iyi hadi af ettim ....buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3Şeniz özlüyorum ya sizleri bediş yok pınarda yazmıyor bu günlerde ..senağlama siz benim ilk göz agrımsınız sizleri görmeden yapamıyorum .:1hug:
ha unutmadan kilonnne 60 olacan sen bu gidişle . erken mezun oldun bence bi kaç hafta d aha listede kalmalıydın .
aa seni yazdığımı sanmıştım ama refi unuttum bak itiraf edeyim
o zaman sizin öpücükler dahada özel olsun canım. effetmeniz içinŞeniza.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞenizbuyrunnnnnnnnnaebenciğim ben zaten hedefe geldim diye değil sadece paylaşım yapamadığım için di senağlama yoksa sizlerden ayrılmayı hiç düşünmüyordumdelikafadulden
E vet güzelim ya . aynını yadim diyo hiç kaçamak yapmamış 3 hafta ..Aebencİm kalİste senİn verdİĞİn lİnkte yer alan lİstelerİ mİ yapmıŞ ??????????????????
bende öylededim ama geri almamış yapanlar kiloları . ve doyurucu diyor kalişim ....Hımm ben baktım zor bir diyet bence birde kalorisi çok çok düşük geldi bana ama ?? bilemem tabi uygulamadan
bende öylededim ama geri almamış yapanlar kiloları . ve doyurucu diyor kalişim ....
hihoyyyttamma refim sen böyle devam et canım sen diyet yapınca kilo verebilirsun şeker ..alkisalkisalkisŞimdi ben 6 öğün besleniyorum ve kesin kilo vericem kilolarda taze ya son 1-2 kilo ondan sonra zayıflamam durursa yapmayı düşünebilirim ama ya bozarsam kendime de çok güvenemiyorum açıkçası :)
selam kızlaaaarrr..
Afiyet olsun nazlım .ÖĞlen yemeĞİm
3 adet kÖfte
salata
yoĞurt
teşekkürler aebencimzemuszemus
Tebrİk edİyorum senİ yumukÇuĞum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?