- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Teşekkürler canım önerilerini dikkate aldım bile
Ttalım hoşgeldin kusurabakma komşunun kızı geldi ders için bir hg yazamadımÖncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli tatlım.Denem süresini başarıyla geçirirsen takıma 3, cuma gireceksin Sadece karatay diyorum tüm diyetleri yapmış biri olarak ve düzenli spor oldu mu kıs asürede hedefine ulaşacaksın eminim
tam tartı öncesi anneciğin yakmış seni ama yine de akşam başka brişey yemediğin için korkma tatlım
Afiyetolsun tatlım sporunda kahvaltı hariç minik cısları görmezsek gayet güzel fakat sıkı sık yediğin zaman leptin hormonunun çalışmasına imkan kalmıyor öğünlerin arasında en az 4,5 saat olsun ki yarım saat leptin hprmonu yağları yaksınFakat senden sağlıklı bir kahvaltı bekliyorum
Afiyetolsun balımmm korkma korkma ceza yok nefsini öldürmüşsün
tame perşembe menüsü olmuş meleğimm
İnşallah balım ağzından olsun
profilinden fotoğraflara tıklayacaktın kuzum
döndün ya önemli olan bu kuzum çok fazla alacağını sanmıyorum
fıstık çiğ değil sanırımmm
elleirne sağlık bitanemm ama spordan sayamıyoruz
Teşekkürler jojom ama uzun süredir bu görev bendeydi baharcım bilgilendirme amaçlı yazmış
Abartılı miktar değil meleğim sıkma canını toplasan 2 kaşık hamur vardır
Aynen abla ama nebilim 1 aydir 100-98 arasi gidip geliom yapiom guzelce diyetimi sonra morelim bozulup kalkip birseyler yiyodum aburcuburu kilo aliordum.1 hafta boyuncada onu vermeye calisiodum ondan bu hafta istedigim kiloda degilim ama olsun haftaya daha cok guzel olacak in sha Allah benim kilo vermem asil bu hafta basliyor :)) ki zaten 3,3 kg vermis oluom 1 aydan beri.1,7 mükemmel yasminnn,ne yapalım bundan sonra çatır çatır gitsin
Coook saol ablacim amien in sha AllahInşallah hayırlısıyla gönlünden geçenler olur uçarsın cnm benim
ayy asil pcden cok zor yaaaa ben hep telden giriyorum cok kolay oluyor.telde yazabiliyorsan bravo telden kk ya girmek benim için kabus
Ay asla, pes etmek zavalilar icindir.Prensesim mutlaka incelme vardır pes etmek yok kuzum
Thankyouuuu askimmHarikasın prensesimmmm
Amien in sha Allah ablacimmmLütfen prensesimm kahvaltını geciktirmerabbim tüm hayalleirni gerçekleştirsin inşallah kuzum
Aynen abla yarin tadinicikaracam gezmenin.ş fırstaını kaçırmışsın ama dışarı çıkacak olmana çok sevindim bak
Aynen squat super bisi.zamanla alışırsın prensesimbaşlaman bile süper
Ah ablacim 1.7 kg verdim ama asil kilo verme bu hafta basladi benim icin.benim icin kotu bekleyis .. almasam yeter bana. bu hafta kacamakli gecti.. insallah senin icin iyi olur
yaaaaa abla gece gece caniimm feci fistik cektii napcam ben;(aksam:1 kase tarhana..birazda nohut yemegi.. birazda esim fistik yiyodu ondan yedim
Tamam bitanemm unutmamm
Teşekkürler prensesimmm sabah tartılmayı unutma kuzum
Iyi geceler askimmmm muahhhHepinize iyi geceler meleklerimmmyarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
RengarenkNesli bitanem yarın liste sana emanet öğleden sonra erken gelebilirim inşallah
tamam banum kızlarla bende liste hallederizHepinize iyi geceler meleklerimmmyarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
RengarenkNesli bitanem yarın liste sana emanet öğleden sonra erken gelebilirim inşallah
gunaydın peteklerrr
mutluluğun daim olsun neşe dol :))günayddıııın sizede ay içim içime sığmıyo bugün çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?