Ay cok sevindim bunu duyduma insallah benimkide cikar ozmn zaten baya gitti bi izi kaldi cok ugrastim o reklamlardaki herseyi denedim hepsi bos ismis nasida kandiriyolar insanlari ya yok her lekeyi cikarirmis falan filan
Evett samsun termeliyim ama orduda oturuyorum ne guzelll hemseriyiz demekkSamsunlu musunuz ?? 55i sonradan gordümm.. Ben ve eşimde samsunlu
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Şu anda ayaklarım altı yorgunluktan yanıyor resmen
Bugün malum KVyi hastaneye götürdüm Emar sonucu için ve maşallah doktorlar oradan oraya gönderip durdu yok göz doktoruda baksın, yok nörolojide baksın yok film çekilecek falan diye
Görümcemde geldi ufak oğluyla ve 3 saat hastanede geçti
Giderken KVyle yanlız gittik hastaneye ( kızı başka tarafta oturduğundan oda direk hastaneye geldi ) ve arabada bol bol sohbet etme fırsatımız oldu
Bİraz geçmişe değindik ufaktanhakikaten KV beni şaşırttı çünkü ilk kez geçmişte benimde bir çok hatam vardı ama şükür temiz bir sayfa açtık ve artık sorun yaşamıyoruz dedi
Bende o cümlenin üzerine haklısın mutlaka benimde vardır geçmişte hatalarım sonuçta 19 yaşında cahildim ve bazen nerede ne tepki vereceğimi bilmiyordum ama şükür artık herkes sınırını öğrendi, kimin neye kızdığını bilip ona göre herkes haddini biliyor dedim
İlk kez cidden kadını pişmanlığını hissettim ve iyiki bana kötü davrandığı halde iyi davranmışım dedim hatta eşimede anlattım oda çok sevindi böyle bir konuşmayı yapmış olduğumuz için
Şükür KVnin Emarında birşey çıkmadı ama kalp büyümesi vardı diye tekrar onada bir bakalım dediler ( bir nevi Check - up oldu onunki ama en azından içi rahat olacak ) tabi ona yetişemeyince yarına kaldı
Yarın istersen yine götüreyim ben seni dedim ama hatun bana ilk kez Allah razı olsun teklif etmen yeterli seni yormayayım kızım dediAnam senelerce ŞU yada BU diye benden bahsederken kadın ikinci kez kızım dedi bana valla şaşırdım ama hoşumada gitti çünkü senelerce ben bunu bekliyordum
TAbi dönüşte görümceyede hadi senide bırakalım dedidm ters yönde olduğu halde ve gittik kahve içtik ondada
Hatun hemen bisküvi falan bir sürü şey çıkardı ama kusura bakma ben düzenimi bozmayayım sadece şekersiz kahvemi içeyim dedimbenim cadı kızımda demezmi Anneciğim neden yemiyorsun diye dedim tokum ( yalandan kim ölmüş ) Cadı demezmi Anneciğim detoksmu yapıyorsun yokda diye
Birde hastaneye gideceğimiz sırada büyük kızda okul gezisi için saçını ördürdü ve gözüme kalem çekermisin dedi tabi fesat ufaklık dururmu ille benimde gözüme kalem çekeceksin, bende büyüdüm, artık yatağımda yanlız yatıyorum, hep ablama izin veriyorsun ama bu haksızlık diye isyan bayrağını açtı
En sonunda gözüne kalem çekiyormuş gibi yaptım ( tabi benden çakal çıktı aynaya bakıp belli olmuyor bir daha çek dedi) belli belirsiz gözüne kalemi değdirdimde sustu sonrada cantamı karıştırıp benim dediği pembe ruju bulup bunuda süreceğim diye tutturdu neymiş ablası parlatıcı sürmüş öyle olmaz ruj ya pembe yada kırmızı olması gerekirmiş onuda belli belirsiz sürdümde öylelikle evden çıkmayı kabul etti fettan
Akşamda işimiz bitince kızları evde bırakıp eşimle pazara gittik, bir sürü meyve sebze ve yeşillik aldım hatta yarın için hazır olsun diye tazefasülyemide ateşe koydum
İyi akşamlar meleklerimmmmkendimi gececi kaptan ilan edeceğim bu gidişle
Hiç sanmıyorum meleğimm ne kadar çok su o kadar wc demek her wc 40 kalori gidişi o yüzden teorinde bir yanlışlık olmalı
Yok kuzucum doğalgaz döşenecek haftasonu ev de kutu gibi olunca alan açmak lazım
Derse dalıp enişteyimi unuttun balımo gösteriler hakikaten müthiş oluyor yüreğim ağzıma geliyor hep nazar değmesin Türk Yıldızlarımıza
Döner yiyebilirisn prensesimm yasak değil.Tatlım şimdi koşu bandında işini görecek bir spor ayakkabısı al marka olmasına gerek yok kuzum rahat yürüyüş yap yeter 85 e gelince yine alırsın nike
Prensesim sabah meyve biraz fazla olmuş tatlım bir de aklında oslun her meyveni tarçınla tüket yanında yoğurt tüketmene bayıldım
oooo ortalık karışmışşşşiyi olan kazansın dostluk baki
Ellerine sağlık bitanem siyaha bayıldım hepsi güzel gerçi kendine ayırmakla da iyi yapmışsın
Rabbim nice güzel mutlu yıllar nasip etsin birlikte cecomcecom çok sıkıp normale geçince vucudun tepki gösteriyor bence kuzum normale dönünce kilon artıyor sanırım
maşallahın var meleğimm tamamen iyileş yaparsın sporunu canım karataydan memnunsun inşallah
Prensesimm peki böyle motive olacaksan tamam ama bu ödül işini haftasonlarına alsan
İnşallah kayınvalidenden iyi haberler alırız cecom
Afiyetolsun balım helall olsun sana saat geçti diye yememişsin ama gece acıkmadınmı bitanem
bakla yemeği nedense bana dokunuyor ama bakla içi dokunmuyor çok garip
yerim minik picassoyu bir süre sonra unutur ama şu an yapılabilecek tek şey silinebilen boya senin tek çaren sanırım balım
yarım gmzleme erken saatte yemişsin meleğim afiyetolsun kermesteki seçimlerin de süperaz da spor olsaydı harika olurdu
çalışıyorsun kuzum eve gel yemek yap saat uçuyor normal gecikmen
hoşgeldin umudumm
misafir varken diyet yapmak zor umudum ama yarından itibaren sıkı menüler bekliyorum senden +düzenli spor
yarım simit işin içine girince ortada karatay kavhaltısı kalmıyor mayacımdürümü de erken yemişsin
ooo kötü olmuş mayacımmm yıkamaya gitmeden çıkmaz kuzumcanı sağolsun paşamızın eminim o da üzülmüştür
Hoşgeldin meleğimmbir an korkmuştum gelmeyeceksin diye neyseki telaşın varmış.Önemli olan senin motivasyonun ve zayıflaman kızların dediği gibi free takımda bizim takımımız kuzum
free takımla 6, takım mı yarışsa acaba
6 kare bitter şayet sen zayıflamak istiyorsan çok prensesim günlük 2 kareyi geçme lütfen
aman aman bu dönem iradene kuvvet tatlım
anneciğine gittiğin belli oldu jojomm ama akşam gayet güzel hafif geçirmişsin o nescafe selülit sebebi
ooooo hadi bakalım bol şans
aman evine dön bir an önce jojom yoksa yandıkkk yarın telafi etmeye çalış kuzum
Bende bugun bitter aldim gunde bi parca yerim. Ruyama pasta giriyor. Kendimle savas halindeyimBanada ara ara acayip tatli krizi geliyo ozellikle cikolata cok istiyo canim, bende gunkurusunun icini acip icine iki tane felan yer fistigi yada findik koyup yiyorum fistikli yada findikli cikolata gibi geliyo bana
Galataaasarayy oleeeeeeyyyyyAynen Galatasarayyyyy
Yasminim maşallah cnm kacamaklı olsada,inş karşılığını alacaksın
Hepinize iyi geceler kızlar
offff sormaaaaaaaaaGunaydin kizlar 1 gun kaldi tartiya heyecan panik halindeyim
Kızlarr albümüme eski zayıf halimi koydumokadar incecik olamam sanırım ama yaklaşacağıma adım gibi eminim
yaa bende tel de alışmışım mesaj yazarken tahmini sözcükler önümüze geliyor yaaa..o yüzden pc de yazmak zor geliyor..bazen yazıp öylece bekliyorum sözcük çıkacakmış gibi...alışkanlık işte:)
oyyy cecom süpersin.. ama bu azimle o günler uzak değil ben eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?