Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ooooo cecom hadi sevindim böyle olduğuna zaman işte insanlara hatalarını gösteriyo. bundan sonrası güzel olsun inşallah.

bilemedim ki kaptanım öyle yada böyle en az 2 lt içmek zorundayım zaten...
yemeği genelde bir gün önce hazırlıyorum canım ama işten çıkışım zaten 8,15 8,20 gibi o yüzden çok geç kalıyorum Allahtan ev 1 -2 dk mesafedede ordan kurtarıyorum..

kermeste iyiydi ama ben dün akşam mantı yedim

Banada ara ara acayip tatli krizi geliyo ozellikle cikolata cok istiyo canim, bende gunkurusunun icini acip icine iki tane felan yer fistigi yada findik koyup yiyorum fistikli yada findikli cikolata gibi geliyo bana
Bende bugun bitter aldim gunde bi parca yerim. Ruyama pasta giriyor. Kendimle savas halindeyim

hahah o bende de çok oluyo

dünkü menümüde yazayım

sabah : acele bir karatay kahvaltısı öyle böyle oldu çabuk acıktım
öğle : taze fasulye ve yoğurt
akşam : 5 kaşık mantı 1 kase yoğurt ve piyaz

su 2.3 litre + 1 şişe maden suyu (suyun yarım litresi karbonatlı )
spor kızımla 10 dk dans ettik

Daha yeni tartildim ve hic mutlu degilim cunku 1 aydir 100 ve 98 kg arasinda gidip geliorum kacamaklar yuzunden. Neyseki bu hafta cok sukur aklimi basima aldim ve duzgunce uyguluyorum yemek duzenimi. Ama su rakamdan biktim yemin ederimm yeter artik tartiya kostum bugun buyuk bir svincle 97leri gormek istedim ama malesef gecen haftaki menu kacamaklar yuzundenn anca 1.7 kg vermisim ve gecen haftaki kiloma geldim 98.3 asil simdii zayiflamak benim icin bu hafta basliyor hadi bakalim haftayaaa 98dan kurtuluyorum in sha Allah. Birazdan sporumu yapicam. Bu arada annem bakma sen tartiya zayifladigin belli oluyor dedi ablamda oyle dedi. Bende farkgoruyorum vucudumda ne yalan soylimm :)) ama benim yaptigim buyuk rezillik wallahi cok utaniyorum 1 aydir 98-100 gidip geliorum. Neyseki o donemler bitti ve 98den asagi gorurum in sha Allah.

Hic kacamak yapmama ragmen sanki bu Hafa kilo verememis gibi hissediyorum kizlar yinede sonucu tartida gormek lazim . karatay dieti yaramadimi bana ne anlamadim. İnternette gezinirken bjride karatay diyetinden kilo aldim yazmisti. Siskinlik oldu bende anlamdim. Bugun kefir aldim bi kac gunde kefir icicem bakalim. Deneme tahtasi oldum. Tatile gitmeden bi 10 kilo gitseydi off

merhaba arkadaşlar bende yorgunluktan ölüyorum..bugün misafirim gelecek..benim işler hiç bitmedi nedense..birde dün akşam başaladım hazırlık yapmaya....yarın sbah kesin olarak başlıyorum spor yapmaya...her zaman oldugu gibi hafif hareketlerle pilatese başlıycam...pilates benim sporum kesinlikle..umarım tekrar belim ağrımaz..artık adamakıllı kilo vermeye konsantre olmak istiyorum...spor yapmayınca ben bi türlü boğazımdan kısamıyorum...illaki emek verecegim...şöyle kendiliğinden gitse kilolar olmaz mı...eylülde nasipse işe başlıycam o zamana kadar incelmek istiyorum..kilo çok sorun değil vücudum bi toparlasa kendini..kilolar zamanla gidiyo zaten...

haydi ben kaçtım kendinize iyi bakın kızlar...yarın ki bildirimde görüşmek üzere..bende eksi bişey yok....ama gelecek hafta tartıda bol eksili olmayı diliyorum...bebişlerinizin,çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum..onlar olmasa inanın bu hayat çekilmezdi... biz kadınlar da bu kadar güçlü olamazdık....sevgiyle kalınnnnnn

Tekrar ben geldimmmm

Sırf devamlı buraya bakıyorum diye bilgisayarı kapatıpta işlere giriştim ve daha yeni popişim yer gördü
Ay şunu yapayım, dur şuda var derken en son yatak odasında nevresimlerimide değiştirip kendimi buraya attım
Sağ olsun kızım kendi akıl edip Anneciğim kahve yapayım mı sana dedi
Şimdide onun yaptığı şekersiz sütsüz kahvemi içerken sizlerle hoş sohbet edeyim dedim

oyyy cecom süpersin.. ama bu azimle o günler uzak değil ben eminim

Çooook teşekkür ederim canım
Valla bu kadar gaza geleceğimi bilseydim albüme daha evvel koyardım o resimleri
Aklıma geldikçe girip girip bende bakıyorum sonrada ulen bu kadar olabilirim neden olmayayım diyorum sonrada o çoşkuyle daha bir azimli oluyorum

Bugun kahvaltimi coook gec yaptim saat 2ye geliordu. Ve suan 4 saat gecti ardindan 1 saat leptini calistirip saat 7 gibi aksam yemegimi yiyecem :) ewet biliyorum bukadar gec yememem lazimdi uyku duzenim darma dagin ama sooz yarin erken kalkmaya calisacam en azindan 9:30 gibi. 12de zaten okula gidiyorum arkadasimla kayidimi yapmak icin diplomamim kimligimin kopyasini cektim son raporumunda. Yarin okula gidip guzellik uzmani sectoruna kendi ellerimle teslim edicegimmm :)) ayy in sha Allah 9uncu ayda guzellik uzmanina baslarim ardindan hayalimm hostesligeee. Off cok istiyorum kabin memuru olmayi 2 sene icinde guzellik uzmanini bitirip direct amsterdam airport havaalaninda coooooookk buyuk bir havaalani istanbulunki gibi. Neyse iste direct kendimi kabin memurluga yazdircam ve derslerimi havalaninda alicam 7 aylik full okula gidiyormusum diger 5 ayida stajj :)) yani ozaman ucmaya baslayacam bile. Allah immmmmm... nekadar istiyorum bilemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…