- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
burdan devam edin kizlar***6.Takım 414.Etap***
45derya45(79,9/79,2/ 0,7/%0,88)
baldandane(93,8/92,8 /1/%1,07)
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,7/84,0 /0,7 /% 0,83)
jojowa(52,5/ 52,5/0 /% 0)
makres76 (61,1/61,1 /0 /%0 )
umutsuzwakaa(57,8 / / /% )
Yasmiin17(98,1/ //% ) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması:
yasmiiin daha önceki sayfalarda bilidirim yaptı
aa ben neden goremedim cok sagol cnm hemen bakayim tekraryasmiiin daha önceki sayfalarda bilidirim yaptı
aa ben neden goremedim cok sagol cnm hemen bakayim tekrar
buldum cnm normal mesaj olarak yazmis sadece geriyebulabildin mi bualmadıysan kilosu bu hafta 98.5
Evett samsun termeliyim ama orduda oturuyorum ne guzelll hemseriyiz demekk
13 yıl önce samsuna istanbuldan gelin geldim artık samsunluyum bu şehir çok güzel ve yaşanılası bir yer
Aynenn oyle cok baskadir samsun bende kac sene hasretini ceektim istanbul gaziantep simdi ordudayim ama okadar uzak yerlerde yasadiktan sonra ordu bana cok yakin geliyo artik istedigim zaman gidebiliyorum ailemin yanina samsunuma insan yasadigi yeri sevicekki bi tadi olshn ayatin
***6.Takım 414.Etap***
45derya45(79,9// /%)
baldandane(93,8/92,8 /1/%1,07)
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,7/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
umutsuzwakaa(57,8 /57,7 / 100gr/%0,14 )
Yasmiin17(98,1/ / /% ) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması:
ya senle tam tanismis miydik baldandane hep gordum ama gel bi kanasalim kimsin kimlerdensin yasin kac boyun kaccbulabildin mi bualmadıysan kilosu bu hafta 98.5
gelmene sevindim cnm ben hemen duzeltiyorumUmarim dogru yaptim biraz karistrdim ama kopyalayamadim
hoşgeldin biz de seni bekliyorduk.ben de meşe tesislerinin orada tepede oturuyorum evet çok güzel bi şehirBende 1yil once tasindim ankaraya samsun bambaşka keske donebilsek tekrarrr. .biz atakumda oturuyorduk cok baskadir oralarr ahh ah
hoşgeldin biz de seni bekliyorduk.ben de meşe tesislerinin orada tepede oturuyorum evet çok güzel bi şehir
ya senle tam tanismis miydik baldandane hep gordum ama gel bi kanasalim kimsin kimlerdensin yasin kac boyun kacc
ben gel pcpc Yas gecen hafta itibari ile 25 oldu
evliiyim temmuzda 5. yila gircez
3 Yas 7 aylik oglusum var simdi ikinci bebisi bekliyoruz
ev hanimiyim Yurt dsinda yasiyorum evlendigimden beri
kilom bugun tartildim 82,7 cikti bya dikat etmem gerek henuz 2 bucuk aylik hamileyim 9 aya Kadar cok Kilo almamam gerek
Boy 1.60
Benim yerime bol.bol denize bakin
bence iyi vermişsin artı çıkmakta varBu hafta misafir olması ve regl bni bitirdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?