Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

madem 3 kilo bile veremiyorum bari makul bi hedef olsun

**Haziran
Listesi**

battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************>
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>
anneyim_mutluyum: 85************>

bu ayki hedefimi 2,5 kilo olarak yaptım daha makul bişey olsun bari​

Alkali damla ne ise yariuor canim adi ne
canım suyun ph değerini artırmaya yarıyor.. bilmiyorum burdan yazmak doğrumu ama eczanelere alkali damlası dedin mi veriyorlar. aynı İngiliz karbonatı gibi ama bu suyun tadını değiştirmiyor ve tuz içeriği yüksek olmadığından böbreği yormuyor sanırım deneyip görücez ben karbonatlı suyun faydasını gördüğüme inanıyorum umarım buda öyle olur.

Vayyy tebrikler 3 kilo yagg superr ne guzle chekuptan gecmissin resmen nasil bakiyo bunlara metabolizma yasina felan cok merak ettim, metabolizmanin yasi oldugunu bilmiyodum ya yavas ya hizlidir saniyodum bisey daha ogrenmis oldum burdan

canım aslında bu kadar derine inilebileceğine ben pek inanmıyorum ama işte umut dünyası. belkide gerçekten olabiliyordur. bilen biri varsa bizi de bilgilendiririse memnun olurum. yani şu metabolizma yaşı falan.. diğer yağ su oranına da işte şu diyetisyenlerin tartı gibi aletleri varya çıplak ayakla çıkıyosun 1 2 dk kadar üstünde kalıyosun ama tabi nasıl ölçüyo bilmiyorum ama bir önceki aya göre düşen artan neyse söylüyor. mesela benim bu ay proteinim düşmüş evet bencede doğru çünkü ben bu ay proteini azalttım eskiye göre e adamın da bunu belirtmesi diğer şeylerede inanmamı sağladı yani..

ayyyyy allahım yaaa... kaptanımmmm duy sesimiiii
bende o lahana çorbasını deneyenlerdenim buradaki tüm çabalara rağmen hemde. belki verdirir ona inanıyorum ama sağlıkkkk hiçe sayılmış oluyor.. rabbim hepimiz doğru yola yönlendirsinde sağlıkla kurtulalım fazlalardan

Ablaaa nasilll yapilio o olcturmek?

valla canım diyetisyen geliyor bizim arşı eczaneye e tanıdık olunca zırt pırt gidiyoruz bizde. değerlerini giriyor ve tartıyo seni ama tartıdan bi çıktı alıyo işte ordan anlatıyo bi daha mantığını bende bilmiyorum. çok merak ettim yaaaa

vaayyyy tarifine bayıldım deniyim hemen afiyet olsun canım..

Bugunki menum
Sabah
Sucuklu yumurta, peynir, 5 zeytin
Ogle muz
Aksam 1 tabak kuru fasulye 4-5 kasik bulgur pilavi
Spor yok bogazlarim agriyo şu yaz gunu grip olmam insallah

afiyet olsun canım.. aman diyim biz neysede çocuklara geçince fena hem koşturmacası hem vicdan azabı...

oyyyy canım kaptanımmmm senin uzun uzun tek tek nazik yorumlarına ölürüm... şükürler olsun... ayyyy nasıl alışmışız ki sorma gitsin....
evet nazar değdi ama benim nazarım durmadan aynaya baka baka eriyorum eriyorum çığlıkları atarsan öyleee uçarsan işte böyle çakılırsın. akkahtan dediğin gibi ödemmişte kafam biraz rahatladı. 300 gr ı gitmiş bile bu sabah

yaktı beni o börekler kaptanım anneme dedim zaten pazar günü piknikle bi bozdun düzenimi toplanamadım bi daha sarma falan yok bi daha yapma yapsanda getirme bize dedimmm... aaa diyo kendi boğazını tutamıyo bana sarıyooo bana getirmiyomuş o kızına getiriyomuş..
neyseki bütün herşey temiz çıktı kafam rahatladı kaptanım. rabibm kimseyi hastanelere düşürmesin tüm hastalara şafi isminin hürmetine şifa versin... aminnnn

oyyyy az kalsın ödem yüzünden kalıyomuşşşş ben unutmuştum onu bi kaç gündür....

oyyyy balım ne bu umutsuzluk... yavaş olsun ama kalıcı olsun kuzumm bu ne karamsarlık sakınnn bu hedef olmaz ama sonuçta baktınmı kocamannnnn bir kilo tutar. karamsar olmak yok canım benim. ben senin istikrarını örnek alıyorum kuzum.. ne güzel her hafta az bile olsa veriyorsun ne mutlu... boşver herkesin metabolizması farklı sonuçta.. yolumuz uzun ama sonumuz güzel olacak..

tebrikler kızlar... harikasınız hepiniz

Gözün Aydın cnm sevindim sorun olmadığına

sağol canım benimm

oyy cecommm çok sevindim bişey olmadığına... rabbim hepsini korusunnnnn

evettt gelelim dünkü menüye

sabah : uzun zaman sonra kardeşimle başbaşa kahvaltı yaptık annemlerde misafir olunca bizde kaldı
1 yumurtalı bol domates salatalıklı kkk
öğle : maalesef öğle yemeklerim hep Ayçiçek yağlı bezelye ve 2 kaşık pilav
akşam : çok aç değilim diye domates salatalık senizmotundan slata yaptım kendime içinede peynir ve ceviz koydum nefis oldu bir bardakta kendi yaptığım limonata ama maalesef şeker koydum tabi. 5 kilo suya 500 gr önceden 800 gr şekerle yapardım.

**Haziran
Listesi**

battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>90
45derya45: 80,1*************> 77,5
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>
anneyim_mutluyum: 85************>

allaaaaahımmmmmm 7 li hedeflerrrrrrr

baldandane yaaa ablacimmm deme oyle uzulme lutfenn. Senin azmine hayranim ben nekadar az versende herhafta yinede birakmiyorsun. Senin azmin bende olsaydi inan 1 ayda 10kg verebilir bu aylik hedefime ulasabilirdim. Sen boyle devam edersen elbette eriyip gidicek kilocuklar Pes etmek zavalilar icindirr. Gooo teaammm

Irem naturel capsulumude ictim 40 dkkim doldu birazdan kahvalti edicem. Cok super hissediyorum kendimi. Tabiki yaptigim cok kotuuuu ama gercekten tr gidecegim icin kullaniyorum yoksa asla kullanmazdim cunku sagligima cok zararli bunu daha oncede denedim ve gordum. Ama bu yaz tatili benim icin cok onemli zaten 1 aylik bu capsuller cayima henuz baslamadim bugun baslayacam. Suyumu icmiyorum bugun baslayacam 3 lt su tuketmeye

güzelim bak sende sağlıksız olduğunu kabul ediyosun. kilonu çok fazla göstermediğini söylüyosun sağlığından daha mı önemli... kaybedilen sağlık bir daha geri gelirmi ama kilo yavaşta olsa gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…