selam kizlar
hayırlı cumalar canımgünayyyyyddınn canlarrr
hayırlı cumalar olsun inşallah
tebriklet tatlımGunaydinnnnnn
Gecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.3
Giden: -800
Yuzeesi : %1.4
dün burda marketin biri indirim yapmış pazarda en ucuz 1 buçuk lira olan biberin kilosunu 20 kuruş yapmışlarönce tereddüt ettik acaba bir bit yeniğimi var dedik sonra baktık gayet güzel biberler demekki adamlar sürümden kazanacak tabi her giden biberin yanında bide bindirimli ürünlerden alırsa tamamdır. bizde aldık küçük küçük doğradık onları attık buzluğa buzluk biberle doldu
valla karabatak gibiyim bi girip bi cikiyorum canimvaaaaayyyyyy kaçakkkkkkkk nerlerdesin sennn
ben yanlis anlamadim dimi 20 kurusa bber mi satin almis bulbulum20 krş şaka gibifırsat değerlendirmişsin tam bi turk kadını helal sana
nura listemizi paylaştık bi kontrol edermisin kuzucummvalla karabatak gibiyim bi girip bi cikiyorum canim
annemlerle konusuyodum cikmak zorunda kaldim simdi kapattik malum gurbetlik zor
neyse bende bildirim yapayim bari bugun tartildim 82.7 ciktim cok sukur sadece 100 gr almisim bakalim dunden beri karataya dondum Allah sonumu hayretsin
sen nasilsin bitanem
bende listeyi ariyodum cnm senin takimin mi bizim takimin minura listemizi paylaştık bi kontrol edermisin kuzucumm
benim takımın tatlımbende listeyi ariyodum cnm senin takimin mi bizim takimin mi
ok cnm bakim hemen diger sayfada vardibenim takımın tatlım
bitanem dogur gorunuyo tebrikler ortalama guzelbenim takımın tatlım
Sâol canim insallahharikasın canım bu gidişle asıl listeye bomba gibi gireceksinnn tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?