Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

başaranların hepsi önce hayal eder. inş şöyle incecik sülün gibi bir kabin memuru olursun

Canim fena halde skilio skintidan patlicam oturmusum telefonumla ugrasiorum, daha yeni annem komsularla yuruyuse cikti, ahh keske gitseydim bende. Neyse su 8 kg veriyim artik disarilara aticam kendimi. Haftaya cok sevinecegim gibi in sha Allah. Hem ben bugun tartildimda yarinda var ozamanda tartilcam belki baya bi gram gitmis olur. Birde kac gundur kabizim wc gidemiomm . Iyiki yarin disari cikiorum okulagitmek icin. Ordanda gezmeye arkadasimla. Yarin icin maxi dres uzun kahve rengi elbisemi giyecegim :)) hem bacak ve popolari kapatmis olurum hemde cok seviyorum bayiliyorum uzun elbiselere. Yaz sapkamida takmak istiyorum ama takmiyimsonucda daha bahar sezonu onu yaz icin ayiriyim. Birde saclarimi duzlestiriciyle duzeltsemmi yada kivircik lullemi yapsamdiye dusunuom. Amaannnn en iyisi duzlestirici yoksa dugune gider gibi bi halim olur off ne yalan soylim cok yorgun hissediyorum kendimi biraz uzaniyim en iyisi Gitmeden once menumude paylasayim.

Sabah; 1 kare bitter. 1 kare sutlu cikolata ardindan kk kahvaltisi

Aksam; 1 kase sebze corbasi icinde spaghetti vardi ufak ufak. 1 kucuk kase yogurt 6 7 yemek kasigi bulgur pilavi ( hepsini ayakta yedim hic oyle cok yiyesim yoktu bugunki sonuc yuzunden.

1 saat kosu bandi 4,40 km
50 squat aaay o nebicim bir hareket resmen 3 arayla yapi verdim :)) bide kolay zanediordum hahaaayyyy
2 litre su yatana kadar daha 1 litre gider.

Duyuru:

Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.

Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

13 yıl önce samsuna istanbuldan gelin geldim artık samsunluyum bu şehir çok güzel ve yaşanılası bir yer

Aynenn oyle cok baskadir samsun bende kac sene hasretini ceektim istanbul gaziantep simdi ordudayim ama okadar uzak yerlerde yasadiktan sonra ordu bana cok yakin geliyo artik istedigim zaman gidebiliyorum ailemin yanina samsunuma insan yasadigi yeri sevicekki bi tadi olshn ayatin

Bugunku menum
Sabah: 1 yumurya, 6 zeytin, domates,bir cay kasigi acili cemen, peynir, 1 cay bardagi findik yerfistigi karisik, bitki cayi
Ögle:kurufasulye, yogurt, iki top dondurma
Ara muz
Aksam: oglen cok yedigimden hic acikmadim ama ilerleyen saatlerde acjkmjyimdiyi 1 buyuk bayran ayran azicik findik fistik
3 lt su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Biraz kafam dağılsın diye oturup yine boncuklarımla oyalandım ve sonrada küçük kuzuyu yıkayıp kendimi tekrar buraya attım
Şimdide büyük kızımın birazdan yapacağı kahveyi büyük bir keyfle içmek istiyorum

Yarını iple çekiyorum

Ben de yarından çık korkuyorumbu hafta artı olcam galiba

Bugun bana bise oldu habire aciktim durdum canim kebabplar borekler pastalar cekti durdu zor dayandim resmen cokk zorlandim tatli krizimde cabasi regl olcam ondan heralde
aynı benim geçtiğim merhalelelerden geçiyosun sakın yeme zamanla daha az ile yetinebildiğini göreceksin dayan canım

Kızlar bugünkü menüm. Sabah bir bardak kefir. Bir saat sonra kahve, 2 Bisküvi. 3 saat sonra küçük bir porsiyon Sarımsaklı köfte ve bir bardak bol sulu ayran(tuzsuz). 2 saat sonra 25 dakika kardio pilates, beyaz Çay. 1 saat sonra kahve,ince dilim limonu kek. 35dakika elektronik bisiklet. Akşam bir tavuk budu ve haşlanmış sebze, bol yeşil salata. Şimdi bir bardak zerdeçallı kefir

1,7 mükemmel yasminnn,ne yapalım bundan sonra çatır çatır gitsin

Inşallah hayırlısıyla gönlünden geçenler olur uçarsın cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…