Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenciğim ben zaten hedefe geldim diye değil sadece paylaşım yapamadığım için di senağlama yoksa sizlerden ayrılmayı hiç düşünmüyordumdelikafadulden

aebenciğim ben zaten hedefe geldim diye değil sadece paylaşım yapamadığım için di senağlama yoksa sizlerden ayrılmayı hiç düşünmüyordumdelikafadulden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞenizbuyrunnnnnnnnn

kıslar bakın size 5. takımdan ne getirdim ..

Alıntı:
Kalliste kullanıcısından alıntı

mersacım yazacaktım ama bijom yazmış o anlatacakmış..

................
ben bunu yaptım kızlar tam hatırlamıyorum ama 2 yada 3 haftada 12-14 kilo gibi bir şey vermiştim...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...kli-diyet.html (Diyetisyenden sağlıklı diyet)

QUOTE]

nasıl yaniiiii:1shok:
Kallisim 12-14 kilo muuu :1shok:
of of of of aldın mı peki geri onları
yaaa ayda 12-14 kilo acaip bir rakammm:uhm:

yok canım bak inan almadım geri taaki hamile kalana dek, her gün yarım saat yürüyüşle destekliyordum düzenli olarak.. sanırım 3 haftadaydı dediğim gibi 2 yada 3 arasında kaldım.. bunu benim kuzanim uyguladı diyetisyen kontrolünde ve 90 küsürlü kilodan 50 lere düşmüştü 6 ayda.. ve hiç bir kilo dahi almadı geri o kadar sağlıklı ve dıyurucu bir listeki tekrar yapmayı düşünebilirim bende... belki cumadan sonra başlarım...

kalişim diyorsa dogrudur ....

Aebencİm kalİste senİn verdİĞİn lİnkte yer alan lİstelerİ mİ yapmıŞ ??????????????????
E vet güzelim ya . aynını yadim diyo hiç kaçamak yapmamış 3 hafta ..
5. takımın son 2.3 sayfasını okusana bir .

Hımm ben baktım zor bir diyet bence birde kalorisi çok çok düşük geldi bana ama ?? bilemem tabi uygulamadan

bende öylededim ama geri almamış yapanlar kiloları . ve doyurucu diyor kalişim ....

Şimdi ben 6 öğün besleniyorum ve kesin kilo vericem kilolarda taze ya son 1-2 kilo ondan sonra zayıflamam durursa yapmayı düşünebilirim ama ya bozarsam kendime de çok güvenemiyorum açıkçası :)

Şimdi ben 6 öğün besleniyorum ve kesin kilo vericem kilolarda taze ya son 1-2 kilo ondan sonra zayıflamam durursa yapmayı düşünebilirim ama ya bozarsam kendime de çok güvenemiyorum açıkçası :)
hihoyyyttamma refim sen böyle devam et canım sen diyet yapınca kilo verebilirsun şeker ..alkisalkisalkis

günaydın nurom .Şeniz

Tekrar merhaba.
Aeben, çalışıp çalışmadığımı sormuşsun ben dönemsel olarak evden çalışıyorum. Şu anda bir kitap çevirisi yapıyorum. Çeviri işi olmadığında da gönüllü olarak uzakdoğu dizilerine türkçe altyazı yapıyorum :) Kore dizisi hayatında izlememiş duygusal insan kaldıysa, onları en azından online dizi sitelerine yönlendirebilirim :)

Koçum keşke ben de sana yardımcı olabilseydim ama dediğim gibi benim bildiğim tek yöntem var. O da bir hafta-on gün sınırsız yemek yiyip sonra da mesela verdiğin linkteki gibi sıkı bir diyete başlamak. Bu arada o diyet de çok sıkıymış ya. Şöyle bir düşündüm ama yapabileceğimi sanmıyorum :)
Bundan sonra ben de akşamları yemek listemi yazarım vereliniortak

8. Takım analiz istemediği için, 3. Takım da zamanında cevap vermediği için tablo dışı kalmıştır.

yumukum tebrikler .........
teşekkürler aebencimzemuszemus
Tebrİk edİyorum senİ yumukÇuĞum

saol nazlıcım a.s.

selamlar kızlar,biş görünüp işe gideceğim..nurhayatcım koçum selam..
bugün ben geç uyandım henüz kahvaltı edemedim işyerinde bişeyler yerim artık,hava sıcak bugün işler yoğun yandım benyediklerimi gelince detaylı yazarım hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Bende kahvaltıdan sonra ara öğünde 1 adet meyve yedim.
Öğle yemeğimde kıvırcık salatası yağsız
350 ml ayran
2 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…