- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ya senle tam tanismis miydik baldandane hep gordum ama gel bi kanasalim kimsin kimlerdensin yasin kac boyun kacc
ben gel pcpc Yas gecen hafta itibari ile 25 oldu
evliiyim temmuzda 5. yila gircez
3 Yas 7 aylik oglusum var simdi ikinci bebisi bekliyoruz
ev hanimiyim Yurt dsinda yasiyorum evlendigimden beri
kilom bugun tartildim 82,7 cikti bya dikat etmem gerek henuz 2 bucuk aylik hamileyim 9 aya Kadar cok Kilo almamam gerek
Boy 1.60
aay yok cnm su gunumuz anneleri yil ve Yas olarak beraber soyluyorlar ya yasi yani oglum icin 3 bucuk yasinda da diyebiliriz :)) bende de takinti oldu 3 Yas 7 aylik yaziyorum yani 1 oglum var sadece 2. hamileyim senin dedigin gibi olsaydi ben kafayi yerdimya yanlış okumuyorum dimi senin 3 yaşında 1 tane 7 aylık bi tane ve 2,5 aylıkta hamilesin dimi .eğer okuduğum doğruysa allah yardımcın olsun canım
tmm canım yeni yerinde sağlıklı ve huzurlu olursun inş.
bence iyi vermişsin artı çıkmakta var
cok tesekkurler cnm cok memnun oldummerhabalar benim yaşım 34 boyum 1.63 kilom başlangıç 99.5 bu hafta 92,8 azimle ve istikrarla zayıflıyorum
evliyim 12,7 ve 2 yaşında 3 çocuğum var 2 erkek 1 kız (en küçük),samsuna 13 yıl önce evlendiğimde gelin geldim ailem istanbulda gurbet kuşuyum yani yalnızlıktan kendimi mutfağa vurmştum tabi emzirmenin etkiside oldu,bırakır bırakmaz buraya geldim ve sizinleyim.
tebrik ederrim bebeğin için sağlıkla kucağına almakta nasip olur inş.çok memnun oldum tanıştığıma
benim bu istikrarla giderse zayıflamam sen gelene kadar buralardayım demektir hadi sağlıkla doğur sonrada aramıza katıl inş.cok tesekkurler cnm cok memnun oldum
Allah bebislerini bagislasin
insallah bu kilolar da yavas yavas gidecek bu mutfak olayi hepimizi mahfetti zaten bende doguma 85 le girdim 83 le ciktim elalem sirf dogumda 10 Kilo verip cikiyo sonra yarim yamalak emzirebildim 1 bucuk ay boyunca tartim yoktu o zamanlar gece eltimlerde tok karnina bi tartildim 78 o gun ilk ve son goruum oldu 78 i gecen kis 90 a Kadar ciktim sonra Burda kizlarla beraber basladim 10 Kilo verdim hatta 12 ama sinra duzenim bozuldu canim sikildi hep aldim verdim en sonda hamile kaldim ama isteyerek oyle zaten Allah Kismet ederde normal dogum yaparsam hemen tekrar buraya doncem insallah
bitanem olur arada oyle ayrica senin suan ki kilon benim hedef kilom boyun kactesekkur ederım ama 2 haftadır hep boyle oluyor ıstahım acıldı bu sıralar ılk basladıgımda hedefım bu tarıhlerde 55 olmaktı
iddiaya mi girmistiniz onlarin yuzdesi bize gore daha iyiarkadaşlar öyle görünüyor ki bu haftaki yarışmayı 14. takımla olan kaybettik öyle mi
bitanem olur arada oyle ayrica senin suan ki kilon benim hedef kilom boyun kac
amaaa amaaa boyum kısaaa 1.61 :)
ay oyle deme ben donene Kadar sen 78 lerde olman gerek ok anlasalimmmbenim bu istikrarla giderse zayıflamam sen gelene kadar buralardayım demektir hadi sağlıkla doğur sonrada aramıza katıl inş.
Cnm sen bilirsin tabi ama 60 a ne kalmış bekle bence***6.Takım 414.Etap***
45derya45(79,9/79,2/ 0,7/%0,88)
baldandane(93,8/92,8 /1/%1,07)
battaniye1 (74,7/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84,7/84,0 /0,7 /% 0,83)
jojowa(52,5/ 52,5/0 /% 0)
makres76 (61,1/61,1 /0 /%0 )
umutsuzwakaa(57,8 / / /% )
Yasmiin17(98,1/ //% ) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
6.Takım Ortalaması:
Bu hafta sabitim kızlar, hastalık ve sporsuzluk bir de işteki yoğunluk hiç yerimden kalkıp hareket edemedim. Buraya da uğrayamadım maalesef. Banum mezun mu olsam acaba bu aralar pek katılamıyorum sorun olurmu? 60 olmadan mezun olmak istemiyorum aslında ama haftaya daha iyi katılım yaparım inşallah. Biraz işler hafifler daha iyi fırsat bulurum.
her sabah 1 saat en az dpğada yürüyüşümü yapıyorum.evet eğer sürdürebilirsem benim de hedefim seneye bu zamanlarda 70 kiloyu görmek ama şimdilik yakın kilo ramazana 85 e en yakın rakamlarda olmakay oyle deme ben donene Kadar sen 78 lerde olman gerek ok anlasalimmm
bak benimde hedefim hamilelikte 75 i gormek biraz zor ama 77 bile olsam kardir dimi hadi senden toparlan hic yapamiyosan Leslie ile 2 mile yap sabahlari 30 dk aksam da 1 mile yap 15 dk suruyo birde en gec 6 da ye 7 den sonra kesinlikle bisey yeme sadece su ayran sekersiz bitki cayi hatta ben yemin etmistim 7 den sonra agzima bisey girmicek diye inan cok ise yariyo nefsin korelene Kadar bazi gunler yemek yapmayi yetistiremedim ac yattim ceza olsun diye ve 2 bucuk ayda 20 Kilo verdim saka gibi
hahahah bende 1 cm uzunsun daha ne istiyosun bende 1.60
ben 58 olunca baya manken gibi duruyo bende
birde alinti yapinca sondaki QUET yazan yerin altina yaz mesajin gorulur :))
Ben senden once bildirim yaptim ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?