Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada yazmayı unuttuğum şeyler olabilir salı ve çarşamba için mesela hatırlamasamda mutlaka soda ve kahve içmişimdir ben kızlar hepinizden çok özür diliyorum umarım bu hafta takımı aşağı çekmem aynı şeyin bir daha olmaması için elimden geleni yapıcam. bugün birde reglim başladı yani yarından hiç umudum yok sabah gitmeden tartılırım sabit çıksam bari en kötüumarım tartı sizin yüzünüze güler canlar

Evet benım tek hassas noktam tahlıllerden de anlasılacagı gıbı tatlı onuda bırakıcam artıkk...ama tartıdan umutluyum yarın sabah 1kilo vermiş olsammm

Ayy Allah kavustursunn ne guzelll

Bugunku menum
Sabah; karatay kahvaltisi
Oglen: haslanmis et salata
Ara: ayran
Aksam: corba

3 litre su
40 dakika yuruyus

Bugunku menum
Sabah 1 haslanmia yumurta pwynir 5 zeytin domates salatalik ceviz gun kurusu
Aksam teyzeme caya gitti saat 17.30 da yedim 4 kasik patates salatasi 5 adet yaprak sarmasi yarim dilim baklava
Spor yok annemle 2 saat carsi pazar dolandik bitek o

Sacimi kendm siyaha boyadim cok sbirsizlandim bugun hemen carsida 3 kutu aldim. Kim ugrasacakti hem randevu almakta kuaforde zaten boyalarim ayni fiyata gelior. Kendim yaptim bende cok guzel olduuuuu birazdan yikayacam saclarimii :)) ayyyy mutlu oldumm. Sarapkizilini cok ozleyecem neyse ya siyahi bikana kadar kullanayim cunku siyahdan donmek cok zor oluyor. Sonrs tekrar sarapkizila donecegimmm. Her rengi tekrar denemek istiyorum wallahi :)) deneyecemde

selam canlar kusura bakmayin bugun evde dgildim gezmeler alisveris fasli falan oldu Sabah 11 de ciktim aksam 8 de eve geldim baya yoruldum kusura bakmayin haber veremedim alintilari sonra yapcam tum mesajlari okudum zaten kim ne yemis iyicene gordum :))
sevgili baldandane cnm kusura bakma gozumden kacmis menunu eklememsim duzeltcem :):)
ceco kv de Sponsor olmus cok sevindim :)
battaniyem afiyet olsun sodalar cnm :)
Maya cim Allah esine kavusturusn valla o baklavaya hayir demissin tebrik ederim cnm :))
cecom kisir afiyt olsun cnm :))
battanyem bende ayni sen gibiyim yaaparsam acimam gûnde 3 4 ogun kisir yerim :))
bu arada ceza sporunu yapan arkadaslar cok tesekkur ederim size canlarim :))
yasminim sacin hayirli olsun cnm gule gule kullan :))
neslimmm askimmm Allah seni basimizdan eksik etmesin bitanemmm sen ve degerli bilgilerin yolumuza isik saciyosunuz seni yirim yirim :))
deryam umutsuzluk yok ok insallah verceksin kilolari :))
umutsuzwakam Allah sifa versin cnm dikkat et madem Seker yuksek cikmis cnm saglik herseyden onemli :):)
deryam gcmis olsun kuzuna insallah hersey yolunda cikar cnm :))
ayy baskaaaa aklimda ne kaldi bakimmmm aaaa
bubulummmmm o tulumbalar ve lahmacunlar bitmistir insallah cnmmm :))
selvosss seni tebrik ederim ev is derken iki arada bi derede sporunu ihmal etmedigin icin cnmm :))
anneyimm mutluyum kiyamam sana yaa buraya menu yazarken bile cok vaktin yok yine de ihmal etmiyosun cok tesekkur ederim tarti yuzzunu guldursun insallah :))
ay sanirim bu Kadar yaa insallah bisey unutmadim opuldunuzzzz canlarr

sincik gelelim bana :))
bugun o Kadar gezdim falan guzeldi ama tekrar Kilo almis olmak icime cok koydu yolda o Kadar 2. cocuga hamile kadin gordum ki kendimden iradesizligimden utandimmm ben yanlarin da 9 aylik gibi duuruyorum cok igrencc ayirca dugun icin belki bisey bakarim dedim ama icimden de gelmedi sadece gunluk giyebilmek icin 2 tisrt tarzi bisey aldim o Kadar ( hem de 46 beden biraz buyuk aldim onumuzdeki aylarda karnim daha cok sisecek diye
normalde 44 tam oluyo hatta bikac ay once 42 olmustum ama kesinlikle hamilelikten almadim burdan uzaklasip iradesizligime yenildim bi ara 78 i gormustum salalk kaffam neyse simdi ne Kadar yansam Boss Sabah bi tarildim ama wc ye cikmadan 83 ciktim bide aksam erken yiyodum ama benim sorunum spor yapmazsam Kilo veremiyorum malesef Allah ta beni Boyle yaratmis ahh ahhh icimi doktum sizlere

***6.Takım 415.Etap***

45derya45(79,2// /%)
baldandane(92,8/ //%)
battaniye1 (75,1/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
umutsuzwakaa(57,7 / / /% )
Yasmiin17(98,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

kizlar listede eksik varsa eklencek arkadas varsa bana haber verin lutfen duzeltirim ok hadi iyi geceler
yarin tarti hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh sizleri cok seviyorummm :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana

Anam yine ayağı yanmış kedi gibiydim bugün
Öğlenden sonra kendimi bir dışarı attım malum eşimin Anannesine pazar alışverişi yapıcaktım Teyze kızıyla
Baya yorulduk ikimizde ama bir sürü de şey aldık tazecik sonrada Büyük Anannenin evinde mutfaka bir girdik adamlar gelene kadar ancak yemek hazırlığı yaptık
Tabi Ananne havalara uçuyor ( beni çok seviyor sağ olsun )

Yatağında ufak bir iş kalmıştı bir gün önceden, tabi mecbur yine Ananneyi battaniyeye alıp eşimle koltuğa taşıdık
Hasta yatağının minderi çökmüştü eşimde yenisi dünya para diye kılıfının bir kenarını açtırdı, içinin minderini aldığımız 15lik süngerle değişitirip tekrar kenarlarını diktik valla yeni gibi oldu 400 - 500 liralık işi 80 liraya mal ettik tabi Ananne daha bir mutlu oldu onun için çabaladığımızı görünce Bugünlük hayır duamızıda aldık

Dünkü menum
Sbh kk
Öglen bir Salatalık
Aksam et Haşlama,cacık,biraz yeşillik
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 ödem çayı
(20 mekik,8 leg raise,15 Sn plank),55 squats,100 ip atlama,15 dk twister

Hahh şöyle,böyle keyifli ol hep,Güle güle kullan cnm:)

Ne kadar ince hesaplar yapanlar var beeohh kalmış bi kaç hafta al çocuğu,sanki yapacağı şeyle ömürlük yorulacak,cok külfet olacak
Ablanda zor durumda yetişmiş,Buda sizin insanlıgınız,düşünceliliğiniz

Gecmiş olsun cnm inş diğer tahlilleride iyi çıkar..

Cnm reglden sonra yine fırtına gibi olursun,hem bak senin paylaştığın listeye ben başladım :))) 2 gun bitti gelin arkamdan

Slm fıstıklarımmm şükür kavuşturana modemi az önce takabildim yarın uzun uzun hasret giderelim hepinize başarılar dilerim 1 haftalık yokluğum için affınıza sığınıyorum yarın hepinize başarılar dilerim.Erken kalkmam gerek hemen listeyi paylaşıyorum barbimmm cansınnn bundan sonra kaybolmak yok

***6.Takım 415.Etap***

45derya45(79,2// /%)
baldandane(92,8/ //%)
battaniye1 (75,1/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
Yasmiin17(98,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:
Niyeyse bugünki spordan sonra baya ter attım hic böle olmamıstı tüm Vücudumun yandığını hissettim saç diplerimin bile duştan sonra tartıya çıktım suratım oldu, ama yarın wc den sonrası daha önemli inş biraz daha gider

***6.TAKIM 415.Etap***

45derya45(79.2///% )
anneyim_mutluyum(85 / / /% )366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,8/ / /% )
battaniye1 (75,1/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(54,3/ /% )Yeni Üye Başlangıç:8 Mayıs-Başlangıç Kilo:55,5-Hedef:52
selvos88(87/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:91-Hedef:62
Yasmiin17(98,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…