Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldiniz kaptanım.muhabbetinizi özledik.umarım hayatınızda herşey yolundadır

pazar menü
sahur karatay kahvaltısı,1 kase mercimek çorba
17:30 18:30 yürüyüş
iftar: 1 küçük kase şehriye çorbası(şehriyelerinden minimum düzeyde aldım),4 adet köfte,1 y.k kızarmış domates soslu biber,cacık , 1 y.k pilav
teravihden sonra 5,6 adet kiraz
3 lt su dahada içmeye devam ediyorum.yangınlardayııııım resmen ya.

Spor az gibime geliyor kaptanim ama havalar cok sicak dayanamam diye korkuyorum.. İnsallah ramazandada devam ederim vermeye kaptanim.. Daha fazlasjnda iciyorum suyun uyuyana kadar 4 litreyi geciyor sanirim

Aynen canim kucagimda 1.5 litre su sisesiyle oturuyorum suan bile

10 sayfa geriye kadar gittim baya çoklu alıntı oluşturdum ama cevap yazamıcam sanırım çok uykum geldi sahurun yorgunluğu sanırım kızlar sakın motivasyonunuzu bozmayın canınız tatlı mı çekti bunalımda mısınız açın bir göbek havası o da mı olmadı halay çekin zumba yapın hem keyfiniz yerine gelecektir hemde fit hatun olucaksınız daha neeeee hıı bende bu takım sayesinde kilolarımı verdim ama 5 kilo kadar geri aldım maşallahh. Benimkisi tamamen hareketsizlikten yoksa menülerimde dışa kolay kolay kaçmadım karataycıyızz neyse hepiniz uykudasınızdır motivasyon vermek için uğramıştım inşallah faydam dokunmuştur inşallah bende motivasyon alabilirim de şu fazlalıkları atim artık yaz geldi geçiyor Kocaman öptüm hepinizi

Darisi basimiza canimm.. Ne kadar surede kac kilo verdin sen?

Hosgeldin canim.. İnsallah sorunlar cozulmustur.. Sahurda karatay yiyorum ben hic acikmiyorum son saatlere kadar.. Ama yumurtasiz cunku yumurta beni susatiyor..

Sagolasın canım..bende hastayım yarın tutcam ılk orucumu benımde mıdemı bulsndırıyor yumurta yıyemıyorumm..

Günaydın meleklerimmmmm hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

Oleeyy beee hoşgeldin kaptanımmm. Şükür kavuşturana

Hoşbuldum meleğimmmm aynenn kuzummm

Izınlıyım yanı lıstede olmıcammı
Oysakı ben kılo verdım

Kilo vermen süper umudummm asıl amacımızda bu değilmi aynen vermeye devam 10 temuzda listeye gireceksin tekrar bitanem ama ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi 2 hafta bildirim yapmadığın için yüzden 5 e bölünecek çünkü

Bu arada herkese hayırlı ramazanlarsahurda neler yıyorsunuz

hoşgeldiniz kaptanım.muhabbetinizi özledik.umarım hayatınızda herşey yolundadır

Hoşbuldum balımmmm ben de çok özledim bitanemm bir yanım eksikti Çok şükür kuzum yoğun bir tedavi sürecini atlattık bundan sonra kontroller olacak artık

Afiyetolsun bitanemmm rabbim kabul etsin oruçlarımızı menü süper erken saatte yürüyüşe devam etmen de süper olmuş ben geçen sene de iftardan 1 saat önce yapıyordum sporumu yine aynı şekilde yapacağım spor yapmayı da özledim sanki erken yapınca susuzluğa dayanamam gibi geliyor niyeyse

Spor az gibime geliyor kaptanim ama havalar cok sicak dayanamam diye korkuyorum.. İnsallah ramazandada devam ederim vermeye kaptanim.. Daha fazlasjnda iciyorum suyun uyuyana kadar 4 litreyi geciyor sanirim

Haklısın kuzum buralara göre Kıbrıs daha sıcaktır yapabildiğin kadar bitanem zaten menülerine dikkat ettiğin sürece vermeye devam edeceksin maşallah güzel içiyorsun ben 2,5 zar zor bitiriyorum yer kalmıyor

Hosgeldin canim.. İnsallah sorunlar cozulmustur.. Sahurda karatay yiyorum ben hic acikmiyorum son saatlere kadar.. Ama yumurtasiz cunku yumurta beni susatiyor..
Hepimizin bünyesi farklı ben çok az tuzlu yediğim için mi acaba hiç susamıyorum

Aman aman kimler gelmiş prensesimmm hatırladınmı buranın yollarını hoşgeldinnn kuzummmmKarne nasıl bakalımmmÇok başarılı olduğundan şüphem yok tabiiii

Ne iyi yaptın uğramakla kuzumm ama uğrayıp kaçmak yok nasılsa tatildesinnn free takıma alalım seni gelen 5 kiloyu hemen yollayalım olmaz mı

Darisi basimiza canimm.. Ne kadar surede kac kilo verdin sen?

6 ayda 8 küsur verdi selvoşum 49,2 ile mezun oldu

ilk hafta ister istemez insna zorlanıyor ama sonra düzen oturuyor meleğim nasıl olsun tek kelimeyle harika

Sagolasın canım..bende hastayım yarın tutcam ılk orucumu benımde mıdemı bulsndırıyor yumurta yıyemıyorumm..

Umudum çılbır gibi yapsan ya da menemen tarzı yumurtanın tok tutma özelliği tartışılmaz çünkü

oyyyyy datluuu dilini sevdiğimmm.. nasılsınnn

Canımsınİyiyim şükür deryacım cuma malum dönem bitti haftasonu da yatılı misafirlerim vardı çeşmeden üniversite sınavı için geldiler bugün ey özgürlük diyorummmm Sen nasılsın kuzummm sandaloz sakızı mecarasının sonucu ne oldu

eksik menülerimi bildireyim hemen

cumartesi :
sahur :2 haşlanmış yumurta tereyağı zeytin ceviz 1 bardak çay peynir

iftar : mercimek çorbası 1 kase, fırında tavuk 2 küçük but, 1 ufak balık, bol salata,

su : 2 litre
spor 25 dk yürüyüş iftardan 1,5 saat sonra

hah bende onu dicektim dilim varmadı. ruh açlığı obezitesi ile başetmek çok zor be gulum.bendede vardı sıkılıp bunaldıkça yerdim. ama artık onunla başetmeyi öğrendim. hayatına bi çeki düzen ver ne yapabilirsin bu konuda bilmiyorum amma

geçmiş olsun kuzum rabbim bundan sonrasında da yardımcı olsun ki görmemişe dönün inşallah.
misafir = sen zaten. sevilene misafir gelirmiş ne güzel ama işte üst üste olunca biraz yoruluyor insan.
sandaloz maceram 3 yada 4 günde son buldu kaptanım. bir serüven daha ağzımda kum çiğniyor hissi yüzünden sona erdi. sonuç zaten ortada sabit, +++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…