icin sonsuz teskler kaptanimizHepinize güzel musmutlu kaçamaksız bir haftasonu diliyorum melekleRİmmunutmayın haftasonu yapılan kaçamaklar en az 1-2 gününüze mal oluyor lütfen dikkat
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
İyi geceler yarın görüşmek üzere
Cuma gunku menum
Sabah: yulaf, sut uzum ceviz
Ara: turk kahvesi
Oglen: balik salata
Ara: badem
Aksam: yogurt
Geçmiş olsun
2 litre su
Dun biraz kirikliim vardi istahimda yoktu boule gecti kizlar
Çok sağolasın kaptanim inşallah hep böyle devam ederizTakım İçi İlk 3
-asea(73,6/72,3 /1,3 /%1,77
-makres76 (61,8/ 61,1/0,7 /% 1,13
-Bulbul-e Bismil( 85,5/84,7 /0,8 /%0,94
Tebrikler meleklerimm
Aseacım takıma birincilikle giriş yaptın daim olsun tatlım
Abblacim cokbgecmis olsun simdinnasillar cocuklarincuma menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı karatay
öğle 3 y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,2 y.k patlıcan oturtma,ayran salata
akşam:salata (saat 18:00 gibi yedim)
1 bardak süt 1 incecik dilim kek
spor yok çocuklarım hasta bi yandan istifra bi yandan ishal iki gündür çamaşır makinesi ile kurutma makinesi deliye döndüler.haftaya telafi edicem
İyi akşamlar hayırlı kandiller meleklerimmm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
İnşallah gönlündeki yeri kazanır bitanem gençlerin işi çok zor hakikaten.toparlanma zamanı tabiii
öğlen 1 dilim ekmek olsaydı ya umudumo kek de neyin nesi hem de tartı öncesi
böyle konuşanlara kulaklarını tıkayacaksın umudummm
aa olurmu hiç enişte bilmez ama 1 cm bile çok öenmli bizim içinah bir spora başlayabilsen umudum inan kilo vermen hızlanacak artı sıkılaşacaksın kuzum
Prensesim öncelikle sana çok kırıldığımı belirteyimm tatlım bu hafta rövanş istemiştin nesli ablandan kabul etti sağolsun ama sen birden ben yarın yokum tartılmayacağım diyorsunTatlım her cuma tartılma ve bildirim yapma kuralımız var ister kilo almış ol ister vermiş ol ama bildirimi unutmamız lazım .Bu seferlik affediyorum ama ne olur tekrarlama kuzum Ablalarının emeklerine yazık değilmi takım ruhuna uymadı bu davranışın
Ayrıca lütfen artık plan yapmayı bırak yapacağım edeceğim yerine başladım yapıyorum cümlelerini duymak istiyorum sendensen dışarı çıkma fobini yenmelisin tatlım yakında kursa başlayacaksın o zaman ne yapacaksın kendi kendine kötülük ediyorsun sakın sözleirme gücenme seni çok sevdiğim için abla tavsiyesi sadece bir an önce toparlan kuzum
Evet kuzum 3, cuma listedesin keşke ben de ilk hafta alabilsem ama kurallar böylelistede olmasanda free takımdasın tatlım
Mutluluğun daim olsun meleğimmm harika verdin tebrik ederimmm
Harikasın tatlımmm tebriklerr
leblebi yerine salatalık soy ye perimmm
Tberikler Deryacımmmmayrıca bugünkü emeklerin için çok teşekkür ederim kuzum
Sağlık olsun umudummm misafirtin vardı buna rağmen sbait çıkmanda bir başarı benceMoral bozmak yok bu hafta olmadıysa haftaya olacak
Gözün aydın meleğimm hasret giderin bol bol
Tebrikler tatlım harika bir yüzde 2, liğinizi tebrik ederimm daim olsun kuzum
az olsun öz olsun jojomm tebriklerrryanlış mı hesaplamışsın jojom sağlık olsun alt tarafı sarı kart
Ben de seni tebrik ediyorum makresimm iki haftalık değerlendirsen bile gayet güzel bence
Geçmiş olsun bitanemm önce iyileş sonra spor
Teşkkürler bitanemm
Takım listesinde olmasanda free takımdasın perimm aynı kurallar geçerlisüren dolunca takım listesinde olacaksın zaten ama 1 kilo nerden geldi
oyyyy yerim seniiiiiiiasma suratını bakimm haftaya vereceksin ama spora başlaman şart
İnan bende öyle tatlımmm
Tbrikler mayacımmmbana göre sonuç gayet güzel 100 gr verdiğimde zıpladığım haftaları bilirim Hevesli olman ne güzel süren dolunca listeye gireceksin tatlım
Afiyetolsun deryam şükür su azcık artmış ama yeterlimi elbette değill
Sağlık olsun makresimm fırsatın oldukça gelmeye çalıştığını biliyorum tatlım sarı karttan muafsın
Üzem programı ona dayazık amakuru fasulyenin piyazı hariç ben pek sevmiyorum nedense
Teşekkürler meleğimmmmm kazanan yok 1-1 iz bu hafta sıl rövanşı mı yapsak
aynen balımm önemli olan gitmesii
Teşekkürler neslimmmm son rövanş artıkprofil resmini de değiştirmişsin ben de bakayım fulias takım içi 1, olduysa söz vermiştim
Abblacim cokbgecmis olsun simdinnasillar cocuklarin
Uyku duzenimi duzene koyuyorum bu gun 10 da kalktim yataktan kalkmak istemedim inanin. 30 dk yatagimda kaldim zaten hep oyle yaparim. Kolay kolay cikamiorum yatagimdan sonra kalktim kahvaltimi hazirladim. Bi guzel kahvaltimi yaptim. Suanda kosubandindayim 57dk spor yaptim kalan 3 dkkyida tamamlayip oylece tamamliycam bugunki sporumu. Suan 4.18km yaptigim goruluyor :))) ter icindeyimmmmmm
Çok geçmiş olsun canım ya geçen ay bizde atlattık çok zor7 yaşındaki ile 2 yaşındaki hastaydı şimdi 12 yaşındakide hasta emareler bende de başladı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Bende çok kaçırdım bakalım kaç günde telafi edicemSelam herkeze guzel hafta sonlaru olsun umarim kacamaksiz bi hafta sonu olur ben kahvltida kacirdim biraz ama simdi sporumu yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?