Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyetolsun meleğimm sahurda domates salatlık maydanoz mutlaka ekle kuzum çiğ besinler gün içinde hararetini alır tatlım çay yerine süt içmen daha sağlıklı ama karar senin kuzum

Dönem dönem hepimiz bu sorunu yaşadık neslim neyse ki alışkanlık haline getirmeden kurtulabildik.Yasmin sağlıklı zayıflayacak inşallah ameliyatta neymiş bu genç yaşta

Teşkkürler meleğim inşallah bitanemm Haklısın misafir = ben ve halimem allah eksik etmeisn kuzum yaz günü zaten sorun olmuyor .Yeni maceralara açığım mı diyorsunnn

avuç içi kadar tereyağlı pide yiyebilirsin deryacım Canan teyzem izin veriyor biliyorsun tereyağı g.i sini düşürüyor her zaman olmasa da arada yemende sakınca yok.1 parmak böreğinde 2 tabak böreğinde tadı aynı dimi yakan topu nedne spordan saymıyorsunki

sağolasın kaptanım uyku sersemliğine zor geliyor kaptanım yaaaa aslında bi domates salatalık doğramaktan ne olacak ama işte tembellik. ayyy ben maydanoz ektimmm ne güzel çıktılar sulayınca yattı kaldı hepsii yaaaaa 27 kök maydonozum var sadece. yine eksem olurmu ki

Üşenmek yok fıstığım istersen yatmadan hazırla dolapta hazır olur bağırsaklarının düzgün çalışmaıs gerek. Evet ben uzun süredir kendi maydanozlarımı tüketiyorum ekmene gerek yok kuzum suyladıkça tekrar çıkar çıkanları makasla kesersen sürekli çıkar tatlım yalnız sık dikme ben bütün saksılara dağıttım daha güzel büyüyor

Teşkkürler meleğim inşallah bitanemm Haklısın misafir = ben ve halimem allah eksik etmeisn kuzum yaz günü zaten sorun olmuyor .Yeni maceralara açığım mı diyorsunnn

eeeee şeeeeyyyy... şaka tabi ki yokkk kaptanım o eski deryaydı biliyosun. 100 gram gitsin benim olsunnn

aynen yaaaaa. sağolasınız beni karatayla tanıştırıp zararlı olan şeyleri hayatımdan çıkarmama vesile olduğunuz için. karatay sayesinde nefsimi terbiye etmeyi öğrendim. yoksa o börekten ooooo kaç dilim yerdim bilmiyorum. sonrada midem davul gibi gezerdim... şimdi şükürler olsun canım çok isterse bir yudum alıp bırakıyorum ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ YEDİĞİM HER CISSS MİDEMİ YAKACAK ÇÜNKÜ BANA ZARARI VAR.

Seviyorum yeni deryayı evet tatlım kalıcı olarak az az gitsin tek isteğimiz bu Karatayı ilk duyduğumda uygulasaymışım diyorum bazen 2 yıl erken başlardım sağlıklı beslenmeye ama ah şu önyargılar yokmu

bide şu suyu ben içebilsem zorluyorum zorluyorum daha sayılıdır 3 yapabildiğim ramazanda hele hiç umudum yok.

evet şu an bile ben ekmek yiyen yada zararlı olduğunu bildiğim her hangi birşeyi yiyene yorum yaptığımda ki biliyorlar karataya uymaya çalıştığımı ya bırak bi ömür ekmeksiz olur mu şu meşhur Nebahat çehre benzetmesi falan. oysa bir bilseler nasıl rahat edecekler anlatmaya çalıştıkçada moral bozan insanlar var artık anlatmıyorum ben... önüme bakıyorum.. kızıma aşılasam yeter iyice.. çünkü ben gördüğüm faydayı biliyorum.

İnsanların önyargılarındna kurtulması zor bitanemm aslında içlerinde doğru olduğunu kabullenselerde alışkanlıkları değiştirmek zor geliyor .O yüzden gerçekten ilgilenenlere anlatıyorum bazen elimde olmadan uyarıyorum ama ama sadece bir kez kararı klendileirne bırakmak en güzeli bri de genelde kulaktan duyma karatayı yargıladıkları için oluyor kitapları okusalar zaten hemen uygulayacaklarına eminim

aynen banum ya yoksa ben karatayı 5-6 yıl önce duydum herşeyi okudum o hariç ön yargıdan. sağolasın sen kırdın ön yargımı

karatayda uygulanmayacak bişi yokki

bende eminim canım.. sonrada ahh keşke daha önce diyecekler ama.. yıllarca kendi sağlığımı nasıl bozduğumu düşündükçe keşkeee diyorum hep. haaa tabi alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor. ama çoook canın çektiğinde nefsini körlemek yeterli oluyor zaten.

Selam kızlar keyifler yerindedir inşallah. Hepinize bol eksili bir gün diliyorum. Önce menülerimi yazayım

Cuma
Sahur (01,40)
Yarım litre ılık su+1 incir
(02:00)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak süt
2 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

İftar
Yarım litre su+1 hurma
1 kase çorba

10 dak ara
etli nohut, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara (22:00)
kiraz+yopurt

su 2,5 litre, spor yok

Cumartesi
Sahur (01,40)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 yumurta
2 ceviz
1 bardak yeşil çay

İftar (20:00)
Yarım litre su+1 hurma
1 kase çorba

10 dak ara
az taze fasulye, fırında tavuk, salata

şeftali+yopurt
su 2,5 litre,spor yok

Pazar
Sahur (01,40)
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak süt
6 fındık

İftar (20:00)
Yarım litre su+1 hurma
1 kase çorba

10 dak ara
güveç,5 bulgurlu sarma, bol salata, 1 tane şekerpare

1 elma, yoğurt

Su 2,5 litre, spor yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…