- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
sağol canım. rabbim ne düşürsün ne eksik etsin... iyi gidiyodum ama bu hafta zıvanadan çıktım farkındayım... bana beynimin bir oyunu buuu ama bu cuma toparlanma cuması yoksaa oooo hedefe ulaşmak zorlaşıyor...
Ayy Allah kavustursunn ne guzelllBenımde boyuma göre cok ıyı degıl ama yınede Iyı dıye avutuyorum kendımı
Kemıklerım agrıyor ve saclarım dokuluyo nasıl ıyı cıktı anlamadım tahlıller
Sınırselde olabılır dıyolar
Gezınn bende bu hafta gıdıyorum samsuna cok mutluyum aılemın yanına
Hahh şöyle,böyle keyifli ol hep,Güle güle kullan cnm:)Sacimi kendm siyaha boyadim cok sbirsizlandim bugun hemen carsida 3 kutu aldim. Kim ugrasacakti hem randevu almakta kuaforde zaten boyalarim ayni fiyata gelior. Kendim yaptim bende cok guzel olduuuuu birazdan yikayacam saclarimii :)) ayyyy mutlu oldumm. Sarapkizilini cok ozleyecem neyse ya siyahi bikana kadar kullanayim cunku siyahdan donmek cok zor oluyor.Sonrs tekrar sarapkizila donecegimmm. Her rengi tekrar denemek istiyorum wallahi :)) deneyecemde
Ne kadar ince hesaplar yapanlar var beeiyi geceler güzeller kaç gündür evle uğraşmaktan uğrayamadım size ama çok şükür bitti işler tam bi oh çekip ayaklarımı uzatıp dinlenecekken birde okulumuzda yemek günü sıkıntısı çıktı çok düşünceli velilerden biri tam yemek sırası ona gelince çocuğunu okuldan almış millet ne kurnaz olmuş ya sineğin kanadından yağ çıkarıyorlar. ablamda öğretmneimiz mağdur olmasın diye biz hallederiz dedi birazdan kalkıp börek yapacağım oyüzden yani yarın itibariyle hayatım normale dönüyor inş kendimide bu kadar özletmem
Gecmiş olsun cnm inş diğer tahlilleride iyi çıkar..SELAM KIZLAR
sabah beri hasteneler arası mekik dokudum
kızın kontrolleri vardı. böbrekle ilgili sıkıntımız varda bizim sağolsun doktor en ince ayrıntıya kadar kontrolden geçirdi hatta kardiyoljiye bile yönlendirip tüm tetkikleri yapıldı eee fırsat bıı fırsat bende hazır gitmişken canı yansada vitamin ve hormon tahlillerini istedim canını yakmasak falan dei ama dedim yansın ki içimiz rahat olsun bi görelim kızımda demezmi bana doktorun yanında küstüm sanaa doktor hayır diyo sen iğne diyosunnn dedim bende olcam... hemen kendimede sıra alıp kendimede istedim saat 15 te çıkacak sonuçlar ama yarın ultrasona girecek o zaman alıcam sonuçlerı... rabbime şükür ekg de ve kalpte bi sıkıntı yok. umarım kültürler de temiz çıkarda bursa yada izmir yolu görünmez
gelelim dünkü menüme diyorum ya anlamsız diyet dışı yiyorum bi kaç gündür reglin artısı vurdu beni
sabah : yarım simit, peynir zeytin domates
öğle : taze faulye 2 kaşık bulgur pilavı 3 4 çatal yaş pasta
akşam :4 kaşık zeytinyağlı bezelye
eşimle yürüyüşe çıktık dün hafif tempolu 40dk yürüdük.
ama bugün hastanede öyle koştum ki tam 5 doktora göründük.. defalarca in çık diğer hastaneye yetiş sonra tekrar öbürüne yetiş hem ruhen hem bedenen çok yoruldum spor olurmu ooo
Cnm reglden sonra yine fırtına gibi olursun,hem bak senin paylaştığın listeye ben başladım :))) 2 gun bitti gelin arkamdansağol canım. rabbim ne düşürsün ne eksik etsin... iyi gidiyodum ama bu hafta zıvanadan çıktım farkındayım... bana beynimin bir oyunu buuu ama bu cuma toparlanma cuması yoksaa oooo hedefe ulaşmak zorlaşıyor...
Niyeyse bugünki spordan sonra baya ter attım hic böle olmamıstı tüm Vücudumun yandığını hissettim saç diplerimin bile***6.Takım 415.Etap***
45derya45(79,2// /%)
baldandane(92,8/ //%)
battaniye1 (75,1/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
umutsuzwakaa(57,7 / / /% )
Yasmiin17(98,5/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?