hakkımda iddiaya giren hatular gelim bakem yamacıma opuyorumnanaktan
elseeeeee
aebeeeennnn
ve neticeyi açıklıyorum
az sonra
biraz sonra
merak ettiniz mi haaa
az daha bekleyin yaww
oooo hemen kızmayın canımmmmm
şeyyyy
kemmmm
kümmmm
beennnnnnnnn
regl oldum :sm_cool:
canımcım olacakla öleceğin önüne geçilmez derler.. hayırlısı ne ise o olsun..sıkma canını..günaydın kızlar,
aebencim iyi diyelim iyi olalım:)
bugün izmire gidiyorum muhtemelen iş akdi fesh edilecek bizim ekibin
böyle stresli bir dönemde bütün vücudumda yaralar çıkmıştı eşim o yüzden korkuyor stres yapma diye
sabır etmek gerekli
hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah öptüm kızlar çok
asim ne yaptı bende gerçekten çok merak ediyorum
kız sen 18indemi evlendin???aa nazlı akşama senin söz dimidelikafaduldendelikafadulden sen bugün izinli olsana canım ya ne kaddar potronun var ....:dilcikar:
maytap hanım burda 18 evlenmiş bir hatunda var . hehe ... evlilikkk ha ... yazssam roman olur en iyi hiç başlamayım ...
one demek gıı değüşük bir yazı olmuş annamadım
ben geldiiii
kütooo
nurooo
hoşgeldiniz.
evet elsecim tete olamadın ama umarım en yakın zamanda anne olursun. sen özgem kütom nurom tüm isteyenler inşallah :Saruboceq:
özgem aşağıda gördüm seni. hayırlı haberlerle geldin inş :Saruboceq:
elsem olursun en kısa zamanda inş. sabır bak ben 6 yıl oldu hala hakademedik (uyus teke)
artık bu topicte kimse konuşmuyor,olmuyorgeliyorum gidiyorum kimse olmuyor yazıp gidiyorum işte.. selam kütahya bu arada..
sen benım boş zamanıma denk gelmedinnn bıkarsın bi sus artık diede :jeyyar:
ahh keşke bol bol konuşsak..başka topicler sayfaları çok fazla diye kapatılıyor valla..
kütooo
nurooo
hoşgeldiniz.
evet elsecim tete olamadın ama umarım en yakın zamanda anne olursun. sen özgem kütom nurom tüm isteyenler inşallah :Saruboceq:
:Saruboceq:
ahh keşke bol bol konuşsak..başka topicler sayfaları çok fazla diye kapatılıyor valla..
:1shok:kıs nuro takımların içinde en çenesi düşük biziz kıs takımların sayfalarına bi bak istersen ....alkisalkisalkisşakkıdı
bizimde sık sık sayfalar silinirdi ee anlat bakalım yaş kaç evli bekar iş güç neler yaparsın nerden vs. vs.
:1shok:kıs nuro takımların içinde en çenesi düşük biziz kıs takımların sayfalarına bi bak istersen ....alkisalkisalkisşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?