seni uykucu seni . canım dün işten geldim demiştin çalişıyormusun ..hihoyyytHerkese günaydın! Şu an eşimi yollamak için kalktım ama muhtemelen tekrar yatıp öğlene kadar uyurum çünkü bütün gece uyuyamadım.
Gece uyuyamazken kafama bir soru takıldı size sorayım dedim. :) Hani diyet yaparken bir müddet sonra kilo vermemiz duruyor tıkanıp kalıyoruz ya. İşte ben orayı hiç geçemedim ama Selahattin Dönmez'den duyuyordum. Vücudumuzu kandırmamızı söylüyordu. Yani bir hafta kadar fazla yiyip sonra yediklerini tekrar düşürünce kilo vermeye devam ediyormuşsun. Sizler kilo vermeniz durduğunda ne yaptınız?
Bir de bir ay diyetisyene gitmiştim. 4 kilo verdim güzeldi ama ilk iki hafta bana her öğün için 2 dilim ekmek (toplam 6) vermişken, 15 gün sonra kontrole gittiğimde birden bire ekmekleri bire düşürdü. Yani üç dilim oldu. Bu bana çok ağır geldi ve diyeti bıraktım. Ekmek konusunda tavsiye bekliyorum.
Güzel bir gün diliyorum hepinizee.
Bol su içmeyi unutmayın! :)
sanada günaydın elifim bugünkü çiçegin pek güzelmiş ..Şeniz
günaydın azracım kendi adıma bomba gibiyim . yürüyüşümü yaptım ardındanda pilates . bide duş aldım süperim .kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın .. gözlerin iyileştimi ..buyrunnnnnnnnngünaydıın arkadaşllllar
nasılsınz bakeeema.s
sanada günaydın elifim bugünkü çiçegin pek güzelmiş ..Şeniz
oh oh süper seni diyet mudunda görmek ...alkisalkisalkisçayın yanındaki kekler light :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın aebencim Şeniz
sabah bi de yürüyerek geldim buarada buyrunnnnnnnnn
oh oh süper seni diyet mudunda görmek ...alkisalkisalkis
günaydın kızlar nasılsınız
asim yazmamış inanılmaz merak ediyorum onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakalım nasıl haberlerle gelecek inşallah testi yapmıştıralkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım kütommm bebişim hoşgeldin çook ösledik seni bildiğin gibi değil opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim::1hug::1hug::1hug:
dün gece bir rüya gördüm benim girmek istediğim bir sınav var ama 1 puanla kaçırabilirim ama bir şans eseri puanlarda düşebilir
işte rüyama bu sınava girdiğimi gördüm sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
çoookkk dua ediyorum kızlar çookkk istiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Yüce Rabbim inşallah nasip ederbenneyaptımki
dora hanım nihayet gelebildinizmi ..:dilcikar::dilcikar: ilk günden unuttun hey yavrum hey..mafoldumben
günaydın ballı kaymaklarım.
kusura bakmayınız bir kaç gündür giremedim.
geçenlerde girmiştim tam yazdıyorum eşim hadi kapatta yatalım diye başıma dikilince sildim .
ee neler yaptınız.
kütom gelmiş nihayet.
yeni üyeniz varmı.
aebenim asim nazlım özgem
fatum
yumukum
maytabım
ceylinciğim
pınarım
hepinizi öncelikle kokuklu kokulu bir öpüveremŞeniz
ben yine aynı hamam aynı tas misali yürüyüşler devam
diyetede devam
üzerine birde sauna eşofman aldım :lepi:
keşke daha önce alsaymıştım.
bayağ etkili birşeymiş buopuyorumnanaktan
terledikçe kendimi daha hafif hissediyorum. hem bolda su içiyorumki vucut susuz kalmasın diyedelikafadulden
aebenim bana rep uyarısı yapmışın.
hayır tatlım kaç gündür orayada yazmadımfisfisfis
iyi hadi af ettim ....buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3Şeniz özlüyorum ya sizleri bediş yok pınarda yazmıyor bu günlerde ..senağlama siz benim ilk göz agrımsınız sizleri görmeden yapamıyorum .:1hug:unuturmuyum tatlım sizi sadece biraz yoğunuz bu arlar.
biliyorsun bu hafta sbs sınavımız var.Çok üzgünüm çoook
kız yatılıdaydı. benimde o evde olmayınca hiç evde durasım olmadı.
birde sabah çok erken saatte uyanınca (4.40 saatlerinde)akşamda 9 demeden benim uyku basıyor
beni öpmüyo musun :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?