Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende kahvaltıdan sonra ara öğünde 1 adet meyve yedim.
Öğle yemeğimde kıvırcık salatası yağsız
350 ml ayran
2 dilim kepek ekmeği

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ÇOK İYİ GİDİYORSUN REFİMMMM BRAVO SANA İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER.:1hug:

Süper bence Nazlıcım 2 kilo cesaretim yok benim montiye yoksa çoktan denemiştim ama ufak bir kaçamak bile tüm emekleri götürüyor sanırım bende kitabını almıştım ama okuyamadım bir ara okuycam kısmetse kışa doğru denerim belki kaçamak yapsak bozuluyordu değil mi??

çok ufak kaçamaklarda sorun olacağını zanetmiyorum aslında sonra aynı şekilde kaçamaksız devam edilirse bir zararı olmaz diye düşünüyorum.ben en çok nişan kıyafeti alıcağım zamanı düşünüp yemiyorum. Süper oldu bu nişan olayının olması .

kızlar hiç aebenin verdiği linkteki diyeti incelediniz mi ne düşünüyorsunuz ??????????????
asimden de haber yok bugün yahu

Ben linki inceledim ÖZgecim zor bir diyet ama geri alınmıyorsa kilo denildiği gibi denemeye değer ben diyete yeni başladım standart 6 öğün diyeti, kilo vermem durunca bu diyeti deneyebilirim diye düşünüyorum :)

Asiyi bende çok merak ediyorum işe gelmediğine göre kesin hamiledir :) hayırlısı olsun ama henüz hazır olmadığı için umarım değildir.

Kızlar ben bir halt ettim beni denetlemeye gelen arkadaşım zero cola ve çokanat almıştı 1,5 bardak cola ve bir ısırımlık yani çeğreğinden az çokonat yedim gerisi duruyor o bana bakıyor ben onaa çok kötü olmuş dimi???

2 tane biber dolması ve yarım kase yoğurt yedim öğlende
densiz patronum sana 2 tane çok, 1 tane ye dedi

canım demekki sen cevirmensin hangi dilleri çeviri yapıyorsun ....

yanlız senin diyet yöntemin çok yanlış canım . ilk başlarda çok sıkmadanda kilo verebilir belki biraz yavaş olur ama en azından bıraktıgında dedigin gibi saldırrıp geri almassın ..sana tavsiyem yeni başladıysan diyete . sahak kavaltına agırlık vererek diger ögünlerdede sebzeye vede ara ögünlere dikkat ederek çok sıkı olmayan diyet yapman . vede o sana melül melül bakan yürüme bandının tozunu alman .kaydirigubbakcemileilk günlerde 45 dk yürüsen yeterli sana .:1hug:
elif alıntı yaptıgın bu karikatürleri nerden alıntı yaptıysan canım belirtmen gerek diye biliyorum yoksa sende banlanma .

ve süper ler canım . teşekkürler ..
kızlar ben bügün yine hastaneye gidicem kan vericem.. akşama görüşürüz artık..
hayırdır nuro ... ne tahlili ...
sanada afiyet olsun aeben ben kaptım bu montiyi bakalım cumaya kadar kaç kilo gidecek 1 haftada 2 kilo verdim.
süpersin nazlım daha ne diyim . iyiki sana ögütlemişim montiyi ...
kızlar hiç aebenin verdiği linkteki diyeti incelediniz mi ne düşünüyorsunuz ??????????????
asimden de haber yok bugün yahu

özgem aslında çok düşük bir diyet ama tam sana göre çünkü sende bukadar anca yiyyorsun . 1 hafta denemeni tavsiye ederim .....
benim ara ögünüm çok mecburen o yüzden şüu an yapamıyorum ... ama kiliş yapıp sonuç aldıysa süper derim . .

Son düzenleme:
bediş hoş gldin . nasıl arkadaşın sagsaglim dogum yaptımı .....

Selam Bedişciğimmmmmmmmmmmm hoşgeldin sefalar getirdin kaptan Gustoooooo ay nasıl yazılıyordu yaaa

kızlar selam hadi bedişş yahu
aebencim kalisteye yazdım canım oda cuma başlayacakmış sanırım
valla ben yapmayı düşünüyorum dediğin gibi zaten fazla yemiyorum ama tek sorun ben salam sosisten nefret ederim onunyerine peynir falan olurmuş sordum cevapladı sağolsun kaliste...
başlayacağım yani

koçum tebrikler yaaaa turkbayragi

teşekkürler koçuma.s.

iyi akşamlar bacılarr..
beni bugün kim isterse dövebilir:mymeka:klava:
bugün yediklerim;
sabah 2 tane biskrem
öğlen bir tane kurabiye
arada 2 tane biskrem 1 lt su
henüz akşam yemeği yemedim büyük olasılık taze fasulye yemeyi düşünüyorum yanında 2 kaşık yoğurt
neden böyle dengesiz yedin derseniz bugün 5 dk oturmadım bir yığın güneşlik vardı dikilecek
vede yaklaşık 5 tül 12 fon 12 güneşlik ayrıca drapelik 15 parça ütülencekler vardı kes dik sök derken aralarda ağzıma bikaç bşey anca atabildim bu şekilde kilo verilmez biliyorum ama fırsat bulamadım..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…