Bende kahvaltıdan sonra ara öğünde 1 adet meyve yedim.
Öğle yemeğimde kıvırcık salatası yağsız
350 ml ayran
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun nazlım .
bende 1 tabak mercimek yemegi ve 2 kaşık yogurt az oldu galiba .
süper bence nazlıcım 2 kilo cesaretim yok benim montiye yoksa çoktan denemiştim ama ufak bir kaçamak bile tüm emekleri götürüyor sanırım bende kitabını almıştım ama okuyamadım bir ara okuycam kısmetse kışa doğru denerim belki kaçamak yapsak bozuluyordu değil mi??
Asiyi bende çok merak ediyorum işe gelmediğine göre kesin hamiledir :) hayırlısı olsun ama henüz hazır olmadığı için umarım değildir.
canım demekki sen cevirmensin hangi dilleri çeviri yapıyorsun ....Tekrar merhaba.
Aeben, çalışıp çalışmadığımı sormuşsun ben dönemsel olarak evden çalışıyorum. Şu anda bir kitap çevirisi yapıyorum. Çeviri işi olmadığında da gönüllü olarak uzakdoğu dizilerine türkçe altyazı yapıyorum :) Kore dizisi hayatında izlememiş duygusal insan kaldıysa, onları en azından online dizi sitelerine yönlendirebilirim :)
Koçum keşke ben de sana yardımcı olabilseydim ama dediğim gibi benim bildiğim tek yöntem var. O da bir hafta-on gün sınırsız yemek yiyip sonra da mesela verdiğin linkteki gibi sıkı bir diyete başlamak. Bu arada o diyet de çok sıkıymış ya. Şöyle bir düşündüm ama yapabileceğimi sanmıyorum :)
Bundan sonra ben de akşamları yemek listemi yazarım vereliniortak
elif alıntı yaptıgın bu karikatürleri nerden alıntı yaptıysan canım belirtmen gerek diye biliyorum yoksa sende banlanma .
hayırdır nuro ... ne tahlili ...kızlar ben bügün yine hastaneye gidicem kan vericem.. akşama görüşürüz artık..
süpersin nazlım daha ne diyim . iyiki sana ögütlemişim montiyi ...sanada afiyet olsun aeben ben kaptım bu montiyi bakalım cumaya kadar kaç kilo gidecek 1 haftada 2 kilo verdim.
kızlar hiç aebenin verdiği linkteki diyeti incelediniz mi ne düşünüyorsunuz ??????????????
asimden de haber yok bugün yahu
yuh çok densizmiş potronun ...:dilcikar:2 tane biber dolması ve yarım kase yoğurt yedim öğlende
densiz patronum sana 2 tane çok, 1 tane ye dedi
yuh çok densizmiş potronun ...:dilcikar:
koçum tebrikler yaaaa turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?