- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
madem 3 kilo bile veremiyorum bari makul bi hedef olsun**HaziranListesi**
battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************>
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>
anneyim_mutluyum: 85************>
canım suyun ph değerini artırmaya yarıyor.. bilmiyorum burdan yazmak doğrumu ama eczanelere alkali damlası dedin mi veriyorlar. aynı İngiliz karbonatı gibi ama bu suyun tadını değiştirmiyor ve tuz içeriği yüksek olmadığından böbreği yormuyor sanırım deneyip görücez ben karbonatlı suyun faydasını gördüğüme inanıyorum umarım buda öyle olur.Alkali damla ne ise yariuor canim adi ne
Vayyy tebrikler 3 kilo yagg superr ne guzle chekuptan gecmissin resmen nasil bakiyo bunlara metabolizma yasina felan cok merak ettim, metabolizmanin yasi oldugunu bilmiyodum ya yavas ya hizlidir saniyodum bisey daha ogrenmis oldum burdan
Kizlar simdi hastaneden geliyorum.. Bir arkadasim var.. Benimle ayni kiloda fakat onun boyu kisa.. Kiloyu sorun etmiyor diye biliyordum cunku yemesi oyleydi.. Nasil bi ruh haline girdiysen netten bir haftada 10 kilo verdiren lahana corbasini bulmus. . yapmia sadece corbayi icmis 4. Gunde bayilmis.. Tansiyon kansekeri hepsi dusuk cikti.. Gittim gordum yuzunde renk yok.. Bir kez daha anladim bugun saglikli beslenmek givbisi yok.. Bi toparlansin ikna edersem buraya getircem onu
Ablaaa nasilll yapilio o olcturmek?
Gecmisss olsunn yaa evlatlarimiz olunca en ufak birseyde yuregimiz agzimizda geziyoz valla cok sukur bise cikmamis cokk gecmis olsun
Bugunku menumu paylasiyim
Saabah: 1 yumurta, 1 domates , 1 salatalik, peynir 1 tarcinli elma cevizim bitmis
Ara : 1 kahve
Oglen : yalanci spagetti ve yogurt ( 1 sogan 2 biber 2 kabagi makarna gibi ince uzun dograsdm azcik zeytinyaginda tuzla krabiberle sotwledim ama cok pisirmedim spagetti niyetine edim)
Ara : 1 bardak sut
Aksam : hellimli salata
3 litre alkali su
1 mil leslie 100 twist 50 mekik
Yuruyus yapamadim bugun hava berbatti
Bugunki menum
Sabah
Sucuklu yumurta, peynir, 5 zeytin
Ogle muz
Aksam 1 tabak kuru fasulye 4-5 kasik bulgur pilavi
Spor yok bogazlarim agriyo şu yaz gunu grip olmam insallah
Slm fıstıklarımmmm
Tebrikler selvoşumher hafta istikrarlı birşekilde kilo veriyorsun 20 günde 6 kilo verdin maşallah daim olsun bitanem şarkına da bayıldım her 5 kiloda kendine minik bir hediye al selvoşum hatıra kalır bir kitap bir toka zevkine kalmış ben her hedefte almıştım
Hoşbuldum balımmm
elbette göreceksin balımhayırdır nerden çıktı bu karamsarlık
perim kan değerlerin ne durumda tahlil yaptırdınmı yakın zamandadikkat ettiğine göre vermen lazımdı
başlangıç kilondan fazla olduğun için listeye almadım perimm alsam çok garip bir durum olurdu84 ün altına düştüğün hafta listedesin tatlım
tatlım tamam lahmacun yasak değil ama 5 saatte 5 lahmacun için çok fazla değilmi sence
2 yılı geçti sanırım hiç bir eksikliğini duymuyorum selvoşum
Hoşbuldum umudumm ben de çok özledim kuzummm
Ben de özledim deryacımmmm çok alışmışım buraya
Sana nazar değirdiler demekki deryacım börekler fazla kçamış akşam akşam sağlık olsun kuzum elbet telafi edersin
önceden binmeyi biliyorsan hemen hatırlarsın deryacım iyi fikir korkma keşke ben de bilseydimHavalar hakikaten garipleşti ceket giymeye başladık
Bu hafta şansımıza tüm takımlar uçmuş neslimmm
Tberikler mayacımm bence gayet güzel vermişsin
Paylaşım için teşekkürler meleğimmmmmhepsi ne kadar doğru
Sağlıklı yaşamın lüksüne alışınca insan vazgeçemiyor meleğim eskiden asla vazgeçemem dediklerimi inan unuttum
o cimcimeyi bir elime geçirsemmmmultrasonu genelde geç tarihe veriyorlar cecom pzt annem de çekilecek öğleden sonraya iyiymiş artı olmasında sabit kalmanda iyi cecom ama bu hafta güzel vereceksin inşallah
Tbrkler prensesimmm vermeye başladın artık tıkır tıkır gider ama o İrem çayını lütfen kullanma tatlım ablaların da ne güzel nasihatler vermişler sne bizim küçüğümüzsün ve senin sağlıklı zayıflamanı istiyoruz üzme bizi olur mu
Hoşgeldin makresim minikleirmize geçmiş olsun canım . İncir de mi etki etmez oldu kuzum
Eve doğalgaz döşendi ardından boya badana meleğim haliyle bir haftadır canım çıktı resmen
en az 2 saat geçmeli balım kaslara kan pompalanıp sıkıştığı için hemen tartılırsan ağır çıkar balım istersen bir gün tecrübe et hemen sonra ve 2 saat sonra tartıl bitanem
Sarı kartları sildirmek zordeğil jojomm
akşam pilav da patates te karbonhidrat olmuş jojom
Ortalama güzel neslim tebrikler
Çok şükür deryacım en azından için rahatlamış oldu ne olur olmaz kontrol de fayda var bitanem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum
Bu haftaki artı tamamen ödemin suçu demek ki meleğim boşuna üzdün kendini maydanoza yüklen bu hafta canım ohh metabolizma yaşında genleşmiş yaşasın sağlıklı beslneme
Benim saksılarda kendiliğinden çıkıyor bitanem keşke yer olsa da ayrıca diksem
Moral bozmak yok meleğim bu hafta olmadıysa haftaya elbette olacak tadilat dolayısıyla beslenmene dikkat edemedin kuzum
Tek tip beslenmeler malesef böyle sonuçlara neden oluyor kuzum zamanında ben de çok içmiştim lahana çorbasıneler yapmadık ki aslında hep kısa sürehe çabuk sonuç almak istediğimiz için .Neyseki artık sağlıklı beslenmeyi ve fit kalmayı öğrendik canım.Arkadaşına çok geçmiş olsun kuzum inş ikna edersin aramızda görmekten memnun oluruz
Prensesim karatayı bıraktın sanırım fakat aç kalarak zayıflayamazsın kuzumyarım lt su da çok az tatlım en sabah uyanır uyanmaz bitiriyorum yarım lt
**MayısListesi**
battaniye1: 73***************>74,2
Bulbul-e Bismil: 81,5***********>84,2
makres76: 60****************>61,1
baldandane: 92**************>92,5
45derya45: 80,3*************> 80.1
oynakbasi34: 105***********>104,4
jojowa: 51***********>52,5
umutsuzwaka: ?***********>57
asea: 71,5***********>?
Prenses : 92******************>97,5
45derya45 ve @oynakbasi34 tebrikler meleklerimmm Umarım Haziran ayında tüm meleklerim hedeflerini tutturur
Cuma Listesi Hazırlama
5 Haziran......... @battaniye1 & @jojowa
12 Haziran.........baldandane & @asea
19 Haziran........... @Bulbul-e Bismil & @Yasmiin17
26 Haziran........... @umutsuzwakaa & @makres76
@Sweetdimple mayıs ayı hedefimi 2 gün içinde bulabilirmiyim bilmiyorum ama 500 gr kalmış.çok yavaş kilo veriyorum arkadaşlardan biri mesela 4 haftada 6 kilo vermiş bide bana bakın ben mart15 te başladım ve nerdeyse 12 hafta olmuş 7 kilo gitti benim istediğim ramazana 85 ile girmekti ama anlaşılan 89 u görürsem ne alaa ne bileyim umutsuzluğa kapıldım biraz bide dikkatte ediyorum hergün yürüyorum ya hiç spor yapmayanlar bile daha çok veriyo benden gerçekten çok üzgünüm
Takım İçi İlk 3
-selvos88(87/85 / 2/%2.30
-umutsuzwakaa(57,7 / 57/0,7 /%1.21
-battaniye1 (75,1/ 74,2/0,9/%1,20
Tebrikler meleklerimm
Selvoscum takıma birincilikle giriş yaptın daim olsun tatlım
Gözün Aydın cnm sevindim sorun olmadığına
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum
Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım
Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdiİnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyorArtık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı
Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı
Şükür dün ultrasonunuda çektirdik ve ne midesinde nede böbreklerinde bir sıkıntı yokmuş
Sanırım yediği bir şey dokundu o yüzden 1 hafta boyunca bir öğününe probiyotik ekleyelim dedi doktor
Dün aradım ama bulamadım eczanede yazdığı probiyotiği ama bugün onuda bulurum
Şükür kilo almamak bile iyi ama artık 2li rakamlara yaklaşmışken insan sabırsızlanıyor tabi
Birde birşey dikkatimi çekti; aynı takılmayı ilk 10 kg gittiğinde de yaşamamıştımyani benim bünye 10 kgda bir bir kaç hafta direnmeye geçiyor ama neticede kesinlikle devamı gelecek
Çok şükür bu ay tutturdum
İnşallah bir sonraki ayda yine hedefimi tuttururum
Kknin guzelleriiiiii hepinize guzel huzurlu mutlu haftasonlari diliyorummmmm
Irem naturel capsulumude ictim 40 dkkim doldu birazdan kahvalti edicem. Cok super hissediyorum kendimi. Tabiki yaptigim cok kotuuuu ama gercekten tr gidecegim icin kullaniyorum yoksa asla kullanmazdim cunku sagligima cok zararli bunu daha oncede denedim ve gordum. Ama bu yaz tatili benim icin cok onemlizaten 1 aylik bu capsuller cayima henuz baslamadim bugun baslayacam. Suyumu icmiyorum bugun baslayacam 3 lt su tuketmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?