Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi gecelerr
Bugunki.menum
Sahur tost, peynir, zeytin, domates ,salatalkk azcik findik
İftar bir kase yayla corbasi 6 tane lahana sarmasi 3 kasik kaldirik tursusu pide ekmegi (kendi elim buyuklugunde vardir) salata 1 tane hurma
2 lt su
Ve sabah sporum 3 km yurudum kosu bandinda,

Yaa bugun cok mutluyum tartida 100.1 kg gordum ki dun hic zorlamadim ustelikreglim :)). Yemek yemiycem kendi yogurtkovami ayri koydum buzdolabinda aciktigimda durmadan yogurt yicem. Bide aksam yemegi corba eger icmek istesem. Mutluyum cunku bu diyeti severek uygulacagima eminim in sha Allah. Yogurda bayilirimm aslinda her yogurdu sevmem. BIRtek yunanyogurdunu cok severim 10% yagli sadece. Bayila bayila yiyom sanki sade dondurmaymis gibi :)) aiiii cokkk mutluyumm kizlar basaricam Allah in izniyle daha yeni 100 ip atladim aksama kadar daha baya yuz rakamlar ip atlarim ve 1 litre su bitirmek uzereyim

Bulbul-e Bismil abla yeni listem bu oldu yemek duzenim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Kaçak oynakbaşı geldiiii

Dün regl olup oruç tutamayınca fırsat o fırsat tekrar evi bir güzel baştan aşağı temizledim
Büyük kız maşallah dolabını felaket dağıtmıştı hadi onlarıda döküp bir güzel yerleştirdim
Öğleden sonra eşim iftarı arkadaşlarla sahilde yapacağız diyince tabi onada temizlik bitince hazırlık yaptım ve kendimizi sokağa döktük

Allahtan hava çok bunaltıcı değildi ve gittiğimiz yerdede oturacak yerde bulduk güzelinden
İftarıımızı yaptık ( tabi ben çaktırmadım oruçlu olmadığımı ) sonrada oturup denize nazır çay keyfimizi yapıp en son sahurumuzuda yapıp 03:00de evimize geldik
Tabi acık havayıda yiyince hepimiz anında uyumuşuz bugünde Annemlerle kızkardeşim iftara gelecek diye sabah beri birşeyler yapıp durdum ( anam şurayıda düzelteyim ay çamaşırımıda hazır hava güzelken yıkayıp asayım derken yemeklere giriştim ve ancak işim bitti ) o zaradada eşim akşamlık güllaç yaptı Allahtan sevmediğim bir tatlıda yeme ihtimalim sıfır

Annemleri arayıp hadi gelin ne oturuyorsunuz evde dedim ama ikindiyi kılar geliriz diyince bende hemen kendimi buraya attım
Bir tek çorbam ve pilavım eksik onlarıda zaten 7den sonra yaparım ki tekrar ısıtma derdi olmasın

ARtık gece onlar gelince inşallah çok daha rahat olurum ( yorgunda olsam )

Hehhh şöyle inan senin adına çok sevindim çünkü doğru olan buydu
Bak Ozon Orhonda geçmişte önce kelepçe taktırdı sonra hastanelik oldu balon taktırdı tekrar hastanelik oldu tüp mide yaptırdı ve inan en son TVde gördüğümde yürüyen bir ölüden farksızdı
Fatih Ürek sadece göbeği yüzünden tüp mide ameliyatı oldu oda hala kaç haftadır Yoğun bakımda ölümle hayat arasında savaş veriyor
Yazık günah be güzelim Hem bak ben birde şöyle düşündüm o Ameliyatla ilgili;

Hepimiz Elhamdüllillah Allaha inanıyoruz ve elimizden geldiğince iman etmeye çalışıyoruz
Vucudumuzda bizlere Emanet edilen bir nevi giyisi gibi RAbbimin emaneti
Biz kim oluyoruz ki RAbbimin her ayrıntısıyla mükemmel yarattığı bir Vucudu sırf kendi zevkimiz için ( hastalık için demiyorum bak sadece zevk için güzel görünmek için ) kestirip biçtirmeye kalkışıyoruz
Bir keresinde ufakken gittiğimiz Caminin hocası bizlere ahirette organlarınız bile sizlerden şikayetci olabilir ona elinizden geldiğince iyi bakmak zorundasınız demişti o zaman saçma gelmişti acıkcası bana ( sonuçta 10 yaşında ya vardım ya yoktum ) ama şimdi düşünüyorumda şükür kusursuz çalışan organlarımız var geçmişte yaptığımız kendi hatalarımız yüzünden ( benim açımdan sağlıksız ve homini gırtlak beslenerek ) sırf daha zayıf görünmek için sağlam olan birşeyi bızıklatmak benim vicdanımı rahatsız etti
Vakti geldiğinde zaten bir çok şeyden hesaba çekileceğiz bari RAbbimin emaneti olan bu vucudumuza bu saatten sonrada olsa çok iyi bakmalı ve yaptığımız hatayı kendimiz telafi etme yolunda gitmeliyiz

Dini acıdan çok fazla bilgim olduğunu hiç bir zaman idda etmedim ve etmemde ama bana mantıklı geldi bu düşünce ve o yüzdende Rabbimin Emanetini vakti geldiğinde en güzel şekilde iade etmek için elimden geleni yapıp şu kilolarımdan kurtulup çok daha sağlıklı yaşamak için çabalayacağım varsın 2 sene sürsün yeterki ben elimden gelen çabayı göstereyim ( hee olur olmaz o Rabbimin taktiri Ondan gelene boynumuz kıldan incedir sonuçta )

Canım Neslihan Ablanında sana dediğin gibi Karatayı kesinlikle düşün derim Bak yoğurdu da seviyorsun alırsın taze yada günlük sütünü ve kendi yoğurdunu kendin mayalarsın ( yunan yoğurdundan kullan mayanı ve sütünüde yarım yağlı al inan onlada oluyor yapmıştım bende geçmişte ) Hee ara öğün yok karatayda ama o yoğurttan mis gibi ayranını yapar aralarda acıktıkça içersin hem leptinin çok bozulmamış olur hemde hiç aç kalmadan günde 2 öğünle çok güzel kilo verirsin Hem Peygamber Efendimizde ( sav ) günde 2 öğün beslenirmiş ( sırf Efendimizin sünnetini yapmak için bile seve seve yapar insan )

selam güzeller boynum sırtım sol tarafım tutulmuş kremler sıcak kompresler ne yaptımsa fayda etmedi bi iki üç gün çekicem anlaşılan. oyüzden pc başınada pek oturamıyorum geçmişi daha sonra okurum inş

dünkü menüm
sabah: yağlama, peynir, salatalık, bi kaşık kaymak ve 2 hurma
öğle: 3-4 kayısı ve biraz tahinli
akşam: mercimek çorbası, 3 biber dolması, cacık, avucum kadar pide
gece: bir bardak çayla tahinli
anlaşılan bu ramazan bana biraz zor geçicek çünkü nefsimle mücadele etmem gerek ramazan pidesine tahinliye dayanamıyorum hele tahinli burda bir usta var ve sadece ramazanda yapar kapısında 1 saat kuyruk bekleyip öyle alıyoruz.
ama tabi kendi cezamı da verdim öğlen yediğim tahinli için fazladan yürüyüş yaptım, gece yediğim tahinli içinde bugün 100 ip atladım. ilk defa ip atladım ve çok zor oldu hele ki bu boyunla ama nefis terledim 50 şer yapıp arada 30 sn kadar dinlendim. bundan sonra ip atlamayı sık sık yapmayı düşünüyorum 10 kilo evveliinde imkanı yoktu ip atlamamın dizlerim dayanmıyordu çünkü
su: 2,5 lt
spor: 1 saat yürüyüş

Gcmis olsun canim. Benimde basim cok agriyor bakamiyorum bu aralar fazla

Slm meleklerimmmmmmm Hepinize hayırlı ramazanlar

geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedimmm umudum hoşgeldin tatlım tahmin etmiştim bir sorun olduğunu aslında senden telefon bekledim telin bende olsaydı arayacaktım iyiki diskalifiye yazmamışız fakat 2 hafta izinlisin kuzum mecburen öyle yapmak zorunda kaldım ..

Öncelikle hepinizden özürdilerim sizlerin motivasyonuna hiç katkım olmadı.O yüzden son haftalardaki sonuç tamamen bana ait kabul ediyorum istikrarla kilo veren meleklerimi kocaman tebrik ediyorum hakikaten süpersiniz .Yarından itibarengeçmiş haftaları unutup yepyeni bir sayfa açalım .

Bülbülüm takımın tüm yükünü omuzlandığın için tekrar çok teşekkürler bitanesinn

Yarın uzun uzun görüşmek üzere hepinize iyi geceler hepinizi çok seviyorum

Bugunku menum
Sahur: kalkamadim sahur alarm calmadi
İftar: 1 kase mercimek corbasi+ cacik+ 4 kofte+ 2 kasik lahana yemegi+ yarim kase sutlu tatli uzerine 1 top dondurma

3 litre su + 2 kupa bitki cayi+ 2 bardak ayran+ 1 soda
1 mil leslie yaptim sabah yatmadnda 200 ip atlicam

Sweetdimple Oleyy kaptanimmm hosgeldinn

Hoşbuldum selvoşummm

Sahura kalkamaman kötü olmuş tatlım. İftar süper zaten su ve çorba yetiyor değil mi şişiyor insan.İftar ve sahur arası 3 lt su içebilmen harika tebrik ediyorum Oruçken sporu bırakmaman süper İstikrarlı bir şekilde kilo vermen boşuna değil aynen devam kuzumm

Oleeyy beee hoşgeldin kaptanımmm. Şükür kavuşturana

Izınlıyım yanı lıstede olmıcammı
Oysakı ben kılo verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…