Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

seni uykucu seni . canım dün işten geldim demiştin çalişıyormusun ..hihoyyyt
o bahsettigin kilo durma tam karşında canım 5 aydır takıldım veremiyorum . ne yöntemler denedim ben olmayınca vucud tamam diyince olmuyor . ama benim hipogilisemi var . ondanmış ... ö yüzden 2 saat arayla beslenmeye çalışıyorum ...

ekmege gelindce . sabah kavaltısında çok öenemli ekmek mutlaka yenmeli 2.3 dl.
diger ögünlerde ise 1 veya 2 dilim yenebilir . şu 25 gr.civarinda kilerden .lama akşam yemessende daha iyi olur ....vereliniortak

klementin canım tüm gün yediklerini liste yap canım ne yedigini içtidini ki nasıl beslendigini bilelim . yeri gelirse eleştirelim ....yerimseniben

günaydıın arkadaşllllar
nasılsınz bakeeema.s
günaydın azracım kendi adıma bomba gibiyim . yürüyüşümü yaptım ardındanda pilates . bide duş aldım süperim .kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın .. gözlerin iyileştimi ..buyrunnnnnnnnn

kıslar asi ne ettiki test yaptırdımı aceba bak bugünde onu merak ettim sabah beri ...

oh oh süper seni diyet mudunda görmek ...alkisalkisalkis

tam 1 ay kaldı napıyım mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sıkmam lazım kendimi, en azından şu göbekten kurtulayım da hamile sanmasın kocişin akrabaları :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız

asim yazmamış inanılmaz merak ediyorum onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakalım nasıl haberlerle gelecek inşallah testi yapmıştıralkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım kütommm bebişim hoşgeldin çook ösledik seni bildiğin gibi değil opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug::1hug::1hug:

dün gece bir rüya gördüm benim girmek istediğim bir sınav var ama 1 puanla kaçırabilirim ama bir şans eseri puanlarda düşebilir

işte rüyama bu sınava girdiğimi gördüm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
çoookkk dua ediyorum kızlar çookkk istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Yüce Rabbim inşallah nasip ederbenneyaptımki

8. Takım analiz istemediği için, 3. Takım da zamanında cevap vermediği için tablo dışı kalmıştır.

yumukum tebrikler .........

Gine bunalım modlarına girilmiş gene :mymeka::mymeka:
nan yapacaksın diyorum işte ne sokuyusun gene kendini bunalıma ...Şeniz

dora hanım nihayet gelebildinizmi ..:dilcikar::dilcikar: ilk günden unuttun hey yavrum hey..mafoldumben

günaydın ballı kaymaklarım.
kusura bakmayınız bir kaç gündür giremedim.
geçenlerde girmiştim tam yazdıyorum eşim hadi kapatta yatalım diye başıma dikilince sildim .

ee neler yaptınız.
kütom gelmiş nihayet.
yeni üyeniz varmı.
aebenim asim nazlım özgem
fatum
yumukum
maytabım
ceylinciğim
pınarım
hepinizi öncelikle kokuklu kokulu bir öpüveremŞeniz

ben yine aynı hamam aynı tas misali yürüyüşler devam
diyetede devam
üzerine birde sauna eşofman aldım :lepi:
keşke daha önce alsaymıştım.
bayağ etkili birşeymiş buopuyorumnanaktan
terledikçe kendimi daha hafif hissediyorum. hem bolda su içiyorumki vucut susuz kalmasın diyedelikafadulden
aebenim bana rep uyarısı yapmışın.
hayır tatlım kaç gündür orayada yazmadımfisfisfis

dora hanım nihayet gelebildinizmi ..:dilcikar::dilcikar: ilk günden unuttun hey yavrum hey..mafoldumben

unuturmuyum tatlım sizi sadece biraz yoğunuz bu arlar.
biliyorsun bu hafta sbs sınavımız var.Çok üzgünüm çoook
kız yatılıdaydı. benimde o evde olmayınca hiç evde durasım olmadı.
birde sabah çok erken saatte uyanınca (4.40 saatlerinde)akşamda 9 demeden benim uyku basıyor

beni öpmüyo musun :dilcikar: :dilcikar:

iyi hadi af ettim ....buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3Şeniz özlüyorum ya sizleri bediş yok pınarda yazmıyor bu günlerde ..senağlama siz benim ilk göz agrımsınız sizleri görmeden yapamıyorum .:1hug:

ha unutmadan kilonnne 60 olacan sen bu gidişle . erken mezun oldun bence bi kaç hafta d aha listede kalmalıydın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…