Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm surekli beslenme duzenini degistirdigini goruyorum senin, hep fikir degistiriyosun biraz istikrarli olsan bi duzene oturtsan eminim verirsin az yemek kilo verdirmiyo cnm bak burda kaptanimiz olsun diger aradaslar olsun ne kadar yardimci oluyolar ne kadar guzel bilgiler veriyolar onlari dinle bak biraz en az bir hafta ayni duzeni koru bak verdigimi goreceksin

Tatlim insanlar hastalik icin bile ameliyat olmayip once diger baska yontemleri deniyorlar.. Hem benim gordugum kadariyla 150+ kilosu icin o ameliyati yapiyorlar.. Arkadaslarinda dedigi gibi once kendine bi duzen belirle istikrarli ol.. Acele verilen acele geri geliyor yaninda arkadaslariyla hemde.. Ac kalarak zayiflanmiyor.. Kendine bi duzen belirle oyle devam et. . mide operasyonu icin doktora gidecegine diyetisyene git.. Tahlillerini yaptir belki kilo vermene engel bi durumyn var

yasmincim yaramaz bızdıkımmm
bak aynen arkadaşının dediği gibi istikrarsız davranıyorsun, acele edip herşeyden deneyip hızla kurtulmaya çalışıp metabolizmanı sarsıyorsun kuzum. yaşında buna elverişli zaten ki yeni nesil her konuda aceleci malum sanal çocuklarısınız.bende ameliyatın her çeşidine karşıyım. sağlıklı yaşamak ve herşeye çare bulmak mumkunken hemde. bak sen inançlı bir insansın nefsini körlemek için yaradana sığın ve belirlediğin( ki karatay öneririm sana, ) programa devam et yılmadan bence sen istikrarlı olursan 5 ayda fit bir kız olucak yaştasın. bunun için tum donanıma sahipsin. inanmak başarmanın yarısıdır kendine inan, oku araştır ve azmet. istikrarlı bir şekilde yaşam tarzını değiştir kuzum kendine ii bak.

Cok sevindim senin adina ablacim o bakis bile yeter ayaklarinin yerden kesilmesine.
Seninde bünye benimkinden farksız ama eminim Ramazandan sonra çok daha güzel sonuçlar göreceğiz Allahın izniyle
In sha Allah abla ben artik napicami bilmiyom
CanimmmAblam, seni dinleyip vazgececem ameliyattan suan sanki beynim donmus cok tuhaf hissediyorum kendimi dediklerin beni dusundurdu. Ben bugun cok bikkin oldugum icin birden ameliyat aklima geldi. Saglik herseyden daha onemlidir.. Vazgeciyorum ve sana cok tesekkur ederim canimablam okadar uzun ve guzel seyler yaziyorsunki herseferinde canimsin canimsiniz gercekten ailemsiniz.
Dogru diyorsun abla ameliyattan vazgectim gitmiyorum pazartesi gunu randevuye. Zaman lazim zayiflamak icin.
Abla kackere tahlil yaptim inan herseferinde hicbirsey yok diyorlar ya yemin ederim biktim. Su icsem sanki yariyor. Ben diyettende biktim. Yapicagim sey tabagimi kucultmek.
haklisin abla ben surekkli program degistiriyorum duzenli gitmiyor e acele acele hemencik zayiflayayim istiyorum. Gercekten sinirliyim kizginim kendime bugun cok agressifim hatta ve regl olucam bugun canim asiri derecede tatli cikolata cekior amaa kesinlikleeeeeee hayiiiiir. Aburcubur yok. Yapacagim sey tabagimi kucultmek her yemekten 2 kasik. Doymayi ogrenicem. Aslinda benim ruhum ac.. mutlu degilim..

selam güzeller
Gec yemenin etkisiyle fazla yememis olsamda sahura kadar siskinlikten uyuyamiyorum leptini kaciriyorum sanirim. Alismisim sabahta erkenden kalkiyorum butun gun bas agrisi oluyor
inşallah bir kaç güne alışır bedenin bu düzenede rahatlarsın ablacım

amin ablam
olsun tatlım ne kadar olsa bize kardır

Evettt sabah sporumuda yaptimm cok sukur kendime inanamiyorum ama ben ve orucluyken spor yapmak hayatta yapamam derdim ama iste buranin motivasyonu sagolsunn, sagolun kizlarrr
işte bu süpersin tatlım

İnsallah canimm.. Bu kez kafaya koydum ben gidicek kilolar.. Bide bunyem boyle beslenmeye alisti sanirim.. Eski aliskanliklaim aklima bile gelmiyor

Bugun annem bahcemizde barbuque yapacak. Abartmadan yiyecegim ne cok az ne fazla. Zaten ekmegi gunlerdir kullanmiyorun
yasmincik ablalar çok güzel anlatmış sana bana söz kalmamış sende vazgeçmişsin zaten ameliyattan çok sevindim buna. senden ricam kendine yazılı bir plan yapman saati saatine herşey olsun orda yemen içmen spor sürelerin ve hangilerini yapacağın ne, ne zaman olucak ve bu planı bizimle paylaş ki eksiklerini düzeltelim sende bir hafta uy bu düzene eksiksiz bi bakalım durumuna sonra adım adım sana uygun programa ulaşırız ama herşeyden evvel acele etmeyi bırak kuzum kendine biraz zaman ver. bu arada akşam için sana tavsiyem akşam bir porsiyon ye canım yanına koca bi tabakta salata al salatayı bol ye ki o sofradan aç kalkma

dünkü menüm
sabah :karatay kahvaltısı
ikindi: bir kase çorba
akşam: yarım kase çorba, bir pide, iki kaşık semiz yemeği
spor:30 dk yürüyüş

Tamam ablacim hemen yaziyorum o halde aksam yemegi salata icinde tesekkurler ablacim aklimda degildi oyle yaparim

Sahur; 1 kase yogurt ( ben sahurda pekcanim bisi istemior zorla yiyorum)

Ogle 100 ip atlama 20 dk yuruyus

22:14 Iftar; her yemekten 2 yemek kasigi salata sinirsiz. ve buyuk tabagimdan kucuk tabaga gecis yapiyorum bugun.

Aksam 100 ip atlama

Iftardan sonra 20 dk yuruyus ve 100 ipatlama + 3 litre su tuketmek.

Nasil sizce?

Ameliyat konusunda kesinlikle sana katılıyorum canım eğer istikrarlı devam edebilirsek bu kilolar güzel bir şekilde gidecektir zaten spora beraber sarkmalar da olmaz yeterki vazgecmeyelim

Iyi geceler güzeller
bugün sizinle menü paylasmaya yüzüm yokbayagi bir abarttim
sahur karatay kahvaltı ve bir parça ekmek
öğle iki kaşık pilav tavuk
akşam fırında köfte patates
salata bir kase çorba bir bardak limonata
karpuz
çayla beraber bir dilim revani
Su 2 lite yürüyüş yapmadım
bu ara bana birseyler oldu yaw sürekli aç hissediyorum kendimi biri bana akıl versin ne yapmam gerekiyorkilo vermek yerine verdiğim kiloları da geri alicam

cumartesi menü
sahur karatay kahvaltı
18:30 19:30 arası yürüyüş(haftayı fire vermeden kapatacağım inşş.)ilk başta zor olur diye düşündüm ama hiç zorlanmadım çok şükür.
iftar:1 kase mercimek çorba,2 y.k patlıcan oturtma(önceki gün çok yapmışım bugün onu tekrar değerlendirdim),2y,k pilav,çoban salata,karpuz
2 lt su, sahura kadar 1 lt daha gider,yarım lt de limonlu suyum var bitecek inş.

Bugunku menum
Sahur: yumurtasiz karatay kahvaltisi, yarim dilim karpuz
İftar: 1 kasik pilav( bitiremedim yiyemiyorum sonra icim rahat etmiyor) + 1 kabak sandal( evdekilere karniyarik yaptim kendime kabak)+ 1 kase tarhana corbasi+ salata+ yogurt+ ayran+ 1 bardak greyfurt suyu ( sekersiz evde kendim sıktım)

3 litre su sahura kadar daha icerim sanirim+ 3 kupa bitki cayi
1 mil leslie+ 200 ip

Menun super canimmmm

Aciktigin zamanlar limonlu tarcinli yesil cay demle canim yada ayran ic ben oyle yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…