- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Slm meleklerimmmmmmmHepinize hayırlı ramazanlar
geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedimmm umudum hoşgeldin tatlım tahmin etmiştim bir sorun olduğunu aslında senden telefon bekledim telin bende olsaydı arayacaktım iyiki diskalifiye yazmamışız fakat 2 hafta izinlisin kuzum mecburen öyle yapmak zorunda kaldım ..
Öncelikle hepinizden özürdilerim sizlerin motivasyonuna hiç katkım olmadı.O yüzden son haftalardaki sonuç tamamen bana ait kabul ediyorum istikrarla kilo veren meleklerimi kocaman tebrik ediyorum hakikaten süpersiniz .Yarından itibarengeçmiş haftaları unutup yepyeni bir sayfa açalım .
Bülbülüm takımın tüm yükünü omuzlandığın için tekrar çok teşekkürler bitanesinn
Yarın uzun uzun görüşmek üzere hepinize iyi geceler hepinizi çok seviyorum
Spor az gibime geliyor kaptanim ama havalar cok sicak dayanamam diye korkuyorum.. İnsallah ramazandada devam ederim vermeye kaptanim.. Daha fazlasjnda iciyorum suyun uyuyana kadar 4 litreyi geciyor sanirim
Hoşbuldum selvoşummm
Sahura kalkamaman kötü olmuş tatlım. İftar süper zaten su ve çorba yetiyor değil mi şişiyor insan.İftar ve sahur arası 3 lt su içebilmen harika tebrik ediyorumOruçken sporu bırakmaman süper İstikrarlı bir şekilde kilo vermen boşuna değil aynen devam kuzumm
Aynen canim kucagimda 1.5 litre su sisesiyle oturuyorum suan bilepazar menü
sahur karatay kahvaltısı,1 kase mercimek çorba
17:30 18:30 yürüyüş
iftar: 1 küçük kase şehriye çorbası(şehriyelerinden minimum düzeyde aldım),4 adet köfte,1 y.k kızarmış domates soslu biber,cacık , 1 y.k pilav
teravihden sonra 5,6 adet kiraz
3 lt su dahada içmeye devam ediyorum.yangınlardayııııım resmen ya.
Hosgeldin canim.. İnsallah sorunlar cozulmustur.. Sahurda karatay yiyorum ben hic acikmiyorum son saatlere kadar.. Ama yumurtasiz cunku yumurta beni susatiyor..Bu arada herkese hayırlı ramazanlarsahurda neler yıyorsunuz
Darisi basimiza canimm.. Ne kadar surede kac kilo verdin sen?Selam kızlarr. Arada sırada gelip yokluyorum ne var ne yok :)) keyifler yerindedir inşallah. Tanımayanlara söyleyeyim bende eskide bu takımdaydım sonra mezun oldum pufff gittim. İnşallah sizde mezun olucaksınız zaten kaptanım olduğu sürece mezun olmamak elde değill :))
Hosgeldin canim.. İnsallah sorunlar cozulmustur.. Sahurda karatay yiyorum ben hic acikmiyorum son saatlere kadar.. Ama yumurtasiz cunku yumurta beni susatiyor..
Oleeyy beee hoşgeldin kaptanımmm. Şükür kavuşturana
Izınlıyım yanı lıstede olmıcammı
Oysakı ben kılo verdım
Bu arada herkese hayırlı ramazanlarsahurda neler yıyorsunuz
hoşgeldiniz kaptanım.muhabbetinizi özledik.umarım hayatınızda herşey yolundadır
pazar menü
sahur karatay kahvaltısı,1 kase mercimek çorba
17:30 18:30 yürüyüş
iftar: 1 küçük kase şehriye çorbası(şehriyelerinden minimum düzeyde aldım),4 adet köfte,1 y.k kızarmış domates soslu biber,cacık , 1 y.k pilav
teravihden sonra 5,6 adet kiraz
3 lt su dahada içmeye devam ediyorum.yangınlardayııııım resmen ya.
Spor az gibime geliyor kaptanim ama havalar cok sicak dayanamam diye korkuyorum.. İnsallah ramazandada devam ederim vermeye kaptanim.. Daha fazlasjnda iciyorum suyun uyuyana kadar 4 litreyi geciyor sanirim
Hepimizin bünyesi farklı ben çok az tuzlu yediğim için mi acaba hiç susamıyorumHosgeldin canim.. İnsallah sorunlar cozulmustur.. Sahurda karatay yiyorum ben hic acikmiyorum son saatlere kadar.. Ama yumurtasiz cunku yumurta beni susatiyor..
Selam kızlarr. Arada sırada gelip yokluyorum ne var ne yok :)) keyifler yerindedir inşallah. Tanımayanlara söyleyeyim bende eskide bu takımdaydım sonra mezun oldum pufff gittim. İnşallah sizde mezun olucaksınız zaten kaptanım olduğu sürece mezun olmamak elde değill :))
10 sayfa geriye kadar gittim baya çoklu alıntı oluşturdum ama cevap yazamıcam sanırım çok uykum geldi sahurun yorgunluğu sanırımkızlar sakın motivasyonunuzu bozmayın canınız tatlı mı çekti bunalımda mısınız açın bir göbek havası o da mı olmadı halay çekin zumba yapın hem keyfiniz yerine gelecektir hemde fit hatun olucaksınız daha neeeee hıı bende bu takım sayesinde kilolarımı verdim ama 5 kilo kadar geri aldım maşallahh. Benimkisi tamamen hareketsizlikten yoksa menülerimde dışa kolay kolay kaçmadım karataycıyızz neyse hepiniz uykudasınızdır motivasyon vermek için uğramıştım inşallah faydam dokunmuştur inşallah bende motivasyon alabilirim de şu fazlalıkları atim artık yaz geldi geçiyor Kocaman öptüm hepinizi
Darisi basimiza canimm.. Ne kadar surede kac kilo verdin sen?
Gunaydin kizlarr.. Bugun erken kalkmayi basardim.. Dunde iftar sonrasi bisey yememeyi basardim.. Sanirim ramazan duzenimi olusturmaya basladim.. Sabah kalktim 1 mil leslie yaptim.. 30 squat+ 200 ip+ 50 mekik .. Nasil sizce iftardan sonra 200 ip daha atlicam
Sagolasın canım..bende hastayım yarın tutcam ılk orucumu benımde mıdemı bulsndırıyor yumurta yıyemıyorumm..
günaydın kızlaaarr hepimize güzel bir hafta olsun inşallahhhh
İnşallah tatlım günaydınnnnn
oyyyyy datluuu dilini sevdiğimmm.. nasılsınnn
hah bende onu dicektim dilim varmadı. ruh açlığı obezitesi ile başetmek çok zor be gulum.bendede vardı sıkılıp bunaldıkça yerdim. ama artık onunla başetmeyi öğrendim. hayatına bi çeki düzen ver ne yapabilirsin bu konuda bilmiyorum ammaCok sevindim senin adina ablacim o bakis bile yeter ayaklarinin yerden kesilmesine.
In sha Allah abla ben artik napicami bilmiyom
CanimmmAblam, seni dinleyip vazgececem ameliyattan suan sanki beynim donmus cok tuhaf hissediyorum kendimi dediklerin beni dusundurdu. Ben bugun cok bikkin oldugum icin birden ameliyat aklima geldi. Saglik herseyden daha onemlidir.. Vazgeciyorum ve sana cok tesekkur ederim canimablam okadar uzun ve guzel seyler yaziyorsunki herseferinde canimsin canimsiniz gercekten ailemsiniz.
Dogru diyorsun abla ameliyattan vazgectim gitmiyorum pazartesi gunu randevuye. Zaman lazim zayiflamak icin.
Abla kackere tahlil yaptim inan herseferinde hicbirsey yok diyorlar ya yemin ederim biktim. Su icsem sanki yariyor. Ben diyettende biktim. Yapicagim sey tabagimi kucultmek.
haklisin abla ben surekkli program degistiriyorum duzenli gitmiyor e acele acele hemencik zayiflayayim istiyorum. Gercekten sinirliyim kizginim kendime bugun cok agressifim hatta ve regl olucam bugun canim asiri derecede tatli cikolata cekior amaa kesinlikleeeeeee hayiiiiir. Aburcubur yok. Yapacagim sey tabagimi kucultmek her yemekten 2 kasik. Doymayi ogrenicem. Aslinda benim ruhum ac.. mutlu degilim..
Canımsın İyiyim şükür deryacım cuma malum dönem bitti haftasonu da yatılı misafirlerim vardı çeşmeden üniversite sınavı için geldiler bugün ey özgürlük diyorummmm Sen nasılsın kuzummm sandaloz sakızı mecarasının sonucu ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?