Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haydi bakalım hedefe doğru tam gaz o zaman
insallah herseyden once kendi psikolojim icin bu kilolari vermem lazim suana kadarki problemim motive edicek birini bulamamdi birazda bende dunyalari ben yarattim havasida var gorduk 3 senede 3 dunya kadar oldum yardiminizla cozucez bu iside once sagligim icin bide evliligimde yiprandi buarda ozguven gidince bende agresiflik yaratti esime karsi uzerine bide esim basketbolcu ben eski yuzucu hemde basketbolcu bayagi travma benim icin bu kilo saglik olsun zararin nersinden donsek kardir bu arada kaderdir benim gercek ismim yesim jade ingilizce yesim olunca bende nerdeyse 10 senedir hep jadeyi kullanir oldum sonra biara trde yayinlanan fas dizisinin ismide jadeydi ardindan fasli biriyle evlendim cidden benimki kader

Kaptanım bir hafta öncesine kadar salgın hastalıkla uğraştık bizde. Çocukları tek tek dolaştı beni de aldı, işten rapor almak zorunda kaldım. Ben böyle bir şey görmedim. Hiç dinmeyen şiddeti artarak devam eden 5 gün süreli ateş, boğaz ve gözlerde enfeksiyon. Hepimiz aynı olduk. En çok da küçük oğluşumu etkiledi. Evde ateşini düşüremedim serumlarla düşürdük ateşini. Neyseki geçti gitti bir daha da gelmesin inşallah. Rabbim bütün hastalara tez zamanda şifalarını verir inşallah.

Mayacımmm coşmuşsunnn bütün cısları bir güne sığdırmışsın tatlım

bugün iftardan 2 saat sonra 20 dk ip atlama gelsin dimiii

Tamam canım hemen bakiyorum ama Karatay için sağlıksız diyollaaaa:)

İnsallah ama ben her ramazn da kendilihimden kilo verirdim simsi ustune bide almaya basladim eskiyyi dusunuyorumda ozmnlar calisiyodum ise gidip geliyodum omu kilo verdiriyodu e simdide spor yapiyorum hkc fayda etmiyo bide eSkidden sahur yapmadan oruc tutardim ama simdi ona cesaret edemem heralde

Mayacımmm coşmuşsunnn bütün cısları bir güne sığdırmışsın tatlım

bugün iftardan 2 saat sonra 20 dk ip atlama gelsin dimiii
İppmii oo my gadd ama ben ip atlayinca kalbim agzimdan cikcakmis gibk oluyo ya atlamasini bilmiyom galiba ama bana muatehak dimi abla ac gozlu olursam sonj bu

Henüz geç kalmış değilsin bitanem dediğin gibi zararın neresinden dönsek kar üstelik spor geçmişin de var .Kilo malesef tüm sosyal hayatımızı ve sağlığımızı etkiliyor .Bayılırdım o diziye

Gelmiş geçmiş olsun makresimm sizin çok dikkatli olmanız lazım ama nasıl birinize bulaştımı hepinize bulaşır bu sene hakikaten bu hastalık çok yaygındı inş bundan sonra olmaz kuzum.

Tamam canım hemen bakiyorum ama Karatay için sağlıksız diyollaaaa:)

Denemeden bilemezsin bitanemm kendine 2 hafta ver ve uygula memnun kalmazsan kabulüm ki bugüne dek deneyip te vazgeçen görmedim önyargılarla hareket etme tatlım
Karatay öncesi şeker hastasıydım ilaç kullanıyordum insülin direncim yüksekti şu an bu sorunlarım kalmadı bitanemAyrıca 23 kilo verdim

Hoş geldin canım, istedikten sonra biraz da sabırla hedefine ulaşmaman için bir neden yok. Hayırlısıyla gidecek bu kilolar inşallah.

Hos bulduk yapicaz iste biseyler hafta ici biraz daha kolay isteyim masabasi bide dizi izlemekten yemek yemegi unutuyorum bazen ahh o aksamlari yokmu yorgun argin eve gelisler esim ac yemek yemek diye basimda ben uykusuz sabah erken kalkmisim aksam donuyorum isten bu beni bitirdi artik ramazan o derdim yok iftarlik hafif biseyler yaptimmi tamam

İsminin iki şekilde kullanımı da hoş. İnsan bir boşluğa düştü mü sinirini yemekten çıkarıyor, ben öyleydim mesela. Ama şükür ki bunu aştım. İnanıyorum ki istikrarla gidersen sende bunu başaracaksın. Birde yüzücülük gibi bir spora sahipsin, tabi fasta imkanın varmı bilmiyorum ama iyi bir diyet ve iyi bir sporla vermemen için hiçbir neden yok

Ttalım senedne seneye fark ediyor metabolizma bir önceki seneye göre yavaşlıyor .Sahura kalkmadan oruç tutmak zararlı bitanem süre uzun halsiz düşersin sakın deneme bile

İppmii oo my gadd ama ben ip atlayinca kalbim agzimdan cikcakmis gibk oluyo ya atlamasini bilmiyom galiba ama bana muatehak dimi abla ac gozlu olursam sonj bu

Gülü seven dikenine kartlanır kuzum sadece bir cıs yeseydin anlardım ama hepsini yerken düşünmedinmi kaptanım bana ne ceza verir acaba diye

Size doyum olmaz mutfak beni bekliyor gelmeye çalışırım yine

Wuuuuuuu inanamiyorum tebrik ediyorum pirava pirava

Tmm ablacim napalim artik dusunemedim valla suursuzlasiyorum iftar vakitlerinde gorusuruz yine optm

cok tesekkur ederim burda her tarafim okyanusla kapli denizi cok guzel yuzme olayinida cozucez umarim esimle onun oynadigi takimin tesislerinde evimde cok yakin yuzmek icin kapali havuzlarida var ama biraz pahali esimi kendisi bile para oduyor lisansli oyunculari olmasi halinde gerci onun olayi beli guclensin diye benimki kiloooo kiyamam oda benimle bitap oldu adamin agzindan burnundan getirdim bu seneyi bende az cekmedim yine cenem acildi tekrar tesekkur ederim motive beni direk gaza getiryor

Bugün ku menum
sabah : 2 bardak süt 4 badem
ara: 5 kiraz 5 badem az cevizli sucuk
öğlen : 1 kase Tom balıklı salata ve 1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 kuru incir 2 badem az yoğurt
1.5 litre su
akşam da muhtemelen 1 kase pul biberli naneli dereotlu yoğurt olacak
ayrıca işten eve geçince temizlik yaparken yeşil çay içerim .

başka sporlar da deneyebilirsin, ben plates ve step çok yaptım ilk başlarda, sonra sadece plates ve leslie ile yürüdüm 33 kilo verdim ama hiç sarkma olmadı çünkü plates gerçekten sıkılaştırıyor. Sen ilk başlarda düzenli yürüyüşünü yapabilirsen ve sonra diğer sporları da eklersen çok faydasını görürsün. Önce beslenme programına karar ver. Kendine bir liste oluştur en geç yarın başla ve haftaya cuma tartı gününde farkını hemen göreceksin. Ama en başta inanman ve acele etmemen gerek. Kilo vermek sabır işidir takıma girmek için iki haftan var, bu iki haftayı iyi değerlendirirsen sonrası da çorap söküğü gibi gelir, yeter ki sen istikrarını bozma

sabah kahvaltını biraz güçlü yapabilirsen menün fena değil,

2.30 saat sonra mesaim bitiyor direk eve gidince karatayi tekrar okuyucam bide atkins var o nasil deniyen varmi buarda tebrikler 33 kilo cok cok iyi bi kilo saglikli bi sekilde ustelik cidden bravo nasil bir yol izlediniz onerileriniz nedir spordan baska yemek durumunu nasil ayarladiniz ???

Ben diyetisyen kontrolünde zayıfladım. Çok başarlı bir diyetisyenim vardı, söylediklerine harfiyen uyunca ilk 6 ay 23 kiloyu geride bıraktım. Diyetisyenim gidince bir boşluğa düşer gibi oldum ama toparladım. Kaçamaklarım da oldu ama dengeledim ve son 8 ayda 10 kilo daha verdim. 93 kilo ile başlamıştım şimdi 60 kiloyum. Aslında hedef kilom ama made bu kadar geldim iki kilo daha vereyim dedim hedefi 58 olarak değiştirdim. Giden kilolarla birlikte hayatım da değişti. Hem sağlık konusunda hem hareket konusunda. Menülerimi paylaşıyorum, şu an diyetisyenimin verdiği geçen yıl da uyguladığım ramazan diyetini uygulamaya çalışıyorum. Sadece gündüz işte olmam, akşam da 4 çocuğun peşinde koşturduğum için sporu boşladım ama en kısa zamanda telafi etmek için elimden geleni yapacağım. İftardan sonra toparlanıp oturana kadar saat 10 oluyor, sonrasında da ancak çocuklara cevap yetiştiriyorum. İftardan önce yürüyüş eklemeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…