- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
eksik menülerimi bildireyim hemen
cumartesi :
sahur :2 haşlanmış yumurta tereyağı zeytin ceviz 1 bardak çay peynir
iftar : mercimek çorbası 1 kase, fırında tavuk 2 küçük but, 1 ufak balık, bol salata,
su : 2 litre
spor 25 dk yürüyüş iftardan 1,5 saat sonra
hah bende onu dicektim dilim varmadı. ruh açlığı obezitesi ile başetmek çok zor be gulum.bendede vardı sıkılıp bunaldıkça yerdim. ama artık onunla başetmeyi öğrendim. hayatına bi çeki düzen ver ne yapabilirsin bu konuda bilmiyorum amma
geçmiş olsun kuzum rabbim bundan sonrasında da yardımcı olsun ki görmemişe dönün inşallah.
misafir = senzaten. sevilene misafir gelirmiş ne güzel ama işte üst üste olunca biraz yoruluyor insan.
sandaloz maceram 3 yada 4 günde son buldu kaptanım. bir serüven daha ağzımda kum çiğniyor hissi yüzünden sona erdi.sonuç zaten ortada sabit, +++
pazar
sahur : 2 haşlanmış yumurta, kkk, 1 lokma pide sırf kokusu yüzünden
iftar : 1 kase yeşil mercimek, 1 alabalık fırında kaşarlı, booooolll salata, bir parmak kadar börek
su 1,7 lt
spor : yok kızımla yakan top oynadık sokakta
Afiyetolsun meleğimm sahurda domates salatlık maydanoz mutlaka ekle kuzum çiğ besinler gün içinde hararetini alır tatlım çay yerine süt içmen daha sağlıklı ama karar senin kuzum
Dönem dönem hepimiz bu sorunu yaşadık neslim neyse ki alışkanlık haline getirmeden kurtulabildik.Yasmin sağlıklı zayıflayacak inşallah ameliyatta neymiş bu genç yaşta
sağolasın kaptanım uyku sersemliğine zor geliyor kaptanım yaaaa aslında bi domates salatalık doğramaktan ne olacak ama işte tembellik. ayyy ben maydanoz ektimmm ne güzel çıktılar sulayınca yattı kaldı hepsii yaaaaa27 kök maydonozum var sadece. yine eksem olurmu ki
Teşkkürler meleğim inşallah bitanemmHaklısın misafir = ben ve halimem allah eksik etmeisn kuzum yaz günü zaten sorun olmuyor .Yeni maceralara açığım mı diyorsunnn
avuç içi kadar tereyağlı pide yiyebilirsin deryacım Canan teyzem izin veriyor biliyorsun tereyağı g.i sini düşürüyor her zaman olmasa da arada yemende sakınca yok.1 parmak böreğinde 2 tabak böreğinde tadı aynı dimiyakan topu nedne spordan saymıyorsunki
eeeee şeeeeyyyy...şaka tabi ki yokkk kaptanım o eski deryaydı biliyosun. 100 gram gitsin benim olsunnn
aynen yaaaaa. sağolasınız beni karatayla tanıştırıp zararlı olan şeyleri hayatımdan çıkarmama vesile olduğunuz için. karatay sayesinde nefsimi terbiye etmeyi öğrendim. yoksa o börekten ooooo kaç dilim yerdim bilmiyorum. sonrada midem davul gibi gezerdim... şimdi şükürler olsun canım çok isterse bir yudum alıp bırakıyorum ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ YEDİĞİM HER CISSS MİDEMİ YAKACAK ÇÜNKÜ BANA ZARARI VAR.
pazar menü
sahur karatay kahvaltısı,1 kase mercimek çorba
17:30 18:30 yürüyüş
iftar: 1 küçük kase şehriye çorbası(şehriyelerinden minimum düzeyde aldım),4 adet köfte,1 y.k kızarmış domates soslu biber,cacık , 1 y.k pilav
teravihden sonra 5,6 adet kiraz
3 lt su dahada içmeye devam ediyorum.yangınlardayııııım resmen ya.
bide şu suyu ben içebilsem zorluyorum zorluyorum daha sayılıdır 3 yapabildiğim ramazanda hele hiç umudum yok.
Seviyorum yeni deryayıevet tatlım kalıcı olarak az az gitsin tek isteğimiz bu Karatayı ilk duyduğumda uygulasaymışım diyorum bazen 2 yıl erken başlardım sağlıklı beslenmeye ama ah şu önyargılar yokmu
evet şu an bile ben ekmek yiyen yada zararlı olduğunu bildiğim her hangi birşeyi yiyene yorum yaptığımda ki biliyorlar karataya uymaya çalıştığımı ya bırak bi ömür ekmeksiz olur mu şu meşhur Nebahat çehre benzetmesi falan. oysa bir bilseler nasıl rahat edecekler anlatmaya çalıştıkçada moral bozan insanlar var artık anlatmıyorum ben... önüme bakıyorum.. kızıma aşılasam yeter iyice.. çünkü ben gördüğüm faydayı biliyorum.
eeeee şeeeeyyyy...şaka tabi ki yokkk kaptanım o eski deryaydı biliyosun. 100 gram gitsin benim olsunnn
aynen yaaaaa. sağolasınız beni karatayla tanıştırıp zararlı olan şeyleri hayatımdan çıkarmama vesile olduğunuz için. karatay sayesinde nefsimi terbiye etmeyi öğrendim. yoksa o börekten ooooo kaç dilim yerdim bilmiyorum. sonrada midem davul gibi gezerdim... şimdi şükürler olsun canım çok isterse bir yudum alıp bırakıyorum ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ YEDİĞİM HER CISSS MİDEMİ YAKACAK ÇÜNKÜ BANA ZARARI VAR.
aynen banum ya yoksa ben karatayı 5-6 yıl önce duydum herşeyi okudum o hariç ön yargıdan. sağolasın sen kırdın ön yargımıaynen tıkabasa yıyıp gerinemediğim zamanları bilirim. şimdi az fazla yesem rahatsız oluyor uyyamıyorum yaşasın canan hocamm
Seviyorum yeni deryayıevet tatlım kalıcı olarak az az gitsin tek isteğimiz bu Karatayı ilk duyduğumda uygulasaymışım diyorum bazen 2 yıl erken başlardım sağlıklı beslenmeye ama ah şu önyargılar yokmu
karatayda uygulanmayacak bişi yokki
İnsanların önyargılarındna kurtulması zor bitanemm aslında içlerinde doğru olduğunu kabullenselerde alışkanlıkları değiştirmek zor geliyor .O yüzden gerçekten ilgilenenlere anlatıyorum bazen elimde olmadan uyarıyorum ama ama sadece bir kez kararı klendileirne bırakmak en güzeli bri de genelde kulaktan duyma karatayı yargıladıkları için oluyor kitapları okusalar zaten hemen uygulayacaklarına eminim
İnsanların önyargılarındna kurtulması zor bitanemm aslında içlerinde doğru olduğunu kabullenselerde alışkanlıkları değiştirmek zor geliyor .O yüzden gerçekten ilgilenenlere anlatıyorum bazen elimde olmadan uyarıyorum ama ama sadece bir kez kararı klendileirne bırakmak en güzeli bri de genelde kulaktan duyma karatayı yargıladıkları için oluyor kitapları okusalar zaten hemen uygulayacaklarına eminim
ben biraz buzluğa stok yapayım meleklerimmm görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?