Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 414.Etap***

45derya45(79,9/79,2/ 0,7/%0,88)
baldandane(93,8/92,8 /1/%1,07)
battaniye1 (74,7/75,1 / -0,4/% -0,53)
Bulbul-e Bismil( 84,7/84,0 /0,7 /% 0,83)
jojowa(52,5/ 52,5/0 /% 0)kilosu sabit
makres76 (61,1/61,1 /0 /%0 )kilosu sabit
umutsuzwakaa(57,8 /57,7 / 0,1/% 0,17)
Yasmiin17(98,1/98,5 /-0.4/%-0.20 ) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü

6.Takım Ortalaması:0,27

ya yanlış okumuyorum dimi senin 3 yaşında 1 tane 7 aylık bi tane ve 2,5 aylıkta hamilesin dimi .eğer okuduğum doğruysa allah yardımcın olsun canım

ya yanlış okumuyorum dimi senin 3 yaşında 1 tane 7 aylık bi tane ve 2,5 aylıkta hamilesin dimi .eğer okuduğum doğruysa allah yardımcın olsun canım
aay yok cnm su gunumuz anneleri yil ve Yas olarak beraber soyluyorlar ya yasi yani oglum icin 3 bucuk yasinda da diyebiliriz :)) bende de takinti oldu 3 Yas 7 aylik yaziyorum yani 1 oglum var sadece 2. hamileyim senin dedigin gibi olsaydi ben kafayi yerdim

cok tesekkurler cnm cok memnun oldum
Allah bebislerini bagislasin
insallah bu kilolar da yavas yavas gidecek bu mutfak olayi hepimizi mahfetti zaten bende doguma 85 le girdim 83 le ciktim elalem sirf dogumda 10 Kilo verip cikiyo sonra yarim yamalak emzirebildim 1 bucuk ay boyunca tartim yoktu o zamanlar gece eltimlerde tok karnina bi tartildim 78 o gun ilk ve son goruum oldu 78 i gecen kis 90 a Kadar ciktim sonra Burda kizlarla beraber basladim 10 Kilo verdim hatta 12 ama sinra duzenim bozuldu canim sikildi hep aldim verdim en sonda hamile kaldim ama isteyerek oyle zaten Allah Kismet ederde normal dogum yaparsam hemen tekrar buraya doncem insallah

benim bu istikrarla giderse zayıflamam sen gelene kadar buralardayım demektir hadi sağlıkla doğur sonrada aramıza katıl inş.

tesekkur ederım ama 2 haftadır hep boyle oluyor ıstahım acıldı bu sıralar ılk basladıgımda hedefım bu tarıhlerde 55 olmaktı
bitanem olur arada oyle ayrica senin suan ki kilon benim hedef kilom boyun kac
arkadaşlar öyle görünüyor ki bu haftaki yarışmayı 14. takımla olan kaybettik öyle mi
iddiaya mi girmistiniz onlarin yuzdesi bize gore daha iyi

benim bu istikrarla giderse zayıflamam sen gelene kadar buralardayım demektir hadi sağlıkla doğur sonrada aramıza katıl inş.
ay oyle deme ben donene Kadar sen 78 lerde olman gerek ok anlasalimmm
bak benimde hedefim hamilelikte 75 i gormek biraz zor ama 77 bile olsam kardir dimi hadi senden toparlan hic yapamiyosan Leslie ile 2 mile yap sabahlari 30 dk aksam da 1 mile yap 15 dk suruyo birde en gec 6 da ye 7 den sonra kesinlikle bisey yeme sadece su ayran sekersiz bitki cayi hatta ben yemin etmistim 7 den sonra agzima bisey girmicek diye inan cok ise yariyo nefsin korelene Kadar bazi gunler yemek yapmayi yetistiremedim ac yattim ceza olsun diye ve 2 bucuk ayda 20 Kilo verdim saka gibi

Cnm sen bilirsin tabi ama 60 a ne kalmış bekle bence ayrıca emınım sana herkes güveniyodur bu grupta bu haftada onu ver öle mezun ol :)

her sabah 1 saat en az dpğada yürüyüşümü yapıyorum.evet eğer sürdürebilirsem benim de hedefim seneye bu zamanlarda 70 kiloyu görmek ama şimdilik yakın kilo ramazana 85 e en yakın rakamlarda olmak

Dun ki menuyu paylasmamısım sımdı farkettımm
Sabah nesfıt
Öğlen salata corba 1 dılım ekmek
Aksam 1 dılım ekmek 4 kofte zero kola
2 litre su
1 saat yuruyus

Bugunkı menu
Sabah yesıllık 1 dılım ekmek haslanmıs yumurta
Ara 10 badem beyaz leblebi
Kıraz sapı cayı
Aksam 2dılım pızza
2lıte su
40 mekık 10 squat

Off olmuyor ya gerçekten çok moralim bozuk geçen haftaki diskalifiye meselesinde sonra bir türlü kendimi toparlayamiyorum tamam bu hafta kilon artı çıktı gelecek hafta böyle olmasın dikkat etmeliyim diyorum ama sonra kendimi birsey yerken buluyorum kendimi nasıl toparliyacam bilmiyorum öyle de güzel motive olmuştum ki başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…