Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

perşembe menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltıeynirli yumurta,yeşillik ceviz peynir ile karatay
öğle:1 adet zeytinyağlı biber dolması
15:00 16:15 yürüyüş (doktor randevum vardı 2 durak önce indim ve günlük sporumu yaptım sırf spor yürüyüşü yapıcam diye hiç uymadığı halde spor ayakkabı giydim)
akşam:1/2 dürüm döner diğer yarısını kızıma yedirdim.2 ya da 3 çatal kadar yaş pasta maksat nefis öldürmek
2,5 lt su

İyi akşamlar meleklerimmm

Pazartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 çay(aylardır ilk defa ictim bi garip geldi:))
1 saat yürüyüş öglen aksam 200 er ip atlama,10 dk kol

Sen çay sevmezmiydin kuzumm

Yine mi kolabak dondrumaya kızmıyorum ama lütfen kola içme

Gayet güzel telafi etmişsin bitanem

Karataydan cok memnunum kaptanim nerdeyse hic acikmiyorumda.Tatli krizi var bu ara basimda. Napsam bittermi yesem agzima sekerli hic bisey koymuyoum sabahki kuru meyveler disinda

Günde 2 kareyi geçmemek şartıyla yiyebilirsım kuzum.Fakat omega3 eksikliği de tatlı ihtiyacına sebep oluyor bitanem

Gunaydin kizlar 1 gun kaldi tartiya heyecan panik halindeyim

Heyecan yok elinizden geleni yaptınız yarın güzel sonuçlarla karşılaşacağız inşallah

herkese günaydın canlar
uzun bir süredir giremedim nete kusura bakmayın...teknik aksaklıklardan dolayı umarım takımdan çıkarılmamışımdır...
bir daha böyle bir durum olmayacak inşallah....

Neden çıkaralım takımdan bitanemm senin ne kadar sorumluluk sahibi, olduğunu biliyorum. elinde olmayan sebeplerden gelememişsin tam gaz devam

telde yazabiliyorsan bravo telden kk ya girmek benim için kabus

Menülerin eski menülerin gibi değil kuzum ama düzelteceğine eminim hatalarını biliyorsun

Akşama iradene kuvvet ellerine sağlık ama senin için zor bir sınav olacak bizde seni

günaydın canlarım uğrayamıyorum pek özledim sizi işlerim biraz aralansın oturup uzun uzun geçmiş yapacağım inşallah bakayım neler kaçırmışım

Yokluğun çok belli meleğimmm kolay gelsin kuzum

birazdan kuzucuğumun okuluna gideceğim sene boyunca yaptıklarını sergileyecekler bol bol resim çekerim artık gideyimde hazırlanayım öpüldünüz güzeller

Oyyy yerim paşamızı ne güzel etkinlikler

Banada ara ara acayip tatli krizi geliyo ozellikle cikolata cok istiyo canim, bende gunkurusunun icini acip icine iki tane felan yer fistigi yada findik koyup yiyorum fistikli yada findikli cikolata gibi geliyo bana

En masumu bu bitanem

Az olsun bizim olsun cecom inşallah yarına çoğalacaktır o eksi eminim

Bir gün önceden yapsanda yine de yanına saltası cacığı vs yarım saatini alır kuzum.Demek mantıı

Bende bugun bitter aldim gunde bi parca yerim. Ruyama pasta giriyor. Kendimle savas halindeyim

Bu günlerde geçecek selvoşum günde 1 kare tolore edilebilir bir miktar zaten

5 kaşık mantı abartı değilki bitanem tabi her kaşıkta 40 tane yoksa

Prensesim mutlaka incelme vardır pes etmek yok kuzum

Selvoşum karatayda kilo verme hızı biraz düşük fakat gitmeye başladımı her hafta gidiyor tatlım dur bakalım yarın olsun.Kefiri hazır içeceksen tavsiye etmem ama kendin mayalarsan çok faydalı probiyotikler içeriyor kuzum2 senedir kendim yapıyorum kefirimi

30 day squat challenge basliyorum kizlar bugunnnn

Harikasın prensesimmmm

Lütfen prensesimm kahvaltını geciktirme rabbim tüm hayalleirni gerçekleştirsin inşallah kuzum

Annenlere yürüyüş fırstaını kaçırmışsın ama dışarı çıkacak olmana çok sevindim bak ne güzel hayat dolusun süslen at kendini dışarı tatlım

zamanla alışırsın prensesim başlaman bile süper

gece mutlaka acıkırsın ayran içmeyi ihmal etme ki leptin durmasın gece mayacım

Bugun hic spor yapamadim oglum hic uyumadi kosturup durdu bende onun pesine kosturdum butun gun

oğluşunun peşinde koşturmayı hafife alma akşama dek ne kadar yordu snei kimbilir

Şanslısın cecom umarım bir gün prensesin elleirnden kahve içmek bize de nasip olurYarın rabbim yüzünü güldürsün inşallah adaşım

Sweetdimple Adaşımmmm yüreği güzel arkadaşım
Yeni görevin hayırlı olsun canım eminim onunda üstesinden çok güzel gelirsin

Baya yoğunluk olacak sana ama halledersin sen nasılsa

Teşkekürler bitanem ama uzun süredir bu görevi yapıyordum elimden geldiğince tatlım

Bende aynı durumdayım canım ya offherşeyi yemek istiyorum bir an önce regl olurum inşallah

Sabır tatlım şöyle düşünün regl döneminde daha çok kalori yakma şansınız var canınız tatlı istedikçe yerinizde 50 kez zıplayın istek filan kalmaz

Ben de yarından çık korkuyorumbu hafta artı olcam galiba

Negatif düşünmek yok

dondum kaptanım.almasam iyi

bendede aynı sorun vardı kızsam da sevsem de daha cok ciziyodu.. gizli gizli sonradan kendi bıraktı..

bende verememis hissediyorum canim ama karataydan degil kacamaklardan. karatayın yararını tam uygulayınca goruyorum..

bitanecik kaptanimtebrikler

Haklısın kaptanım yemeğe oturmak nerden baksan yarım saat.
Mantıya gelince suçluluk psikolojisi strese sokuyo insanı

Selam kızlar hedef 73kg. Dan 65 kg, yeni fikirler ve öneriler bekliyorum.

Ttalım hoşgeldin kusurabakma komşunun kızı geldi ders için bir hg yazamadımÖncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli tatlım.Denem süresini başarıyla geçirirsen takıma 3, cuma gireceksin Sadece karatay diyorum tüm diyetleri yapmış biri olarak ve düzenli spor oldu mu kıs asürede hedefine ulaşacaksın eminim

tam tartı öncesi anneciğin yakmış seni ama yine de akşam başka brişey yemediğin için korkma tatlım

Afiyetolsun tatlım sporunda kahvaltı hariç minik cısları görmezsek gayet güzel fakat sıkı sık yediğin zaman leptin hormonunun çalışmasına imkan kalmıyor öğünlerin arasında en az 4,5 saat olsun ki yarım saat leptin hprmonu yağları yaksın Fakat senden sağlıklı bir kahvaltı bekliyorum

Afiyetolsun balımmm korkma korkma ceza yok nefsini öldürmüşsün

Bugünkü menum
Sbh öglen ayran
Aksam bamya corbası,salata
1 saat yürüyüş,15 dk twister,100 ip atlama
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 ödem cayı

tame perşembe menüsü olmuş meleğimm

hadi bakalım herkese iyi geceler yarın mutlu olalım hep beraber inş.

İnşallah balım ağzından olsun

Ayyy ne beceriksizim yaaa körmüyüm neyim bulamadım Albüm yerini oynakbasi34

profilinden fotoğraflara tıklayacaktın kuzum

dondum kaptanım.almasam iyi

döndün ya önemli olan bu kuzum çok fazla alacağını sanmıyorum

bugun sabah: iki yumurta haslama
peynir zeytin.domates.salatalik.1 tane kalper peynir.azcik da recel

aksam:1 kase tarhana..birazda nohut yemegi.. birazda esim fistik yiyodu ondan yedim

yedimde yedim

fıstık çiğ değil sanırımmm

spor olarak bugun ev temizligi yaptim sil supur.yıka.

elleirne sağlık bitanemm ama spordan sayamıyoruz

bitanecik kaptanimtebrikler

Teşekkürler jojom ama uzun süredir bu görev bendeydi baharcım bilgilendirme amaçlı yazmış

Haklısın kaptanım yemeğe oturmak nerden baksan yarım saat.
Mantıya gelince suçluluk psikolojisi strese sokuyo insanı

Abartılı miktar değil meleğim sıkma canını toplasan 2 kaşık hamur vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…