CanimmmAblam, seni dinleyip vazgececem ameliyattan suan sanki beynim donmus cok tuhaf hissediyorum kendimi dediklerin beni dusundurdu. Ben bugun cok bikkin oldugum icin birden ameliyat aklima geldi. Saglik herseyden daha onemlidir.. Vazgeciyorum ve sana cok tesekkur ederim canimablam okadar uzun ve guzel seyler yaziyorsunki herseferinde canimsin canimsiniz gercekten ailemsiniz.
Dogru diyorsun abla ameliyattan vazgectim gitmiyorum pazartesi gunu randevuye. Zaman lazim zayiflamak icin.
Abla kackere tahlil yaptim inan herseferinde hicbirsey yok diyorlar ya yemin ederim biktim. Su icsem sanki yariyor. Ben diyettende biktim. Yapicagim sey tabagimi kucultmek.
Yaa bugun cok mutluyum tartida 100.1 kg gordum ki dun hic zorlamadim ustelikreglim :)). Yemek yemiycem kendi yogurtkovami ayri koydum buzdolabinda aciktigimda durmadan yogurt yicem. Bide aksam yemegi corba eger icmek istesem. Mutluyum cunku bu diyeti severek uygulacagima eminim in sha Allah. Yogurda bayilirimm aslinda her yogurdu sevmem. BIRtek yunanyogurdunu cok severim 10% yagli sadece. Bayila bayila yiyom sanki sade dondurmaymis gibi :)) aiiii cokkk mutluyumm kizlar basaricam Allah in izniyle daha yeni 100 ip atladim aksama kadar daha baya yuz rakamlar ip atlarim ve 1 litre su bitirmek uzereyim
Bulbul-e Bismil abla yeni listem bu oldu yemek duzenim
Gcmis olsun canim. Benimde basim cok agriyor bakamiyorum bu aralar fazlaselam güzeller boynum sırtım sol tarafım tutulmuş kremler sıcak kompresler ne yaptımsa fayda etmedi bi iki üç gün çekicem anlaşılan. oyüzden pc başınada pek oturamıyorum geçmişi daha sonra okurum inş
hoşgeldin umutcum nerelerdeydin merak ettik seniIyı aksamlar ben geldım tekrar kabul olursam burdayımm
Aılevı sorunlardan dolayı gelemedım cok cok kotu gunlerdı sadece bunu dıyebılırımhoşgeldin umutcum nerelerdeydin merak ettik seni
Sweetdimple Oleyy kaptanimmm hosgeldinn
Bugunku menum
Sahur: kalkamadim sahur alarm calmadi
İftar: 1 kase mercimek corbasi+ cacik+ 4 kofte+ 2 kasik lahana yemegi+ yarim kase sutlu tatli uzerine 1 top dondurma
3 litre su + 2 kupa bitki cayi+ 2 bardak ayran+ 1 soda
1 mil leslie yaptim sabah yatmadnda 200 ip atlicam
Slm meleklerimmmmmmmHepinize hayırlı ramazanlar
geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedimmm umudum hoşgeldin tatlım tahmin etmiştim bir sorun olduğunu aslında senden telefon bekledim telin bende olsaydı arayacaktım iyiki diskalifiye yazmamışız fakat 2 hafta izinlisin kuzum mecburen öyle yapmak zorunda kaldım ..
Öncelikle hepinizden özürdilerim sizlerin motivasyonuna hiç katkım olmadı.O yüzden son haftalardaki sonuç tamamen bana ait kabul ediyorum istikrarla kilo veren meleklerimi kocaman tebrik ediyorum hakikaten süpersiniz .Yarından itibarengeçmiş haftaları unutup yepyeni bir sayfa açalım .
Bülbülüm takımın tüm yükünü omuzlandığın için tekrar çok teşekkürler bitanesinn
Yarın uzun uzun görüşmek üzere hepinize iyi geceler hepinizi çok seviyorum
Izınlıyım yanı lıstede olmıcammıSlm meleklerimmmmmmmHepinize hayırlı ramazanlar
geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedimmm umudum hoşgeldin tatlım tahmin etmiştim bir sorun olduğunu aslında senden telefon bekledim telin bende olsaydı arayacaktım iyiki diskalifiye yazmamışız fakat 2 hafta izinlisin kuzum mecburen öyle yapmak zorunda kaldım ..
Öncelikle hepinizden özürdilerim sizlerin motivasyonuna hiç katkım olmadı.O yüzden son haftalardaki sonuç tamamen bana ait kabul ediyorum istikrarla kilo veren meleklerimi kocaman tebrik ediyorum hakikaten süpersiniz .Yarından itibarengeçmiş haftaları unutup yepyeni bir sayfa açalım .
Bülbülüm takımın tüm yükünü omuzlandığın için tekrar çok teşekkürler bitanesinn
Yarın uzun uzun görüşmek üzere hepinize iyi geceler hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?