- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Âmin cnm iyi geceler inş herkes mutlu olurhadi bakalım herkese iyi geceler yarın mutlu olalım hep beraber inş.
Pazartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa ayran salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 çay(aylardır ilk defa ictim bi garip geldi:))
1 saat yürüyüş öglen aksam 200 er ip atlama,10 dk kol
Salı menum
Sbh kk
Aksam mangalda bi Parça sucuk,tavuk et
Cok az ekmek( acı kücük biberlerden yedim,1 bardak buz gibi kola )hava cok sıcaktı Buda bahanesi güya:)
Bi kaç saat sonra dondurma
2 Türk kahvesi,1 maden suyu
Hafta sonu gidemediğimiz Pikniğe gittik asırı büyük bi alandı yürüyüşün 45. Dakikasında pes ettim daha öncedende yorgun Olduğum icin
Gayet güzel telafi etmişsin bitanemÇarşamba menum
Sbh öglen 1 er bardak ayran
Aksam bir servis kasığı Fırında karnabahar,ayran,yesıllık
2 Türk kahvesi,2 ödem cayı,1 maden suyu
10 dk kol,10 dk twister,sbh aksam 200er ip atlama
Salıyı telafi etmek icin bugünü hafıf gecırmek istedim
Karataydan cok memnunum kaptanim nerdeyse hic acikmiyorumda.Tatli krizi var bu ara basimda. Napsam bittermi yesem agzima sekerli hic bisey koymuyoum sabahki kuru meyveler disinda
Gunaydin kizlar 1 gun kaldi tartiya heyecan panik halindeyim
herkese günaydın canlar
uzun bir süredir giremedim nete kusura bakmayın...teknik aksaklıklardan dolayı umarım takımdan çıkarılmamışımdır...
bir daha böyle bir durum olmayacak inşallah....
yaa bende tel de alışmışım mesaj yazarken tahmini sözcükler önümüze geliyor yaaa..o yüzden pc de yazmak zor geliyor..bazen yazıp öylece bekliyorum sözcük çıkacakmış gibi...alışkanlık işte:)
ayyy yoruldum yaaa yaz yaz
bugün de misafirim gelecek
peynirli kol böreği yaptım
mozaik kek
çikolata soslu muhallebi ve zeytinyağlı biber dolması yaptım...
söz veriyorum bunlardan çok az tüketeceğim.daha misafir geleceğini sanmıyorum
yakın zamanda...spor ve diyetime odaklanacagım...
asıl listeye girene kadar kendimi toparlayıp süper bir giriş yapacağım inşallah...
sizi seviyorum
görüşmek üzere...
günaydın canlarım uğrayamıyorum pek özledim sizi işlerim biraz aralansın oturup uzun uzun geçmiş yapacağım inşallah bakayım neler kaçırmışım
birazdan kuzucuğumun okuluna gideceğim sene boyunca yaptıklarını sergileyecekler bol bol resim çekerim artıkgideyimde hazırlanayım öpüldünüz güzeller
Banada ara ara acayip tatli krizi geliyo ozellikle cikolata cok istiyo canim, bende gunkurusunun icini acip icine iki tane felan yer fistigi yada findik koyup yiyorum fistikli yada findikli cikolata gibi geliyo bana
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı, bol hareketli ve az kaçamaklı günler diliyorum
Bu sabah Allahın izniyle çok dinç uyandım ve şükürler olsun cumaya nazaran az da olsa eksi gördüm
İnşallah yarın sabaha kadar o eksi daha büyük olur
Dün ayağı yanmış kedi gibi sokakta olmanın ve görümcemde yemediğim ikramların karşılığını aldım şükürler olsun
Bir gün önceden yapsanda yine de yanına saltası cacığı vs yarım saatini alır kuzum.Demek mantııbilemedim ki kaptanım öyle yada böyle en az 2 lt içmek zorundayım zaten...
yemeği genelde bir gün önce hazırlıyorum canım ama işten çıkışım zaten 8,15 8,20 gibi o yüzden çok geç kalıyorum Allahtan ev 1 -2 dk mesafedede ordan kurtarıyorum..
kermeste iyiydi ama ben dün akşam mantı yedim
Bende bugun bitter aldim gunde bi parca yerim. Ruyama pasta giriyor. Kendimle savas halindeyim
dünkü menümüde yazayım
sabah : acele bir karatay kahvaltısı öyle böyle oldu çabuk acıktım
öğle : taze fasulye ve yoğurt
akşam : 5 kaşık mantı 1 kase yoğurt ve piyaz
su 2.3 litre + 1 şişe maden suyu (suyun yarım litresi karbonatlı )
spor kızımla 10 dk dans ettik
Daha yeni tartildimve hic mutlu degilim cunku 1 aydir 100 ve 98 kg arasinda gidip geliorum kacamaklar yuzunden. Neyseki bu hafta cok sukur aklimi basima aldim ve duzgunce uyguluyorum yemek duzenimi. Ama su rakamdan biktim yemin ederimm yeter artik tartiya kostum bugun buyuk bir svincle 97leri gormek istedim ama malesef gecen haftaki menu kacamaklar yuzundenn anca 1.7 kg vermisim ve gecen haftaki kiloma geldim 98.3 asil simdii zayiflamak benim icin bu hafta basliyor hadi bakalim haftayaaa 98dan kurtuluyorum in sha Allah. Birazdan sporumu yapicam. Bu arada annem bakma sen tartiya zayifladigin belli oluyor dedi ablamda oyle dedi. Bende farkgoruyorum vucudumda ne yalan soylimm :)) ama benim yaptigim buyuk rezillik wallahi cok utaniyorum 1 aydir 98-100 gidip geliorum. Neyseki o donemler bitti ve 98den asagi gorurum in sha Allah.
Hic kacamak yapmama ragmen sanki bu Hafa kilo verememis gibi hissediyorum kizlaryinede sonucu tartida gormek lazim . karatay dieti yaramadimi bana ne anlamadim. İnternette gezinirken bjride karatay diyetinden kilo aldim yazmisti. Siskinlik oldu bende anlamdim. Bugun kefir aldim bi kac gunde kefir icicem bakalim. Deneme tahtasi oldum. Tatile gitmeden bi 10 kilo gitseydi off
30 day squat challenge basliyorum kizlar bugunnnn
Bugun kahvaltimi coook gec yaptim saat 2ye geliordu. Ve suan 4 saat gecti ardindan 1 saat leptini calistirip saat 7 gibi aksam yemegimi yiyecem :) ewet biliyorum bukadar gec yememem lazimdiuyku duzenim darma dagin ama sooz yarin erken kalkmaya calisacam en azindan 9:30 gibi. 12de zaten okula gidiyorum arkadasimla kayidimi yapmak icin diplomamim kimligimin kopyasini cektim son raporumunda. Yarin okula gidip guzellik uzmani sectoruna kendi ellerimle teslim edicegimmm :)) ayy in sha Allah 9uncu ayda guzellik uzmanina baslarim ardindan hayalimm hostesligeee. Off cok istiyorum kabin memuru olmayi 2 sene icinde guzellik uzmanini bitirip direct amsterdam airport havaalaninda coooooookk buyuk bir havaalani istanbulunki gibi. Neyse iste direct kendimi kabin memurluga yazdircam ve derslerimi havalaninda alicam 7 aylik full okula gidiyormusum diger 5 ayida stajj :)) yani ozaman ucmaya baslayacam bile. Allah immmmmm... nekadar istiyorum bilemezsiniz
Canim fena halde skilio skintidan patlicam oturmusum telefonumla ugrasiorum, daha yeni annem komsularla yuruyuse cikti, ahh keske gitseydim bende. Neyse su 8 kg veriyim artik disarilara aticam kendimi. Haftaya cok sevinecegim gibi in sha Allah. Hem ben bugun tartildimda yarinda var ozamanda tartilcam belki baya bi gram gitmis olur. Birde kac gundur kabizim wc gidemiomm . Iyiki yarin disari cikiorum okulagitmek icin . Ordanda gezmeye arkadasimla. Yarin icin maxi dres uzun kahve rengi elbisemi giyecegim :)) hem bacak ve popolari kapatmis olurum hemde cok seviyorum bayiliyorum uzun elbiselere . Yaz sapkamida takmak istiyorum ama takmiyim sonucda daha bahar sezonu onu yaz icin ayiriyim. Birde saclarimi duzlestiriciyle duzeltsemmi yada kivircik lullemi yapsamdiye dusunuom. Amaannnn en iyisi duzlestirici yoksa dugune gider gibi bi halim olur off ne yalan soylim cok yorgun hissediyorum kendimi biraz uzaniyim en iyisi Gitmeden once menumude paylasayim.
Sabah; 1 kare bitter. 1 kare sutlu cikolata ardindan kk kahvaltisi
Aksam; 1 kase sebze corbasi icinde spaghetti vardi ufak ufak. 1 kucuk kase yogurt 6 7 yemek kasigi bulgur pilavi ( hepsini ayakta yedim hic oyle cok yiyesim yoktu bugunki sonuc yuzunden.
1 saat kosu bandi 4,40 km
50 squat aaay o nebicim bir hareket resmen 3 arayla yapi verdim :)) bide kolay zanediordum hahaaayyyy
2 litre su yatana kadar daha 1 litre gider.
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurya, 6 zeytin, domates,bir cay kasigi acili cemen, peynir, 1 cay bardagi findik yerfistigi karisik, bitki cayi
Ögle:kurufasulye, yogurt, iki top dondurma
Ara muz
Aksam: oglen cok yedigimden hic acikmadim ama ilerleyen saatlerde acjkmjyimdiyi 1 buyuk bayran ayran azicik findik fistik
3 lt su
Bugun hic spor yapamadim oglum hic uyumadi kosturup durdu bende onun pesine kosturdum butun gun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Biraz kafam dağılsın diye oturup yine boncuklarımla oyalandım ve sonrada küçük kuzuyu yıkayıp kendimi tekrar buraya attım
Şimdide büyük kızımın birazdan yapacağı kahveyi büyük bir keyfle içmek istiyorum
Yarını iple çekiyorum
Sweetdimple Adaşımmmm yüreği güzel arkadaşım
Yeni görevin hayırlı olsun canım eminim onunda üstesinden çok güzel gelirsin
Baya yoğunluk olacak sana ama halledersin sen nasılsa
Bende aynı durumdayım canım ya offherşeyi yemek istiyorum bir an önce regl olurum inşallah
Ben de yarından çık korkuyorumbu hafta artı olcam galiba
dondum kaptanım.almasam iyiİyi akşamlar meleklerimmmmkendimi gececi kaptan ilan edeceğim bu gidişle
Hiç sanmıyorum meleğimm ne kadar çok su o kadar wc demek her wc 40 kalori gidişi o yüzden teorinde bir yanlışlık olmalı
Yok kuzucum doğalgaz döşenecek haftasonu ev de kutu gibi olunca alan açmak lazım
Derse dalıp enişteyimi unuttun balımo gösteriler hakikaten müthiş oluyor yüreğim ağzıma geliyor hep nazar değmesin Türk Yıldızlarımıza
Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike
Prensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
oooo ortalık karışmışşşşiyi olan kazansın dostluk baki
Ellerine sağlık bitanem siyaha bayıldım hepsi güzel gerçi kendine ayırmakla da iyi yapmışsın
Rabbim nice güzel mutlu yıllar nasip etsin birlikte cecomcecom çok sıkıp normale geçince vucudun tepki gösteriyor bence kuzum normale dönünce kilon artıyor sanırım
maşallahın var meleğimm tamamen iyileş yaparsın sporunu canım karataydan memnunsun inşallah
Prensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan
İnşallah kayınvalidenden iyi haberler alırız cecom
Afiyetolsun balım helall olsun sana saat geçti diye yememişsin ama gece acıkmadınmı bitanem
bakla yemeği nedense bana dokunuyor ama bakla içi dokunmuyor çok garip
yerim minik picassoyu bir süre sonra unutur ama şu an yapılabilecek tek şey silinebilen boya senin tek çaren sanırım balım
yarım gmzleme erken saatte yemişsin meleğim afiyetolsun kermesteki seçimlerin de süperaz da spor olsaydı harika olurdu
çalışıyorsun kuzum eve gel yemek yap saat uçuyor normal gecikmen
hoşgeldin umudumm
misafir varken diyet yapmak zor umudum ama yarından itibaren sıkı menüler bekliyorum senden +düzenli spor
yarım simit işin içine girince ortada karatay kavhaltısı kalmıyor mayacımdürümü de erken yemişsin
ooo kötü olmuş mayacımmm yıkamaya gitmeden çıkmaz kuzumcanı sağolsun paşamızın eminim o da üzülmüştür
Hoşgeldin meleğimmbir an korkmuştum gelmeyeceksin diye neyseki telaşın varmış.Önemli olan senin motivasyonun ve zayıflaman kızların dediği gibi free takımda bizim takımımız kuzum
free takımla 6, takım mı yarışsa acaba
6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen
aman aman bu dönem iradene kuvvet tatlım
anneciğine gittiğin belli oldu jojomm ama akşam gayet güzel hafif geçirmişsin o nescafe selülit sebebi
ooooo hadi bakalım bol şans
aman evine dön bir an önce jojom yoksa yandıkkk yarın telafi etmeye çalış kuzum
benim icin kotu bekleyis .. almasam yeter bana. bu hafta kacamakli gecti.. insallah senin icin iyi olurOfff cok heycanliyimmmmmmmmmmm 1 guncuk kaldi sayilirrr :))))) yaaaaaaaaa
bendede aynı sorun vardı kızsam da sevsem de daha cok ciziyodu.. gizli gizli sonradan kendi bıraktı..Cnm duvarda denemedim ama koltukta halıda falan kalem izini Bulaşık makinesi parlatıcısıyla silersen geciyo ve daha bi cok lekeyiŞirin picasso ne zaman sıkıldı ozaman bırakır bence:)
Not: ben lekelere bi çözüm arıyosun diye algılamıştım:)))
bende verememis hissediyorum canim ama karataydan degil kacamaklardan. karatayın yararını tam uygulayınca goruyorum..Hic kacamak yapmama ragmen sanki bu Hafa kilo verememis gibi hissediyorum kizlaryinede sonucu tartida gormek lazim . karatay dieti yaramadimi bana ne anlamadim. İnternette gezinirken bjride karatay diyetinden kilo aldim yazmisti. Siskinlik oldu bende anlamdim. Bugun kefir aldim bi kac gunde kefir icicem bakalim. Deneme tahtasi oldum. Tatile gitmeden bi 10 kilo gitseydi off
masallah canım..1 saat kosu bandi 4,40 km yaptim
Simdide 50 squat yapicam :)) suyumuda 1,5 liter ictim yatana kadar 2 litre gider :))))
bitanecik kaptanimDuyuru:
Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.
Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.
Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
İyi akşamlar meleklerimmm
Sen çay sevmezmiydin kuzumm
Yine mi kolabak dondrumaya kızmıyorum ama lütfen kola içme
Gayet güzel telafi etmişsin bitanem
Günde 2 kareyi geçmemek şartıyla yiyebilirsım kuzum.Fakat omega3 eksikliği de tatlı ihtiyacına sebep oluyor bitanem
Heyecan yok elinizden geleni yaptınız yarın güzel sonuçlarla karşılaşacağız inşallah
Neden çıkaralım takımdan bitanemm senin ne kadar sorumluluk sahibi, olduğunu biliyorum. elinde olmayan sebeplerden gelememişsin tam gaz devam
telde yazabiliyorsan bravo telden kk ya girmek benim için kabus
Menülerin eski menülerin gibi değil kuzum ama düzelteceğine eminim hatalarını biliyorsun
Akşama iradene kuvvet ellerine sağlık ama senin için zor bir sınav olacakbizde seni
Yokluğun çok belli meleğimmm kolay gelsin kuzum
Oyyy yerim paşamızı ne güzel etkinlikler
En masumu bu bitanem
Az olsun bizim olsun cecom inşallah yarına çoğalacaktır o eksi eminim
Bir gün önceden yapsanda yine de yanına saltası cacığı vs yarım saatini alır kuzum.Demek mantıı
Bu günlerde geçecek selvoşum günde 1 kare tolore edilebilir bir miktar zaten
5 kaşık mantı abartı değilki bitanem tabi her kaşıkta 40 tane yoksa
Prensesim mutlaka incelme vardır pes etmek yok kuzum
Selvoşum karatayda kilo verme hızı biraz düşük fakat gitmeye başladımı her hafta gidiyor tatlım dur bakalım yarın olsun.Kefiri hazır içeceksen tavsiye etmem ama kendin mayalarsan çok faydalı probiyotikler içeriyor kuzum2 senedir kendim yapıyorum kefirimi
Harikasın prensesimmmm
Lütfen prensesimm kahvaltını geciktirmerabbim tüm hayalleirni gerçekleştirsin inşallah kuzum
Annenlere yürüyüş fırstaını kaçırmışsın ama dışarı çıkacak olmana çok sevindim bak ne güzel hayat dolusun süslen at kendini dışarı tatlım
zamanla alışırsın prensesimbaşlaman bile süper
gece mutlaka acıkırsın ayran içmeyi ihmal etme ki leptin durmasın gece mayacım
oğluşunun peşinde koşturmayı hafife alma akşama dek ne kadar yordu snei kimbilir
Şanslısın cecom umarım bir gün prensesin elleirnden kahve içmek bize de nasip olurYarın rabbim yüzünü güldürsün inşallah adaşım
Teşkekürler bitanem ama uzun süredir bu görevi yapıyordum elimden geldiğince tatlım
Sabır tatlım şöyle düşünün regl döneminde daha çok kalori yakma şansınız var canınız tatlı istedikçe yerinizde 50 kez zıplayın istek filan kalmaz
Negatif düşünmek yok
Selam kızlar hedef 73kg. Dan 65 kg,yeni fikirler ve öneriler bekliyorum.
Iyi geceler şekerler bugünkü menum
sabah tereyagli yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
ara ayran
öğle bol yeşillik li kısır marul
akşam annem sade çörek yapmış 2 dilim corekyaklaşık 2 litre su 30 dakika yürüyüş
Kızlar bugünkü menüm. Sabah bir bardak kefir. Bir saat sonra kahve, 2 Bisküvi. 3 saat sonra küçük bir porsiyon Sarımsaklı köfte ve bir bardak bol sulu ayran(tuzsuz). 2 saat sonra 25 dakika kardio pilates, beyaz Çay. 1 saat sonra kahve,ince dilim limonu kek. 35dakika elektronik bisiklet. Akşam bir tavuk budu ve haşlanmış sebze, bol yeşil salata. Şimdi bir bardak zerdeçallı kefir
perşembe menü
kalkınca 2 bardak su
kahvaltıeynirli yumurta,yeşillik ceviz peynir ile karatay
öğle:1 adet zeytinyağlı biber dolması
15:00 16:15 yürüyüş (doktor randevum vardı 2 durak önce indim ve günlük sporumu yaptım sırf spor yürüyüşü yapıcam diye hiç uymadığı halde spor ayakkabı giydim)
akşam:1/2 dürüm döner diğer yarısını kızıma yedirdim.2 ya da 3 çatal kadar yaş pasta maksat nefis öldürmek
2,5 lt su
Bugünkü menum
Sbh öglen ayran
Aksam bamya corbası,salata
1 saat yürüyüş,15 dk twister,100 ip atlama
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 ödem cayı
hadi bakalım herkese iyi geceler yarın mutlu olalım hep beraber inş.
dondum kaptanım.almasam iyi
bugun sabah: iki yumurta haslama
peynir zeytin.domates.salatalik.1 tane kalper peynir.azcik da recel
aksam:1 kase tarhana..birazda nohut yemegi.. birazda esim fistik yiyodu ondan yedim
yedimde yedim
spor olarak bugun ev temizligi yaptim sil supur.yıka.
bitanecik kaptanimtebrikler
Haklısın kaptanım yemeğe oturmak nerden baksan yarım saat.
Mantıya gelince suçluluk psikolojisi strese sokuyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?