- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Samsunlu musunuz ?? 55i sonradan gordümm.. Ben ve eşimde samsunlu
Evett samsun termeliyim ama orduda oturuyorum ne guzelll hemseriyiz demekk
Bugun kahvaltimi coook gec yaptim saat 2ye geliordu. Ve suan 4 saat gecti ardindan 1 saat leptini calistirip saat 7 gibi aksam yemegimi yiyecem :) ewet biliyorum bukadar gec yememem lazimdiuyku duzenim darma dagin ama sooz yarin erken kalkmaya calisacam en azindan 9:30 gibi. 12de zaten okula gidiyorum arkadasimla kayidimi yapmak icin diplomamim kimligimin kopyasini cektim son raporumunda. Yarin okula gidip guzellik uzmani sectoruna kendi ellerimle teslim edicegimmm :)) ayy in sha Allah 9uncu ayda guzellik uzmanina baslarim ardindan hayalimm hostesligeee. Off cok istiyorum kabin memuru olmayi 2 sene icinde guzellik uzmanini bitirip direct amsterdam airport havaalaninda coooooookk buyuk bir havaalani istanbulunki gibi. Neyse iste direct kendimi kabin memurluga yazdircam ve derslerimi havalaninda alicam 7 aylik full okula gidiyormusum diger 5 ayida stajj :)) yani ozaman ucmaya baslayacam bile. Allah immmmmm... nekadar istiyorum bilemezsiniz
Amien in sha Allah ablacimm cok tesekkurler. 2 yilim var sonra yazilacam oo ozamana kadar 50 olmusumdur in sha Allah. Allah in izniyle in sha Allah hepimiz incecik olacagiz.başaranların hepsi önce hayal eder. inş şöyle incecik sülün gibi bir kabin memuru olursun
13 yıl önce samsuna istanbuldan gelin geldim artık samsunluyum bu şehir çok güzel ve yaşanılası bir yer
Bende aynı durumdayım canım ya offBugun bana bise oldu habire aciktim durdum canim kebabplar borekler pastalar cekti durdu zor dayandim resmen cokk zorlandim tatli krizimde cabasi regl olcam ondan heralde
Ben de yarından çık korkuyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Biraz kafam dağılsın diye oturup yine boncuklarımla oyalandım ve sonrada küçük kuzuyu yıkayıp kendimi tekrar buraya attım
Şimdide büyük kızımın birazdan yapacağı kahveyi büyük bir keyfle içmek istiyorum
Yarını iple çekiyorum
aynı benim geçtiğim merhalelelerden geçiyosun sakın yeme zamanla daha az ile yetinebildiğini göreceksin dayan canımBugun bana bise oldu habire aciktim durdum canim kebabplar borekler pastalar cekti durdu zor dayandim resmen cokk zorlandim tatli krizimde cabasi regl olcam ondan heralde
1,7 mükemmel yasminnn,ne yapalım bundan sonra çatır çatır gitsinDaha yeni tartildimve hic mutlu degilim cunku 1 aydir 100 ve 98 kg arasinda gidip geliorum kacamaklar yuzunden. Neyseki bu hafta cok sukur aklimi basima aldim ve duzgunce uyguluyorum yemek duzenimi. Ama su rakamdan biktim yemin ederimm yeter artik tartiya kostum bugun buyuk bir svincle 97leri gormek istedim ama malesef gecen haftaki menu kacamaklar yuzundenn anca 1.7 kg vermisim ve gecen haftaki kiloma geldim 98.3 asil simdii zayiflamak benim icin bu hafta basliyor hadi bakalim haftayaaa 98dan kurtuluyorum in sha Allah. Birazdan sporumu yapicam. Bu arada annem bakma sen tartiya zayifladigin belli oluyor dedi ablamda oyle dedi. Bende farkgoruyorum vucudumda ne yalan soylimm :)) ama benim yaptigim buyuk rezillik wallahi cok utaniyorum 1 aydir 98-100 gidip geliorum. Neyseki o donemler bitti ve 98den asagi gorurum in sha Allah.
Inşallah hayırlısıyla gönlünden geçenler olur uçarsın cnm benimBugun kahvaltimi coook gec yaptim saat 2ye geliordu. Ve suan 4 saat gecti ardindan 1 saat leptini calistirip saat 7 gibi aksam yemegimi yiyecem :) ewet biliyorum bukadar gec yememem lazimdiuyku duzenim darma dagin ama sooz yarin erken kalkmaya calisacam en azindan 9:30 gibi. 12de zaten okula gidiyorum arkadasimla kayidimi yapmak icin diplomamim kimligimin kopyasini cektim son raporumunda. Yarin okula gidip guzellik uzmani sectoruna kendi ellerimle teslim edicegimmm :)) ayy in sha Allah 9uncu ayda guzellik uzmanina baslarim ardindan hayalimm hostesligeee. Off cok istiyorum kabin memuru olmayi 2 sene icinde guzellik uzmanini bitirip direct amsterdam airport havaalaninda coooooookk buyuk bir havaalani istanbulunki gibi. Neyse iste direct kendimi kabin memurluga yazdircam ve derslerimi havalaninda alicam 7 aylik full okula gidiyormusum diger 5 ayida stajj :)) yani ozaman ucmaya baslayacam bile. Allah immmmmm... nekadar istiyorum bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?